forum.gif
augstākā nekaunības pakāpe !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / augstākā nekaunības pakāpe !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.09.10 02:57 labots
 citēt
runājot ar ārzemju klientiem , vienmēr biju pateicīgs par uzticēšanos, drosmi un risku uzaicināt kāzu fotogrāfu uz savām kāzām no mazās Latvijas, jo pastāv varbūtība ka kāds nigērijas krāpnieks savāc dažādas krutākās kāzu bildes no dažādiem fotogrāfiem un izliek kā savu portfolio un pelna ar depozītu jeb drošības naudas iemaksām, protams kāzās neierodoties.

lūk kāds uk kāzu fotogrāfs ielicis manu kāzu bildi kā savu darbu : http//www.stuartsphotographyleeds.co.uk/page2.htm

ja nav piejams sheit print screeni:
twitpic.com...
twitpic.com...
twitpic.com...
twitpic.com...

kādas domas un varbūt kāds var ieteikt kā šādus cilvēkus var pārmācīt ?

cilveeks uzreiz izneema ne tikai manu bet arii daudzas citas: te var redzeet catchu: goo.gl...
uz servera joprojaam atrodaas mana bilde www.stuartsphotographyleeds.co.uk...
pie tam logo apakshaa netika iznemts
Publicēts: 01.09.10 06:52
 citēt
rekur bija diskusija par bilžu zagšanu un reāls līdzeklis - www.fotoblog.lv...

un vēl, ja ir nepieciešamību varu sakontaktēt ar vienu ļooooti labu juristi, kura varbūt varētu tev palīdzēt no tā mērgļa piedzīt naudu par bildēm...
Publicēts: 01.09.10 07:09
 citēt
Tā nav augstākā nekaunības pakāpe,augstākā tagad skatāma pa Tv,klausāma radio un uz ielas...
Bet patiesībā nekā traģiska tur nav,mēs visi taču mīlam pabarot savu ego ar to,kas nav mūsu.Vai Tev liekas,ka viņš varētu atņemt klientus,vai žēl,ka cilvēks nedaudz nopelnīs?
Publicēts: 01.09.10 07:57
 citēt
ekoists:Tā nav augstākā nekaunības pakāpe,augstākā tagad skatāma pa Tv,klausāma radio un uz ielas...
Bet patiesībā nekā traģiska tur nav,mēs visi taču mīlam pabarot savu ego ar to,kas nav mūsu.Vai Tev liekas,ka viņš varētu atņemt klientus,vai žēl,ka cilvēks nedaudz nopelnīs?

kāpēc kādam jāpelna uz mana rēķina???Tā ir zagšana. Tādiem jādod juridiski pa degunu.
Publicēts: 01.09.10 09:14
 citēt
iesaku vērsties pie normāla jurista - UK jau vairs nav otra pasaules mala bet gan tepat kaimiņos pie tam iekš ES. Ja uz savām tiesībām nepastāvēsi, tad neviens cits to nedarīs.
Publicēts: 01.09.10 09:18
 citēt
nezale:iesaku vērsties pie normāla jurista - UK jau vairs nav otra pasaules mala bet gan tepat kaimiņos pie tam iekš ES. Ja uz savām tiesībām nepastāvēsi, tad neviens cits to nedarīs.

+++ 100%. Un bez mazākās žēlastības.Sāk ar bildēm, beidz...
Publicēts: 01.09.10 09:22 labots
 citēt
nezale:iesaku vērsties pie normāla jurista - UK jau vairs nav otra pasaules mala bet gan tepat kaimiņos pie tam iekš ES. Ja uz savām tiesībām nepastāvēsi, tad neviens cits to nedarīs.

Ir nepatīkami, bet var gadīties, ka ir jāsamierinās un jāizsver visi plusi un mīnusi. Vajadzētu noskaidrot cik maksās UK jurists un kādi ir autortiesību likumi tajā valstī. Latvijas juristi šajā gadījumā nepalīdzēs un var gadīties, ka nemaz neatmaksājas.

Iespējams prātīgākais ir palūgt, lai pats izņem un ja neklausa, palūgt ISP, lai izslēdz lapu. Tie varētu būt diezgan bailīgi un izdarīs kā prasīs, lai nodrošinātos pret juridiskajām izmaksām
Publicēts: 01.09.10 09:36
 citēt
andre:runājot ar ārzemju klientiem , vienmēr biju pateicīgs par uzticēšanos, drosmi un risku uzaicināt kāzu fotogrāfu uz savām kāzām no mazās Latvijas, jo pastāv varbūtība ka kāds nigērijas krāpnieks savāc dažādas krutākās kāzu bildes no dažādiem fotogrāfiem un izliek kā savu portfolio un pelna ar depozītu jeb drošības naudas iemaksām, protams kāzās neierodoties.

lūk kāds uk kāzu fotogrāfs ielicis manu kāzu bildi kā savu darbu : http//www.stuartsphotographyleeds.co.uk/page2.htm

twitpic.com...
twitpic.com...
twitpic.com...
twitpic.com...

Es atceros, sen atpakaļ teici, ka nekas traks jau tas nav - tātad ir labas ja jau zog :) a tagad esi sācis uztraukties, un tik ļoti, ka tas pat ir jāstāsta visiem citiem. Domāju vienmēr, ka esi pietiekami gudrs lai tiktu pats ar visu galā neprasot padomu šeit blogā. Izrādās ka tomēr nē :) a varbūt tā ir tikai reklāma?!?
Publicēts: 01.09.10 10:12
 citēt
es nez - vienai daļai latvijas juristu biroju jau ir sadarbības partneri pa daždām ES valstīm - citiem pat kopīgs sistēma - partnerība, biroji - vienk vaiag painteresēties - kam ir darbības zonā UK.
Publicēts: 01.09.10 10:37
 citēt
nezale:es nez - vienai daļai latvijas juristu biroju jau ir sadarbības partneri pa daždām ES valstīm - citiem pat kopīgs sistēma - partnerība, biroji - vienk vaiag painteresēties - kam ir darbības zonā UK.

man patīk šie teorētiskie spriedelējumi :D tas ka ir sadarbības partneri UK nenmozīmē, ka viņi strādās par Latvijas jurista stundas likmi. Domāju, ka pat lai pabaidītu ar juristu šajā gadījumā var mierīgi rēķināties ar kādām 1k UK naudas vienībām. pārējais jau tad nāks klāt.
Publicēts: 01.09.10 10:43
 citēt
es vairaak uztraucos nevis par to ka kaads pelna , vai kaads izmanto manu bildi bez atlaujas, bet par to vai tas tieshaam ir fotograafs ? manaa galva vienkaarshi nenak praataa raadiit sveshus darbus kaaa savus. iedomajies sevi jauna paaara vietaa kas pasauc shaadu fotograafu uz savaam kaazaam. man vairaak liekaas ka taa tieshaam ir manis piemineetaa kraapshanas sheema.
Publicēts: 01.09.10 10:45
 citēt
Marchello:
andre:runājot ar ārzemju klientiem , vienmēr biju pateicīgs par uzticēšanos, drosmi un risku uzaicināt kāzu fotogrāfu uz savām kāzām no mazās Latvijas, jo pastāv varbūtība ka kāds nigērijas krāpnieks savāc dažādas krutākās kāzu bildes no dažādiem fotogrāfiem un izliek kā savu portfolio un pelna ar depozītu jeb drošības naudas iemaksām, protams kāzās neierodoties.

twitpic.com...
twitpic.com...
twitpic.com...
twitpic.com...

