forum.gif
Nilam viss ir mājās?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Nilam viss ir mājās?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.02.15 10:00
 citēt
NilsS:Mūsu domas saskan :)
Atgriežoties pie diskusijas saknes - cerēju, ka rīdzinieki uztaisīs kārtīgu protestu, bet nē :( riktīgi letiņi.....
Man šķiet, ka pa RS var sist tik caur maku.
Teiksim vasarā 3 mēnešus neizmantot sabiedrisko un ja tā rīkotos vismaz 20% rīdzinieku RS būtu spiesta pārskatīt cenas.
Var tak iekārtoties visādi - braukt ar vilcienu, riteni, iet kājām, ir ļaudis kuri pat skrien uz darbu :face-glasses:

...un kā Tu uzskati-kaadu akciju rīdziniekiem bija jaarīko ziemaa???Braukt ar riteni,vai iet ar kājām?

p.s. neizmantoju sabiedrisko transportu pedējos 20 gadus.
Publicēts: 03.02.15 10:03 labots
 citēt
Ziemā vajadzēja pamatīgā pūlī savākties pie domes un uztaisīt pamatīgu bardaku labāko demonstrāciju stilā. Un tā ik pa laikam, līdz panākts rezultāts.
PS ceru ka neesi no tiem kretīniem, kuri mani šad tad apdzen ar 20 cm rezervi
Publicēts: 03.02.15 10:27 labots
 citēt
NilsS:Ziemā vajadzēja pamatīgā pūlī savākties pie domes un uztaisīt pamatīgu bardaku labāko demonstrāciju stilā. Un tā ik pa laikam, līdz panākts rezultāts.

Domāju,ka nē,jo man bail lai nesaskrāpē autiņu :face-wink:

p.s. ...galvenais,ka rezervīte ir un visi ir dzīvi
Publicēts: 03.02.15 11:24 labots
 citēt
NilsS:Ziemā vajadzēja pamatīgā pūlī savākties pie domes un uztaisīt pamatīgu bardaku labāko demonstrāciju stilā. Un tā ik pa laikam, līdz panākts rezultāts.

Priekšplānā būs par velti braucošās, gņilu bučojošās vecenītes, tad gņils pacels sieviešu dzimumorgāna/uzvaras žestu (kā nu roka pagriezīsies) un akcija beigsies.
Un nevajag aizmirst par kabatas arodbiedrībām, kas kā reiz no satiksmes nāk...
Publicēts: 03.02.15 13:58
 citēt
Nujā nujā tas viss pareizi, bet kad mēs beidzot tiksim no tā vergu tautas sindroma vaļā :face-crying:
Publicēts: 03.02.15 14:00
 citēt
Jolan:

Domāju,ka nē,jo man bail lai nesaskrāpē autiņu :face-wink:

p.s. ...galvenais,ka rezervīte ir un visi ir dzīvi

Zelta vārdi, kaut visi tā domātu !
Publicēts: 03.02.15 20:54
 citēt
tuvojas pavasaris un arvien vairāk uzpeld gņiloviešu mēsli www.tvnet.lv...
Publicēts: 03.02.15 21:09
 citēt
Cik % budžeta nez tā aiziet ?
Domāju, ka skaitļi ir šokējoši
Publicēts: 03.02.15 23:13
 citēt
Nu baigi smagi Jūs rīdzinieki esat ieberzušies ar to ausaini, un galvenais vaļā ar vairs netiekat:(
Publicēts: 03.02.15 23:27
 citēt
Bet viņš vismaz kaut ko dara!!!!

nu labi, hvz, ko, bet nu vismaz kaut ko!!!!!111
Publicēts: 03.02.15 23:40 labots
 citēt
Es vienu nesaprotu - par projektēsanas, celtniecības, programmēšanas, pētīšanas darbiem neiztrūkstošs dokuments lai maksātu naudu ir NODOŠANAS - PIEŅEMŠANAS AKTS. Man VIDs tādus prasīja. Vai uz Rīgas Domi tas neattiecas?:anger:
Publicēts: 04.02.15 12:10
 citēt
GunarsII:Es vienu nesaprotu - par projektēsanas, celtniecības, programmēšanas, pētīšanas darbiem neiztrūkstošs dokuments lai maksātu naudu ir NODOŠANAS - PIEŅEMŠANAS AKTS. Man VIDs tādus prasīja. Vai uz Rīgas Domi tas neattiecas?:anger:

Gan jau akts ir. Bet nodevums diez vai.
Publicēts: 04.02.15 13:34
 citēt
KVAA-II:varēja jau būt vecie - sagrabējuši Ikarusi un biļešu konduktori :face-grin:
Tak pirmie Merši, ar kuriem 1997.g. sāka aizvietot Ikarusus, nu jau paši kļuvuši Ikarusiem, un vēl tagad pa ielām kursē
Publicēts: 04.02.15 15:02 labots
 citēt
Tak ne jau pasažieru autobusi ar gadu laikā nodrāztajiem saloniem un ar tādu gaitu, it kā gāzes pedālim ir tikai divas pozīcijas - vai nu tukšgaitā, vai nu līdz galam grīdā.
Publicēts: 04.02.15 15:07
 citēt
nekā, kvakšķei taisnība - tas turku mersis jau no sākuma uzvedās kā turku mersis... :D
Publicēts: 04.02.15 15:15
 citēt
Kurš no jums atceras 80-to gadu Maskavas pilsētas LiAZus?

Ar automātisko ātrumkasti, kad pirmoreiz iekāpu, domāju, kādēļ vienā brīdī visi stāvoši pasažieri krampjaināk ieķeras turekļos. Izrādās, ka visi jau pēc motora skaņas zina, kurā brīdī ar baigāko rāvienu pārslēksies robi. :face-grin:
Publicēts: 04.02.15 21:15
 citēt
Baurovskas video režisors ir plaģiators!

www.youtube.com...
Publicēts: 04.02.15 21:19
 citēt
Fandango:Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S) šodien publiskoja Baurovskas vēstuli un video, kurā viņa noliedz sevis iepriekš teikto. Video redzams, kā Baurovska no lapiņas lasa tekstu, apgalvojot, ka "intervijā atspoguļotais nav ne ar ko pamatojams, tie ir tikai mani vārdi emocionālā un psiholoģiskā stāvokļa iespaidā.

www.delfi.lv...

nja tie mēsli laikam piedraudēja :anger: savēl visādi pajolani+vaiduki šitos sūdus un nu visiem jārij!
Publicēts: 04.02.15 21:32
 citēt
Alibaba:
Fandango:Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S) šodien publiskoja Baurovskas vēstuli un video, kurā viņa noliedz sevis iepriekš teikto. Video redzams, kā Baurovska no lapiņas lasa tekstu, apgalvojot, ka "intervijā atspoguļotais nav ne ar ko pamatojams, tie ir tikai mani vārdi emocionālā un psiholoģiskā stāvokļa iespaidā.

www.delfi.lv...

nja tie mēsli laikam piedraudēja :anger: savēl visādi pajolani+vaiduki šitos sūdus un nu visiem jārij!

tev idiņ purnā no bērnības ir rakstīts sūdus rīt,tāpēc atbrīvojies,paņem karoti un dragā
Publicēts: 05.02.15 09:02
 citēt
Jolan:

tev idiņ purnā no bērnības ir rakstīts sūdus rīt,tāpēc atbrīvojies,paņem karoti un dragā
Nils nils nils nils nils nils nils nils nils nils... Zb pašam nav fanot par lohiem?
Publicēts: 05.02.15 23:04
 citēt
pajāt, nekad dzīvē neesmu pircis nevienu jetalonu un pat nezinu kā to llietot,
Publicēts: 05.02.15 23:14
 citēt
Šonedēļ pat pirku, a kā pāķis lai tiek līc Purvciemam bez etanola...
Bet trolejbusā uz ekrāna visu laiku iet taisnošanās, ka nolādētā valdība neapmaksā Išaka populismu, bet brauciena cena tomēr tika salīdzināta ar Berlīni, Stokholmu, Londonu un pārējām R-Eiropas galvaspilsētām.
Publicēts: 06.02.15 06:13
 citēt
Schneider:Šonedēļ pat pirku, a kā pāķis lai tiek līc Purvciemam bez etanola...
Bet trolejbusā uz ekrāna visu laiku iet taisnošanās, ka nolādētā valdība neapmaksā Išaka populismu, bet brauciena cena tomēr tika salīdzināta ar Berlīni, Stokholmu, Londonu un pārējām R-Eiropas galvaspilsētām.

...parasti "pāķi" līdz purčikam tiek ar autiņu ;) kā tad tiki vispār līdz Rīgai?
Publicēts: 06.02.15 08:41
 citēt
Ar starppilsētu autobusu. Kas tas tāds, ilgi jāskaidro, labāk iegūglē.
Publicēts: 07.02.15 18:23
 citēt
Schneider:Ar starppilsētu autobusu. Kas tas tāds, ilgi jāskaidro, labāk iegūglē.

A kur zirģelis ???! Un k 2 ?
Publicēts: 07.02.15 18:32
 citēt
Nezinu, cik tur taisnības, bet veči stāstīja, ka Ulmaņlaikos viens mūsu pagasta gudrinieks esot saderējis un dzinis kājām gaili no Vārkavas pagasta robežas līdz Višķiem us tirgu. Pārbaudītāji blakus braukuši ratos, bet šis derības vinnējis. Attālums ir ap 15 km.
Publicēts: 07.02.15 19:32
 citēt
Schneider:Nezinu, cik tur taisnības, bet veči stāstīja, ka Ulmaņlaikos viens mūsu pagasta gudrinieks esot saderējis un dzinis kājām gaili no Vārkavas pagasta robežas līdz Višķiem us tirgu. Pārbaudītāji blakus braukuši ratos, bet šis derības vinnējis. Attālums ir ap 15 km.

aha un kur tad tādu nodzītu gaili pārdosi? :face-grin:
Publicēts: 07.02.15 22:00
 citēt
Derības nebija par pārdošanu, bet gan aizdzīšanu, liekas, us kādām pāris mucām alus.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: