forum.gif
С днём советской армии, товарищи !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / С днём советской армии, товарищи !!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.01.15 18:27
 citēt
_VA_:

tur vairāk pa sadzīves līniju :face-smile:
Publicēts: 23.01.15 18:30 labots
 citēt
Šeit jau onkulīši arī par sadzīvi. Katrs par savu. Paskaties topiku zemāk - šķir kuru lapu gribi no tām pusotra simta, uztrāpīsi uz demotivātoru vai copy-paste no kāda nu, ļoti svarīga interneta resursa. Un galvenais - katrs ir pārliecināts, ka tieši viņa avots ir visticamākais.. :haha:

Iegāju vienreiz, izņirdzos kārtīgi un pie sevis nodomāju par analoģiju - suni, kurš savas olas laiza.
Publicēts: 23.01.15 18:38
 citēt
urā, tovārišči, bļedj...

Publicēts: 23.01.15 18:44
 citēt
_VA_:Šeit jau onkulīši arī par sadzīvi. Katrs par savu. Paskaties topiku zemāk - šķir kuru lapu gribi no tām pusotra simta, uztrāpīsi uz demotivātoru vai copy-paste no kāda nu, ļoti svarīga interneta resursa. Un galvenais - katrs ir pārliecināts, ka tieši viņa avots ir visticamākais.. :haha:

Iegāju vienreiz, izņirdzos kārtīgi un pie sevis nodomāju par analoģiju - suni, kurš savas olas laiza.

Eltons,sapers sneiders... laiza... ierēcu no sircccc.:) Žetons Tev par šo..:face-grin:
Publicēts: 23.01.15 18:49
 citēt
_VA_:Šeit jau onkulīši arī par sadzīvi. Katrs par savu. Paskaties topiku zemāk - šķir kuru lapu gribi no tām pusotra simta, uztrāpīsi uz demotivātoru vai copy-paste no kāda nu, ļoti svarīga interneta resursa. Un galvenais - katrs ir pārliecināts, ka tieši viņa avots ir visticamākais.. :haha:

jā, pat šajā ir norāde uz nepārbauditu internetresursu : www.fotoblog.lv...
apšaubīt avotu ticamību ir tik dzīvesgudri :beaten: es jau sāku domāt, vai tas objektīvs patiesi ir mans
Publicēts: 23.01.15 18:49
 citēt
Kas tas par cali, nezinu, bet mani uzjautrina, ka šeit ir tādi nācijas pārstāvji, kuriem komentu lasīšana idiotiskajos ziņu portālos ir nosodāma, bet pašam rakstīt precīzi tādus pašus idiotu tekstus blogā - viss OK. :haha:
Publicēts: 23.01.15 18:53
 citēt
Alibaba,

5% ir tādi, kas var nogalināt bez sekām sev un atgriezties normālā dzīvē bez psiholoģiskām problēmām. Vispār vienreiz nogalināt var vairāk, bet arī ne pārlieku daudz - nebūs vairāk par 20% no visiem īpaši tam negatavotajiem karotājiem. Un tā nav teorija, bet dati no kariem un armijām. Tāpēc pēc 2.pasaules kara karavīrus speciāli trenē automātiskai slepkavošanai pēc komandas. Pēc 2.pasaules kara ir bijuši konflikti, kur viena puse ir īpaši trenēta nogalināt, bet otras puses karavīri ir izgājuši apmācību kāda tā bija iepriekš. Nogalināto attiecība tad ir aptuveni 1:30. Par šo arī vajadzētu aizdomāties, ja iet karot pret modernu regulāro armiju, kas ir Krievijai.

Turklāt tajos 5% ir vēl viena problēma. Visticamāk šādu karotāju mūsu zemessardzē un armijā ir mazāk par tiem 5%, kas ie tipiski sabiedrībā, jo blakusefekts īpašībām, kas viņus padara par labiem karotājiem ir grūtības iekļauties armijas hierarhiskajā komandu struktūrā. Īpaši mūsu, kur nav īsti iespēju piedalīties reālā karadarbībā, bet komandieris jāklausa
Publicēts: 23.01.15 18:56
 citēt
Cik esmu pamanījis, ZS problēmas ar subordināciju nav, arī misijās ārrindnieki ir bijuši, kaut arī relatīvi neliels procents.
Publicēts: 23.01.15 18:57
 citēt
Jā, Schneider, ir OK.
Zini kāpēc? Topika autoram Tantei kalendārs sajuka ( neatzīsies jau, jo sapratis kļūdu, centās izgrozīties no situācijas ar kārtējo demotivātoru un runām par savlaicīgu gatavošanos ), ko biedri lejas topikā demotivātorus postētāji uztvēra savādāk - proti, kā sarkano lupatu un starta pistoli jauna dīvānpirdēju topika atklāšanu tiem, kuri cīnās ar brūno lāci ( lūdzu nepārprast, patrioti var apvainoties! ), pēc kā sāka birt jauni demotivātori un tās pašas vecās runas tikai jaunā topikā.

Es ienācu apvaicāties vai biedri patrioti no šādām mērkaķīšu izklaidēm arī ko labu gūst, uz ko Tu man atbildēji, ka Tev tas ir veids kā izklaidēties. Manī tas, protams, radīja neizpratni, jo biju labākās domās par Tevi, bet, ja Tu uzstāj... ko es tur varu padarīt?!
Publicēts: 23.01.15 19:00 labots
 citēt
Schneider:Kas tas par cali, nezinu

calis.delfi.lv...
calis.delfi.lv...
:face-glasses:
Publicēts: 23.01.15 19:04
 citēt
_VA_:Jā, Schneider...

Uš aizgaldā, jūs abi ar elmarsu varat viens otram laizīt olas un čamdīt ļumošos pupus, es ar kpacku runāju, tādēļ nemaisies pa vidu!
Publicēts: 23.01.15 19:05 labots
 citēt
kpacku:

Šausmas, кпацку, kur Tu lodā! :haha: Man par šādiem forumiem nebija ne mazākās nojausmas!
Publicēts: 23.01.15 19:07
 citēt
Schneider:
Uš aizgaldā, jūs abi ar elmarsu varat viens otram laizīt olas un čamdīt ļumošos pupus, es ar kpacku runāju, tādēļ nemaisies pa vidu!

Tu pajautāji par augstāknosauktajiem forumiem, es Tev atbildēju. Ja Tev kaut kādu iemeslu dēļ, nepatīk mana atbilde, tā ir Tava, ne mana problēma. Katrs meklē sev tādu sabiedrību, kuras cienīgs ir pats. Saproti mani pareizi - es Tevi nevainoju, ka Tev ir komfortabli tajos forumos... :grimace:
Publicēts: 23.01.15 19:12
 citēt
Piektdienas vakars. Teksti kļūst arvien nesakarīgāki.
Publicēts: 23.01.15 19:12 labots
 citēt
Schneider:Cik esmu pamanījis, ZS problēmas ar subordināciju nav, arī misijās ārrindnieki ir bijuši, kaut arī relatīvi neliels procents.

Tas jau vien parāda, ka dabisku karotāju tur varētu būt ne pārāk daudz. Atliek tik cerēt, ka šos programmē pareizi
Publicēts: 23.01.15 19:13
 citēt
_VA_:
kpacku:

Šausmas, кпацку, kur Tu lodā! :haha: Man par šādiem forumiem nebija ne mazākās nojausmas!

tu zini, lielas jēgas no tā cāļa nav tāpat. neatrodu informāciju par man šobrīd aktuālām tēmām- ideāli ziemas zābaki dēliem uz nākamo ziemu, jo vācu amazonā labas atlaides un būtu jāpērk nost, un receptes jaunam multivāres-ātrvāres katlam, ko šodien atveda :face-sad:
Publicēts: 23.01.15 19:18
 citēt
kpacku:

tu zini, lielas jēgas no tā cāļa nav tāpat. neatrodu informāciju par man šobrīd aktuālām tēmām- ideāli ziemas zābaki dēliem uz nākamo ziemu, jo vācu amazonā labas atlaides un būtu jāpērk nost, un receptes jaunam multivāres-ātrvāres katlam, ko šodien atveda :face-sad:

Tāpēc jau es saku, ka šādi portāli ir domāti idiotiem komentētājiem, ne kvalitatīvai informācijas apmaiņai. Un topiku zemāk darošais jau tikai pierāda, ka cilvēku raksturo tas, kādā informācijas telpā viņš atrodas. Jeb citiem vārdiem - tu esi tas ko lasi.
Schneider tā arī nespēja ienest nevienu saturīgu argumentu par labu kādam no Latvijas 'ziņu' portāliem, tā vietā izvēloties runāt tikai par šo portālu zaņķīgāko pusi - komentāru sadaļu. Un vēl brīnās, kāpēc es smeju. Bet kā lai še nesmej?!
Publicēts: 23.01.15 19:20
 citēt
es tik nesaprotu, ko _va_ grib pierādīt - cik citi forumieši ir pretīgi mīstmieši, vai cik liels varonis ir viņš pats? varbūt _va_ ir lielā vadoņa līdzinieks - i bez maikas uz zirga jāj, i ar lidenēm lido, i zem ūdens peldās, i klavieres spēlē un dziesmas dzied uz skatuves, i par botoksu zin ne no nostāstiem.
Publicēts: 23.01.15 19:24
 citēt
jg100:es tik nesaprotu, ko _va_ grib pierādīt

Es nebrīnos, ka Tu nesaproti. Nemaz nebrīnos, lai gan manos tekstos atbilde minēta pat vairāk kā 3 reizes. Un atkal - Tu esi tas ko lasi. Ja Tu lasītu izglītojošu literatūru, nevis komentāru spamu viduvēja līmeņa portālos, diez vai Tev sagādātu kādas grūtības šo atbildi ieraudzīt.
ak34 saprata momentā, кпацку saprata momentā. Tu nesaproti. Nu, un ko man tagad darīt - pataisīt Tevi publikas priekšā par vēl lielāku muļķi un ar karoti mutē ieliet, vai?!
Publicēts: 23.01.15 19:35
 citēt
_VA_:
jg100:es tik nesaprotu, ko _va_ grib pierādīt

Es nebrīnos, ka Tu nesaproti. Nemaz nebrīnos, lai gan manos tekstos atbilde minēta pat vairāk kā 3 reizes. Un atkal - Tu esi tas ko lasi. Ja Tu lasītu izglītojošu literatūru, nevis komentāru spamu viduvēja līmeņa portālos, diez vai Tev sagādātu kādas grūtības šo atbildi ieraudzīt.
ak34 saprata momentā, кпацку saprata momentā. Tu nesaproti. Nu, un ko man tagad darīt - pataisīt Tevi publikas priekšā par vēl lielāku muļķi un ar karoti mutē ieliet, vai?!

Jā, pataisi mani publikas priekšā par vēl lielāku muļķi un vienā nepaplašinātā teikumā pasaki visa tava šodienas cepiena jēgu. Nu to, ka visi ir tizleņi un mīkstie, kas pat mušu no deguna nevar nodzīt, to visi zin, vari neatkārtoties. Tikai šīs atklāsmes jēgu pasaki.
Publicēts: 23.01.15 19:42
 citēt
Speciāli priekš nejēgām: Man lūgums administrācijai - pārskatīt portāla politiku politiskās tolerances sakarā un nokaut šādus topikus jau pašā saknē, pie to rašanās. Neko labu tie nenes, nedara un nemāca. Tikai vardarbību un kā uz vardarbību atbildēt ar vardarbību. Un tas nav pieņemami civilizētā sabiedrībā, miera laikā, teritorijā, kurā nenotiek karadarbība. Ja nu kādam ir vēlēšanās pārbaudīt savas slepkavas spējas un 'utaino sišanas' mākslas - lai tinas uz Ukrainu un tur rāda ko māk.

