forum.gif
Perku savu pirmo spogulnieci
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Perku savu pirmo spogulnieci
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.12.14 16:12 labots
 citēt
Fandango:

Gaismas kubi - arī nesaprotu, kāpēc tev netīk.

Nesaproti, tāpēc ka Tu bildē pēc savas gaumes (piemeklēju līdzīgas materialitātes lietas salīdzināšanai):

savukārt man šāds izpildījums kuru var arī omes ķēķī nobildēt nebija pieņemams vēl vidusskolā mācoties kad nezināju pa kuru galu kamerā skatās - un tādēļ to pašu bildēju šādi.

Šo bilžu atšķirība arī ir iemesls kāpēc nevaru Tev paskaidrot kāpēc gaismas kubs ir nekam nederīgs... Tev nav iekšējas prasības pēc vizuālas kultūras un ir labi tāpat. Tur man nav ko iebilst un piekrītu, ka tās ir Tavas cilvēktiesības.

Par to, ka Tu varētu nenobriedušiem prātiem borēt, ka gaismas kubs vai "baltā studija" "der daudzos gadījumos"... - nu tas ir kaitīgi sēt tautā maldus.
Publicēts: 29.12.14 16:26
 citēt
Fandango:ja tā godīgi, Māri, man ne sevišķi patīk tās tavas alus pudeles. Meistarību redzu, bet rezultāts nav acij tīkams. Neizskatās pēc alus. Arī telpiskums nav īpaši labs, turklāt, pāreja uz fonu ar asu līniju, kā dabā nekad nav. Tas ir gaumes lietas.

Gaismas kubi - arī nesaprotu, kāpēc tev netīk. Ja pietiekami liels, tas ir kā miniatūra baltā studija, kas der pārsvarā visiem normāliem priekšmetiem, īpaši, ja liek uz kaut kā caurspīdīga, kur vēl iespējams ipiegaismot no apakšas un izmanto gaismas bloķētājus no sāniem. Teiksim, veikalos, sīkumus bildējot, ļoti parocīgi.

hm šitas interesanti, mok ir kāda bildīte kur gaismas kubā nobliezta alus butele izskatās kārdinošāka? :face-smile:
Publicēts: 29.12.14 16:36
 citēt
Sakārojās karstu vasaras dienu un aukstu aliņu...
Publicēts: 29.12.14 16:40
 citēt
Schneider:Sakārojās karstu vasaras dienu un aukstu aliņu...

es šovakar kā reiz taisos izlakt pārīti tērvetnieku, akurāt tos pašus kas maris bildē :face-smile: man baig svilina apkure, +24 istabā, kā reiz rīkle prasa ko atvēsinošu :face-smile:
Publicēts: 29.12.14 16:46
 citēt
Man šovakar jābildē maskuballi, tajā lakšu visu, ko nesīs klāt.
Publicēts: 29.12.14 17:26
 citēt
Fandango:Māri, ir svarīgs mērķis, kam bildīte tiek taisīta, vai un cik par to maksā. Somiņa tev ir OK, bet alus pudele neizskatās pēc alus pudeles. un apjoma ar lāga nav, pārāk saasināto efektu dēļ.

nu jopcik ko klīrējies kā jaunava, ieliec savu piemēru, lai redzam kā gaismas kubs piedod apjomu un"reālas" alus buteles izskatu :face-smile: man gan liekas ka tā vairāk izklausās haltūras attaisnošana, es godīgi sakot neesmu redzējis baudāmas gaismas iz tā kuba, jā ērti un ātri, bet prasti diemžēl.
Publicēts: 29.12.14 17:36
 citēt
Fandango: alus pudele neizskatās pēc alus pudeles. un apjoma ar lāga nav, pārāk saasināto efektu dēļ.

Jā sapratu - bildē redz uzskatāmi kāda Tavā gaumē ir "laba un dabiska bilde" spīdīgam priekšmetam.

Fandango:Māri, ir svarīgs mērķis, kam bildīte tiek taisīta, vai un cik par to maksā.

Zini, kad iemācas gaismot, tad izrādās, ka arī lielapjoma 'darbus, kur atsevišķa kadra honorārs zems, var bildēt normāli ne nevadāmi krītaini kā stūķējot "gaismas kubā" + iet stipri ātrāk.

Vienkārši ir jāsaprot ko dara nevis nedomājot jāatkārto youtubes blēņas.
Publicēts: 29.12.14 17:41
 citēt
Schneider:Man šovakar jābildē maskuballi, tajā lakšu visu, ko nesīs klāt.

Nu šādā formātā jādarbojas ļoti uzmanīgi - pastāv sajaukumi un kārtība kas garantē baisu rītdienu arī pie daudzuma kas ekvivalents 0.3l vodkas. :)
Publicēts: 29.12.14 17:46
 citēt
Maris:

Nu šādā formātā jādarbojas ļoti uzmanīgi - pastāv sajaukumi un kārtība kas garantē baisu rītdienu arī pie daudzuma kas ekvivalents 0.3l vodkas. :)

svarīgākais ir sarunāt kādu uzticamu personu, vēlams nedzērāju, kurš grozīsies tavā tuvumā un konfiscēs tev tehniku kad tu atlūzīsi! Citādi nākamajā rītā to meklēsi pa visām Preiļu atejām, bij jau te gadījums :face-grin:
Publicēts: 29.12.14 17:57
 citēt
Štrunc, rīt man dežūra tādā vietā, kur var gulēt 25 stundas diennaktī uz viena sāna.
Publicēts: 29.12.14 18:06
 citēt
Fandango: Ja bildēšu kaut kā īpaši, no tā neko neiegūs ne žurnāls, ne honorārs palielināsies, toties, laika patēriņš palielināsies

Da nav tur nekā īpaša (no ķēpāšanās viedokļa), vienkārši jāzin/jāsaprot un var arī bodes noliktavā + ies ātrāk kā ar kubu.

Un ko tad dod melna lupata uz kuba? Ta jau viņa/viņas jābāž kubā iekšā

Schneider:Štrunc, rīt man dežūra tādā vietā, kur var gulēt 25 stundas diennaktī uz viena sāna.

Nu ja nedaudz piedomāsi par veselību, tad vakars var izdoties a ja domāsi par to, ka rītdienas formāts "paver baigās iespējas"...... :) :) :)
Publicēts: 29.12.14 18:10
 citēt
Alibaba: svarīgākais ir sarunāt kādu uzticamu personu, vēlams nedzērāju, kurš grozīsies tavā tuvumā un konfiscēs tev tehniku kad tu atlūzīsi! Citādi nākamajā rītā to meklēsi pa visām Preiļu atejām, bij jau te gadījums

Tas jau kā reizi bija gadījums kad "uzticamā persona" bija piesitusi to stafu :D

P.s.

Domā nedzērājiem var uzticēties? :)
Publicēts: 29.12.14 18:51
 citēt
Nu neesmu tik liels plenderis, lai abzināti iet uz nosprākšanu nākamā dienā. :face-grin:
Publicēts: 29.12.14 19:07 labots
 citēt
dubūltposts
Publicēts: 29.12.14 19:08 labots
 citēt
youtube ir pilns ar video pamācībām kā bildēt aliņu, gaismas kastes gan neredzēju, vairumam cilvēku patīk aliņu attēlot Māra variantā. Ar ''nedabiski asu'' pāreju, kas dabā nav sastopama :face-wink:
www.youtube.com...
www.youtube.com...
Publicēts: 29.12.14 20:50
 citēt

lakšu visu un bliezīšu visu ko fočiks bliezīs:face-grin:
Publicēts: 29.12.14 20:54
 citēt
_VA_:Bez labiem stikliem, spogulim nav jēgas, lai arī cik ātri tas nefokusētos un cik labi nebildētu nelabās gaismās.

Nebūs taisnība. IR JĒGA, ĻOTI DZIĻA JĒGA! Objektīvu un sensoru savstarpējās attiecības ļoti detalizēti iztirzātas, piemēram, šeit:
www.luminous-landscape.com...
Bet vienā teikumā izsakot, secinājums ir tāds, ka neviens 1/2" līdz 2/3" sensors attēla detalizācijā nepārspēs APS-C ar švakāko objektīvu, kāds vien tirgū atrodams. Un tas nav tāpēc, ka ziepīši tiek taisīti kaut kā loderīgāk vai paviršāk, to nosaka fizikas likumi tajā Visuma daļā, kuru mēs apdzīvojam.
Tāpēc, raiwixs, droši pērc DSLR, ja reiz iepatikās!:face-smile:
Publicēts: 29.12.14 21:54
 citēt
riflylv:youtube ir pilns ar video pamācībām kā bildēt aliņu, gaismas kastes gan neredzēju, vairumam cilvēku patīk aliņu attēlot Māra variantā. Ar ''nedabiski asu'' pāreju, kas dabā nav sastopama :face-wink:
www.youtube.com...
https://www.youtube.com/watch?v=BhU3jbwDCa4

Tie abi tutoriāļi ir muļķības - paskaties kāds atspīdumu lērums un cik bāli krītainas malas tām butelēm - tur dienu jāsēž postā un jāuzzīmē visu no jauna. Jābildē ir bez neviena nekontrolēti kontrastaina atspīduma jau "jēlajā kadrā"

šī ir multene no 72 kadriem bez aizmugurējo etiķešu plēšanas nost - viss tieši kā no kameras - iedomājies ja es sāktu katram kadram atspīdumus fotošopā regulēt - kāda būtu diskotēka kad pudeli grieztu? :D

berzins.lv...

Tur viss ir "dzīvs" - tāpēc jau tā nevar uzšopot
Publicēts: 29.12.14 21:57
 citēt
riflylv:dubūltposts

..atkal ķēzies,pamuļķi??:haha:
Publicēts: 29.12.14 22:50
 citēt
pamuļķis (adj.)
lempīgs, neveikls, ne visai gudrs, rupjš, vientiesīgs

nepareizs termina lietojums, kamēr nav pierādīts preteji. (Bet skan tā it kā tā varētu aprakstīt tevi)
Publicēts: 29.12.14 23:53
 citēt
Fandango:Māri, ir svarīgs mērķis, kam bildīte tiek taisīta, vai un cik par to maksā. Somiņa tev ir OK, bet alus pudele neizskatās pēc alus pudeles. un apjoma ar lāga nav, pārāk saasināto efektu dēļ.

Māris pārāk pilnu pudeli izvēlējies. Ja būtu redzams alus līmenis ar gaismas spēli burbulīšos, Tu varbūt nebrāķētu. Man drīzāk ir iebildumi pret to naivi/pāķiski/auseklisko uzrakstu "No pašu zemes nācis"
Publicēts: 29.12.14 23:53
 citēt
Skatos ka tas pasažieris kas te padomu prasīja jau izlecis no šitā posta...laikam sabijās no informācijas viļņa:haha:
Publicēts: 30.12.14 00:44
 citēt
Jāāā... ja puisis ir spējīgs tā sačakarēt responsīvo Persefonu, atstāt pieejamu mapju koku un admin paneli katram muļķim, tad mani neizbrīna, ka viņam nepieciešami veseli 72 pudeles kadri lai uzrenderētu to, ko tiešām speciālisti spēj no 4 kadriem, bez muļķīgas pudeles grozīšanas... :haha:

Ja jau tik ļoti gribējās paspīdēt ar saviem talantiem, tad kāpēc Flash player ir ar predefinētām vērtībām un kāpēc tā ūberpudele ir tik sasodīti maza un tai blakus iebāzta liela, kura negrozās? vai tad dižmākslinieks nezina, ka lieli krāsaini objekti uz tumšas virsmas "apēd" mazos, kaut dinamiskos objektus?!
Publicēts: 30.12.14 00:46
 citēt
neoniids:
riflylv:dubūltposts

..atkal ķēzies,pamuļķi??:haha:

Izsakies tak jaunēklim saprotami - pamūļķis :D
Publicēts: 30.12.14 00:48
 citēt
_VA_:Jāāā... ja puisis ir spējīgs tā sačakarēt responsīvo Persefonu, atstāt pieejamu mapju koku un admin paneli katram muļķim, tad mani neizbrīna, ka viņam nepieciešami veseli 72 pudeles kadri lai uzrenderētu to, ko tiešām speciālisti spēj no 4 kadriem, bez muļķīgas pudeles grozīšanas... :haha:

Ja jau tik ļoti gribējās paspīdēt ar saviem talantiem, tad kāpēc Flash player ir ar predefinētām vērtībām un kāpēc tā ūberpudele ir tik sasodīti maza un tai blakus iebāzta liela, kura negrozās? vai tad dižmākslinieks nezina, ka lieli krāsaini objekti uz tumšas virsmas "apēd" mazos, kaut dinamiskos objektus?!

