forum.gif
Var ticēt var neticēt !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Var ticēt var neticēt !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.01.15 08:01
 citēt
Publicēts: 14.01.15 08:38
 citēt
Kas tur daudz ko ticēt, Samsung čalis ceļ savas firmas asti un dalās subjektīvos spriedelējumos. :)
Publicēts: 14.01.15 09:01
 citēt
"CES 2015 Samsung Interview: Mirrorless to outsell DSLRs 'in three years'"

Cik DAUDZ gadu vēl paies, kamēr S A M S U N G kļūs par foto kameru ražotāju?
... bet koncepts DSLR => MILC gan jau ka tā arī ir.

P.S. Izlasīju gan tikai virsrakstu no raksta linkā. (:
Publicēts: 14.01.15 09:28 labots
 citēt
Ir taču NOKIA mobīlais telefons ar Nokia ar 41 megapiksel kameru :D ;D Priekš kam vēl fočūku. TIESA bilde no tā mobīlā sūdīgāka kā man savulaik no 3.2milj pilnkadra ziepja , bet tas nu tā.
Publicēts: 14.01.15 10:14
 citēt
Lunis:Ir taču NOKIA mobīlais telefons ar Nokia ar 41 megapiksel kameru :D ;D Priekš kam vēl fočūku. TIESA bilde no tā mobīlā sūdīgāka kā man savulaik no 3.2milj pilnkadra ziepja , bet tas nu tā.

Tieši tā
Publicēts: 14.01.15 10:18
 citēt
Lunis: ...no 3.2milj pilnkadra ziepja...

Kurš tas bija?
Publicēts: 14.01.15 11:03
 citēt
Canon D30.
Publicēts: 14.01.15 11:13
 citēt
Tads man pašam bija gadus 4, tik nepamanīju, ka pilnkadra un ziepis. :amazing:
Publicēts: 14.01.15 11:24
 citēt
Schneider:Tads man pašam bija gadus 4, tik nepamanīju, ka pilnkadra un ziepis. :amazing:

Vaidzēja rūpīgāk apskatīties!:face-grin:
Publicēts: 14.01.15 11:33
 citēt
Kas tik neatklājas! Jāiet pagalmā riktīgi papētīt, ja nu mans Seatiņš patiesībā ir mopēds vai dārza frēze...
Publicēts: 14.01.15 12:05 labots
 citēt
johans: www.dpreview.com...

Tās kaislības ir tikai pagaidām, jo bezspoguļi nāk ar jaunu priekšrocību - svaru un izmēru. Pēc tā džeka nosauktajiem 3 gadiem iestāsies līdzsvars un katrs bezkaislīgi pirks to, ko viņam vajag, jo galu galā, IEGŪTAJAI BILDEI VIENS PĪPIS - BIJA TAJĀ KAMERĀ SPOGULIS, VAI NEBIJA.
Publicēts: 14.01.15 12:28
 citēt
KVAA-II:smagie dinozauri - DSLR - paliks tikai foto profiem

DSLR nav ne smagi, ne dinozauri. Kardānkameras ir stipri smagākas, un arī senākas, taču varu piekrist tam, ka DSLR būs tikai darba rīks un nevis krāniņa pagarinātājs un izklaides gadžets.
Publicēts: 14.01.15 13:11 labots
 citēt
Lai uz Ff matricas uzliktu 70 - 200 2,8, kaut kā ar to mazo nekas sakarīgs nesanāks

Gan jau priekšējā lēca būs 2x lielāka par pakaļu
Publicēts: 14.01.15 14:39
 citēt
GunarsII:
johans: www.dpreview.com...

Tās kaislības ir tikai pagaidām, jo bezspoguļi nāk ar jaunu priekšrocību - svaru un izmēru. Pēc tā džeka nosauktajiem 3 gadiem iestāsies līdzsvars un katrs bezkaislīgi pirks to, ko viņam vajag, jo galu galā, IEGŪTAJAI BILDEI VIENS PĪPIS - BIJA TAJĀ KAMERĀ SPOGULIS, VAI NEBIJA.

Svara un izmēra priekšrocība ir strīdīgs jautājums.. Pietiekami daudziem onkuļiem mazāks un vieglāks aparāts ir trūkums.
Publicēts: 14.01.15 14:52
 citēt
Pinus:
GunarsII: Tās kaislības ir tikai pagaidām, jo bezspoguļi nāk ar jaunu priekšrocību - svaru un izmēru. Pēc tā džeka nosauktajiem 3 gadiem iestāsies līdzsvars un katrs bezkaislīgi pirks to, ko viņam vajag, jo galu galā, IEGŪTAJAI BILDEI VIENS PĪPIS - BIJA TAJĀ KAMERĀ SPOGULIS, VAI NEBIJA.

Svara un izmēra priekšrocība ir strīdīgs jautājums.. Pietiekami daudziem onkuļiem mazāks un vieglāks aparāts ir trūkums.
tālab viņi meklē sievietes ar mazām rokām, jo tad tajās rokās tas "aparāts" izskatās lielāks.
Publicēts: 14.01.15 15:05
 citēt
bija reiz tāda mode arī mobilajos telefonos, jo mazāks, jo krutāks.. Bet, ar laiku tomēr lietotāji gribēja arī ērtu lietošanu..
Publicēts: 14.01.15 16:17
 citēt
Pinus:bija reiz tāda mode arī mobilajos telefonos, jo mazāks, jo krutāks..

Vo, vo, es arī biju starp tiem, mazākais bija Alcatel 511, kura garums bija tik 100 mm, katru reizi, kad gaitenī vilku ārā no pakārtas jakas kabatas, viņš krita no rokām un pēc gada lietošanas displeja abgaismojums vairāk spīdēja pa šķirbām sānos. :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):