forum.gif
Kas par viltīgu rāmja uskārienu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kas par viltīgu rāmja uskārienu?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.12.14 19:15
 citēt
Pēc pasūtījuma izgatavots rāmis 30x100 cm, liekas, Innovā. Stikls, paspartū, viss kā pienākas, bet pakaļējam preskartonam ar skoču pielīmēts iepakojums ar šitādiem te liberiņiem:

Vai viņi skrūvējami pie tā preskartona, pie rāmja vai vēl pie kā, kam tās apliektās maliņas, cik saprotams, robainajām malām jābalstās uz nagliņām, vispār jautājumu tik daudz, bet adbildi patstāvīgi nerodu ne uz vienu... :amazing:
Publicēts: 23.12.14 19:23
 citēt
Īstenībā, īsti nekādas šķirbas kur viņus skrūvēt nav, taču visprātīgākais būs pie rāmja vertikālajām daļām (ja platums ļauj).
Publicēts: 23.12.14 19:25
 citēt
Fandango:Tas nav jāstiprina pie rāmja. Ar to iespaido portretājamo, lai ierāmējamais portrets būtu emocijām bagāts.

:face-devil-grin:
Publicēts: 23.12.14 20:01
 citēt
Paldies par padomiem, ar dzelzīšiem nevienu neiespaidosi, jo tie ir mazi un viegli. Skrējēja noderēja, tieši sānos arī izrādījās visparocīgāk, tik divas škrubiņas palika pāri.

A vo!

Publicēts: 23.12.14 20:06
 citēt
Ja man pašam būtu tā konstrukcija jāskrūvē, neuzticētos tām skrūvītēm daži mm biezajā "prespapīrā"- domāju, ka labāk izurbties cauri un pieskrūvēt šos vai kādus citus piemērotus "āķīšus" ar kādu M3 skrūvīti+šeibi+uzgrieznīti. Skrūves galviņu (konisko) var bik iegremdēt kartonā un tā diži netraucēs.
Publicēts: 23.12.14 20:09
 citēt
Schneider:

ko tik šķeibi pieliki? :face-grin: Bet vai melns paspartū nav pa šerpu ? Bilde jau ar tāda padrūma :face-smile:
Publicēts: 23.12.14 20:09 labots
 citēt
Pieskrūvēju pie koka rāmja.
Nav šķeibi, bildēc no apakšas un pāris m attāluma, kādā brīvā brīdī palasies kādā grāmatā par lineāro peršpektīvi. :grimace:
Paspartū melnbaltai bildei vislabāk piedien tieši melns, tā ir mana svēta pārliecība un atteikties no tās mani nepiespiedīs pat inkvizīcija ar sārta draudiem. :grimace::grimace:
Oriģinālā bilde nav drūma, protams, mākoņu ēnas un viss pārējais, bet krāsainu taisīt nebija jēgas, jo tur aukšā bija kaukāda riebīga zila dūmaka.
Publicēts: 23.12.14 23:04
 citēt
Vot kāds pagāns ! Interesanti
Publicēts: 23.12.14 23:12
 citēt
Schneider:Pieskrūvēju pie koka rāmja.
Nav šķeibi, bildēc no apakšas un pāris m attāluma, kādā brīvā brīdī palasies kādā grāmatā par lineāro peršpektīvi. :grimace:
Paspartū melnbaltai bildei vislabāk piedien tieši melns, tā ir mana svēta pārliecība un atteikties no tās mani nepiespiedīs pat inkvizīcija ar sārta draudiem. :grimace::grimace:
Oriģinālā bilde nav drūma, protams, mākoņu ēnas un viss pārējais, bet krāsainu taisīt nebija jēgas, jo tur aukšā bija kaukāda riebīga zila dūmaka.

Ir, ir šķeibi. Tapešu raksts nodod. Jautājums tik, kas ir pēc līmeņrāža likts :)
Publicēts: 24.12.14 09:45
 citēt
Neskaties uz ēnu kreisajā pusē, kura no šķeibi speidošās sienas lampas. Gar labo malu tapetes strīpa ir leidzona ar rāmi.
Un vispār - speciāli dēļ tevis, pagānc tāc, cēlos augšā un gāju skatīties. :anger::face-grin:
Publicēts: 24.12.14 13:58
 citēt
Tapetes lika pēc sirds (šķībās) a gļeznu pēc jūras vot i ošibočka. Bet ZS jau tas pox
Publicēts: 24.12.14 14:24
 citēt
...tik dailjaam obojaam greeks ko virsaa kraameet..:haha:
Publicēts: 24.12.14 15:23
 citēt
Paši jūs ar šķeibām acīm kā piedzērušies ķīnieši, ja nevella līniju taisnumu neatpazīstat!
Publicēts: 24.12.14 17:11
 citēt
Taisns leņķis jau nav katoļu priesteris - nekādas grēku atlaišanas :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):