Nedomāju, ka flashu taisīja Māris.
Publicēts: 30.12.14 00:51
 citēt
Māris izdomāja ar to palielīties, tādad - līdzatbildīgs. Jeb kā viņš vakar atļāvās izteikties - ko es varu darīt, ja tu kalpo par lielisku piemēru kā nedarīt lai sanāk "kā vienmēr".
Publicēts: 30.12.14 01:18
 citēt
Atnācu no balles. Tur apmēram 4 stundu laikā izdzēru glāzi vīna sākumā, glāzi burbuļūdeņa pēc svinīgām uzrunām pusnaktī, pa starpu gramus 100 brendija.

Не дождётесь! :grimace::grimace::grimace:
Publicēts: 30.12.14 01:33 labots
 citēt
_VA_:Jāāā... ja puisis ir spējīgs tā sačakarēt responsīvo Persefonu, atstāt pieejamu mapju koku un admin paneli katram muļķim

Tā ir dizainera lapa kurā mēnesī ieiet 10 pasūtītāji pie noteikuma, ka tiem ir tiešā saite. Alus lapu kodē kā visur kkādi webkoderi par kapeikām.

_VA_: tad mani neizbrīna, ka viņam nepieciešami veseli 72 pudeles kadri lai uzrenderētu to, ko tiešām speciālisti spēj no 4 kadriem

Tur nekas nav renderēts - ielādējas nesačakarēti 72 kadri kurus var grozīt kāgribas un stopot idealā izšķirtspējā. Priekš kam renderēt mēslu ja var izdarīt perfekti ? Tādos pasūtījumos nestrādā ar netā zagtu širpotrebu.

Par cik bildēt Tu neproti tad es varu no 72 iedot jebkurus četrus un parēksim cik Tavs ātri lādējošamies ciparu ķīselis ir bezgala attāls no 72 varianta :) Varu iedot 36 vai 18 vai 9 - pofig

Redzi alu tirgo supermārketā ne netā un flasha ripulīti viņiem nevajag kā lēto baneri drazu portālos - tas sēž ideāli precīzs kā dimantiņš viņu biezajā home pakazuhā un prezentācijas zālē uz tača kam pat neta nav

Cits līmenis - te kilobaitus un klikšķus neskaita - toties met atpakaļ renderētus falšos starpkadru mēslus.
Publicēts: 30.12.14 02:17 labots
 citēt
Sasmējos!
72 nesačakarēti kadri "ideālā izšķirtspējā" !
Vebsaitā!?!? Es iekrāvu to lapu ātrumu testerī, rezultāts ir baiss - par 98% lēnāka, nekā pārējie pasaules saiti! Un par to ideālo izšķirtspēju es smējos ilgi! Čoms berzins, kurš neprot nepiemērot rāmim predefinētu vērtību, pēkšņi ir atradis dokumentācijā, kur nomainīt noklusēto kvalitātes procentu attēlu bāzei?! Tu te komēdiju režisē tagad? :haha:
Ja Tev vēl nepieleca par ko es smejos - tad tā ir 'ideālās kvalitātes' pudele, pataisīta par www mikrobu, kas rezultātā tiek rādīts cilvēkiem un saukts par kvalitāti, uz kuru būtu jātiecas un tas tiek pasniegts topikā, kur jauns gurķis prasa kādu tad kameru viņam varētu gribēties iegādāties..
Nu, Tu anekdote esi, vecīt! Paldies, ka izsmīdināji!

