forum.gif
Nik D3s
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nik D3s
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.12.14 22:24
 citēt
Sveiki kolēģi!

Gribēju jautāt, vai @LV ir, kur var paturēt šo monstru? :) Vai varbūt kāds īpašnieks gribētu tikties kādā kafūzī un iedot man izmēģināt aparātu? :) Doma pāriet no Canon uz šo draugu. :)
Publicēts: 18.12.14 22:39
 citēt
Man ir aizdomas, ka jāiet pēc alus un čipsiem...
Publicēts: 18.12.14 22:40
 citēt
Nu ja pērk no Poļiem objektīvus, pat Zeisi būs ar plastmasas piegaršu. :)
Publicēts: 18.12.14 22:49 labots
 citēt
NELABA doma izejot no Optikas cenas pieejamības un servissa , ja baig gribas tad lietotie ar garantiju ejuz.lv...
Publicēts: 18.12.14 23:07
 citēt
Universālas lietas nav. Katram savs. Es savu esmu atradis ;) Un ceturtdienas vakarā alus - kam gan ne?
Publicēts: 18.12.14 23:21 labots
 citēt
Kanon un Nikon?
Nafig?
Jebkurš, kurš kaut cik saprot no kamerām, zina - Pentaks ir pareizā izvēle!
Publicēts: 18.12.14 23:23
 citēt
Un kad tieši tas tā pareizība ir - uzreiz vai vēlāk?
Publicēts: 18.12.14 23:37
 citēt
Kamēr vieni par blondīnēm stāsta anegdotes, gudrie ar viņām guļ... :grimace:
Publicēts: 18.12.14 23:50
 citēt
Tas bija tikai aforisms, tā, ka būs vien jāpaliek esošajā statusā.
Publicēts: 18.12.14 23:55 labots
 citēt
Fandango:Ja tā būtu pareizā izvēle, tad blakus topikā viens pacients netirgotu tos lūžņus vairumā. Pentax ir strupceļš. Kit objektīvs pie 55 mm ir kā softfocus, FF vispār nav...

Pentaks, strupceļš?
Es teiktu, kad CaNikon ir strupceļš.
Pentaksiem ir MF, bet Kanoniem ir tikai 35mm.
:face-grin:
Publicēts: 19.12.14 00:00
 citēt
Varbūt ieviest jaunus noteikumus, ka nekādus komentārus par brendiem nedrīkst izteikt pēc plkst. 21:50, lai var paspēt pēc alus aizskriet. Visi tomēr netur mājās krājumus.
Publicēts: 19.12.14 00:03
 citēt
Kas nu kuram sapņojumu kalngals. FF - un pirksti pa gaisu, kā jau te vienreiz teica, ka katrs armatūru sējējs un šrota vāģu tirgotājs savu kaķi bildē ar 6D.
Publicēts: 19.12.14 00:21
 citēt
Schneider:Kas nu kuram sapņojumu kalngals. FF - un pirksti pa gaisu, kā jau te vienreiz teica, ka katrs armatūru sējējs un šrota vāģu tirgotājs savu kaķi bildē ar 6D.

Kaķi ar medium format jābildē. FF ir tāds bomžu variants. Crop, vai nedod Dievs, ziepītis, vispār ir necieņa pret kaķi.
Publicēts: 19.12.14 01:28
 citēt
Būsiet laikam šito pa biežu skatījušies youtu.be...
Publicēts: 19.12.14 01:43
 citēt
Fandango:Vidējais formāts nekam neder. Asuma dziļums par mazu. Autofokuss, ja ir, tad lēns. Formāts, kas domāts izlecējiem.

Ja kaķi bildē no sāniem, asuma dziļums ir pilnīgi pietiekams. Un kaķim nav obligāti jābūt izlecējam. Labāk sēdētājs, vieglāk nofokusēt.
Publicēts: 19.12.14 01:45 labots
 citēt
Lunis:Būsiet laikam šito pa biežu skatījušies youtu.be...

Tas aparāts pēc tam nonāca eBayā ar aprakstu "Izbildēti mazāk par 1000 kadriem, korpusam neliels vizuāls defekts, kas nekādi neietekmē fotogrāfiju kvalitāti".
Publicēts: 19.12.14 08:34
 citēt
man ir d3 un d4s
Publicēts: 19.12.14 14:08
 citēt
Fandango:nikoniem ir draņķīgi objektīvi, neasi, toties ar pļurainu fonu, slikta ergonomika korpusiem un pat sensorus paši nemāk saražot. Tāpēc uz Nikoniem pat Māris izmanto Samyang objektīvu.

Nav tiesa - reku cilvēks pārdod asu nikon objektīvu: www.fotoblog.lv... uz 300 mm ir asāks kā 80-200 superzooms.
Publicēts: 19.12.14 14:40 labots
 citēt
Nu aunu bariņš te. Nepietiek postu, kur paspamot. Nav brīnums, kāpēc LV brūk viss ar tādiem runātājiem. :)

andre:man ir d3 un d4s

PM.
Publicēts: 19.12.14 17:26 labots
 citēt
uz d3s neieteiktu skatiities. man liekas par vecu. 5 gadi ! sensori tomeer iet uz preiksu!

ja tieshaam Tavs jajamzirdzins buus reportaazha, kaazas. tad noteiktu nem d4 ! nenozheelosi !

ja tomeer kaads liels procents ir reklaamas un liels uzsvars kaazu bildees uz pozeetaam smukumbildeem tad ieteiktu d750 !

Mazs tips vai triks kaa noteikt starp nikon kameram kurai cik kruts iso grauds, tipa kura graudainaaka. apskatieties kameras maximaalo iso juutiibu. ja vienai kamerai 12000 iso un otrai 6400iso max, tad tada buus arii iso attieciba. tai kurai maximaalais 12000 iso varees uzkrutiit 2 reizes lielaaaku iso un ieguut tik pat lielu graudu kaa kameriai kurai 6400 iso.

esmu daudz taisiijis testus. caur rokaam ir izgaajushi d70, d200, d2x, d3, d4, d4s, df, d600, d750, d800e un vienmeer peec testiem secinu ka shii vienkaarshaa max iso ciparu saliidzinaashan dod to pashu ko peec ruupiigiem testiem

ceru ka kaads saprata ko gribeju pateikt.

piemeeram , ja d3 max iso ir 6400, un d4s max iso ir 25600 , tad uz d4s buus 4 reizes tiiraaka bilde pie vienaadiem iso, jeb, uz nikon d3 iso 1600 buus pilnigi vienaads graudaa ar iso 6400 uz d4s

www.dpreview.com...
Publicēts: 19.12.14 18:07
 citēt
priore:Būtu nevis testējis,bet kaut rokā paturējis jebko, kas nav Nikonis, saprastu uzreiz, ka par nikoni sliktāks var būt tikai Nikons.

Tā parasti runā cilvēki,kuriem pietrūkst naudas Nikonam.Katrs nevar atļauties lietot Nikon,kādam vajag arī lietot Canon/Pentax/Sony utt.
Publicēts: 19.12.14 18:47
 citēt
priore:Būtu nevis testējis,bet kaut rokā paturējis jebko, kas nav Nikonis, saprastu uzreiz, ka par nikoni sliktāks var būt tikai Nikons.

patureet rokaa visi var. bet neuztraucies, esmu focheejis gan kaazas gan reklaamas ar canon. ar dazhadiem digi videejiem formaaties. nez kapeec joprojaam turos pie nikon ;)
Publicēts: 19.12.14 18:48 labots
 citēt

Nevajag bāzt Nikon pakaļā. Esmu lietojis gan Nik pro line, gan Canon. Atšķirība ir tikai cilvēkos un video filmēšanā.

Bildēšanā - gaumes jautājums. Par sony, pent un pārējiem dēļiem neko nezinu. Tāpēc priore vari turpināt lietot un stāstīt mums par tiem.
Publicēts: 19.12.14 18:50
 citēt
priore:Tieši tā, pie visa ipriekš minētā Nikon sanāk nejēdzīgi dārgs, ja tādu nopērk, tas jātur seifā, jobail iznest uz ielas. Savikārt tiw ar lētajām kamerām bildē bez baiļu un kartiņas iztukšī fotoblogā.

