Aliexpress ir Buyer Protection sistēma, kas nozīmē - pārdevējs savu naudu dabū tikai tad, kad es apstiprinu preces saņemšanu un kvalitātes atbilstību! Mans maksājums patreiz ir Aliexpress kontā un ne pārdevēja! Šorīt saņēmu e-mail, ka mans stikls jau ir izsūtīts un man ir 39 dienas naudas garantija, kuru es pēc pieprasījuma varu pagarināt! Sigmai būtu jāpienāk divu nedēļu laikā... tad arī redzēsim. Ja es savu preci nesaņemšu vai būs mēsls, pieprasīšu savu naudu atpakaļ.
Ali Express ir uzmetiens. Man no 28 pasūtītām precēm (pārsvarā tie bij sīkumi) atnāca 3. Naudu atpakaļ lielākoties dabūju, jo pats Ali Express to atgrieza, kad pārbaudīja aizdomīgos pārdevējus. (pirms lietas atvēršanas) Bet protams bija arī izņēmumi, kur pārdevējs it kā apstiprināja, lietas atvēršanu un solīja, ka atgriezīs naudu, bet kontā ta nekā neienāca Rakstīju Ali Express vadībai, bet bez panākumiem. Un pārdevējam apstiprinot naudas atgriešanu (ko viņš neatgriež) lieta tiek aizvērta. Un naudiņa ķu ķuuuuuu. Īsāk sakot neuzraujaties iepērkoties tanī meslu bedrē. Ebay būs dārgāk, bet drošāk.
tieši tā - ļoti svarīgi papētīt reitingus un atsauksmes. it īpaši ja pērk objektīvu par 20% no normālās cenas. tam konkrētajam pārdevējam jau bija lieliem sarkaniem burtiem pierakstīts: u-z-m-e-t-i-e-n-s!
tieši tā - ļoti svarīgi papētīt reitingus un atsauksmes.
Pirku arī no pārdevējiem ar labām (vairāk kā 1000) atsauksmēm. Vienkārši pārdevējs jau ir izdomājis, ka vairāk netirgosies un tādēļ lielākai daļai savu preču uzliek SALE. It kā izpārdot, bet īstenībā apčakarējot. Visi sapērkās uz nebēdu, (jo viņam tak labs feedback's), bet paejot periodam 60 dienas secini ka ķu ķūūūūūūū. Nav ne prece ne nauda. Vot tāda man pieredze tur bija. Un šis vēl apstiprina naudas atgriešanu, ko protams neatgriež Jā feedback's ir ļoti svarīgs, bet ne vienmēr tā ir garantija, kā tas bija manā gadījumā.
Nu manu ģimeni arī viens čalis, kas ar treileri veda mašīnas no Vācijas, 90o sākumā uzmeta. Savāca par mašīnām priekšapmaksu un pazuda ar visu treileri. A pirms tam daudziem bija atvedis, viss čiki. Nekad nevar zināt, kas un kā un kur un kad. Protams, variantam, ka tiks saņemts objektīvs, es šajā gadījumā noteikti neticēju.