forum.gif
Fotoklase Jelgavā uzņemšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Fotoklase Jelgavā uzņemšana
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.09.10 13:45
 citēt

Ir tapis zināms Jelgavas mākslas skolas fotoklases stundu saraksts un attiecīgi zināmi laiki šās programmas papildgrupām - tātad iespējams pieteikties uz grupām pirmdienās 16.00 un 19.00 (pirmā nodarbība 6. septembrī)

un iespējams pieteikties *vecajo* grupai interesentiem kas vienu pusgadu jau nomācījušies - otrdienās 19.00 (pirmā nodarbība 7. septembrī)

Papildgrupām programma tā pati, jau 7 gadu tradīcijām bagātā, kas Jelgavas mākslas skolas fotoklasei, tik iespēja pieteikties gan skolniekiem un studentiem, gan aktīvo mācību laiku beigušajiem interesentiem

Programma sastāv no klasiskas fotoābeces kas ''sajūgta kopā'' ar attēla uzbūves paņēmieniem, kurus savā darbā lieto mākslinieki. No vienas puses tā palīdz mākslasskolu audzēkņiem apgūt vēl vienu tehnoloģiju kurā tie var izmantot jau iepriekš iegūtās zināšanas - no otras - jebkurš cilvēks to var izmantot kā parastu fotoābeci un pie viena ko aizgūt no attēla uzbūves viltībām

mācības notiks, pirmdienu, otrdienu vakaros studijas telpās Raiņa ielā 20.

content5-foto.inbox.lv...

šeit pāris piemēru no iepriekšējo kursantu darbiem:

foto.inbox.lv...

vienīgi jaunajā programmā nebūs vektorgrafikas - tās vietā tāda vispārpopulāra fotomākslas vēsture

Lai noskaidrotu vai tas ir īstais kas interesē

PM., citro.m@inbox.lv., 29258825

Nodarbības vienu reizi nedēļā. 3 akadēmisko stundu garumā - ar izvēli sākt 16.00 vai 19.00 - grupas mazas, ideālajā variantā 6... max 9 cilvēki

laika sadalījums aptuveni 1/3 jaunā viela (kameras/optikas valdīšana, attēla būve, pēcapstrāde), 1/3 mājasdarbu analīze (redzama visiem monitoros, lai ir iespēja ''ņemt'' no citiem), 1/3 vēsture, aktualitātes, šis tas par kultūras vidi kā tādu, pļāpas

mācību sadalījums pusgados (pusgada pirmajā stundā uzdod 5 uzdevumus visam pusgadam) - pusgada beigās skate.
4 uzdevumi ļoti konkrēti no izpildījuma viedokļa un attēla uzbūves (dažādi) - visi uzdevumi absolūti brīvi no idejiskās informācijas, kuru attēli nes, puses.

kopējais nodarbību garums - 2 pusgadi + vēlāk papildgrupa ja būs ''luste''.
Publicēts: 01.09.10 14:15
 citēt
Piesaku dalību uz otrdienas grupu plkst. 19:00 - pieraksti mani un Zaigu :)
Publicēts: 01.09.10 14:29
 citēt
ja mani njem uz otrdienas grupu...
kāds ir, kas no Rīgas/centra ar auto varētu braukāt?
Publicēts: 01.09.10 15:03
 citēt
es atkriitu, jo man otrdienaas fotkluba dienas, Anete atkriit, jo otrdienaas ir Vaacijaa;-(
Publicēts: 01.09.10 15:45
 citēt
Es jau pieteicos uz otrdienas vakariem.
Publicēts: 01.09.10 16:57 labots
 citēt
Es jau ar pieteicos *vecajo* grupā. Diemžēl kā reiz katru otro otrdienu no ~ 19.00 vai 20.00 esmu citās nodarbībās (ja tur nekas nemainīsies) :face-crying:
Publicēts: 01.09.10 17:09
 citēt
būtu otrdienās kāda agrāka grupa... :shame:
Publicēts: 01.09.10 17:42
 citēt
piesakos uz otrdienas grupu plkst. 19:00 :)
Publicēts: 01.09.10 17:53 labots
 citēt
Īstenībā gribētu uz kādu no 1dienas grupām - jāapdomā.
Publicēts: 01.09.10 19:10
 citēt
nja.. šķiet jau otro sezonu rīdzinieki būs pārsvarā...
Publicēts: 01.09.10 21:23
 citēt
Ja vēlreiz jāpiesakās te, tad uz otrdienas grupu piesakos :face-wink:
Publicēts: 01.09.10 21:33
 citēt
nu tad jau es ar.
Publicēts: 01.09.10 21:47
 citēt
Būšu otrdien!:face-wink:
Publicēts: 02.09.10 01:01
 citēt
Es par pirmdienu, bet veco dalībnieku listē... Šeit tak tagad tiek veidotas divas, vai ne? Tie, kas no sākuma, un tie, kas turpina... Jeb nē?
Publicēts: 02.09.10 01:04
 citēt
alvil, nebojaa. braucam otrdienaas. pirmdiena darbaa vienmer pilna diena, otrdien tomer vieglak notities atrak...
Publicēts: 02.09.10 01:07
 citēt
ka nu kuram ;-ppp
Publicēts: 02.09.10 01:12
 citēt
alvils:Es par pirmdienu, bet veco dalībnieku listē... Šeit tak tagad tiek veidotas divas, vai ne? Tie, kas no sākuma, un tie, kas turpina... Jeb nē?

alvil, es saprotu, ka tiem, kuri jau pusgadu mācījās, grupa ir paredzēta tikai otrdienā... tātad pirmdienā tu klausītos to pašu vēlreiz... jeb es esmu pārpratusi? :what:
Publicēts: 02.09.10 01:24
 citēt
versatile:alvil, nebojaa. braucam otrdienaas. pirmdiena darbaa vienmer pilna diena, otrdien tomer vieglak notities atrak...

man otrdienās mēģinājumi... :( ja Daiga ir sapratusi pareizi, būs jāštuko kāds risinājums...

daiga_a:
alvil, es saprotu, ka tiem, kuri jau pusgadu mācījās, grupa ir paredzēta tikai otrdienā...
Publicēts: 02.09.10 01:29
 citēt
nu es sapratu tapat ka Daiga.
Publicēts: 02.09.10 09:14
 citēt
alvils:Es par pirmdienu, bet veco dalībnieku listē... Šeit tak tagad tiek veidotas divas, vai ne? Tie, kas no sākuma, un tie, kas turpina... Jeb nē?
Paliekot uz otro gadu pirmajā klasē Tu tur būsi stiprākais.
Publicēts: 02.09.10 09:40
 citēt
Pārlasīju Māra garo penteri, un konstatēju, ka jums taisnība, otrdienas ir vecajiem... :( Ek. Jādomā, ko ar mēģiem darīt...

Dansiga, Tu brauksi otrdien, 7.sept.?
Publicēts: 02.09.10 09:58
 citēt
tā ir... *otrgadnieki* ir otrdienās... un agrāk nekādi jo pirmstam ir mākslasskolas vidusskolnieki... :face-sad:
Publicēts: 02.09.10 10:04
 citēt
alvils:Dansiga, Tu brauksi otrdien, 7.sept.?

Alvil, Dansiga jau iepriekšējā tēmā rakstīja, ka viņai otrdienās fotoklubs... ;)
Publicēts: 02.09.10 10:44
 citēt
ERA:
alvils:Dansiga, Tu brauksi otrdien, 7.sept.?

Alvil, Dansiga jau iepriekšējā tēmā rakstīja, ka viņai otrdienās fotoklubs... ;)

Nu un? Es arī rakstīju, ka man mēģinājums...
Publicēts: 02.09.10 10:45
 citēt
versatile:
kāds ir, kas no Rīgas/centra ar auto varētu braukāt?

man ir doma oktobrī varbūt iedzīvoties kaut kādā tačkā, bet septembrī vēl toč nē... bet mēs varam draudzīgi kopā soļot uz mikriņu. :bad_smile:
Publicēts: 02.09.10 11:04
 citēt
nu jaa, sanak pat pa celjam....
Publicēts: 02.09.10 11:04
 citēt
versatile:nu jaa, sanak pat pa celjam....

par to jau es runāju. :)
Publicēts: 02.09.10 12:48
 citēt
Kādas izmaksas šim pasākumam?
Publicēts: 02.09.10 12:49 labots
 citēt
14 LVL mēnesī jeb 1,17LVL par akadēmisko stundu
Publicēts: 02.09.10 13:53
 citēt
Labprāt pieteiktos "pimgadniekos"... "otrgadniekiem" laikam vēl esmu par dumju =]
Publicēts: 02.09.10 13:55
 citēt
Gabiz:Labprāt pieteiktos "pimgadniekos"... "otrgadniekiem" laikam vēl esmu par dumju =]
Tev nauda ir?
Publicēts: 02.09.10 14:24
 citēt
Alvils, nu nevaru es otrdienaa - nav manos speekos mainit 40gadiigas tradiicijas;-p;_)
Publicēts: 02.09.10 14:34
 citēt
nu žēl... :face-crying:
Publicēts: 02.09.10 14:35
 citēt
Uz Jelgavu var nokļūt ar laivu.
Publicēts: 02.09.10 14:43
 citēt
Gabiz:Labprāt pieteiktos "pimgadniekos"... "otrgadniekiem" laikam vēl esmu par dumju =]

Tur dumjuma pakāpe lomu nespēlēs, bet nenoklausoties/nepastrādājot ar programmas pirmo daļu - otrajā var strīpa terminu un paņēmienu būt neskaidri. Labāk visu pēc kārtas. Arī laikam, kurā pildot uzdevumu, iemēģiniet klasē dzirdēto ir nozīme, jo šie nav intensīvie seminārkursi, bet skolas tipa programma kurā mājasdarbiem (un to pārtaisīšani, uzlabošanai) ir liela loma paša progresā - liela daļa no atklāsmēm nenoticas uzreiz klasē, bet *uzpeld* pašam pie uzdotās vielas strādājot... un parasti ne ar pirmo reizi - attiecīgi *otrgadniekam* jau pati pieeja uzdevuma risināšanai atšķiras.

Bet pirmdienās lūdzu - tik izvēlies laiku
Publicēts: 02.09.10 14:46
 citēt
Maris, makro otrgadniekiem mājasdarbos būs jāizmanto? Varu droši savu makro sigmu pārdot vai mož vēl kādu laiciņu tomēr pieturēt, mājas darbiem? :)
Publicēts: 02.09.10 14:47
 citēt
Tucha:Uz Jelgavu var nokļūt ar laivu.

Jelgavai vieglāk ir uzskaitīt tos transportus ar kuriem nevar nokļūt :)

ar lielu lidmašīnu, lielu kuģi, TGV nevar - ar pārējiem var
Publicēts: 02.09.10 16:35
 citēt
Ar lidmašinu, hmm. Jelgavā lidlaukam plāksnes ņem, nost un ved uz purvu.
Publicēts: 02.09.10 16:47
 citēt
jā vienu galu papostīja, bet pasen - a sīkajai aviācijai jau 1/5 skrejceļa pietiek - tās tur lidinās, ka biezs
Publicēts: 02.09.10 16:48
 citēt
Nu vairs tā nelidinās. Skrejceļu ārda vēl tagad.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt