Aģentūra VTT (viena tante teica) ziņo, ka Lunis arī šodien intensīvi turpināšot svinēšanu, jo esot kādreiz dikti dikti sen šajā datumā nācis pasaulē...
negatIvs:Priekā! Lai idejas un būtnes neizsīkst ........................
...........
Jaa poldiss , izsikums par laimi vel nav manams , tik stabils kaut neliels pieaugums no gadu uz gadu , kas varbut nedaudz pat baida jo vecumss ar kritas leni bet stabili
Friidis:Aģentūra VTT (viena tante teica) ziņo, ka Lunis arī šodien intensīvi turpināšot svinēšanu, jo esot kādreiz dikti dikti sen šajā datumā nācis pasaulē...
Nu tad- priekā un lai daudz saldu biužu!
Poldiss Frizjonkulss bildaa attiecigi arr mana stilaa jauka
Fandango:pēc skābētiem kāpostiem ar ierūgušu pienu labāk ļauj stūrēt kādam (kādai) citai.
13:53 Lunis: Ed kapustus ar rugusjpinu un sarunajas
Es arī nestūrēju , Latvijā nekad . Man priekš tam asistenti , sexretāres šoferīši. Arī prieksšā reti kad sēžu nepatīk man sēdēt balakus kučierim uz bukas es labāk paguļu vai paskatu peizāžu izvērsies pa visus aizmugures benķi Piemeram braucot ikdienā ar darba Vivaro man tur rezervets aizmugurejais lielais beņķis Kurā reizmēm kad garie parbraucieni piemeram Viļna-Tallina vai pedejā gadā arī uz Varšavu medzu vienkarši gulēt pa visu dīvānu garšļaukus
Sniegbaltīte slaidām kājām, Čaka ielu sauc par mājām; Ziemassvētkos grūti klājas - Salavecim par brīvu jājas! Šodien Tava dzumumdiena visam pāri mirdz, Šodien Tevi vienu apsveicu no tīras sirds. Baudi dzīvi vienos priekos, Trusikos un gumijniekos
Tante:Luni ! Gribēju Tev uzdāvināt, nepaspēju , kāds pasteidžas [url=http://www.liepajniekiem.lv/tv-kurzeme/sizeti/nozog-bronzas-sinagogas-skulpturu-158339
Hillwalker:Sniegbaltīte slaidām kājām, Čaka ielu sauc par mājām; Ziemassvētkos grūti klājas - Salavecim par brīvu jājas! Šodien Tava dzumumdiena visam pāri mirdz, Šodien Tevi vienu apsveicu no tīras sirds. Baudi dzīvi vienos priekos, Trusikos un gumijniekos