forum.gif
С днём советской армии, товарищи !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / С днём советской армии, товарищи !!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.01.15 09:29 labots
 citēt
www.ysov.net...
:face-grin::face-grin::face-grin:
Vai jūs jau gatavojaties lielām svinībām ?
Publicēts: 23.01.15 09:39
 citēt
Pēc kāda laika tu dzīvo?
Publicēts: 23.01.15 09:46
 citēt
Ritz:Pēc kāda laika tu dzīvo?

Svētkiem jāgatavojas laicīgi :) :) :)
www.diletant.ru...
Publicēts: 23.01.15 10:16
 citēt
Būs jāsaka sveikas šai vietnei. Vēl viens Kvaa uzradies. Ja būs vēl trešais, tad laikam atā.....:face-sad:
Publicēts: 23.01.15 10:28
 citēt
GunarsII:Būs jāsaka sveikas šai vietnei. Vēl viens Kvaa uzradies. Ja būs vēl trešais, tad laikam atā.....:face-sad:

Pasmaidi
Publicēts: 23.01.15 10:36
 citēt
Apollo komentāros jau ir viens, kurš, plātoties ar piederību MVD, izaicina uz dueli citus komentētājus, varbūt tomēr nenocietīsies un iegāzīsies arī šurp dāvāt visiem jautrību. :face-grin:
Publicēts: 23.01.15 11:12
 citēt
Un kads mērķis ir atgādināt par visādiem urlātu/sovoku/vatņiku svētkiem?
Publicēts: 23.01.15 11:30
 citēt
Kvekšķi, labākais, ko tu savā jobista mūžā varētu izdarīt - no sērām un sirdsēstiem 23.februārī nolekt no deviņstāvenes jumta.
Publicēts: 23.01.15 11:31
 citēt
Kaut TEV vatņiki būtu klientos! Atradies svinētājs.:anger:
Publicēts: 23.01.15 11:40
 citēt
Publicēts: 23.01.15 11:55
 citēt
Eltons:

Nu re , Eltons pareizi sapratis tēmu................. un galvenais , ka no tā laika nekas nav galviņās mainījies :(
Publicēts: 23.01.15 12:15
 citēt
Domā,ka uz dižo dienu jāgatavojas veselu mēnesi?:face-wink:A varbūt ar...jāatkārto ierindas solis,japatrenējas kalašņikova izjaukšanā,jātiekas ar veterāniem...Kāds ceļotājs izteica domu,ka braucot pa Vāciju vai kur citur pa Eiropu nekas neatgādina karu,tas sen ir aizmirsts.Braucot pa Krieviju liekas,ka karš iet pilnā sparā un vēl tik drīz nebeigsies:face-grin:
Publicēts: 23.01.15 12:27
 citēt
Bet ko viņiem atcerēties? Gulagu, Hruščova "Kukuruza - carica poļej", Brežņeva BAMus un KATEKus?
Viss, izņemot veļiko pobedu pār saviem sabiedrotajiem pašu izraisītā karā, ir bijis viens grimiens dibenā brašas orķestra spēlēšanas pavadījumā.
Publicēts: 23.01.15 14:24 labots
 citēt
Palasot šādas diskusijas, man netop skaidrs viens moments - proti - kā kvēlie nacionālisti grasās aizstāvēt tās savas sarkanbaltsarkanās vērtību lādes, nekļūstot par tādiem pašiem slepkavām, varmākām un izvarotājiem, kā tie, pret kuriem 'it kā' šeit skaļi protestē?
Ja kādam no jums šķiet, ka tuvcīņā nebūs cilvēkam jāpārgriež rīkle no vienas auss līdz otrai, vai jānodur no nekurienes iznirusī pārgriestās rīkles histērijā kliedzošā sieva, grūtniecības 7. mēnesī, kurai rokā ir mēslu dakšas, jūs maldāties. Tāpat, kā maldāties, ka jums seksu barā nesagribēsies, sēžot 10 dienas aplenkumā, pūstošu līķu un līķu padsmitgadīgo meitu sabiedrībā. Nevienā valstī, nevienā konfliktā, nekur un nekad nav bijuši tādi atturēšanās un neslepkavošanas brīnumi un nebūs, tāpēc, pirms brauciet augumā kaut kādam mītiskam, no pirksta izzīstam krievam, padomājiet, uz ko paši varat būt spējīgi. Nemaz tik ļoti no viņiem neatšķiraties un neatšķirsieties, lai arī kā negribētos.

