forum.gif
Vai netirgojas kāda lietota fresnel gaisma?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Vai netirgojas kāda lietota fresnel gaisma?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.12.14 16:18
 citēt
Labprāt izskatītu piedāvājumus par subj iegādi.
Publicēts: 17.12.14 16:36
 citēt
Pietam Px kādu lielu mazu jebkādai fiormai sistēmai galvenais KRUTA lai tika fresnel un KAAIFS
Publicēts: 17.12.14 18:32
 citēt
Lunis:Pietam Px kādu lielu mazu jebkādai fiormai sistēmai galvenais KRUTA lai tika fresnel un KAAIFS

Kaifs būs viennozīmīgs! Nu ja kādam atradīsies Kolkas bākas fresnels, tas arī derēs. Bet kaifs būs arī no spota. Liels un mazs ir subjektīvs jēdziens jo mazam vīrelim vidējs metamais izskatīsies ka telefona stabs, lielam vīram vidējs kā birstes kāts. Šajā gadījumā 300 būs par mazu, bet 5000 pa lielu.
Publicēts: 17.12.14 22:08
 citēt
Dažādas konstrukcijas prožektoriem, neatkarīgi no tā vai lēca "pilna" vai atvieglotais fresnelis , uzkrītoši atšķiras projekcijas jauda - 150W ''Dedo'' stars ir jaudīgāks par vecu 1000W "teātrinieku"... Par spotiem sauc .... ai nu pofig
Publicēts: 17.12.14 23:43
 citēt
Es saprotu, ka visi visu zin par fresneļiem, tas priecē. Bet tēmu iesāku par to, ka vēlos nopirkt subjektu, lietotu, ja nu kādam mētājas kaktā nellietots. Ja pirktu jaunu, tad attiecīgi cita runa. Esmu atvērts piedāvājumiem, patīk eksperimentēt, uz sitiena nedomāju par tik un tik W priekš tā un tā. Man tikai tā liekas vai arī te ir pieņemts, vienalga pie kuras tēmas, pat pie kupi/prodai uzreiz ar "pareizajiem" tekstiem jebkuram gribētājam apetīti nosist?
Publicēts: 17.12.14 23:49
 citēt
MrGK:Es saprotu, ka visi visu zin par fresneļiem, tas priecē. Bet tēmu iesāku par to, ka vēlos nopirkt subjektu, lietotu, ja nu kādam mētājas kaktā nellietots. Ja pirktu jaunu, tad attiecīgi cita runa. Esmu atvērts piedāvājumiem, patīk eksperimentēt, uz sitiena nedomāju par tik un tik W priekš tā un tā. Man tikai tā liekas vai arī te ir pieņemts, vienalga pie kuras tēmas, pat pie kupi/prodai uzreiz ar "pareizajiem" tekstiem jebkuram gribētājam apetīti nosist?

Nekas neliekas - tieši tā ir.
Publicēts: 18.12.14 10:20
 citēt
Pa lielam šīs gaismas neviens tā īpaši nepārdod lietotas. Ja nopērk labu- piem. ARRI, tad arī ir līdz mūža galam.
Ja nu vienīgi tiešām kāds ir pametis visu industriju.
Publicēts: 25.11.15 19:59
 citēt
re kur tirgoju www.facebook.com...
Publicēts: 25.11.15 21:11
 citēt
Ak, valodiņ, cik pacietīga esi... Nu cik var "īslandoties", šarm-eš-šeihoties", un "fresneļoties"?????? Analfabētu tirgus. Tās lēcas ir "Freneļa lēcas", par godu zinātniekam Ogistēnam Frenelim nosauktas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):