forum.gif
par bilžu balsošanu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / par bilžu balsošanu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.12.14 11:39 labots
 citēt
Hai tauta, apskaidrosiet man lūdzu kā veidojas reitings par bilžu balsojumu...vai tad nav tā, ka pa kuru bildi vairāk nobalsots tai arī augstāks reitings?...vai arī es kaut ko nesaprotu:what: Rekšu te piemērs, piemēram par vienā dienā ievietotām bildēm vienai 12patīk www.fotoblog.lv... otrai 34patīk www.fotoblog.lv... 4.78 pret 4.74:what:
Nav jau tā ka baigi pārdzīvoju, bet kaut kā dīvaina liekas tā skaitīšana...tak nosacīti kaut kāda sacenšanās te notiek foto guru starpā, ne tā?!:face-grin:
Publicēts: 21.12.14 11:49
 citēt
Tos reitingus taisa tāda eleptroniskā shēma, kura saucas "nejaušo skaitļu ģenerators".:face-grin: Vienkārši runājot - uz dullo. Man liekas, ka šeit neviens to sistēmu neņem par pilnu.
Publicēts: 21.12.14 12:04
 citēt
Tā jau likās ka gandrīz uz dullo...atbildi esmu saņēmis, miers mājās un lai visiem priecīgs prāts:face-grin:
Publicēts: 21.12.14 12:06
 citēt
beno:Hai tauta, apskaidrosiet man lūdzu ...

Apskaidrot var tikai programmas autori. Es minu, ka programma samazina aktīvāko balsotāju, vai regulāro balsotāju par konkrēto autoru balsu "svaru". Jauns, iepriekš nebijis balsotājs ir "vērtīgāks". Varbūt ir bijusi doma izslēgt čomismu, lai neiegūtu galīgi izkropļotus rezultātus, kā piemēram Eirovīzijā.
Publicēts: 21.12.14 12:14 labots
 citēt
GunarsII:
programma samazina aktīvāko balsotāju, vai regulāro balsotāju par konkrēto autoru balsu "svaru". Jauns, iepriekš nebijis balsotājs ir "vērtīgāks". Varbūt ir bijusi doma izslēgt čomismu, lai neiegūtu galīgi izkropļotus rezultātus, kā piemēram Eirovīzijā.
Tieši tā arī ir, saucas SW koeficents www.fotoblog.lv...
Publicēts: 21.12.14 12:21 labots
 citēt
Schneider:Tos reitingus taisa tāda eleptroniskā shēma, kura saucas "nejaušo skaitļu ģenerators".:face-grin: Vienkārši runājot - uz dullo. Man liekas, ka šeit neviens to sistēmu neņem par pilnu.

+++

Atkarīgs, kurā nedēļas dienā un laikā ieliek, man šķiet... Un tas regulāri mainās :face-grin:

Bet vispār bildes "krutumu" labāk novērtēt pēc skatījumu/balsojumu skaita, nevis pēc reitinga.
Publicēts: 21.12.14 12:29
 citēt

Atkarīgs, kurā nedēļas dienā un laikā ieliek, man šķiet... Un tas regulāri mainās :face-grin:

Vot man ar tā likās, bet palasot par to SW koeficentu viss apskaidrojās.
Publicēts: 21.12.14 12:53
 citēt
a kur var nobalsot par bildēm? Tobiš - kur ir bildes? Redzu tikai sadaļu "trash"
Publicēts: 21.12.14 12:55
 citēt
Schneider:Tos reitingus taisa tāda eleptroniskā shēma, kura saucas "nejaušo skaitļu ģenerators".:face-grin: Vienkārši runājot - uz dullo. Man liekas, ka šeit neviens to sistēmu neņem par pilnu.
arī bildes liek uz dullo...
Publicēts: 21.12.14 12:56 labots
 citēt
STM:...Bet vispār bildes "krutumu" labāk novērtēt pēc skatījumu/balsojumu skaita, nevis pēc reitinga.

Protams!
Jo visi zin, kad kvalitāti nosaka popularitāte!
Pēc šādas loģikas varam spriest, kad visu laiku labākie fotogrāfi ir: "Kim Kardashian", "Beyonce" un "Justin Bieber".
Kādēļ?
Jo šiem "fotogrāfiem" ir vispopulārākie profili instagrammā.
:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 21.12.14 12:57
 citēt
Man tas reitings labais,ja es nobalsoju ''patīk'',bilde uzreiz iegūst visu laiku nīstākā foto statusu un autors tiek izsutīts trimdā uz polāro nakti
Publicēts: 21.12.14 13:25 labots
 citēt
3rdHalf:
STM:...Bet vispār bildes "krutumu" labāk novērtēt pēc skatījumu/balsojumu skaita, nevis pēc reitinga.

Protams!
Jo visi zin, kad kvalitāti nosaka popularitāte!
Pēc šādas loģikas varam spriest, kad visu laiku labākie fotogrāfi ir: "Kim Kardashian", "Beyonce" un "Justin Bieber".
Kādēļ?
Jo šiem "fotogrāfiem" ir vispopulārākie profili instagrammā.
:face-grin::face-grin::face-grin:

Es te runāju par fotobloga reitingu sistēmu, kura, kā jau minēts, ir visai neloģiska, nevis par kaut kādiem slavenību PR.
Publicēts: 21.12.14 13:33
 citēt
3rdHalf:...visi zin, KAD kvalitāti nosaka...
... varam spriest, KAD visu laiku labākie fotogrāfi ir...

Vai manu dieniņ' :) Nu nelieto šeit KAD, bet lieto KA...
Publicēts: 21.12.14 13:34
 citēt
R_J:
3rdHalf:...visi zin, KAD kvalitāti nosaka...
... varam spriest, KAD visu laiku labākie fotogrāfi ir...

a varbūt jaunietis to speciāli...
Publicēts: 21.12.14 13:39
 citēt
STM:
Es te runāju par fotobloga reitingu sistēmu, kura, kā jau minēts, ir visai neloģiska, nevis kaut kādiem slavenību PR.

Tieši tādēļ arī pašreizējā FotoBloga balsošanas sistēma eksistē.
www.fotoblog.lv...
Lai nevarētu sataisīt viltus akauntus ar kuriem masturbēt savu bilžu reitingus. Kā arī novērstu tavu minētu "slavenību PR", kad notiek balsošana par draugiem, nevis fotogrāfijām.
Publicēts: 21.12.14 13:41 labots
 citēt
Bildes:
R_J:

a varbūt jaunietis to speciāli...

Nope! :face-grin:
Neesmu pabeidzis pat pamatskolu.:shame:
Publicēts: 21.12.14 14:10
 citēt
Tagad laikam palīgskolu nav, tiem, kuriem parastā programma par grūtu, ir "korekcijas klase".
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):