forum.gif
ES ARĪ ESMU ŠARLĪ
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / ES ARĪ ESMU ŠARLĪ
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.01.15 20:56 labots
 citēt
Dīvaini, neviens nepaceļ šo aktuālo tēmu...
Izliekoties vai nesaprotot, ka uz fotoknipsētāju bloga dalībniekiem tas attiecas vistiešākajā veidā.
Franči solidarizējas un sāk apjaust ļaunuma saknes, bet tūdaliņi tik lec ap apbirušo egli umpā umpā...
Publicēts: 11.01.15 21:01 labots
 citēt
Man kaut kā nefascinē glumie, kas zīmē debilas karikatūras, par vieniem bet mīž par citiem. Es kā reiz tussēju pa Parīzi kad šiem sāka savu musļiku karikatūru ēru, neizsauca simpātijas. Nekādi neatkarīgie šie ar nav, skandāls kad šie izmeta ļoti slavenu Franču karikatūristu opīti uz gadiem 80, kad šis bija uzzīmējis, ka Sarkozī dēls precas ar žīd ieti un tāpēc pāries Jūdaismā izsauca man ņirgu:) Sevišķi, ka opis teicās drīzāk sev pautus nogriezīs, nekā atsauks savu karikatūru uz "Sarkozī dēliņa precību biznesu". Izmeta šo bez kādām sekām un brēkšanas, kaut daudzi, protams, paņirdza, ieskaitot mani.. Kaut gan jā Eiropā sabraukušos tuvējo austrumu un Āfrikas menus es ar nemīlu, esmu pat paklapējis šur tur viņus sabiedriskā transportā Eiropā :):)
Publicēts: 11.01.15 21:07
 citēt
Tūliņ uz kartona gabala pārrakstīšu lozungu no ziņu portālu bildēm un sākšu ar to staigāt ap māju. ISIL un Al Quaeda vadoņi par to uzzinās no CNN un Al Jazeera ziņu tiešraides.
Tāpat arī no bloga tūdaliņu iekšējā protesta mītiņa visiem Abu Bakr al-Baghdadi un mullām Omariem uzreiz paliks kauns par savu uzvedību...
Publicēts: 11.01.15 21:29
 citēt
Ko sēsi to arī pļausi...nu nevar ņirgāties par lietām, kuras citiem svētas.
Publicēts: 11.01.15 21:31
 citēt
"debīlas karikatūras"

Protams. Izaicinājums bija pamatīgs un visatļautība demokrātijas apstākļos, kuras reakciju varēja prognozēt, it sevišķi specdienestu nolaidības rezultātā... jopcik! civilizācija paļāvās uz mežoņu toleranci...
Es vairāk topiku pacēlu latviešu eksistencialitātes trausluma dēļ...
Labi, muslimiem mūsu platuma grādi un sociālās garantijas pagaidām neder un tie 12 aktīvie (pēc DP pieticīgajām ziņām) radikālisma darboņi ir uzskaitīti, bet tā, pēc manām domām, būtu mazākākā problēma.
Tieši šajā sakarā izkristalizējas kopīgā terorisma izcelsmes sakne: imigrācija un mūsu pārspīlētā tolerance pret iebraucējiem un to izveidotās pašpietiekamās kultūrvides nesavietojamība ar pamatnāciju.
Publicēts: 11.01.15 21:36
 citēt
Eltons:Dīvaini, neviens nepaceļ šo aktuālo tēmu...
Izliekoties vai nesaprotot, ka uz fotoknipsētāju bloga dalībniekiem tas attiecas vistiešākajā veidā.
Franči solidarizējas un sāk apjaust ļaunuma saknes, bet tūdaliņi tik lec ap apbirušo egli umpā umpā...
www.tvnet.lv...
Publicēts: 11.01.15 21:36
 citēt
Skatījos šodien to gājienu Parīzē, kurā ņēma dalību visu lielāko Eiropas valstu vadītāji un kļuva skumji. Eiropas sabiedrība un valstu valdības šodien ir apjukumā ar zaudētāja sajūtu un nezin, kas jādara tālāk, jo izgāzusies ir ilūzija, ka otrajā vai trešajā paaudzē islamticīgie sapratīs un atzīs liberālas sabiedrības pamatprincipus. Jautājums ir tikai, cik procentuāli skaitliski lielai ir jābūt musulmaņu kritiskajai masai, lai viņi sāktu nevis lūgt, bet izrīkot, kas un kā citiem Eiropā ir jādara. Un vai Eiropas valstis beidzot sāks domāt par šīs kritiskās masas sasniegšanas bremzēšanu?
Publicēts: 11.01.15 21:40
 citēt
AivarsL:Ko sēsi to arī pļausi...nu nevar ņirgāties par lietām, kuras citiem svētas.

protams ka var un vajag, muļķību un tumsonību jāizsmej vēl vairāk! Tikai nevajag savās valstīs laist iekšā dvieļugalvas un parandžistus kuri totāli nesaprot humoru, lai griež galvas un apmētā ar akmeņiem sievietes savās valstīs :face-wink:
Publicēts: 11.01.15 21:42
 citēt
Bet es nekāds „Čarlī” neesmu, un nebūšu, kā jau ierakstīju tepat blakus blogā.
Nav grūti iztēloties, ko bļautu visi šodienas tik drosmīgie demonstrētāji, VIPi un ļipi progresīvie, ja redakciju apsargājošiem policistiem būtu izdevies izpildīt savu pienākumu, un žurnālisti palikuši dzīvi.
Vēl ceturtdien pēc policistes slepkavības humamopiteki pārliecināti auroja, ka šāvieniem uz policistiem neesot nekāda sakara ne a iepriekšējam slepkavībām, ne islamu. Piektdien izrādījās, ka sakars vistiešākais, bet kurš no vairs vecos melus atcerēsies. Šodien ar islamu nav sakara "Hamburger Morgenpost" dedzinātājiem. Toties tie policisti, kam kaut kur izdevies palikt dzīviem, tie gan ir nezvēri.
Publicēts: 11.01.15 21:45
 citēt
Piekrītu lupatgalvu novērtējumam, bet pārmetumi lekšanas ap egli sakarā isskatās pēc haralda sajūsmas par visiem Ci†adeles balagāniem.
Publicēts: 11.01.15 21:52
 citēt
"Šodien ar islamu nav sakara "Hamburger Morgenpost" dedzinātājiem."

Jā! Domu uztvēri!
Šodien krievs arī piedalījās "pretterorisma gājienā"... kāds cinisms! Terorists Nr.1, kurš okupē svešas valstis, slepkavo civiliedzīvotājus Ukrainā, notiriec civillidmašinas, izvērš melu propogandu, vēl uzdrošinās piedalīties kopīgā pasākumā ar civilizētām valstīm...
Eiropa jporojām nav gatava Ļaunuma ass valstu un organizāciju izaicinājumiem... tik naivi izliekās man šodien šie gājieni...
Publicēts: 11.01.15 22:06
 citēt
Elton, krievu HTB jau 2 dienas cepas par to, ka tikai Lavrova un Eiropas visu krāsu rusofīlu piedalīšanos Parīzes balagānā kāds neuztvertu par atbalstu Francijas valdībai. Tas nekavē Olanu priecāties, ka Parīze nu esot pasaules centrs, un viņš pats – ass tajā centrā. Bet gan jau kāds sociķim atgādinās, ka patiesais centrs visiem kreilīšiem ir viens.
Publicēts: 11.01.15 22:06 labots
 citēt
Par musulmaņiem varētu diskustēt ilgi un dikti, jo stāstāmā man netrūkst. Problēma tāda, ka negribu pavadīt svētdienas vakaru rakstot +1000 vārdu garu eseju, kuru neviens neņemsies lasīt.
Tā vietā, video, kas diezgan precīzi demonstrē manu pozīciju, sakarā ar musulmaņiem: youtu.be...
Vienīgais veids, kā cīnties ar musulmanismu ir ar nevardarbīgām metodēm, to parodējot un pazemojot, izmantojot mums pieejamo vārda brīvību.
Jo beigu beigās - vārda brīvību un drošību nevar pasargāt ar cenzūru un vardarbību.
Publicēts: 11.01.15 22:22 labots
 citēt
"patiesais centrs visiem kreilīšiem ir viens."

Euronews (atceramies, krievam pieder 20% akciju) arī lavrovu reklamēja gājienā ik pēc 20 minūtēm, kaut gan Porošenko, kurš gājienā bija pirmajā rindā, rādīja nepārtraukti... nemaz nevērtējot pašus krievijas kanālus...
Vispār fantastiski, krievs slepkavo katru dienu vismaz tik daudz, cik Parīzē kopā muslimi noslepkavoja, pie kam ar identiskiem mežoņu izbļavieniem "allah akbar!", bet protesta reakcija Parīzē ir tieši pusotru miljonu reižu lielāka tikai par Šarlī karikatūtistiem...
Lielākā terorista radikālais musulmanis draud ExoMoskvi ar izrēķināšanos, bet par to puķina administrācija klusē... kas raksturīgi!

" Jo beigu beigās - vārda brīvību un drošību nevar pasargāt ar cenzūru un vardarbību."

Nu ja. Leitis arī teica: labāk par pantiņu sacerēšanu būtu vēl vienu stingeru iegādājušies. Jo agresoru varēs atturēt tikai adekvāta atbilde nevis koservu čemodāna sagatavošana vai karikatūru zīmēšana.
Publicēts: 11.01.15 23:32
 citēt
Sieva kauč kur netā bija uzgājusi virsū krievu atziņai,ka to Šarlī patiesībā apšāvuši ...nu protams amerikāņi!:face-grin:Jo franči raug esot uzstājušies,ka jāatceļ sankcijas pret Krieviju un jeņķi varžēdājus šādi brīdinājuši lai neaizraujas.:face-wink:
Es tā domāju,ka vienīgais veids kā apkarot lupatdeķu spridzināšanas un šaudīšanās ir Staļina metodes-robežu slēgšana un smagas represijas,tipa totāla iebiedēšana.10000 izsūtīt,10000 arestēt un samest pa pagrabiem...nu tādā garā.Dabiski,ka rietumu filozofija to nepieņems,bet cita ceļa es neredzu.Nekāda tolerance te nestrādās.Vai arī tad jāatsakās no "rietumu civilizācijas vērtībām" un jāatzīst to bankrots.Nāksies vien pieņemt,ka te ir mana zeme un mani likumi,bet tur tavējā un tu nosaki kā dzīvot pie tevis.Šāda veida terorismu nevarēs uzveikt ne ar kādiem policijas spēkiem vai specnaziem un supertehnoloģijām.Un viņu ēstgribu arī nevarēs apmierināt-piekāpsies un nezīmēsi teiksim tās pašas karikatūras,pēc brīža šiem vajadzēs vēl ko vairāk.Nu bēdīgas perspektīvas man rādās.Vienīgais es ceru,ka man atvēlētajā vairs nemaz ne tik ilgajā laikā Latvijā tik traki nebūs,jo pie mums ne klimats ne pabalsti nav šiem pa prātam.Moška paspēšu nolikt ķelli pie šīs kārtības.:face-sad:
Publicēts: 11.01.15 23:46
 citēt
AivarsL:Ko sēsi to arī pļausi...nu nevar ņirgāties par lietām, kuras citiem svētas.

Tu vispar doma , kad raksti?
Kāds te sakars ar ''ko sesi, to plausi''?
Ta varetu teikt, ja islamisti kada sava avize nodrukatu karikaturu par kadu francuzi, nevis dazus nogalinatu!
Publicēts: 11.01.15 23:47
 citēt
Driz Lv bus janem kvotas uz katru gadu 10.000 lidz 20.000 cilveku imigrantu bus jabaz kaut kur....
Kur un ka bus jadoma gudram galvam.
ta ka garanteti prieki bus.
kamer to maz spiest vares ,kad bus pilni rajoni tad pasi vieteji mauks prom.
Publicēts: 11.01.15 23:48
 citēt
Fandango:uz tikšanos viņsaulē! Ko nu mēs, savā mazajā zemītē!
http://www.dv.lv/

Tu jau būsi paradīzē,bet es ellē!Kur noliksim randiņu?:face-grin:
Publicēts: 12.01.15 00:01
 citēt
Līderi pasaulē mainās cikliski, gandrīz kā sportā. Tiem, kas dzenas pakaļ līderim, motivācija vienmēr ir spēcīgāka. Pasaules civilizacijas sūpuļi - Ēgipte, Grieķija ir gandrīz vai "trešās pasaules" jeb jaunattīstības valstis. Eiropieši vairs negrib paši krogos mazgāt traukus, slaucīt ielas un pat sēdēt fabrikā pie konveijera negrib. Viņi, un latvieši tai skaitā, negrib studēt grūtās dabas un inženierzinības, viņi grib būt ekonomisti, sociologi, psihologi, politologi un baltās apkaklītēs tupēt bankās un kontrolēt pasaules naudas plūsmu. Aziāti un musulmaņi tikmēr cieš badu, trūkumu, bet audzē muskuļus, ražo un kādreiz apdzīs veco un nogurušo Eiropu. Mēs tagad braucam ceļojumos apskatīt senās pasaules godību, bet pienāks laiks, kad Āzijas tūristi masveidā apbrīnos vecās Eiropas bagāto kultūrslāni un nošņurkušiem bērneļiem uzdāvinās pa kādam naudasgabalam.
Ko darīt ar "muslimiem"? Piekrītu Viecham, nekādu toleranci!
P.S. Mazliet juceklīgas svētdienas pārdomas pie baltvīna ar sieru un kūciņām velu vakarā.
Publicēts: 12.01.15 00:11
 citēt
Kāds tur "nekādu toleranci", ja musļu okupantu bleķa vannai noslāps motors Vidusjūras vidū, itāli nevis ielies saļarku, pagriezīs pretējā virzienā un palaidīs pretī Āfrikas krastiem, bet gan paņems tauvā un paši atvilks līdz Lampedūzai.
Publicēts: 12.01.15 01:30
 citēt
AlexV:Driz Lv bus janem kvotas uz katru gadu 10.000 lidz 20.000 cilveku imigrantu bus jabaz kaut kur....
Kur un ka bus jadoma gudram galvam.
ta ka garanteti prieki bus.
kamer to maz spiest vares ,kad bus pilni rajoni tad pasi vieteji mauks prom.

Tas jau senas saistības un vietas sen noteiktas. Viņus izvietos Latgalē pa,atā Daugavpils Rezeknes vēl bijušajos rajonos . Npteikums ka ne tuvāk kā 250Km no Rīgas bija.
Publicēts: 12.01.15 06:19
 citēt
Ogrē viņus izvietos, vot kur!
Publicēts: 12.01.15 07:51
 citēt
Kvekšķim akal algas diena - saņēmis maksu par iepriekšējās nedēļas trollēšanu tehniskajā spirtā. Skaties, ka pašam nebūtu jāliek mellas brilles un rokā jāņem baltu spieķi, kad vatņiki iesmērēs metanolu.
Publicēts: 12.01.15 10:32
 citēt
Schneider:Ogrē viņus izvietos, vot kur!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Publicēts: 12.01.15 11:15
 citēt
www.delfi.lv...
Tā ir Latvijas toleranto musulmaņu kopienas galva Petrova kungs Viņa komentārā neredzu nekādas nožēlas par notikušo.
Publicēts: 12.01.15 11:22
 citēt
ES ARĪ ESMU PĀLĪ: www.youtube.com...

kur jūs, baltie cilvēki, esat redzējuši, ka tie sukas 99% musulmaņi izteiktu nožēlu un ietu protesta demonstrācijas pret to 1% ekstrēmistu ??? skuju!! viņi pumpē pabalstus, sēž mājās un ierēc par baltajiem lohiem.
kas bija Londonas autobusus spridzinātāji ? izglītoti, jauki, kulturāli, pieklājīgi, ģimeni mīloši kaimiņi- lūk kas !
šodien viņš klanās un spiež tev roku, rīt viņš ar kindžalu tev uzšķērž vēderu...tā lūk, godātie liberasti !
Publicēts: 12.01.15 11:26
 citēt
seelis:www.delfi.lv...
Tā ir Latvijas toleranto musulmaņu kopienas galva Petrova kungs Viņa komentārā neredzu nekādas nožēlas par notikušo.

Nožēlas nav (vismaz rakstā nav atspoguļota), bet neko aplamu viņš nepateica.
Publicēts: 12.01.15 11:31 labots
 citēt
"Ar mūsdienu tehnoloģiju palīdzību var viegli radīt tāda veida iestudējumu, kura mērķis varētu būt jaunu antiislāmisku likumu "bīdīšana""

Taču zināms, no kuras puses tas vējš pūš Latvijas islāmistu filiālē. Pilns krievu mēdiju spektrs ar teorijām, kā amerikāņi šāvuši uz nabaga frančiem: neviens terorists neesot parādīts, tikai ziņa, ka nozagtajā mašīnā atrasta musulmaņa ID karte ar vārdu un uzvārdu, kas tādiem teroristiem neesot pieļaujams principā (šeit tika minēts salīdzinājums ar pašu krievu teroristiem Ukrainā- tiem esot tikai kļičkas: Motorola, Strelkovs, utml.), ar vārdu sakot, amerikāņi vainīgi, odnoznačno!

Publicēts: 12.01.15 11:44
 citēt
Vo bļa!Iesūtīs 20000 lupatdeķus Daugavpilī vai Ogrē un viņi tur nodibinās fotoklubu!:face-wink:Varēs plenērus un seminārus rīkot.Ar kailfoto viņiem pagalam švaki.:face-grin:Pēc tam sagribēsies Vislatvijas foto apvienību dibināt.Nosauks allah ramadan.Un tad alternatīvo,kas sauksies akbar ramadan.Un ecēsies visu laiku kurš te galvenais.Divkauju ar statīviem vietā būs apšaudes ar kalašiem un RPG.:face-wink:
Publicēts: 12.01.15 13:11
 citēt
viecha:Vo bļa!Iesūtīs 20000 lupatdeķus Daugavpilī vai Ogrē un viņi tur nodibinās fotoklubu!:face-wink:Varēs plenērus un seminārus rīkot.Ar kailfoto viņiem pagalam švaki.:face-grin:Pēc tam sagribēsies Vislatvijas foto apvienību dibināt.Nosauks allah ramadan.Un tad alternatīvo,kas sauksies akbar ramadan.Un ecēsies visu laiku kurš te galvenais.Divkauju ar statīviem vietā būs apšaudes ar kalašiem un RPG.:face-wink:

Tā kā letiņu daudzums katru gadu strauji samazinās, bez šiem imigrantiem mums demogrāfisko stāvokli neuzlabot :face-grin:
Publicēts: 12.01.15 13:26
 citēt
MT9:
Tā kā letiņu daudzums katru gadu strauji samazinās, bez šiem imigrantiem mums demogrāfisko stāvokli neuzlabot :face-grin:

esi noilgojies arī pie mums redzēt melno bariņus cauru diena slaistāmies pa ielām un tirgojam narkotikas?
Publicēts: 12.01.15 13:32
 citēt
esi noilgojies arī pie mums redzēt melno bariņus cauru diena slaistāmies pa ielām un tirgojam narkotikas?

Lai es noilgotos pēc šīm "parādībām", iepriekš man ar tām būtu jāsaskaras un jāatzīst par labām esam... Ne vienu, ne otru vēl neesmu piedzīvojis :face-wink:
Publicēts: 12.01.15 16:16 labots
 citēt

autors: VITALY
Publicēts: 12.01.15 16:36
 citēt
Eltons:

viss pareizi, kamēr nav "pie mums" tas maz kuru interesē :face-wink: šajā karikatūrā varētu arī kreisajā malā nolikt daunbasu bet labajā kādu Āfrikas konfliktu, kur iet bojā 100k un vairāk, kur mazi bērni nariki bliež ar kalašiem un kur visiem par nepakļaušanos cērt plaukstas :face-wink: Un tas ir normāli, kariņi tur tālajā mellīšu kontinentā arī mūs maz uztrauc.
Publicēts: 12.01.15 17:47
 citēt
MT9: Tā kā letiņu daudzums katru gadu strauji samazinās, bez šiem imigrantiem mums demogrāfisko stāvokli neuzlabot :face-grin:

Kādēļ mums tas jāuzlabo? 3 mio iedzīvotāju ir pašmērķis, nemaz nepadomājot, kam viņi vajadzīgi un ko darīs?
Mūzdienās viena zemnieku saimniecība mierīgi apsaimnieko vesela padumjlaiku kolchoza platības, ražošanā arī neviens ar vīli un meiseli pie škrupstaka nestāv, bet ielu slaucīšanai un ateju smelšanai vienmēr atradīsies kādi "krimnaš", kuri principiāli negribēs zināt valsts valodu, tādēļ neko gudrāku darīt nevarēs.
Tik nez kādēļ mūsu likumdevēji negrib apkarot normu par obligātu mongoļu valodas zināšanu pieprasīšanu katram latvietim katrā Latvijas darba vietā. :anger:
Publicēts: 12.01.15 19:06
 citēt
Fandango:Sociālajos tīklos ir parādījusies informācija, ka džihādistu grupējums aicina nogalināt Beļģijas policistus un viņu ģimeņu locekļus, pirmdien ziņoja Briseles laikraksts «Libre Belgique».

Suņa Akbara pielūdzēji vienkārši pastiprina to, ko par policistiem pirms dažām nedēļām teica Ņujorkas mēris, nu tas dikti progresīvais, kurš aizstāv morus pret rasistu patvaļu.
Publicēts: 12.01.15 21:19
 citēt
palasot krievu viedokli par so notikumu man sevis kluva tik zeel :( Jo tacu krievu laikos mes tikai tadas pasakas vien dabujam lasit...
Publicēts: 12.01.15 21:27
 citēt
Ta ir cita savieniba.......
Publicēts: 12.01.15 22:14
 citēt
Redz, kas mūs sagaida, ja nebūsim uzstājīgi šajā jautājumā:

Kas vēl tiešāk uz mums attiecas, tad lai atceramies viena resnā saskaņiešu purna draudus, ka viņiem nekas cits neatliks, kā ķerties pie ieročiem, ja krievu valoda netiks ieviesta Latvijā kā valsts valoda...
Publicēts: 13.01.15 00:04 labots
 citēt
Joprojām nav skaidrs, kā televīzijā nosaka tos tūkstošus skatītāju katrai pārraidei, ko tik braši uzrāda statistikā... un nez vai toreiz, kad mūžīgi aizvainotā paskata resnā seja šādi izmuldējās tieši pirms ļindermaņa-ušakova ierosinātā referenduma (caur puķēm, protams, kā parasti, bet mēs tagad redzam, ka teroristu draudi tomēr ir jāuztver nopietni), jau bija interaktīvās televīzijas visiem, lai precīzu skaitu varētu tagad nosaukt tieši to liecinieku skaitu... bet vēl pavisam nesen, kamēr vēl Domburs nebija aizklapēts, arī tā brašā komjauniete no pašpasludinātā krievu kongresa arī piedraudēja, ka Latgalē būs tieši tāpat kā ar Krimu...
Terorisms arī Latvijā ir terorisms un tā draudus nevajag par zemu novērtēt!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):