forum.gif
Studijas foni
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Studijas foni
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.12.14 15:21
 citēt
Interesē, kur Rīgā var izīrēt studiju fonus, masterfoto ir balts, melns un zaļš. Vai ir vēl kāda vieta?
Publicēts: 10.12.14 15:58
 citēt
Viņi maksā tik lēti un mazgāšana kopša tik dārga ka nopirkt vienkaršāk:)
Publicēts: 10.12.14 16:29
 citēt
Tas jā, bet man interesē foni ar tematiku.
Publicēts: 10.12.14 16:32
 citēt
bumanisjanis:Tas jā, bet man interesē foni ar tematiku.

Latvijā ļoti neizplatīta fiška , ne tas klientu apjoms
Publicēts: 10.12.14 16:32
 citēt
Zaļais un šops
vai baltais un projektors...
Publicēts: 10.12.14 16:39
 citēt
Ja interesē tematiski foni - varbūt vērts investēt LightBlasterī:
www.light-blaster.com

Pats es, kādas nedēļas atpakaļ, uztaisīju DIY variantu ar kuru var projekcēt dipiņus.

:face-grin:
Publicēts: 10.12.14 20:21
 citēt
Jā var fonu projicēt - tikko vienai haltūrai pielietoju:

content2-foto.inbox.lv...

gan jau, ka var mazāk banāli - man vk pasūtījums
Publicēts: 10.12.14 20:23 labots
 citēt
JĀ tas lapss. agrāk Fotocentrā mums frontprojekcija bija galvenais haltūru verķis :) Tur pie Bronclora ģenerātora bija JAUDĪGS projektors un stikla pērļišu ekrāns 5x5m 1500 reiz lilāku atstarošanas koeficentu par spoguli varēja bliezt frontāli virsū bet bilde bija tik uz FONA:):)

Tā tava slavenā sarkanā kabriķa bilde ZUPER:)

Tik nesaki ka projecē pa tiešu virsu gan jau ka projektors ar šiftu no sāniem drīzāk aukšas.
Publicēts: 10.12.14 20:33
 citēt
Lunis:

Tik nesaki ka projecē pa tiešu virsu gan jau ka projektors ar šiftu no sāniem drīzāk aukšas.

No sāniem (nu protams cik vien frontāli var atļauties netrāpot cilvēkam) bez kāda šifta - tupa pašķībi - tāpat jau fons ir nefokusā un projekcijas asuma pāreju nemana.

A ja vajadzētu fonu asu, tad gan jau no kādas santehnikas rores, izolenes un 6x7 Mamkas vai līdzīga stikla varētu sanaglot šiftu aši :)
Publicēts: 10.12.14 22:58
 citēt
Praktiskā latvieša gājiens. Divi ruļļi tapešu, bandītene un vualla. :)
failiem.lv...
failiem.lv...
Publicēts: 10.12.14 23:09
 citēt
Maris:
Lunis:

No sāniem (nu protams cik vien frontāli var atļauties netrāpot cilvēkam) bez kāda šifta - tupa pašķībi - tāpat jau fons ir nefokusā un projekcijas asuma pāreju nemana.

A ja vajadzētu fonu asu, tad gan jau no kādas santehnikas rores, izolenes un 6x7 Mamkas vai līdzīga stikla varētu sanaglot šiftu aši :)

Foorši interesantas lietas varēja tasīt , isstās jau smuki UN GALVENAIS ka vairums būs 100% parluecībā ka tas šops :) Istenībā 99% tas arī ir visiem Hroms vai pelekais un šops:)
Publicēts: 10.12.14 23:41
 citēt
Lunis: Foorši interesantas lietas varēja tasīt , isstās jau smuki UN GALVENAIS ka vairums būs 100% parluecībā ka tas šops :) Istenībā 99% tas arī ir visiem Hroms vai pelekais un šops:)

Ar hromu var gan ātri, gan nikni, bet ir 3 mīnusi:

A. tu neredzi ne kompeni, ne fīlingu - tie jāpiemeklē vēlāk (un vienmēr būs sūdīgāk kā no dabas bliezts).
B. lai hromu varētu izgriezt ar automātu visai mapei nākas gaismot "sintētiski" un to redz
C. montāžai vajag gan laiku, gan baigo jušanu, lai +/- dabiski salaistu - šeit neko nevajag
Publicēts: 10.12.14 23:48
 citēt
Jā UZBILDĒT uzreiz vienmēr ir smukāt un telpiskāk tas gan , bet pie patreziējām studijām un to lietotaju vajam zinībam par tehnikas pielietojumu PARASTI kompis ir vienīgā saprātīgā izeja:) Gaimsma jau ka minimums kaprot samerit un ka zinams mum 99% gaismu liet vienigi Pec kameras" :):) Lia nu ka FONI laba lieta ,projektori vispār super lieta
Publicēts: 10.12.14 23:48
 citēt
Man liekas ka viena posta jau pieminetais ligt blaster varetu but labakais variants. Var nopirkt jau gatavos diapozitivus, vai ari izveidot kadus vien pats velies. domaju ka sanaks ari letak un pavism notikti daudz daudzpusigak un interesantak neka gatavie foni.
Pie mums to blasteru var masterfoto nopirkt.
Publicēts: 11.12.14 00:19
 citēt
emzi:Man liekas ka viena posta jau pieminetais ligt blaster varetu but labakais variants. Var nopirkt jau gatavos diapozitivus, vai ari izveidot kadus vien pats velies. domaju ka sanaks ari letak un pavism notikti daudz daudzpusigak un interesantak neka gatavie foni.

Tu vari domāt pret zemi sisdamies a varbūt cilvēkam vajag laukā pusdienlaikā vai kādā citā gaišā robā.

Lunis: bet pie patreziējām studijām un to lietotaju vajam zinībam par tehnikas pielietojumu PARASTI kompis ir vienīgā saprātīgā izeja:)

Kas tur saprātīgs ja jāizvēlas starp slikti vai ļoti ilgi un darbietilpīgi? Pelnīt nevar nevienā gadījumā. Nē nu bišķi jau kompis ir visur - jāskatās tikai kurā brīdī kura tehnika ātrāka/izdevīgāka.
Publicēts: 11.12.14 00:30
 citēt
Maris:
emzi:Man liekas ka viena posta jau pieminetais ligt blaster varetu but labakais variants. Var nopirkt jau gatavos diapozitivus, vai ari izveidot kadus vien pats velies. domaju ka sanaks ari letak un pavism notikti daudz daudzpusigak un interesantak neka gatavie foni.

Tu vari domāt pret zemi sisdamies a varbūt cilvēkam vajag laukā pusdienlaikā vai kādā citā gaišā robā.

ā nē atvaino - cilvēkam vajag noīrēt studiju ar fonu + viņam jau ir tapetes - attiecīgi nevienam nav taisnība.
Publicēts: 11.12.14 07:18
 citēt
Būs jau labi, paldies par idejām. Tā lieta ar projekciju šķiet intereses vērta. Man pašreizējais mazbudžeta risinājums ir īslaicīgs.
Publicēts: 11.12.14 11:03
 citēt
Sameklē Ojāru Grinbergu (tautā saukts par Mario)... viņam ir daudzi foni krājumā.
Publicēts: 11.12.14 13:33
 citēt
Maris:Jā var fonu projicēt - tikko vienai haltūrai pielietoju:

gan jau, ka var mazāk banāli - man vk pasūtījums

Smuki, Māri!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info: