bet kinoteatris superaakais! Nakamreiz LOTR I, II un III maratons? (wasntme) esmu redzejis tikai otro dalju, filma apr narkomaniem, viens chaliitis ar kokiem runajas, otram gljuki radas...
o jaa, tas bija labs moments. peec Maara komenta es gan centos skatities uz gaismaam, moments ar spotlightu bija labs un zalji-dzeltenaas un zili-sarkanaas gaisminjas pieduura.
es esmu bildējis, gaismojot plus mīnus identiski, kā bija sagaismots tas dziedošais skelets pie sienas. par gaismiņām nāca atziņa, ka mājot ar galvu no augšas uz leju un sakot "nē" vai no labās uz kreiso pusi un sakot "jā", ir līdzīgi kā priekšplānu sagaismot zilu, bet pakaļplānu dzeltenzaļisarkanu (kā tas bija filmā vietām). rezultātā visdzīvākais priekšplāns kļūs par mironi. a efektu uztaisīt ta galīgi mierīgi. iespējams, ka bez Māra pirmsfilmas komentāriem neko no tā nebūtu filmā pamanījis, jo iepriekšējās reizēs, kad to skatījos, nebiju gaismām pievērsis NEKĀDU uzmanību.
versatile:o jaa, tas bija labs moments. peec Maara komenta es gan centos skatities uz gaismaam, moments ar spotlightu bija labs un zalji-dzeltenaas un zili-sarkanaas gaisminjas pieduura.
ne tikai uz gaismām, bet arī sižetisko, lielais pret mazo, resnais pret tievo. Žoklis man asociējās ar teicienu, par to ko lūri žoklis atkarāsies vai atkarāsies no tā ka muld. asociācijas
alvils: jo iepriekšējās reizēs, kad to skatījos, nebiju gaismām pievērsis NEKĀDU uzmanību.
Tev gan labi - lai arī nupat jau rotas taisu reti, bet vēljoprojām tas ir pirmais ko nočekoju ieraugot sievieti + jau dažus gadus kino, skatot, stāstu gadās palaist garām ja kas netipisks gaismās vai kadra būvē....
Maris: Tev gan labi - lai arī nupat jau rotas taisu reti, bet vēljoprojām tas ir pirmais ko nočekoju ieraugot sievieti + jau dažus gadus kino, skatot, stāstu gadās palaist garām ja kas netipisks gaismās vai kadra būvē....
dazhreiz, ja redzu, ka nav bizhuteerija, paludzu iedot apskatiities - interesee kaa viena vai otra detalja sataisiita. Meitenem ari patik, ja vari apstastit, ka, piemeram, taisa juvelieraakji vai saules gredzenu