Uztraucies rakstot? Es uzdevu jautājumu. Kam nav ko atbildēt par kameru - D3S/D3 - lūdzu rakstiet oftopikā. Gudrīši saradušies. :)
Publicēts: 19.12.14 19:03
 citēt
Žēl, ka administrātoru nepastāv šajā blogā. :)
Publicēts: 19.12.14 19:41
 citēt
Magrot:
priore:Tieši tā, pie visa ipriekš minētā Nikon sanāk nejēdzīgi dārgs, ja tādu nopērk, tas jātur seifā, jobail iznest uz ielas. Savikārt tiw ar lētajām kamerām bildē bez baiļu un kartiņas iztukšī fotoblogā.

Uztraucies rakstot? Es uzdevu jautājumu. Kam nav ko atbildēt par kameru - D3S/D3 - lūdzu rakstiet oftopikā. Gudrīši saradušies. :)

Ja šeit rakstītu atbildes uz tavu jautājumu,TAD PĒC 5MIN. tavs jautājums būtu sen aizmists un neizlasīts.Priecājies,ka tavu neinteresanto topiku uztur pie "dzīvības" :anger:
Publicēts: 19.12.14 19:49
 citēt
parastais pusīfaits...
Publicēts: 19.12.14 20:02 labots
 citēt
priore:Nīkuli, kurš neesi kelicis pat vienu, kaut draņņķīgu bildi, nejaucies te dižgaru sarunās ar saviem tirgus spenulanta rakstiņoem! Dižgariem arī kļūdas ir dižas, tām pietiek ar s..a kanoniem!
A TEV ir kaut 1 sakarīga bilde? Un vispār, čalim ir 10 bildes galerijā. Bet nu jā.. muzikanti jau raksta pirms pārbauda.. cirvju-kāti..
Publicēts: 19.12.14 20:16
 citēt
Pa agru iesākāt, es katru dienu alu nepļumpēju, bet rīt pēc pirts lapprāt pasekotu tēmai. :face-grin:
Publicēts: 19.12.14 20:53
 citēt
Jolan:
Magrot: Uztraucies rakstot? Es uzdevu jautājumu. Kam nav ko atbildēt par kameru - D3S/D3 - lūdzu rakstiet oftopikā. Gudrīši saradušies. :)

Ja šeit rakstītu atbildes uz tavu jautājumu,TAD PĒC 5MIN. tavs jautājums būtu sen aizmists un neizlasīts.Priecājies,ka tavu neinteresanto topiku uztur pie "dzīvības" :anger:

Man nevajag, lai manu topiku uzturētu kaut kādi bezjēdzīgi posti. Kaut viens ja atbildētu pa tēmu - man pietiktu. Andre atbildēja, man pietika! :)
Publicēts: 19.12.14 22:40
 citēt
Man nevajag, lai manu topiku uzturētu kaut kādi bezjēdzīgi posti. Kaut viens ja atbildētu pa tēmu - man pietiktu. Andre atbildēja, man pietika! :)

Tu tākā tāds administrĀtors, bet labi ka kāds bija kas varēja paR tēmu atbildēt.
To ka kāds ir lietojis Ds3 un to dēvē par ļoti labu kameru vai otrādi nav jēga uztvert kā vērā ņemamu argumentu. Pamēģini pats un tad jau atbildi saņemsi.
Publicēts: 19.12.14 23:21 labots
 citēt
veel iemesls kapeec d3s nenemtu. nedaudz divaina logika bet ceru ka tauta sapratiis
d3s ir 2009 gada modelis. tagad veel 2014 . 5 gadi !
tatad ja TU tagad nopirksi kameru 2015 gadaa. prognozetais sleedza resurs ir 300.000. diemzheel tie ir testi laboratorijas, kur nav puteklu un citu gruzhu, kas var samazinaat tehnisko/mehanisko sleedza darbiibu, man abi D3 nomira abi pie 150 tuktoshiem (~3 gadi). un tad veelreiz peec 150t pie 300.000.
pienemsim Tu tagad noperc d3s. aktivi fochee 2-3 gadus un tad nojuuk sleedzis. 2017 gadaa pienemsim tas Tev nojuuk. 9 gadi kopsh d3s paradijas. un paliek aktuaals jautaajums vai Tu vareesi kur atrast kur labo to sleedzi ? ja kaads te breeks ka kamera jamaina peec 2 gadiem. taa ir ar leetajiem, bet ne ar pro kameraam. man joprojaam staav divi D3 kursh viens no pirmajiem kopsh 2007 gada ! 2 reizes mainiits sleedzs un joprojaam tas ir zveers. asistentam dodu to kazaas. reportaazhai ar zipeni gieztos bilde parsplaus par jebkuru kropu ! isak sakot shaadas kameras neperk tikai uz dazhiem gadiem.

ja gribi nochekot vai vareesi kamerai iedot otru elpu peec sleedza izdari shaadu researchu. ja 2009 pro kamerai 2017 nojuuk sleeddzis, tas ir 9 gadi. panem no shodienas atskaiti 9 gadus un apskaties kaada pro nikon kamera ir iznaakusi. 2006 gadaa iznaaca Nikon D2xs. nu luuk elementaara matemaatiak un tagad uzrkasti Nikon oficiaalajam servisam epastu vai shie labo JOPROJAAM d2xs sleedzus ?!?!!? un to pashu uzraksti/apszvani vieteejos nopietnos remonteetaajus. taa tu sapratiisi kadaa TU buusi aptuvenaa situaacijas 2017 gadaaa ar salaustu sleedzi un nozhuliitajiem ~500 eiro par labu D4. ar D4 vari veikt taadu pashu apreekinu ;)
Publicēts: 20.12.14 13:45
 citēt
Viss jau tasnība ko tu saki BET gan jau cilvēkiem reāli galvu jauc Nikon D3x 24,5 Megapixel Sensor , Nikon D4s 16,2-Megapixel-Sensor
Publicēts: 20.12.14 14:39
 citēt
Ja neklapē bildes, ko regulāri uz ēku sienām lipināt piecu stāvu augstumā, tad ar 16,2 megapixeļiem ir vairāk kā pietiekoši. Gan arī fails mazāk sver...
Publicēts: 21.12.14 21:21 labots
 citēt
Būsiet laikam šito pa biežu skatījušies youtu.be...

nooooopietni tas d3s var izdzīvot pēc šādiem foto sado mazo gājieniem???... jeb tas feiks kaut kāds?
Publicēts: 21.12.14 21:46
 citēt
beno:Būsiet laikam šito pa biežu skatījušies youtu.be...

nooooopietni tas d3s var izdzīvot pēc šādiem foto sado mazo gājieniem???... jeb tas feiks kaut kāds?

reaali. vieniigias kapeec tad leecas netaisa taadas izturiigas kaa pashus bodijus ?!
Publicēts: 21.12.14 21:58 labots
 citēt
nu baigais hardcor dampis izrādās ir tas D3, ja pēc tādas ūdens peldes ar sasaldēšanu un izkausēšanu var izdzīvot:amazing:
Publicēts: 21.12.14 22:20
 citēt
beno:nu baigais hardcor dampis izrādās ir tas D3, ja pēc tādas ūdens peldes ar sasaldēšanu un izkausēšanu var izdzīvot:amazing:

NIKON ir ļoti izturīga PRO gala tehnika , Canons i blakus nestāv , BET viss pārējais maigi sakot NAV nekas "Diži nelužtošs" pat trakāk kā Canon pro galam . Principā Canon lielos stiklus diezgan grīti mehāniski nokaut kurpretī Bodiji rubās nost no prastām šļakatām uz pogām un biški lielākiem putekļiem.
Publicēts: 21.12.14 22:43
 citēt
Man bija EOS 10D, vienreiz, bildējot kāzas, pamanīju, ka virsējā displejā parādījies jauns simboliņš, pie tam vēl kustīks. Uzliku brilli un ar šausmām atklāju, ka zem stikla rāpo kaukāds kukainītis. Nu, domāju, būs sūdi, ja viņš mičošanas laikā sāks rāpot pāri sensoram, bet nekas, laikam kaukur iekšā nosprāga un pieķepa, problēmu vēl pāris gadus ar viņu nebija.
Publicēts: 22.12.14 11:11
 citēt
nevajag dzert darba laikā, ta kukaiņi nerādīsies
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt