nav tik traki, kā mālēts... kaut kāds zobs uz šo, ja? Kādu skuķi nocēla? Ja jau būtu pilnīgs lohs, tik daudz zaķus nebūtu pierunājis bildēties... Protams, pusim gribēšana pārsniedz varēšanu un zināšanu...
Piemēram Tava šī bilde www.fotoblog.lv... ļoti pat viņa albūmā iederētos... tā ka paskatamies varbūt sākumā uz sevi, tad prasam viedokļus par citiem... Peace!
RinaldsV:nav tik traki, kā mālēts... kaut kāds zobs uz šo, ja? Kādu skuķi nocēla? Ja jau būtu pilnīgs lohs, tik daudz zaķus nebūtu pierunājis bildēties... Protams, pusim gribēšana pārsniedz varēšanu un zināšanu...
Ja abas puses apmierinātas iraid, tad par ko cepiens?? Fotogrāfs tērē honorāru; zaķi kaifo par bildēm un varbūt vēl ko, visiem labi. neviens jau neliek Tev tās bildes pirkt, drīzāk pat ja gribēsi, nepārdos.
Nē, nav zobs! Vienkārši nesaprotu vai ir pamats teikt, ka tādas bildes ir perfektas? Gribēju zināt tikai citu lietpratēju domas attiecībā uz šādām fotogrāijām! Pie tam runa jau neiet par cilvēku, bet gan par foto!
* 3 gadus veca bilde, kuras līmenis atbilstosš tā laika zināšanām! Es vienkārši nesaprotu, vai tāda līmeņa foto var saukt ar perfektām?
Lai jau džeks bildē,gan ar laiku bildes kļūs labākas... A,coop,Tu viņam kaut draugos esi uzraxtījis jau - `Tavas bildes ir bilžu parōdija!`..?A-to tāda `diršana` aiz muguras vien sanākusi. Man jau liekas,ka topiks ir garām!Fotobloga attīstībai arī tas neko nedod.......
fotoblogs ir fotoblogs.. te visi viens otru noliek
bet man neizpratne ir par to, kā cilvēks nezinot nevienu tradicionālo kadrēšanas likumu , kaut vai 2/3 likumu, vai horizonta līnijas principu. Var sevi saukt par FOTOGRĀFU, ar perfektām bildēm.
tad kad es tik tikko sāku bildēt neuzskatīju sevi par super pro. drīzāk es sevi saucu par amatieru amatieri. tagad ir pagājuši trīs gadi, un es vēljoprojām neuzskatu sevi par super duper pro.
un paskties bilžu komentārus tur jau meitene ir rakstījusi par horizontu.. tā kā nav jēgas teikt.
coop:Nē, nav zobs! Vienkārši nesaprotu vai ir pamats teikt, ka tādas bildes ir perfektas? Gribēju zināt tikai citu lietpratēju domas attiecībā uz šādām fotogrāijām! Pie tam runa jau neiet par cilvēku, bet gan par foto!
* 3 gadus veca bilde, kuras līmenis atbilstosš tā laika zināšanām! Es vienkārši nesaprotu, vai tāda līmeņa foto var saukt ar perfektām?
katram cilvēkam kritēriji atškirās un jo īpši tiem, kas sevi dēvē vai vēlas dēvēt par foto pazinējiem un tie, kas to nedara un neko no tā nesaprot. Piem., manai sievai ir divi kritēriji - košas krāsas un asa bilde... viss nekas cits neinterese, un ja bildē ir kaut nedaudz piedomāts vai netišām kkas sanačis arī kompozicionāli, tad bilde viņai kļūst perfekta un citiem pozitīviem epitetiem apveltīta tā kā viss ir relatīvs...
coop: bet man neizpratne ir par to, kā cilvēks nezinot nevienu tradicionālo kadrēšanas likumu , kaut vai 3/4 likumu, vai horizonta līnijas principu. Var sevi saukt par FOTOGRĀFU, ar perfektām bildēm.
Man jau gan liekas,ka fotografēšanā nekādi dižie likumi nepastāv...Katrs redz lietas savādāk,katram savas domas un kā viņš savu redzējumu pasniedz bildēs! Tāds kā ,teiksim `zelta griezums`,vai kadrējums (sauc kā gribi) vispār ir pilnīgas blēņas!Dažam var patikt,dažam nē,bet sajūtas katram savas!
Coop..... Seit Tev bus atbilde no manis,proti, Erika Dziedataja!
Saksim ar to,ka tava diskusija ir nekam nederiga... galvenais ir tas,ka klientam patik bildes nevis nekam tadam nekad nederigam cilvekam, ka Tu... Daudz runa un maz dara... Bet nebeda LV cilvekiem ta ir loti liela problema
Gan jau Tu pieaugsi... Man ar bildesanu ir viss kartiba... man pajat kadi tev tur lite hotizonta lenki utt... es bildeju ka grbu neieverojot foto likumus....un cilvekiem patik.... taka tads aksts ka Tu...tb "tu"... Vari iet un palasit gramatas par horizontu un pastudet vel gudru cilveku ietekumus par foto....un galu gala....Tu busi plagijats.... FOTOGRAFS,KAS BILDEE TAPATAS KA VISI.... ja tikai vienu dziesmu visi muziki ierasktitu savadaka arandzejuma.... butu interesanti!? Domaju ne...;D apniktu.... Katra zina turi savas meitenes ciesi sev klat.... Lasi savu literaturu...... un saproti to,ka parodija par fotografu esi Tu nevis es!!!
Kretins888:Coop..... Seit Tev bus atbilde no manis,proti, Erika Dziedataja!
Saksim ar to,ka tava diskusija ir nekam nederiga... galvenais ir tas,ka klientam patik bildes nevis nekam tadam nekad nederigam cilvekam, ka Tu... Daudz runa un maz dara... Bet nebeda LV cilvekiem ta ir loti liela problema
Gan jau Tu pieaugsi... Man ar bildesanu ir viss kartiba... man pajat kadi tev tur lite hotizonta lenki utt... es bildeju ka grbu neieverojot foto likumus....un cilvekiem patik.... taka tads aksts ka Tu...tb "tu"... Vari iet un palasit gramatas par horizontu un pastudet vel gudru cilveku ietekumus par foto....un galu gala....Tu busi plagijats.... FOTOGRAFS,KAS BILDEE TAPATAS KA VISI.... ja tikai vienu dziesmu visi muziki ierasktitu savadaka arandzejuma.... butu interesanti!? Domaju ne...;D apniktu.... Katra zina turi savas meitenes ciesi sev klat.... Lasi savu literaturu...... un saproti to,ka parodija par fotografu esi Tu nevis es!!!
varbuut esi labs "paardeveejs" Ne tieshaa noziimee, bet tomeer. Vismaz skatiijos bildes un domaaju, kaa gan kas taads kaadam var patikt. BEt jo vairaak skatiijos, jo vairaak sapratu, ka ne jau viena ir bildeejusies pie Tevis un tas jau ir apsveicami. Iespeejams, cilveeki nezin, kas ir laba bilde. Un liela dalja fotograafeejas procesa peec. Taapeec man liekas, ka cilveekiem, shajaa gadiijumaa, meichukiem patiik pats process neskatoties uz gala rezultaatu. UN arii tas ir feini. BEt nevaig jau uzreiz nolikt citus, ka tie neko nesaprot par foto...! Un ja nebuusi pashkritisks, nebuus nekaada progresa vispaar. Taads arii paliksi at first level....
Pastāvēs , kas pārvērtīsies /Rainis, Bet nevajag būt oriģinālam ar kkādiem šizo in my mizzle darbiem , nesaku , ka pats esmu augstas klases fotogrāfs , bet nu kritiku pa šo laiku esmu vismaz iemācijies uzklausīt , nav jēgas kko tupi visiem borēt pretī , un ko tev dod , ka 15 meičuki uzraksta oj , nu shmux shumx bilzhuk . Personīgi man labāk patīk dzirdēt kkādu "uzdirsienu" vai labāk kkādu advancētu kritiku , kas patīk , kas nepatīk utt , bet nu saprotu , ka centies būt oriģināls , bet ja nespēsi uzklausīt citus , tu stāvēsi uz vietas un nespēsi vairs būt tik oriģināls...
ak 3 gadi ja.... www.draugiem.lv... nu tad paskatities ko calitits ir iemacijies par 3 gadiem..... Krutika laba lieta....bet tik no cilvekiem,kuros ir verts ieklausities....
... brīnos tikai par to, ka meitenes par tām bildēm, iespējams, naudu maksā. Jeb tipa guļamistabā - davai es tevi uzfočēšu.. Manā skatījumā vāja Gudra parodija, ar to atšķirību, ka Gudrim bildes bija kvalitatīvākas.
Gabiz:... brīnos tikai par to, ka meitenes par tām bildēm, iespējams, naudu maksā. Jeb tipa guļamistabā - davai es tevi uzfočēšu.. Manā skatījumā vāja Gudra parodija, ar to atšķirību, ka Gudrim bildes bija kvalitatīvākas.
Janbo:Pastāvēs , kas pārvērtīsies /Rainis, Bet nevajag būt oriģinālam ar kkādiem šizo in my mizzle darbiem , nesaku , ka pats esmu augstas klases fotogrāfs , bet nu kritiku pa šo laiku esmu vismaz iemācijies uzklausīt , nav jēgas kko tupi visiem borēt pretī , un ko tev dod , ka 15 meičuki uzraksta oj , nu shmux shumx bilzhuk . Personīgi man labāk patīk dzirdēt kkādu "uzdirsienu" vai labāk kkādu advancētu kritiku , kas patīk , kas nepatīk utt , bet nu saprotu , ka centies būt oriģināls , bet ja nespēsi uzklausīt citus , tu stāvēsi uz vietas un nespēsi vairs būt tik oriģināls...
Janbo:Pastāvēs , kas pārvērtīsies /Rainis, Bet nevajag būt oriģinālam ar kkādiem šizo in my mizzle darbiem , nesaku , ka pats esmu augstas klases fotogrāfs , bet nu kritiku pa šo laiku esmu vismaz iemācijies uzklausīt , nav jēgas kko tupi visiem borēt pretī , un ko tev dod , ka 15 meičuki uzraksta oj , nu shmux shumx bilzhuk . Personīgi man labāk patīk dzirdēt kkādu "uzdirsienu" vai labāk kkādu advancētu kritiku , kas patīk , kas nepatīk utt , bet nu saprotu , ka centies būt oriģināls , bet ja nespēsi uzklausīt citus , tu stāvēsi uz vietas un nespēsi vairs būt tik oriģināls...
Kretins888:Coop..... Seit Tev bus atbilde no manis,proti, Erika Dziedataja!
Jauki, ka tev dažas meitenes kuras māk pašas uztaisīt miglainu, ārkārtīgi zemas kvalitātes fotogrāfiju ar savu mobilo telefonu sauc tevi par superduper foršu ārtristu. Varbūt tomēr pirms novērtē savu prasmi šajā jomā palasi ko cilvēki kas tomēr bišķ vairāk saprot par tevi?(šobrīd nerunāju par coop, neskatījos viņa darbus, bet te pietiekami ir rakstījuši ar ļoti labi fotogrāfi). Tev dažas bildes ir tādas kuras var saukt par labām, bet jēziņ, likt bučinseju.. piestrādā pie apstrādes un leņķiem no kuriem bildē, sanāks kas sakarīgāks par stilošanu.
Kretins888:ak 3 gadi ja.... www.draugiem.lv... nu tad paskatities ko calitits ir iemacijies par 3 gadiem..... Krutika laba lieta....bet tik no cilvekiem,kuros ir verts ieklausities....
Jauki, ka tev dažas meitenes kuras māk pašas uztaisīt miglainu, ārkārtīgi zemas kvalitātes fotogrāfiju ar savu mobilo telefonu sauc tevi par superduper foršu ārtristu. Varbūt tomēr pirms novērtē savu prasmi šajā jomā palasi ko cilvēki kas tomēr bišķ vairāk saprot par tevi?(šobrīd nerunāju par coop, neskatījos viņa darbus, bet te pietiekami ir rakstījuši ar ļoti labi fotogrāfi). Tev dažas bildes ir tādas kuras var saukt par labām, bet jēziņ, likt bučinseju.. piestrādā pie apstrādes un leņķiem no kuriem bildē, sanāks kas sakarīgāks par stilošanu.
daudz runa ...un maz dara... Lai mani kritize cilveki,kuru galerijas es paskatoties speju veleties lidzinaties viniem...nevis uz tadiem,kuru galerijas pasakties un saproti,ka ta bildeji pirms pus gada! Kadas sejas gribu tadas lieku... (finger) Ja Tev kas iebilstams ... ej pakaries!