forum.gif
Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD cena LV un ārpus LV
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD cena LV un ārpus LV
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.12.14 15:22
 citēt
Objektīvs LV maksā ap 800eur: www.salidzini.lv...
Bet, piem., tajā pašā amazonā ~1050eur: amzn.com...
Kur ir triks?
Publicēts: 20.12.14 15:26 labots
 citēt
Amazons vienmēr man ir licies dārgs.
Labāk paskaties cenas ebayā:
www.ebay.com...
Publicēts: 20.12.14 19:11
 citēt
andrisp: Kur ir triks?

Konkrēto valsti abdzīvojošās tautiņas pirktspējā.
Publicēts: 20.12.14 19:13
 citēt
andrisp:Objektīvs LV maksā ap 800eur: www.salidzini.lv...
Bet, piem., tajā pašā amazonā ~1050eur: amzn.com...
Kur ir triks?

triks tajā, ka nav jāskatās com, bet de www.amazon.de...
Publicēts: 21.12.14 10:50
 citēt
paldies par izskaidrojošo darbu :)
es biju pamanījies cenu apskatīt tikai dpreview un bhphotovideo saitos. Tur arī nejēdzīgi augstas. Kaut gan citiem objektīviem/aparātiem cenas plus mīnus sakrīt ar Latvijas cenām (ja skatās lētākos interneta veikalus iekš salidzini.lv)
Publicēts: 21.12.14 12:17
 citēt
Varbūt kāds var padalīties šī objektīva lietošanas pieredzē?
Ir interese to nopirkt, bet iekšēji neesmu vēl pārliecinājies, ka tas patiešām būtu labs solis. Vakar biju bm.lv bodītē Krasta ielā un patestēju 2 gab. šo verķu. Tā laikam ir vienīgā vieta Rīgā, kur šie objektīvi priekš Canon ir uz vietas skaitā vairāk par 1. Tagad laba cena ir Elkorā - 799, bet tur vienīgais un pēdējais eksemplārs palicis Brīvības ielas veikalā vitrīnā. Esmu lasījis, ka šī objektīva dažiem eksemplāriem esot problēmas ar autofokusa precizitāti, tāpēc būtu vēlams pirms pirkšanas to pārbaudīt. Un to nav iespējams izdarīt pa pastu sūtītajiem. bm.lv veikalā arī kā pirmo dod skatīties citu iespējamo pircēju jau appētīto eksemplāru - pazīme tāda, ka tas nav celofāna maisiņā - ne pats objektīvs, ne saules blende. Patreiz esmu pārdomās - pirkt vai nē. Tiem, kuri arī pērk uz savu vai darba devēja firmu, citas izvēles kā vietējie veikali nemaz reāli nav, jo tad mīnusojas PVN, bet ja nāk no Honkongas vai citas Āzijas valsts, tad PVN vēl cenai jāliek klāt.
Publicēts: 21.12.14 14:42
 citēt
Nu bet paņem konkrēto eksemplāru no vitrīnas un pārbaudi to precizitāti, kas par problēmu!?
Publicēts: 21.12.14 15:05
 citēt
Senāk provēju nikona versiju, vārdusakot draņķis, nahua vajag 2.8 stiklu, ja asums viņam sākās tā ap 5.6-8.
Publicēts: 21.12.14 15:15
 citēt
Bija Sigma 24-70 2.8 HSM .. Asums uz 2,8 hrenovijs, lietojams bija no ~ 3,5 - 4. Veiksmīgi tiku no viņa vaļā. Cik esmu pamēģinājsi tamronu, tad asums pie 2,8 nebija stipri labāks ..
Publicēts: 21.12.14 18:20
 citēt
Tamrons man likās neērts!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):