Kas attiecas uz fotografēt mācēšanu - kādus gadus atpakaļ, Tu šeit tirgoji kaimiņa macro Tamponu, lamādams to visādos labos vārdos un rekomendēdams kā entry level macro stiklu par lieliskām naudiņām.. šai sakarā man būtu tāds kā ētiskas dabas jautājums - vai Tev kauns arī kaut drusciņ ir, ja Tu piedalies lēta mēsla iesmērēšanā duraciņiem, kuri ( varbūt ) Tevi par kaut kādu guru uzskata un klausās mutēm vaļā?
Un ja nu to ir nopircis kāds par kuru Tu vēlāk šeit ņirgājies un sauc par fotografēt nemācētājiem?! Nav neērti pašam no sevis?
Tavi darbi ir sterila klišeja. Ļoti raksturīga tiem, kuri pārlieku sāk aizrauties ar tehnikas iespējām un aizmirst pašu galveno mākslā - uzrunu skatītājam.
Jā, es pieļauju, ka 'neprotu fotografēt', bet ja prast fotografēt ir sinonīms fotografēt kā Tu, tad es ļoti ceru, ka es to nekad neapgūšu. Šajā topikā ne viens vien izteicās par DSLR priekšrocībām pār ziepju traukiem, nosaucot par pamatojumu visādus smieklīgus lielumus, no kuriem pilnīgi visi bija saistīti ar tehnisko kadra radīšanas pusi. Par labu DSLR, tīri no mākslinieciskās puses, netika piesaukts neviens arguments. No kā es secinu, ka atstājot lielākajai daļai šejienes komentētāju 7 mega pukseļu ziepju trauciņus rokās un atņemot viņu ūbertehniku, viņi neizspiedīs nevienu ievērības cienīgu bildi. Ja ir vēl kāds, kuram nepieleca manu jautājumu topika autoram saturs, varu primitīvi pasuflēt priekšā - es runāju par nepieciešamību izgrūst naudu par lietām, kuras patiesībā cilvēkam nemaz nav vajadzīgas.

p.s. par pudeli un tās plakanumu citi šeit jau izteicās. Man nepatika, atvaino.
Publicēts: 30.12.14 02:39 labots
 citēt
Metat mieru ar to plakano vai neplakano attēlu, tas viss ir subjektīvi. Vieniem var patikt citiem, nē, trešie vispār nesapratīs par ko ir cepšanās. Vajag mainīt domu apmaiņas stilu ''vecās skolas fotogrāfiem'', pasaule mainās un tās skatījums, arī gana bļaut, ka jābūt tā un ne savādāk.

P.S man joprojām ir zibspŪldze - zibens spūldze. Tas topika turpināšanai :bad_smile:
Publicēts: 30.12.14 02:59
 citēt
Par šo -

Tā ir dizainera lapa kurā mēnesī ieiet 10 pasūtītāji pie noteikuma, ka tiem ir tiešā saite.

varu vien piebilst, ka tā nav taisnība. Nevis 10 pasūtītāji, bet jebkurš, botu ieskaitot, kam pieejama jebkura lapas daļa, jebkāda skripta iedēšanai jebkurā vietā, padarot lapu par savu īpašumu un sagādājot tās nemākulīgajam saimniekam galvassāpes, nepatikšanas un pat pantu.
Par noteikumu ka "tiem" ir tiešā saite, arī nav taisnība - Gogles indeksācijai ir pakļautas 47 lapas.
Publicēts: 30.12.14 08:31
 citēt
Zipspūldze iesācējam ir piedodamāk par pokemonu rakstiibu, ar kuru te pa laikam lepojas arii itkaa nopietni, pieagushi cilveeki.
Publicēts: 30.12.14 11:38 labots
 citēt
Fandango:Tie iesācēju topiki kaut kā vienmēr pavelk uz citu pusi.

Patiesi vārdi, turklāt vienmēr atradīsies kāds, kas pasludinās: "Tev spoguļkamera nav vajadzīga". Tas ir kopīgs visiem šāda satura topikiem. Es uz pirkstiem paskaitīju savus tuvākos ģimenes locekļus. Sanāca 3 ziepīšu un 5 spoguļkameru lietotāji. Visi DSLR lietotāji ar prieku un pārsteigumu ir konstatējuši, ka līdz ar DSLR iegādi labu bilžu skaits viņu albūmos ir krietni pieaudzis. Un te nav svarīgi, profesionālis, amatieris vai iesācējs. Katram no viņiem vajadzēs iegūt bildes sarežģītākos apstākļos - sporta aktivitātes telpās, tusiņi patumšā istabā, kāds portretiņš u.t.t., u.t.t.
Publicēts: 30.12.14 12:05
 citēt
_VA_: kur jauns gurķis prasa kādu tad kameru viņam varētu gribēties iegādāties..
Nu, Tu anekdote esi, vecīt! Paldies, ka izsmīdināji!

Anekdote, čalīt, esi Tu, kurš savā pirmajā postā ierakstīji, ka iesācēji nedrīkst/nevar pirkt spoguļkameru... Protams, ar pilnīgi greizu argumentāciju.
Spoguļkameru var iegādāties arī lai to turētu plauktā. Un lai bildētu dranķīgas bildes. Pat ne tikai bildētu, bet arī publicētu. Un viens pamuļķis VA var lekt no biksēm ārā - to, var vai nevar iesācējs pirkt spoguļkameru, viņš ietekmēt nevar :)
Publicēts: 30.12.14 12:27
 citēt
Bzh: Un viens pamuļķis VA var lekt no biksēm ārā - to, var vai nevar iesācējs pirkt spoguļkameru, viņš ietekmēt nevar :)

Man pat gribas šo domu pastiprināt, proti, spoguļkamera ar savu vienkāršo un saprotamo uzbūvi un viegli pārskatāmajiem uzstādījumiem ir nesalīdzināmi labāks mācību līdzeklis par ziepīti.
Publicēts: 30.12.14 12:34
 citēt
_VA_: Es iekrāvu to lapu ātrumu testerī, rezultāts ir baiss - par 98% lēnāka, nekā pārējie pasaules saiti!

Nu vareni, ka tā ņēmies :) Gan Bērziņa, gan manā lapā iet tikai tie kas vēlas ko no mums pirkt - un pircējs nekad nav cilvēks no "īelas" (neta) tie ir kantori un mēdiju aģentūras. Man nav ne jausmas cik, bet pieļauju tikai tie ar kuriem tajā brīdī tiek strādāts - ap 10 cilvēkiem mēnesī :) Attiecīgi liekam tur dzīvu nedzīvu kas nu tajā brīdī pašiem vajadzīgs.

Kādam idiotam jābūt, lai čakarētu šauri specifisku lapu ar šādu apmeklējumu + kurā ir tikai iepriekšējo darbu bildītes? :D

Lai nebūtu jāaprobežojas ar netu es Tev varu kādu DVD ar darbu kopijām un naglu iedot - varēsi paskrāpēt :D :D :D
Publicēts: 30.12.14 12:41
 citēt
Bzh: Un viens pamuļķis VA var lekt no biksēm ārā - to, var vai nevar iesācējs pirkt spoguļkameru, viņš ietekmēt neva

Kāpēc nevar? Cilvēki ļoti bieži ieklausās neta "padomos" - pati _VA_ ar savu pagātni (tagadni ar :D ) taču to ilustrē, tāpat Fandango ar foršo gaismas kubu un riflylv ar aliņa bildēšanas tutoriāli kuram seko vairāk kā pusstundas materiāls par to kā vesela komanda mokās šo "materiālu" šopojot pusi dienas un vienalga aliņš raibs :)

Rezultātu pilnīgi nekādu, bet viedoklis ir - netā taču kāds to i teicis.
Publicēts: 30.12.14 15:09
 citēt
Ļoti pareizi, ļoti pareizi, JĀPĒRK tā DSLR! un d**st jāiemācās vismaz kā Marim, tad būs fotoģēnijs. Bildēt nav obligāti. Šeit cieņā ir tikai tas, kuram visskaļākā rīkle.

p.s. Apsveicu Fandango un riyfly ar iekļūšanu idiotu kastā un Bzh - ar veiksmīgu ( beidzot ) izkļūšanu no tās. :) Galvenais ir pareizajā topikā pareizo pastumto dibenu nobučot.
Publicēts: 30.12.14 15:36
 citēt
Vai man būtu jārūp kādā kastā mani kāds iestumj šajā forumā? Man ar savu zibspūldzi dziļi vienalga, man ir viņa un viņai esmu es. Un zibspūldžosimies mūžīgi :face-kiss:
Publicēts: 30.12.14 18:59
 citēt
_VA_:Ļoti pareizi, ļoti pareizi, JĀPĒRK tā DSLR! un d**st jāiemācās vismaz kā Marim, tad būs fotoģēnijs. Bildēt nav obligāti. Šeit cieņā ir tikai tas, kuram visskaļākā rīkle.

p.s. Apsveicu Fandango un riyfly ar iekļūšanu idiotu kastā un Bzh - ar veiksmīgu ( beidzot ) izkļūšanu no tās. :) Galvenais ir pareizajā topikā pareizo pastumto dibenu nobučot.

Kāpēc Tev šķiet, ka cilvēks grib kļūt par fotoģēniju? :)
Savus slapjos sapņus nevajag uztiept citiem. Cilvēks grib bildēt savam priekam bez pretenzijām uz jebkādu ģēniju.. :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas