forum.gif
Samyang 135mm f/2.0 ED UMC
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Samyang 135mm f/2.0 ED UMC
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.01.15 12:12 labots
 citēt
Южнокорейская компания Samyang Optics представила объектив 135mm f/2.0 ED UMC, который будет выпускаться в вариантах для различных фотокамер.

Основные технические характеристики Samyang 135mm f/2.0 ED UMC таковы:
Тип: телеобъектив;
Фокусное расстояние: 135 мм;
Максимальная диафрагма: f/2,0;
Минимальная диафрагма: f/22,0;
Конструкция объектива: 11 элементов в 7 группах;
Минимальное расстояние фокусировки: 0,8 м;
Число лепестков диафрагмы: 9;
Диаметр: 82 мм;
Длина: 122–148 мм (в зависимости от версии);
Вес: около 830 г.
Объектив выйдет в версиях Canon EF, Nikon F (AE), Sony A, Sony E mount, Pentax K, Fujifilm X, Canon M, Samsung NX, Four Thirds и Micro Four Thirds. Цена пока не уточняется.

www.3dnews.ru...
Publicēts: 13.01.15 12:21
 citēt
Samjangs tos objektīvus ražo ka semkas pēc lietus... Ja būs par puscenu no Canon analoga un kādam patīk ar MF ņemties, tad gan jau būs ok
Publicēts: 13.01.15 12:25
 citēt
Cena ir zināma jau - 549$ B&H var jau priekšpasūtīt. Tātad plus šipings, plus PVN un rezultātā kkas ap 600EUR pie mums viņš nostāsies.:face-smile:
Publicēts: 13.01.15 13:09
 citēt
Fandango:Diez kas nav garfokusa objektīvi bez AF. Un Canon L versija joprojām laikam nav pārspēta, turklāt , nav jau īpaši dārga.

Ja skatumeklētājā ir ķīlis rokas foķim, tad ar garu fokusa attālumu var ideāli nofokusēties - ja vajadzīgs asums kadra stūrī 1.4/24mm pie vaļā fragmas, tad daudz grūtāk.

Ar pliku ciparnīcas skatumeklētāju ir grūti MF nofokusēties ar jebkuru fokusa attālumu, bet sakarības paliek līdzīgas - ar garāku fokusa attālumu vieglāk - jā asuma dziļums mazāks, bet kontrastu kur asā kur neasā zona redz daudz labāk.

Personīgi gan iesaku manuālu optiku tikai situācijām kad bildējamais objekts nekustas un kamera uz statīva - vai arī rotaļām.
Publicēts: 13.01.15 13:25
 citēt
Vares gudrot nikkor 135mm 2.0 vai samyang .
Publicēts: 13.01.15 20:09
 citēt
Fandango:ko jaunu patieci, Māri? ka dažos retos gadījumos var iztikt, ja nomaina fokusēšanās matstiklu bez AF? Un , kāpēc tad vajag ķīļus, ja mūsdienu kamerās, kurām paredzētas tās bajonetes, ir Live View?

Jaunu nē - tikkai to, ka ar gaišu platleņķi ir vēl bēdīgāk fokusēties.

Ķīli vajag, lai nofokusētos 100x ātrāk kā ar liveview un 10x ērtāk.
Publicēts: 22.01.15 15:55 labots
 citēt
es sēžu pamatā uz 35mm un 85mm samyangiem un focusingscreen.com nomainīta matstikla priekš gaišajiem stikliem. praksē tas nozīmē, ka ar stock matstiklu un f/2 manuāli ir grūtāk kā ar pielāgoto un f/1.4. īpaši nesūdzos, ka nevarētu nofokusēt; ar to es domāju, ka ir pietiekami mazs skaits ar attēliem, kas nav nofokusēti pareizi. tā gan šī farm9.staticflickr.com... gan arī šī farm7.staticflickr.com... ir wide open 1.4. zinu, ka tas var izklausīties jocīgi, bet ja es ņemtu kaut ko labāku, tad vairāk skats tikai uz canon L 1.2.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):