NilsS:Mūsu domas saskan Atgriežoties pie diskusijas saknes - cerēju, ka rīdzinieki uztaisīs kārtīgu protestu, bet nē riktīgi letiņi..... Man šķiet, ka pa RS var sist tik caur maku. Teiksim vasarā 3 mēnešus neizmantot sabiedrisko un ja tā rīkotos vismaz 20% rīdzinieku RS būtu spiesta pārskatīt cenas. Var tak iekārtoties visādi - braukt ar vilcienu, riteni, iet kājām, ir ļaudis kuri pat skrien uz darbu
...un kā Tu uzskati-kaadu akciju rīdziniekiem bija jaarīko ziemaa???Braukt ar riteni,vai iet ar kājām?
p.s. neizmantoju sabiedrisko transportu pedējos 20 gadus.
Ziemā vajadzēja pamatīgā pūlī savākties pie domes un uztaisīt pamatīgu bardaku labāko demonstrāciju stilā. Un tā ik pa laikam, līdz panākts rezultāts. PS ceru ka neesi no tiem kretīniem, kuri mani šad tad apdzen ar 20 cm rezervi
NilsS:Ziemā vajadzēja pamatīgā pūlī savākties pie domes un uztaisīt pamatīgu bardaku labāko demonstrāciju stilā. Un tā ik pa laikam, līdz panākts rezultāts. PS ceru ka neesi no tiem kretīniem, kuri mani šad tad apdzen ar 20 cm rezervi
Domāju,ka nē,jo man bail lai nesaskrāpē autiņu
p.s. ...galvenais,ka rezervīte ir un visi ir dzīvi
NilsS:Ziemā vajadzēja pamatīgā pūlī savākties pie domes un uztaisīt pamatīgu bardaku labāko demonstrāciju stilā. Un tā ik pa laikam, līdz panākts rezultāts. PS ceru ka neesi no tiem kretīniem, kuri mani šad tad apdzen ar 20 cm rezervi
Priekšplānā būs par velti braucošās, gņilu bučojošās vecenītes, tad gņils pacels sieviešu dzimumorgāna/uzvaras žestu (kā nu roka pagriezīsies) un akcija beigsies. Un nevajag aizmirst par kabatas arodbiedrībām, kas kā reiz no satiksmes nāk...
Domāju,ka nē,jo man bail lai nesaskrāpē autiņu
p.s. ...galvenais,ka rezervīte ir un visi ir dzīvi
Es vienu nesaprotu - par projektēsanas, celtniecības, programmēšanas, pētīšanas darbiem neiztrūkstošs dokuments lai maksātu naudu ir NODOŠANAS - PIEŅEMŠANAS AKTS. Man VIDs tādus prasīja. Vai uz Rīgas Domi tas neattiecas?
GunarsII:Es vienu nesaprotu - par projektēsanas, celtniecības, programmēšanas, pētīšanas darbiem neiztrūkstošs dokuments lai maksātu naudu ir NODOŠANAS - PIEŅEMŠANAS AKTS. Man VIDs tādus prasīja. Vai uz Rīgas Domi tas neattiecas?
Tak ne jau pasažieru autobusi ar gadu laikā nodrāztajiem saloniem un ar tādu gaitu, it kā gāzes pedālim ir tikai divas pozīcijas - vai nu tukšgaitā, vai nu līdz galam grīdā.
Kurš no jums atceras 80-to gadu Maskavas pilsētas LiAZus?
Ar automātisko ātrumkasti, kad pirmoreiz iekāpu, domāju, kādēļ vienā brīdī visi stāvoši pasažieri krampjaināk ieķeras turekļos. Izrādās, ka visi jau pēc motora skaņas zina, kurā brīdī ar baigāko rāvienu pārslēksies robi.
Fandango:Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S) šodien publiskoja Baurovskas vēstuli un video, kurā viņa noliedz sevis iepriekš teikto. Video redzams, kā Baurovska no lapiņas lasa tekstu, apgalvojot, ka "intervijā atspoguļotais nav ne ar ko pamatojams, tie ir tikai mani vārdi emocionālā un psiholoģiskā stāvokļa iespaidā.
Fandango:Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S) šodien publiskoja Baurovskas vēstuli un video, kurā viņa noliedz sevis iepriekš teikto. Video redzams, kā Baurovska no lapiņas lasa tekstu, apgalvojot, ka "intervijā atspoguļotais nav ne ar ko pamatojams, tie ir tikai mani vārdi emocionālā un psiholoģiskā stāvokļa iespaidā.
Šonedēļ pat pirku, a kā pāķis lai tiek līc Purvciemam bez etanola... Bet trolejbusā uz ekrāna visu laiku iet taisnošanās, ka nolādētā valdība neapmaksā Išaka populismu, bet brauciena cena tomēr tika salīdzināta ar Berlīni, Stokholmu, Londonu un pārējām R-Eiropas galvaspilsētām.
Schneider:Šonedēļ pat pirku, a kā pāķis lai tiek līc Purvciemam bez etanola... Bet trolejbusā uz ekrāna visu laiku iet taisnošanās, ka nolādētā valdība neapmaksā Išaka populismu, bet brauciena cena tomēr tika salīdzināta ar Berlīni, Stokholmu, Londonu un pārējām R-Eiropas galvaspilsētām.
...parasti "pāķi" līdz purčikam tiek ar autiņu kā tad tiki vispār līdz Rīgai?
Nezinu, cik tur taisnības, bet veči stāstīja, ka Ulmaņlaikos viens mūsu pagasta gudrinieks esot saderējis un dzinis kājām gaili no Vārkavas pagasta robežas līdz Višķiem us tirgu. Pārbaudītāji blakus braukuši ratos, bet šis derības vinnējis. Attālums ir ap 15 km.
Schneider:Nezinu, cik tur taisnības, bet veči stāstīja, ka Ulmaņlaikos viens mūsu pagasta gudrinieks esot saderējis un dzinis kājām gaili no Vārkavas pagasta robežas līdz Višķiem us tirgu. Pārbaudītāji blakus braukuši ratos, bet šis derības vinnējis. Attālums ir ap 15 km.