forum.gif
Pārdodu Feisol karbona monopodu 100,- EUR
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Feisol karbona monopodu 100,- EUR
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.12.14 14:12 labots
 citēt
Jolan,doma skaidra

Nianses vari demonstrēt savos šedevros..:face-grin:
Publicēts: 14.12.14 15:04
 citēt
neesmu bildējis ar monopodu, bet pieļauju, ka dažādus sporta pasākumus, kur virzība prognozējama pa trajektoriju, bildēt būtu neslikti, īpaši, ja grib vilkt līdzi un likt fonam izsmērēties, kā piemēram auto/moto krosus utt
Publicēts: 14.12.14 15:23
 citēt
Kolosāls topiks. Kādam idiotam ir jābūt, lai svara dēļ downgreidotu normālu kameras sistēmu un stieptu smagu monopodu :D :D :D
Publicēts: 14.12.14 16:31
 citēt
Man bija Manfrotto alumīnija monopods, lietoju ar Canonu 70-200/4, bet pārgāju us Pentaxi ar VR un augstiem ISO, kļuva pilnīgi nevajadzīgs.
Publicēts: 14.12.14 17:38
 citēt
Mazākam objektīvam kā 300/2.8 diez vai monopods mūsdienās ir vajadzīgs. Un pat tas ir vēl tādā svarā, ko var ar roku noturēt. Monopodu vajag lielajiem objektīviem, ja statīvu kādu iemeslu pēc nevar lietot. Oglekļa vai nē - tas katram pašam jāizlemj priekš sevis. Pat te Latvijā profesionāļi bildē gan ar alumīnija, gan oglekļa šķiedras. Pēdējais ir vieglāks un tiem kurus esmu lietojis nodrošina labāku stabilitāti un ērtumu.

Ja par svaru, tad ja fotosoma sver 5kg un tā jānes 100m no auto, nav lielas starpības cik kas sver. Par svaru sāckdomāt, kad fotosoma sver 20-30kg un tā jāstaipa apkārt visu dienu vai ar to jānoiet 5-10 km vienā piegājienā
Publicēts: 14.12.14 18:10 labots
 citēt
Haidrachuxx:Kolosāls topiks. Kādam IDIOTAM ir jābūt, lai svara dēļ downgreidotu normālu kameras sistēmu un stieptu smagu monopodu :D :D :D

1. Nezinu, kādas garīgās anomālijas cilvēkiem liek tēlot muļķi:www.fotoblog.lv...
Te var līdzēt tikai psihiatrs..:face-crying:
2. 14.12.14 13:25
...es takš netaisos acīmredzamus faktus apstrīdēt! :face-wink:
Es tikai un vienīgi mēģinu oponēt kolēģiem, kuri uzskata, ka dārgas un kvalitatīvas tehnikas esamība automātiski ierindo šamos dižo spečuku aprindās!
Publicēts: 14.12.14 18:26
 citēt
Uldi, es vienmēr cienu un citēju Tavu viedokli , jo Tu tiešām esi zinošs speciālists un "nezinīšu" skolotājs.
Bet dažs labs vietējais "profs" man izsauc tikai smīnu :face-wink:
Publicēts: 14.12.14 22:08
 citēt
Friidis:Uldi, es vienmēr cienu un citēju Tavu viedokli , jo Tu tiešām esi zinošs speciālists un "nezinīšu" skolotājs.
Bet dažs labs vietējais "profs" man izsauc tikai smīnu :face-wink:

Frīdi, visus viņus vaijag šeit uzskaitīt un sarindot pēc smīnīguma! :grimace:
Publicēts: 15.12.14 10:35
 citēt
Friidis:
Es tikai un vienīgi mēģinu oponēt kolēģiem, kuri uzskata, ka dārgas un kvalitatīvas tehnikas esamība automātiski ierindo šamos dižo spečuku aprindās!
Plānprātiņ, tev 1reiz palūdz norādīt, kur kāds ko tādu ir rakstījis, tu atkal nomels kaut kādas aplamības un atkal mal vienu un to pašu.
PĀRLASI TĒMU - NEVIENS TĀ NAV RAKSTĪJIS!!! (ja nu bez brilles neredz)
Publicēts: 30.03.15 23:41
 citēt
Nu?
Publicēts: 31.03.15 07:15
 citēt
Vaards:Nu?

Nu,kāda jaunā cena? :face-wink:
Publicēts: 31.03.15 09:16
 citēt
Fandango:Liekas, ka arī C pret N pret O slimības ir pārslimotas. Patlaban vīruss transformējies par spoguļiem pret bezspoguļiem, bet tas laikam uz neilgu laiku, tāpat, kā filma pret digi pirms desmit gadiem.
Filma nāk atpakaļ lieliem soļiem :super_man:
Publicēts: 31.03.15 09:45
 citēt
Jolan:
Vaards:Nu?

Nu,kāda jaunā cena? :face-wink:

Ņēmot vērā inflāciju un kāzu sezonas tuvošanos, cena nav būtiski pieaugusi... :D
Publicēts: 31.03.15 09:47
 citēt
Cafe_Racer:
Fandango:Liekas, ka arī C pret N pret O slimības ir pārslimotas. Patlaban vīruss transformējies par spoguļiem pret bezspoguļiem, bet tas laikam uz neilgu laiku, tāpat, kā filma pret digi pirms desmit gadiem.

Vai tu šeit paziņosi to brīdi, KAD tas būs noticis, t.i. kad filma būs atnākusi atpakaļ? (:
Publicēts: 31.03.15 09:54
 citēt
nu to tā grūti būs nokontrolēt... pie kāda tā piestās, kādam paskries garām :face-wink:
Publicēts: 31.03.15 11:16
 citēt
nesix:
Cafe_Racer:ilma nāk atpakaļ lieliem soļiem :super_man:

Vai tu šeit paziņosi to brīdi, KAD tas būs noticis, t.i. kad filma būs atnākusi atpakaļ? (:

Intensīvi lietotjot attīstītāju, dažreiz novērojams pilnīgi pretējs process - filmiņa beidzas.
Publicēts: 31.03.15 11:18
 citēt
Cafe_Racer:

Tā atpakaļ nākšana ir ļoti nosacīta. Pēc novērojumiem tepat Fotoblogā un savā ģimenē, filmu grib pamēģināt daudzi tie, kas to saprātīgā vecumā nav darījuši. Un novērot, kā vanniņā NO NEKĀ uznirst bilde patiešām ir maģiski un suģestējoši. VIENREIZ to der apskatīt katram! Pēc tam lēnā garā novērtējot pūles un rezultātu, viss nostājas savās vietās.:face-smile:
Publicēts: 16.06.15 12:22
 citēt
BUMP.... :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes: