Lunis:Bļaha , cilvēki kuri neko nav dzirdējuši par asuma dziļumu un asumu + Agnese baismīgā paskatā brrrr.
Par asumu Tev taisnība, matricai gumijas izkustējušās, foķis tagat servisā! Bet par pārējo gan rupji nospamoji! Tavs naids vēršas plašumā, nevajag manu kritiku savām bildēm tik sakāpināti uztvert Un par CreativeLatvia bilžu apstrādi es neatbildu, man ir pavisam cita pieeja.
Lunis:Bļaha , cilvēki kuri neko nav dzirdējuši par asuma dziļumu un asumu + Agnese baismīgā paskatā brrrr.
Par asumu Tev taisnība, matricai gumijas izkustējušās, foķis tagat servisā! Bet par pārējo gan rupji nospamoji! Tavs naids vēršas plašumā, nevajag manu kritiku savām bildēm tik sakāpināti uztvert Un par CreativeLatvia bilžu apstrādi es neatbildu, man ir pavisam cita pieeja.
Apstrāde tika kautkur pieminēta? Es teicu ka tur problēmas ar asuma uzliķsanu un Zeltiņas bilde vismaz mana skatijumā ir atbaidoša
Apstrāde tika kautkur pieminēta? Es teicu ka tur problēmas ar asuma uzliķsanu un Zeltiņas bilde vismaz mana skatijumā ir atbaidoša
Mjaa izskatas, ka vinjai blondas spalvas no kruutiim aug , visi pieraksti vaksaacijai bij aiznjemti, tapec ar tada sarugtinata, ka pat celuliits vienaa sejas pusee uzmeties un viena roka pa pieskari aizgaajusi.Bet vispar kompoziicija redzama viena puse nav rokas, otra puse sejai kas lidzigs celulitam un pa vidu aug spalvas , aizmirsu vel piebilst, ka ta roka kura redzama izskatas gandriiz perfekti pirksti ka vistaskaajai, pareejie ir atvalinaajumaa
Vispār jau cilvēki mēdz kameras balansēt pavisam pēc konkrētas sistēmas bildējot precīzas lietas , piemēram preču paraugus Pro kameras nav gluži ziepjutrauki kas paši visu +/- sabalansē , datoristi nav gaišreģi nav references XVZ kāds bija orģināls Der varbūt kādā pamācībā ielūkoties vai kādus kursiņus apmeklēt