Es atceros, sen atpakaļ teici, ka nekas traks jau tas nav - tātad ir labas ja jau zog :) a tagad esi sācis uztraukties, un tik ļoti, ka tas pat ir jāstāsta visiem citiem. Domāju vienmēr, ka esi pietiekami gudrs lai tiktu pats ar visu galā neprasot padomu šeit blogā. Izrādās ka tomēr nē :) a varbūt tā ir tikai reklāma?!?

taas ir divas dazhaadas lietas, kad kaads nozog kadu smuku skuķa bildi un ieliek draugos, vai kaads izmanto tavu bildi, lai maldinaatu cilveekus vai varbuut izkraptu no tiem naudu.
Publicēts: 01.09.10 10:45
 citēt
Voldemorts:

+++ 100%. Un bez mazākās žēlastības.Sāk ar bildēm, beidz...
nee. saak ar datorprogrammām un filmām. Kā JŪS VISI!
Publicēts: 01.09.10 10:55
 citēt
nav nekadas teorētiskas spriedelēšanas... ja vien nedomā par paša rakstīto:)
Cilvēks pelna naudu ar savu fotodarbu. Un kāds uz viņa rēķina mēģina arī nopelnīt. tad ir tikai divas iespējas - neko nedārīt jo darbība ir pārāk dārga vai arī rīkoties - jo ieguvums būs adekvāts tēriņiem. Bet pirms to izlemt ir jānoskaidro - nev te forumā, bet pie normāla jurista - kādi ir risinājumi un attiečigi izmaksas. Un tad ja ir vēlme rīkoties ir tad jāļauj juristam darīt savu darbu. Viss pārējais ir spriedelēšana :) Izmaksas protams būs atkarīgas no tā kādas darbības būs jāveic un cik daudz laika tas prasīs.

bišk oftpiks no otras puses - Daudzi cilvēki ir iedzīvojušies jurdiska rakstura problēmās par vairākiem siemtiem latu tikai tādēļ, ka viņiem likās ka baigi dargi izmaksātu konsultācija (minētajos gadījumos tas bija no 20-30 lati) pirms "slimība" tika ielaista. Tas ir ir tāpat kā daktieriem -aiziet kad sāp - un dakters saka, kur tu bīji atrāk - es ar saviem pacientiem saku - kur tu bīji prims parakstīji tos papīrus. Tā lūk.:) Tā kā vajag pasērčot un aiziet uz kosultāciju - pie speciālista un tad izlemt kā tālāk rīkoties.
Publicēts: 01.09.10 11:20 labots
 citēt
nezale, laikam jau esi jurists ;) bet neizskatās, ka ar lielu pieredzi autortiesību jomā. pat lētiem vietējiem juristiem šajā dagījumā sanāktu maksāt simtos latu, lai kaut ko panāktu. Savukārt samaksāt 30 Ls, lai dzirdētu ka būs jāmaksā ~10-100x vairāk, ja gribēsies ko darīt ar nav vērts. Turklāt šajā gadījumā sanāk vērsties pret kaut kādu UK iedzīvotāju viņu tiesā.

Savukārt ja runā par biznesu - diez vai, ka kaut kas tāds apdraud to. Bilžu zagšana varētu kaitēt tiem, kas pārdod bilžu licences. Bet tam biznesa modelim ir fundamentālas problēmas. Un likumdošana tur nu nekādi nepalīdzēs.

P.S. Un teorētoiski nerunāju, jo ir šāda tāda pieredze šajās lietās. Diezgan daudz naudas sanāk tērēt uz juristiem saistībā ar lietām, kas saistās ar autortiesībām, fotogrāfijām un citu publicēto informāciju
Publicēts: 01.09.10 11:34
 citēt
visefektivak varetu but, ja tiesa verstos kads vietejais stjuarta klients, kam shis sataisijis suudus un kas atradis Andreju.
Publicēts: 01.09.10 11:36
 citēt
andre:
Marchello:

taas ir divas dazhaadas lietas, kad kaads nozog kadu smuku skuķa bildi un ieliek draugos, vai kaads izmanto tavu bildi, lai maldinaatu cilveekus vai varbuut izkraptu no tiem naudu.