Mana pirmā komentāra noslēguma daļa.
Un to, ka man ir taisnība, apstiprina arī Tavi, man veltītie, pavisam neslēptie mēģinājumi iekost. Pārējo starp rindām pateica ak34. Respektīvi, šādu topiku lietderības koeficients ir zem nulles, jeb kā кпацку jau minēja - vieta, kur pastaipīt.
Ja vēl ko nesaproti, jautā droši. Taču nepārmet man, ja citi komentētāji to vēlāk izmantos, lai par Tevi paņirgtu.
Publicēts: 23.01.15 19:44
 citēt
Vispār šī ir stulbākā tēma pēdējā gada laikā, būtu forši turpmāk tādus nelikt
Publicēts: 23.01.15 20:10 labots
 citēt
NilsS:Vispār šī ir stulbākā tēma pēdējā gada laikā, būtu forši turpmāk tādus nelikt

oi nu neesi tik nopietns, jo tizlāks topiks jo lielāka rēka lasot kā daži te lāpa savus smagos kompleksus, projicē savus fiziskos trūkumus(ļumošus pupus un alus vēderus) uz citiem un uzbur savu virtuālo sapņu tēlu- muskuļotu karotāju varoni aļa rembo, kas dzenā poligonā visus tizleņus :face-devil-grin:
Publicēts: 23.01.15 20:12 labots
 citēt
Alibaba:

oi nu neesi tik nopietns, jo tizlāks topiks jo lielāka rēka lasot kā daži te lāpa savus smagos kompleksus, projicē savus fiziskos trūkumus(ļumošus pupus un alus vēderus) uz citiem un uzbur savu virtuālo sapņu tēlu- muskuļotu karotāju varoni aļa rembo, kas dzenā poligonā visus tizleņus :face-devil-grin:

Nu Tev intereses...
Nav brīnums, ka armija un patriotisms tādā pakaļā... :haha:

Šis man stipri atgādina, Anglijā savulaik izvesto idiotu izglītošanas programmu TV, kur otrās šķiras humorseriālos, ierindas pilsonim rādīja priekšā, kur un par ko jāsmejas. Tā teikt, lai novērstu uzmanību no patiešām svarīgiem politiskajiem procesiem, jāpamāca ierindas stulbais brits un uzskatāmi jāparāda, ka tas pat smieties neprot īsti vietā.
Nostrādāja. Pa to laiku, kamēr pa ekrānu ņēmās Benijs Hils un "Are You Being Served?", Anglija ne vienus vien politiskos mēslus savārīja.
Tagad ir internets un "parēkt par komentāriem". Pieaudzis vīrietis, johaidī, ģimene arī droši vien ir, bet viņš sēd internetā un rēc par komentāriem. Izcils piemērs bērniem un lielisks ģimenes galva. P***c! :haha:
Publicēts: 23.01.15 20:21
 citēt
_VA_:Speciāli priekš nejēgām: Man lūgums administrācijai - pārskatīt portāla politiku politiskās tolerances sakarā un nokaut šādus topikus jau pašā saknē, pie to rašanās. Neko labu tie nenes, nedara un nemāca. Tikai vardarbību un kā uz vardarbību atbildēt ar vardarbību. Un tas nav pieņemami civilizētā sabiedrībā, miera laikā, teritorijā, kurā nenotiek karadarbība. Ja nu kādam ir vēlēšanās pārbaudīt savas slepkavas spējas un 'utaino sišanas' mākslas - lai tinas uz Ukrainu un tur rāda ko māk.

Mana pirmā komentāra noslēguma daļa.
Un to, ka man ir taisnība, apstiprina arī Tavi, man veltītie, pavisam neslēptie mēģinājumi iekost. Pārējo starp rindām pateica ak34. Respektīvi, šādu topiku lietderības koeficients ir zem nulles, jeb kā кпацку jau minēja - vieta, kur pastaipīt.
Ja vēl ko nesaproti, jautā droši. Taču nepārmet man, ja citi komentētāji to vēlāk izmantos, lai par Tevi paņirgtu.

Neesmu kompleksains pusaudzis, kurš pārdzīvos par apņirgšanu. Toties augstāk minētajam tekstiņam nepiekrītu principiāli. Tas, ka Latvijā pašlaik nesprāgst bumbas un nenogalina impēriski revanšistisku ideju dēļ, vēl nenozīmē, ka varam būt droši, ka arī rīt vai parīt tā nebūs. Ukrainā arī 2014.gada janvārī nebija tūkstošiem nogalināto un nekas neliecināja par teritoriju zaudēšanu tuvāko 2 mēnešu laikā. Es pats līdz šim neesmu iesaistījies Ukrainas kara tēmā, jo nav tam ne laika, ne aptverošas informācijas, bet pa tukšo muldēt negribas. Toties es katru dienu varu apskatīties to melu un propagandas straumi pa krievu TV kanāliem, ko gāž iekšā LV iedzīvotāju ausīs un acīs. Un es nojaušu, ka šīs melu straumes skatītāji - apmēram 70% krievvalodīgo un apmēram 10% latishskojazičnije ir krievu iebrucēju pusē un šāda pati proporcija būs arī gadījumā, ja krievu specdienesti inspirēs nemierus un pilsētu domju ēku ieņemšanu arī pie mums. _VA_ iesaka neņemt to visu pierē un ja sit pa vienu vaigu, tad mīļā miera labad, jāpagriež arī otrs. Varbūt tikai iepļaukās, varbūt atstās dzīvu. Konkrētāk - es atbalstu politisku tēmu eksistenci fotoblogā, jo atzīsim, ka pretpropoganda meliem par notikumiem Ukrainā vai pret Latvijas apmelošanu krievu medijos pie mums ir stipri par maz. Nevajag domāt pārāk labi par tā saucamo tautu, ka tā pati spēs izlemt, kas ir un kas nav godīgi vai pareizi. Prastā tauta domās tā, kā to rādīs pa TV vai runās apkārt. Bet fotobloga apmeklētāju IQ līmenis tomēr ir augstāks par prastās tautas IQ līmeni un tāpēc šeit ir cilvēki, kuros dzīvē ieklausīsies arī viņiem apkārt esošie.
Publicēts: 23.01.15 20:31
 citēt
jg100:
Nevajag domāt pārāk labi par tā saucamo tautu, ka tā pati spēs izlemt, kas ir un kas nav godīgi vai pareizi.

Tu tiešām esi tik infantils, ka domā, ka Tavi murgojumi internetā, ir tas, kas tautai vajadzīgs informācijas telpas balastam?! Nopietni? :haha:

Kad Tu pēdējo reizi esi ar ierindas krievu parunājies uz ielas? Tu vispār zini, ko viņi domā, ko elpo un kā attiecas pret visu notiekošo? Kad Tu pēdējo reizi esi saskāries ar īstu dzīvu krievu no Krievijas? Es - pāris dienas atpakaļ. Cilvēks no Krievijas vidienes, nopircis šeit dzīvoklīti, grasās arī savu biznesiņu pārcelt. Zini, ko viņš atbildēja, kad mēs viņam pajautājām par "нас тут ущемляют" tēmu?
Varbūt mazāk domā citu vietā un nebūs jātup neskaitāmas stundas internetā, tērējot laiku uz troļļiem, kuri Tavas prātulas lasa tikai lai izmantotu pret Tevi pašu, topika aktualitātes uzturēšanai. Galu galā, viņiem par to naudu maksā, kurpretī tu, muļķis tāds, ņemies par baltu velti un bez jebkādas nojēgas, ka Tevi izmanto kā Sidora veco kazu.
Publicēts: 23.01.15 20:34
 citēt
_VA_:
Varbūt mazāk domā citu vietā un nebūs jātup neskaitāmas stundas internetā, tērējot laiku uz troļļiem, kuri Tavas prātulas lasa tikai lai izmantotu pret Tevi pašu, topika aktualitātes uzturēšanai. Galu galā, viņiem par to naudu maksā, kurpretī tu, muļķis tāds, ņemies par baltu velti un bez jebkādas nojēgas, ka Tevi izmanto kā Sidora veco kazu.

nu vai tad šitie topiki nav kā katalizatotrs kas atklāj visus slimos? Cilvēks te jau ņemas kuru stundu, bet pārmetoši drukā "nebūs jātup neskaitāmas stundas internetā, tērējot laiku uz troļļiem" :exciting:
Publicēts: 23.01.15 20:48
 citēt
Es gan neticu, ka gadijuma, ja videji statistiskajam cilvekam naktos piedalities karadarbiba butu baismigi gruti uz kadu izshaut. Cits jautajums vai speru trapit. Frichi tachu apshava kadus 20 mlj sovjetus =/-... Jus tachu neteiksiet, ka ro izdarija 5% vacieshu?
Tas, ka sakoties ekstremai situacijai visas uzspiestas morales normas nobruktu 2 dienu laika, ir fakts.
Publicēts: 23.01.15 20:51
 citēt
_VA_:
jg100:
Nevajag domāt pārāk labi par tā saucamo tautu, ka tā pati spēs izlemt, kas ir un kas nav godīgi vai pareizi.

Tu tiešām esi tik infantils, ka domā, ka Tavi murgojumi internetā, ir tas, kas tautai vajadzīgs informācijas telpas balastam?! Nopietni? :haha:

Kad Tu pēdējo reizi esi ar ierindas krievu parunājies uz ielas? Tu vispār zini, ko viņi domā, ko elpo un kā attiecas pret visu notiekošo? Kad Tu pēdējo reizi esi saskāries ar īstu dzīvu krievu no Krievijas? Es - pāris dienas atpakaļ. Cilvēks no Krievijas vidienes, nopircis šeit dzīvoklīti, grasās arī savu biznesiņu pārcelt. Zini, ko viņš atbildēja, kad mēs viņam pajautājām par "нас тут ущемляют" tēmu?

Katram sava pieredze. Ieteiktu tev nemēģināt savu pieredzi un skatījumu uz lietām uzspiest citiem, no šīs uzspiešanas tavs reitings domājošu personu vidū nepieaugs.
Man tāds darbs, ka regulāri jāsazinās arī ar krieviem krievijā, tanī skaitā ar naftas kompāniju meitu firmām, tā kā kaut kāda nojēga par procesiem un viņu skatījumu uz lietām ir. Bet ja nu ievajadzēsies superkonsultantu krievu psiholoģijas jautājumos, tad būs vien jāgriežas pie superspeciālistiem šais jautājumos - va un kvaa
Ps. Par Sidora kazu neesmu neko dzirdējis līdz šim. Varētu sīkāk?
Publicēts: 23.01.15 21:02
 citēt
Nē topiks interesants! Palasīju ! Atceros kāda psihologa rezumē par galējiem geju noliedzējiem, tie paši esot slēptie geji, sak:
"es nevaru,bet viņš cūķis var atļauties". Nezinu kādi klusie ūdeņi liek tā mutuļot _VA_ par šo, bet bet ir jocīgi.....!
Publicēts: 23.01.15 21:08
 citēt
Grēkošu, jau otro reizi šodien, bet pēdējo.
1) Izdarīju jau vienu ierakstu zem virsraksta, kāds nedrīkstētu parādīties 24 gadus pēc neatkarības atgūšanas visnotaļ izglītotu cilvēku apmeklētā vietnē. Kas tā par nostalģiju?! Beigsim taču uzvesties ka kompleksaina mazākumtautība izbijušās metropoles satelītvalstī.
2) Uzvedību māca vecāki un skolotāji bērnībā. Ja cilvēks tikai šādi prot diskutēt:
"Tu tiešām esi tik infantils, ka domā, ka Tavi murgojumi internetā,...",
tad nepūlieties iebilst, viss ir sen nokavēts...:face-sad:
Publicēts: 23.01.15 21:09 labots
 citēt
12 minūtes un risotto gatavs :face-kiss:
Publicēts: 23.01.15 21:15 labots
 citēt
He, tad tagad, kā izrādās, es esmu ļaunuma sakne, kas liek jums te striptīzu demonstrēt? :D
Žetons tad man, ja jau es ar pāris nieka komentāriem, varu panākt jūsu izģērbšanos. Pie viena cičukus un vēderiņus apskatīšu, кпацку safotografēs un kopā izliksim reportāžu "Fotobloga Bodies Revealed":haha:

Un vēl viena pļauka jums sejā - ja viens pats nabaga kvaa spēj jums likt dancot pēc savas stabules 150 lapu garumā, tad ne tikai jūsu prāta spējas ir zem jautājuma... Cik gan lielam stulbenim jābūt, lai atkal un atkal uzrautos uz viena un tā paša nomestā grābekļa?! Un tagad - es. Un vēsture atkārtojas - _VA_, tu muļķis un piedevām vēl slēpts gejs esi!
Es?
Es nēē, bet es tikai saku, ka tu esi! ( tā seelis ).
Ok, es gejs. Atklāts. Tālāk kas būs? Piedāvāsies kāds mani kvalitatīvi uz desas uzvilkt? Iesaku pirms bikšu novilkšanas painteresēties pie manis, vai potenciālajam drāzējam papīra kule nav galvā jāmauc, kuram katram mudap****m es nedodu! :haha::grimace:
Publicēts: 23.01.15 21:17
 citēt
jg100:
Ieteiktu tev nemēģināt savu pieredzi un skatījumu uz lietām uzspiest citiem, no šīs uzspiešanas tavs reitings domājošu personu vidū nepieaugs.

Tu jau atkal būsi kaut ko ne to lasījis. Ieteikums bija administrācijai, ne Tev vai Tavam kaimiņam. Tavas domas mani neinteresē, tā vienkāršā iemesla dēļ, ka Tev tādu nav.
Publicēts: 23.01.15 23:02
 citēt
Atvēsinies jaunekli!Tu esi pārāk sanervozējies.:face-wink:
Publicēts: 23.01.15 23:05
 citēt
Domā?!
Manā vietā nevajag domāt. Var iegadīties sev lāča pakalpojumu izdarīt..
Publicēts: 23.02.15 11:03
 citēt
Tik augsta pacientu koncentrācija, vienā topikā, vēl nebija manīta :D
Publicēts: 23.02.15 11:22
 citēt
Publicēts: 23.02.15 11:39
 citēt
Publicēts: 23.02.15 11:39
 citēt
dauniem lai būtu labs uzskates materiāls:

ko vienmēr esmu stāstījis tiem,kas vēsturi nezin.
Plakātā gan nepareizi nosauktas utaino teroristu bandas par krasnuju armiju 18.gadā, tā vēlāk šie bandformējumi sevi nodēvēja.
Un nekas jau nav mainījies kopš tiem laikiem: kā sarkanie bija agresīva ļaunuma impērija, tādi tie ir vēl šodien:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas