Ir taču NOKIA mobīlais telefons ar Nokia ar 41 megapiksel kameru ;D Priekš kam vēl fočūku. TIESA bilde no tā mobīlā sūdīgāka kā man savulaik no 3.2milj pilnkadra ziepja , bet tas nu tā.
Lunis:Ir taču NOKIA mobīlais telefons ar Nokia ar 41 megapiksel kameru ;D Priekš kam vēl fočūku. TIESA bilde no tā mobīlā sūdīgāka kā man savulaik no 3.2milj pilnkadra ziepja , bet tas nu tā.
Tās kaislības ir tikai pagaidām, jo bezspoguļi nāk ar jaunu priekšrocību - svaru un izmēru. Pēc tā džeka nosauktajiem 3 gadiem iestāsies līdzsvars un katrs bezkaislīgi pirks to, ko viņam vajag, jo galu galā, IEGŪTAJAI BILDEI VIENS PĪPIS - BIJA TAJĀ KAMERĀ SPOGULIS, VAI NEBIJA.
KVAA-II:smagie dinozauri - DSLR - paliks tikai foto profiem
DSLR nav ne smagi, ne dinozauri. Kardānkameras ir stipri smagākas, un arī senākas, taču varu piekrist tam, ka DSLR būs tikai darba rīks un nevis krāniņa pagarinātājs un izklaides gadžets.
Tās kaislības ir tikai pagaidām, jo bezspoguļi nāk ar jaunu priekšrocību - svaru un izmēru. Pēc tā džeka nosauktajiem 3 gadiem iestāsies līdzsvars un katrs bezkaislīgi pirks to, ko viņam vajag, jo galu galā, IEGŪTAJAI BILDEI VIENS PĪPIS - BIJA TAJĀ KAMERĀ SPOGULIS, VAI NEBIJA.
Svara un izmēra priekšrocība ir strīdīgs jautājums.. Pietiekami daudziem onkuļiem mazāks un vieglāks aparāts ir trūkums.
GunarsII:
Svara un izmēra priekšrocība ir strīdīgs jautājums.. Pietiekami daudziem onkuļiem mazāks un vieglāks aparāts ir trūkums.
tālab viņi meklē sievietes ar mazām rokām, jo tad tajās rokās tas "aparāts" izskatās lielāks.
Pinus:bija reiz tāda mode arī mobilajos telefonos, jo mazāks, jo krutāks..
Vo, vo, es arī biju starp tiem, mazākais bija Alcatel 511, kura garums bija tik 100 mm, katru reizi, kad gaitenī vilku ārā no pakārtas jakas kabatas, viņš krita no rokām un pēc gada lietošanas displeja abgaismojums vairāk spīdēja pa šķirbām sānos.