Un Tu domā tagad šeit fotoblogā atrisināt šo krāpšanu? :) parasti ja ir pārkāpti likumi tad to lietu nodod atbilstošajām institūcijām. :) Esi to izdarijis? Varbūt jau kamēr Tu te raksti ir apkrāpti daudz cilvēki?
Publicēts: 01.09.10 11:55 labots
 citēt
ak34 - visu cieņu:face-wink:
es savos apsvērumos balstījuos ne jau uz tūlītēju tiesvedību - pirmais ātrākais mērķis tak panākt ir lai nav tā čaļa virtuālajā portfolio Andrē bildes - tur sākumam derētu arī normāls juridiski korekts brīdinājums ar prasību partraukt tiesību aizskārumu - ar norādi uz sekām, kadas var būt ja tas netiek ņemts vērā. Protams - tiesu darbi vienmēr maksā tur Tev pilnīga taisnība:)
Publicēts: 01.09.10 12:04
 citēt
Lūdzu varētu uzskaitīt, kādas ir nekaunības pakāpes un kā tās atšķirt.
Publicēts: 01.09.10 12:51
 citēt
vislabāk ir netiesāt...pasaulē ir tuvu 7.miljardiem iedzīvotāju,katru dienu kāds precas,kāds fotogrāfē,kādu apčakarē...varētu būt,ka Ķīnā ir simtiem tādu fotogrāfu,kuri izmanto svešas bildes,bet tas šeit nevienu neuztrauc.
Kāds jurists varētu šo lietu paņemt bez maksas,bet nē,atkal jau savtīgas intereses dominē.
Andrej,vienkārši uzraksti tam džekam,ka Tev tas nepatīk,vai vēl labāk uzaicini pafotogrāfēt kāzas Latvijā,apsoli kārtīgu honorāru pēc darba izpildes.Izāzēt taču var dažādi.
Publicēts: 01.09.10 12:53
 citēt
++++ ekoists;-)))
Publicēts: 01.09.10 12:54
 citēt
iesaku piestrādāt pie informācijas izplatīšanas angļu valodā, tajā pašā twitterī u.c. Karoče ideja lai meklējot netā informāciju par šo "fotogrāfu" google pirmajās lapās izmet info ka šis zog bildes!
Publicēts: 01.09.10 12:55
 citēt
Vienkārši jūtu, ka tas "angļu" fotogrāfs ir dzimis Latvijā...nu nepamet mani tāda sajūta:):):)
Publicēts: 01.09.10 12:55
 citēt
tas arii labs ...... man shitaa google izmeta vienu mezha pirceeju, kursh nu ljooti uzstaajiigs bija ..... iemetu googlee un pirmais ieraksts - mezhu zaglis!;-))))
Publicēts: 01.09.10 12:57
 citēt
ekoists:vai vēl labāk uzaicini pafotogrāfēt kāzas Latvijā,apsoli kārtīgu honorāru pēc darba izpildes.Izāzēt taču var dažādi.

Šo varētu kāds aiz gara laika uzņemties :)
Publicēts: 01.09.10 12:59
 citēt
dansiga:tas arii labs ...... man shitaa google izmeta vienu mezha pirceeju, kursh nu ljooti uzstaajiigs bija ..... iemetu googlee un pirmais ieraksts - mezhu zaglis!;-))))

ja gribi mezhu tirgot, PM. Ir zināmi un uzticami cilvēki.
Publicēts: 01.09.10 13:00
 citēt
versatile, es gan jau vienu cirsmu notirgoju un esmu apmierinaata ar shamiem - nocirtushi un izvedushi jau. Bet pie naakamaas var pameegjinaat - saliidzinaat cenas;-)
Publicēts: 01.09.10 13:15
 citēt
nu, padod zinju, ja interesee. Baigi atkariigs kura Latvijas malaa, pamata pa Vidzemi njemas, bet Kurzeme ari zinama.
Publicēts: 01.09.10 13:22
 citēt
Kamēr andre taisnību par bildēm meklē, citi viņa mežu notirgo :bad_smile:

:D:D:D:D:D
Publicēts: 01.09.10 13:40
 citēt
versatile, tad nee - man ir dziljaia latgale

uggga, a cho - jasmelj kamer var;-p
Publicēts: 01.09.10 13:55 labots
 citēt
dansiga:

A ko smels, kad vairs nebūs ko smelt? :what:
Publicēts: 01.09.10 13:58 labots
 citēt
Pag, par kurzemes mežu nozāģēšanu var uzrunāt mani...arī ir zināmi:)
Publicēts: 01.09.10 14:04
 citēt
cerambyx, nu tad smels kaut ko citu ;-p;_))))
Publicēts: 01.09.10 14:10
 citēt
dansiga:versatile, tad nee - man ir dziljaia latgale

nekas, zinju padot jau vari. Latvija jau maza :)
Publicēts: 01.09.10 14:17 labots
 citēt
Cinīties pret sadu paradību ir nereāli , esam daudz un dikti un LABI pelnijuši ja spērājs ir kāds "Duriks" no rietumiem vai austrumiem. Pret visdaam trešās pasaules durikeim ieskaitot Ukrainu , Bulgariju , Rumāniju par Latīņamēriku nerunājot BEZCERS , pamata tie ir cilvēki no kuriem reāli NAV ko ņemt vai arī viņi ir tikai "Aizsegs" kartīgai loxu kāsanas shēmai VISVISADAS jomās:):) Viena no izejām ir nekāda veida nievietor savus komerciālus darbu WEB vodē atklārā veidā , tie vienkarši PALŠAI publikai nav piejami bet tikai piemēram "Ienākot servissā"
Publicēts: 01.09.10 14:19
 citēt
CerambyX:
dansiga:

A ko smels, kad vairs nebūs ko smelt? :what:

Pofig...atkal izaugs;)
Tā aizaugusi, kā pēdējos 20. gados šī teritorija bija tikai, varbūt, laikos, kad kurši ar vālēm un sirpjiem īrās uz dāniju vietējos zemniekus laupīt un zagt savu gēnu turpinātājas...:)
Publicēts: 01.09.10 15:04
 citēt
nu es "smelju" tikai to kas IR jaasmelj, jo paaraudzis mezhsh nevienam nav vajadziiga
Publicēts: 01.09.10 18:06
 citēt
imgfoto:
Pofig...atkal izaugs;)
Tā aizaugusi, kā pēdējos 20. gados šī teritorija bija tikai, varbūt, laikos, kad kurši ar vālēm un sirpjiem īrās uz dāniju vietējos zemniekus laupīt un zagt savu gēnu turpinātājas...:)

Pilnīgs idiotisms.
Mežs līdz ciršanas vecumam neizaug 5 gadu laikā. Koksne ir viena no galvenajām Lv eksportprecēm. Attiecīgi tagad nocērtot visu ko vien var nocirst, varēsim pēc tam vairākus gadu desmitus sūkāt ķepu un atkal savilkt jostas, jo vairs nebūs ko cirst un tad būs jāgaida gadu desmiti, kad atkal saaugs, kaut kas ko varēs nocirst. Lai nu kas, bet tas kas pašreiz darās mežos nav balstīts uz ilgstspējīgu attīstību, bet ir īstermiņa risinājums.
Nesaku, ka nevajag cirst - protams, ka vajag, jo ekonomiskās intereses arī ir svarīgas. Bet nu ne tā kā tas notiek pašlaik.
Publicēts: 01.09.10 18:45
 citēt
Nu un kas tad tagad darās tāds tais mežos, kas nav bijis līdz šim? Ja mežā esi bijis, tad, pieļauju zini, ka viziem lopiem/putniem vislabāk patīk jaunaudzes/jauns mežs...;) Pilnīgi neko nedarot 4-5 gadu laikā kalcirte aizaug tā, ka cauri nevar redzēt...;)
btw...20jos gados viss tika izcirsts pa tīro un ko neatauga atpakaļ, vai?
Skan jau skaisti, ka mežu nevajag cirst, bet tas no sērijas globālā sasilšana - reklāmas titrs "zaļajiem" projektu rakstītājiem, lai tiražētu nevienam nevajadzīgos dabas parkus:D
Publicēts: 01.09.10 18:49
 citēt
cerambyx, bet ko tu piedaavaa dariit? atstaat necirstu - lai aiz vecuma nobeidzas un sapuust!?!??!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas