Mūsu DP ir pārāk inerta un bezzobaina, paliek pat neomulīgi, kas notiks ja teroristi sāks īstenot savus draudus... jo līdz šim visas ždanokas un girsas ir tikai izsauktas uz pārrunām un palaistas vaļā... lai ņemam piemēru kaut vai Kazahstānu: re, kā par krievu pasaules propogandu draud 7 gadu cietumsods: by24.org...
Un vēl pie pozitīvām ziņām varētu minēt šo: tvrain.ru... respektīvi, pašpasludinātās "republikas" tiks beidzot atzītas par teroristiskām organizācijām. Salīdzinot ar mūsu DP, kurai tādas krievu pasaules propogandētājas organizācijas vajadzētu savaldīt...
AivarsL:Ko sēsi to arī pļausi...nu nevar ņirgāties par lietām, kuras citiem svētas.
Tu vispar doma , kad raksti? Kāds te sakars ar ''ko sesi, to plausi''? Ta varetu teikt, ja islamisti kada sava avize nodrukatu karikaturu par kadu francuzi, nevis dazus nogalinatu!
Aivars ļoti nopietni domā. Viņam ir visas tiesības nosaukt mani par 3,14mpi, bet man uz to atbildēt, iztukšojot uz viņu kalaša aptveri. Nu kaut kā tā, ja pareizi viņa domu sapratu.
Franči vel var priecāties ka viņiem tik vien tā bēda. Vel nesen bij viens teroristisks grupējums kas pamanijās 100 dienās noslepkavot 1 000 000 cilvēku. Bet pie mums par tādiem bļāvējiem ar karogiem es nesatraucos - viņu uzdevums ir izvilkt saulītē tos, kas domā līdzīgi - attiecīgi viņi dara pat labu darbu, jo DP un tamlīdzīgas organizācijas ātri var piefiksēt visus kas domā pretvalstiski. Bet ja nu tomēr pie mums sāksies kāda šmuce - vēsture rāda ka tiklīdz sākas sūdi, Latvietis uzreiz beidz čīkstēt un sadod iebrucējiem ka maz neliekas.
Tu vispar doma , kad raksti? Kāds te sakars ar ''ko sesi, to plausi''? Ta varetu teikt, ja islamisti kada sava avize nodrukatu karikaturu par kadu francuzi, nevis dazus nogalinatu!
Aivars ļoti nopietni domā. Viņam ir visas tiesības nosaukt mani par 3,14mpi, bet man uz to atbildēt, iztukšojot uz viņu kalaša aptveri. Nu kaut kā tā, ja pareizi viņa domu sapratu.
Nē Sapper Tu saprati nepareizi, jo nebiju domājis salīdzināt izdarīto. Es personiski neaizstāvu nevienu no pusēm kā arī nenosodu, jo paši jau viņi vien to lauvu aiz ūsām raustīja un lūk gala rezultāts. Protams vai tik radikāli bija jārīkojas diskutabls jautājums, bet lai vai kā nu nav dūmu bez uguns un visām lietām ir robežas...
Morāli tie lupatdeķi varen augstu tur,rietumus nepieņem.Tikai nez kapēc dzīvo tur,pabalstus saņem un no rietumu labumiem gan neatsakās.Nu mitinies savā smilšu čupā,pārtiec no kamieļa sūdiem un slavē Allahu,bet datorus un Toyotas nelieto.!Kas i?Slabo?Tieši tāpat kā fašismu uzvarējusī lielā kaimiņtauta.Šiem šodien divi deputāti pazuduši Antarktīdā.Jau paspēja pažēloties,ka braucienu organizējusi amerikāņu tūrfirma un pieļāvusi kādus tur pārkāpumus!Ko tad savējos neatbalsti un neizmanto krievu tūrfirmu pakalpojumus,priekš kam tev tie amerikosi?Tur tak viss sapuvis un bankrots klāt!
sviests, daudz amorālāk ir lasīt tevi neinteresējošu citas valsts presi un sacepties par karikatūrām tur tiktāl lai nogalinātu absolūti nevainīgus cilvēkus. Tikai islāms var radīt tādus morālos izdzimteņus, kuriem iedomu elks un tā "neaizskaramība" ir svarīgāka par simtiem, tūkstošiem cilvēku dzīvībām!
Paklau, Alibaba, tev tāds Bļin Ladena radinieka paskats. Man domāt, tev būtu laiks atrast profilbildi ar peisakiem un piķamicīti galvā un nomainīt niku pret Abramu Cukermanu.
Schneider:Paklau, Alibaba, tev tāds Bļin Ladena radinieka paskats. Man domāt, tev būtu laiks atrast profilbildi ar peisakiem un piķamicīti galvā un nomainīt niku pret Abramu Cukermanu.