forum.gif
Annie Leibovitz izstāde Stokholmā....
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Annie Leibovitz izstāde Stokholmā....
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.08.10 18:19
 citēt
Iesaku apmeklēt šo izstādi nesen atvērtajā fotogrāfijas muzejā Stokholmā !
Bez jau minētās mākslinieces tur ir apskatāmas vairākas citas, ne mazāk interesantas izstādes......
Biļete vienai personai maksā 90 zviedru kronas, tas ir ap 8. latiem.
Augšstāvā laba kafejnīca, ar lielisku skatu uz pilsētu....
Ja nu kāds šo mākslinieci gadījumā nezin - bildes var aplūkot šeit.........

www.google.lv...
Publicēts: 31.08.10 18:33 labots
 citēt
Biju pag. ned! Lieliska!
Iesaku pirkt Stockholm card, atmaksajas, ja uz daudziem muzejiem iet.
Publicēts: 31.08.10 19:28
 citēt
Cik ilgi vēl būs?
Publicēts: 31.08.10 19:30
 citēt
vel kadu laiku, bet precizi nepateikshu.
Publicēts: 31.08.10 19:32
 citēt
versatile:vel kadu laiku, bet precizi nepateikshu.
tu tā kā ar melno balzamu, vēl ir, bet cik daudz nepateikšu :)
Publicēts: 31.08.10 19:38
 citēt
Stoholmā būšu tikai Oktobra vidū , ne ne ātrāk:(
Publicēts: 31.08.10 19:45
 citēt
Žēl ka info par vēlu nāk :amazing:
Publicēts: 31.08.10 20:00
 citēt
Lunis:Stoholmā būšu tikai Oktobra vidū , ne ne ātrāk:(
Luni, kādas tev problēmas, vakarā uzkāp uz prāmja, vakarā atkāp atpakaļ, izstāde redzēta, pa ceļam vēl kāda melnādainā... Un tas viss maksā kaut kādas štrunta 2-3 darba stundas... Maļina ;)
Publicēts: 31.08.10 20:01
 citēt
19. sept.
fotografiska.eu
Publicēts: 31.08.10 20:02
 citēt
NilsS:Iesaku apmeklēt šo izstādi nesen atvērtajā fotogrāfijas muzejā Stokholmā !
Bez jau minētās mākslinieces tur ir apskatāmas vairākas citas, ne mazāk interesantas izstādes......
Biļete vienai personai maksā 90 zviedru kronas, tas ir ap 8. latiem.
Augšstāvā laba kafejnīca, ar lielisku skatu uz pilsētu....
Ja nu kāds šo mākslinieci gadījumā nezin - bildes var aplūkot šeit.........

http://www.google.lv/images?hl=lv&q=annie+leibovitz+gallery&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=1ht9TOWIPMKtOJyeqYIE&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDMQsAQwAw&biw=1003&bih=596
Ja kas, kur ir tas muzejs? Gan jau var atrast pie tantes :), bet ja zini pasaki kurā galā vai ielā.
Publicēts: 31.08.10 20:06
 citēt
muzejs ir tada interesanta vietaa.
maps.google.com...
principaa, atrast nav problemu - jaiet pa vecpisletas krastmalu prom no karalja pils, pari tiltam, un kadus 200m pa kreisi.
vel tur blakus ir hop on-hop off kugjishu piestatne, ja noperk stockholm card, tie ir par velti.
Publicēts: 31.08.10 20:08
 citēt
Stadsgarden, ok, paldies! :)
Publicēts: 31.08.10 20:15
 citēt
muzejs ir taa garaa eeka, pashaa krasta - gugulis nedaudz ne taa raada. sarkana kjiegjelju maja, ar baltu uzrakstu fotografiska.
Publicēts: 31.08.10 21:56
 citēt
Hmm, vēl viens iemesls, lai aizbrauktu uz Stokholmu... :face-smile:
Publicēts: 31.08.10 22:00
 citēt
ERA:Hmm, vēl viens iemesls, lai aizbrauktu uz Stokholmu... :face-smile:

jā, forši tur :)
Publicēts: 31.08.10 22:01
 citēt
NilsS:jā, forši tur :)

Es zinu ;)
Publicēts: 31.08.10 23:31 labots
 citēt
UldisS:
Lunis:Stoholmā būšu tikai Oktobra vidū , ne ne ātrāk:(
Luni, kādas tev problēmas, vakarā uzkāp uz prāmja, vakarā atkāp atpakaļ, izstāde redzēta, pa ceļam vēl kāda melnādainā... Un tas viss maksā kaut kādas štrunta 2-3 darba stundas... Maļina ;)

Ha , es nevaru tā "Prom un atpakaļ" man teiši ar tur visur būs jāaiziet pie viesiem jāieiet , minimāli 2-3 dienas mazāk nesanaks:face-wink: Kad braukāju regulāri reizi mēnesī tad tā varēja čik un viss taga biezāk kā reizi 3-4 menešos Zviedrija nesanāk laika , tad jābrauc uz ilgāku laiku lai nav tik uz isstādi un nevisn lūpu neuzmet seviški šokoladka , bet tās ir patālu patreiz Australāijā kautkādā kinčikā šancē kautkas ar lupatām un grimmu , taka nesanāks šoreiz:):) Koļeģi noteikti jāaprauga daudz blēņu reiz darīts un joprojām kpēji projekti:):) Taka šaka ATRI tad kad nekas nav jādara , man tā nesanak.
Publicēts: 31.08.10 23:46
 citēt
mes te shtukojaam, ka sen nav zole speeleeta - jaaizlaizh uz Stokholmu. Nu re - buus veel viens iemesls;-))))
Publicēts: 31.08.10 23:52 labots
 citēt
vispar ar praami ljoti neefektivs transports. kopa 34h celjaa... ar ljoteni tik 2as... un pa to pashu naudu.
tikko apskatiju, ja lido 14. sept un 15. atpakalj, lidm. biletes abos virzienos sanak 25 ls... vel 15 transfers uz pilseetu japierekjina gan.
Publicēts: 01.09.10 00:00
 citēt
ljotenee neerti zoli speeleet un paraak iisa speele sanaak!!!!!!
Publicēts: 01.09.10 00:08 labots
 citēt
Ļotene tad ja brauc biznesus taisīt , ja plezīrs un muļķi laist tad Prāmis pašā laikā :):) Es gan kārtīs nespēlēju un azartspēles vispār , neesmu azartisks :):) Es uz prāmja parasti izguļos to ko neesmu pa iepriekšejo nedēlu izgulējies. Agrāk man mīļākā izklaide bija braukt no Ķīles uz Rīgu ar prāmi , nipērc visus kajīti 2 dienas guli :face-wink::face-grin:
Publicēts: 01.09.10 00:08
 citēt
Un saulriets šērās ir tik skaists, ka negribas to mainīt pret lidojumu... :)
Publicēts: 01.09.10 00:12
 citēt
ERA:Un saulriets šērās ir tik skaists, ka negribas to mainīt pret lidojumu... :)
Klau, a jāpamet kopīgajiem paziņām kā vienu no variantiem... ??? :face-wink:
Publicēts: 01.09.10 00:17
 citēt
es arii kaartis nespeeleeju - tikai uz praamja Riiga - Stokholma ;-))))

UldisS, nu nu - kas jums tie par kopiigiem pazinjaam!??!!?
Publicēts: 01.09.10 00:19
 citēt
Lunis:Ļotene tad ja brauc biznesus taisīt , ja plezīrs un muļķi laist tad Prāmis pašā laikā :):) Es gan kārtīs nespēlēju un azartspēles vispār , neesmu azartisks :):) Es uz prāmja parasti izguļos to ko neesmu pa iepriekšejo nedēlu izgulējies. Agrāk man mīļākā izklaide bija braukt no Ķīles uz Rīgu ar prāmi , nipērc visus kajīti 2 dienas guli :face-wink::face-grin:
Jā, jā, esmu personīgi stāvējis pie tā prāmja stūres, kad tur bija azeru komanda zem kipras karoga... (~1995.g.), ar prāmja kapteini varēja visu sarunāt, arī prāmi pastūrēt... :D Vēl pat kaut kur bildes mētājas :D Bet kā tu tiki līdz Ķīles ostai bez auto, to gan es nesaprotu... Jeb arī vācijā tev ir personīgais šoferis? ;) Un nopirkt visu kajīti- nebija sviestmaize..., vai nebija kādas 200 doičmarkas uz vienu galu pa vietu, kur nu vēl visa kajīte??? Padomā vēlreiz... :D
Publicēts: 01.09.10 00:19
 citēt
UldisS:Klau, a jāpamet kopīgajiem paziņām kā vienu no variantiem... ??? :face-wink:

Pamest var, bet izstāde tikai līdz 19.septembrim... Ja sadomātu braukt turp 17.09. un atpakaļ 19.09., tad es labprāt ;)
Publicēts: 01.09.10 00:22 labots
 citēt
ERA:
UldisS:Klau, a jāpamet kopīgajiem paziņām kā vienu no variantiem... ??? :face-wink:

Pamest var, bet izstāde tikai līdz 19.septembrim... Ja sadomātu braukt turp 17.09. un atpakaļ 19.09., tad es labprāt ;)
........ ?
Labots. Es par ;)
Publicēts: 01.09.10 00:31
 citēt
mhm - un uz manu jautaajumu jau nav jaatbild ... LAAABIIIiiii .....;-p
Publicēts: 01.09.10 00:34
 citēt
Dans, nu, kas tas par jautājumu, protams, ka Tu un vēl daži ;)
Publicēts: 01.09.10 00:42
 citēt
ERA, nu nez nez - juus te kaut kaa shifreeti runaajat ;-pppp;-)
Publicēts: 01.09.10 00:54
 citēt
esmu 1x braucis uz stkholmu ar praami un atpakalj, nee, paldies... varbut bija kompanijas vaina vai kaa, bet ja laiks ierobezhots, labak ietaupiito pusotru diennakti pavadit Stokholmaa. Sheeras, protams, skaista padariishana. Bet tad ar kadu jahtinju, ar galameerkji un atgrieshanos atpakalj.
Publicēts: 01.09.10 08:08
 citēt
dansiga:es arii kaartis nespeeleeju - tikai uz praamja Riiga - Stokholma ;-))))

UldisS, nu nu - kas jums tie par kopiigiem pazinjaam!??!!?
kopīgi paziņas nav kopīgi bērni... tev arī viss uzreiz jāzin ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):