Iesaku apmeklēt šo izstādi nesen atvērtajā fotogrāfijas muzejā Stokholmā ! Bez jau minētās mākslinieces tur ir apskatāmas vairākas citas, ne mazāk interesantas izstādes...... Biļete vienai personai maksā 90 zviedru kronas, tas ir ap 8. latiem. Augšstāvā laba kafejnīca, ar lielisku skatu uz pilsētu.... Ja nu kāds šo mākslinieci gadījumā nezin - bildes var aplūkot šeit.........
Lunis:Stoholmā būšu tikai Oktobra vidū , ne ne ātrāk
Luni, kādas tev problēmas, vakarā uzkāp uz prāmja, vakarā atkāp atpakaļ, izstāde redzēta, pa ceļam vēl kāda melnādainā... Un tas viss maksā kaut kādas štrunta 2-3 darba stundas... Maļina
NilsS:Iesaku apmeklēt šo izstādi nesen atvērtajā fotogrāfijas muzejā Stokholmā ! Bez jau minētās mākslinieces tur ir apskatāmas vairākas citas, ne mazāk interesantas izstādes...... Biļete vienai personai maksā 90 zviedru kronas, tas ir ap 8. latiem. Augšstāvā laba kafejnīca, ar lielisku skatu uz pilsētu.... Ja nu kāds šo mākslinieci gadījumā nezin - bildes var aplūkot šeit.........
muzejs ir tada interesanta vietaa. maps.google.com... principaa, atrast nav problemu - jaiet pa vecpisletas krastmalu prom no karalja pils, pari tiltam, un kadus 200m pa kreisi. vel tur blakus ir hop on-hop off kugjishu piestatne, ja noperk stockholm card, tie ir par velti.
Lunis:Stoholmā būšu tikai Oktobra vidū , ne ne ātrāk
Luni, kādas tev problēmas, vakarā uzkāp uz prāmja, vakarā atkāp atpakaļ, izstāde redzēta, pa ceļam vēl kāda melnādainā... Un tas viss maksā kaut kādas štrunta 2-3 darba stundas... Maļina
Ha , es nevaru tā "Prom un atpakaļ" man teiši ar tur visur būs jāaiziet pie viesiem jāieiet , minimāli 2-3 dienas mazāk nesanaks Kad braukāju regulāri reizi mēnesī tad tā varēja čik un viss taga biezāk kā reizi 3-4 menešos Zviedrija nesanāk laika , tad jābrauc uz ilgāku laiku lai nav tik uz isstādi un nevisn lūpu neuzmet seviški šokoladka , bet tās ir patālu patreiz Australāijā kautkādā kinčikā šancē kautkas ar lupatām un grimmu , taka nesanāks šoreiz Koļeģi noteikti jāaprauga daudz blēņu reiz darīts un joprojām kpēji projekti Taka šaka ATRI tad kad nekas nav jādara , man tā nesanak.
vispar ar praami ljoti neefektivs transports. kopa 34h celjaa... ar ljoteni tik 2as... un pa to pashu naudu. tikko apskatiju, ja lido 14. sept un 15. atpakalj, lidm. biletes abos virzienos sanak 25 ls... vel 15 transfers uz pilseetu japierekjina gan.
Ļotene tad ja brauc biznesus taisīt , ja plezīrs un muļķi laist tad Prāmis pašā laikā Es gan kārtīs nespēlēju un azartspēles vispār , neesmu azartisks Es uz prāmja parasti izguļos to ko neesmu pa iepriekšejo nedēlu izgulējies. Agrāk man mīļākā izklaide bija braukt no Ķīles uz Rīgu ar prāmi , nipērc visus kajīti 2 dienas guli
Lunis:Ļotene tad ja brauc biznesus taisīt , ja plezīrs un muļķi laist tad Prāmis pašā laikā Es gan kārtīs nespēlēju un azartspēles vispār , neesmu azartisks Es uz prāmja parasti izguļos to ko neesmu pa iepriekšejo nedēlu izgulējies. Agrāk man mīļākā izklaide bija braukt no Ķīles uz Rīgu ar prāmi , nipērc visus kajīti 2 dienas guli
Jā, jā, esmu personīgi stāvējis pie tā prāmja stūres, kad tur bija azeru komanda zem kipras karoga... (~1995.g.), ar prāmja kapteini varēja visu sarunāt, arī prāmi pastūrēt... Vēl pat kaut kur bildes mētājas Bet kā tu tiki līdz Ķīles ostai bez auto, to gan es nesaprotu... Jeb arī vācijā tev ir personīgais šoferis? Un nopirkt visu kajīti- nebija sviestmaize..., vai nebija kādas 200 doičmarkas uz vienu galu pa vietu, kur nu vēl visa kajīte??? Padomā vēlreiz...
esmu 1x braucis uz stkholmu ar praami un atpakalj, nee, paldies... varbut bija kompanijas vaina vai kaa, bet ja laiks ierobezhots, labak ietaupiito pusotru diennakti pavadit Stokholmaa. Sheeras, protams, skaista padariishana. Bet tad ar kadu jahtinju, ar galameerkji un atgrieshanos atpakalj.