Man lūgums administrācijai - pārskatīt portāla politiku politiskās tolerances sakarā un nokaut šādus topikus jau pašā saknē, pie to rašanās. Neko labu tie nenes, nedara un nemāca. Tikai vardarbību un kā uz vardarbību atbildēt ar vardarbību. Un tas nav pieņemami civilizētā sabiedrībā, miera laikā, teritorijā, kurā nenotiek karadarbība. Ja nu kādam ir vēlēšanās pārbaudīt savas slepkavas spējas un 'utaino sišanas' mākslas - lai tinas uz Ukrainu un tur rāda ko māk.

p.s. Vai kāds no jums, cienītie 'ienaidnieka neieredzētāji', ir kaut reizi noslepkavojis cilvēku? Es nejautāju par teoriju, bet praksi. Ir?
Publicēts: 23.01.15 14:39
 citēt
Tik kategoriski apgalvojumi prasa precizēt VA personīgo pieredzi
Publicēts: 23.01.15 14:42
 citēt
_VA_:Palasot šādas diskusijas, man netop skaidrs viens moments - proti - kā kvēlie nacionālisti grasās aizstāvēt tās savas sarkanbaltsarkanās vērtību lādes, nekļūstot par tādiem pašiem slepkavām, varmākām un izvarotājiem, kā tie, pret kuriem 'it kā' šeit skaļi protestē?
Ja kādam no jums šķiet, ka tuvcīņā nebūs cilvēkam jāpārgriež rīkle no vienas auss līdz otrai, vai jānodur no nekurienes iznirusī pārgriestās rīkles histērijā kliedzošā sieva, grūtniecības 7. mēnesī, kurai rokā ir mēslu dakšas, jūs maldāties. Tāpat, kā maldāties, ka jums seksu barā nesagribēsies, sēžot 10 dienas aplenkumā, pūstošu līķu un līķu padsmitgadīgo meitu sabiedrībā. Nevienā valstī, nevienā konfliktā, nekur un nekad nav bijuši tādi atturēšanās un neslepkavošanas brīnumi un nebūs, tāpēc, pirms brauciet augumā kaut kādam mītiskam, no pirksta izzīstam krievam, padomājiet, uz ko paši varat būt spējīgi. Nemaz tik ļoti no viņiem neatšķiraties un neatšķirsieties, lai arī kā negribētos.

Man lūgums administrācijai - pārskatīt portāla politiku politiskās tolerances sakarā un nokaut šādus topikus jau pašā saknē, pie to rašanās. Neko labu tie nenes, nedara un nemāca. Tikai vardarbību un kā uz vardarbību atbildēt ar vardarbību. Un tas nav pieņemami civilizētā sabiedrībā, miera laikā, teritorijā, kurā nenotiek karadarbība. Ja nu kādam ir vēlēšanās pārbaudīt savas slepkavas spējas un 'utaino sišanas' mākslas - lai tinas uz Ukrainu un tur rāda ko māk.

Ar to slepkavošanu un šaušanu nav tik vienkārši kā filmās rāda un lielai sabiedrības daļai liekas. Ja paņem vidēju iedzīvotāju, tad šaut ar kājnieku ieročiem uz citu cilvēku karalaukā un pat kad citi šauj virsū var ~ 5% no speciāli netrenētiem iedzīvotājiem. Par griešanu ar nazi pat nerunājot - to reti kurš var pat ar speciālu treniņu. Kaklu pārgriež tikai filmās - armijā šādu slepkavošanas veidu netrenē, jo to reālā dzīvē var izpildīt tikai daži procenti trenētu karavīru.

Kariņš Ukrainā arī parāda, ka vidējam pilsonim nav iekšās šaut nost citus. Bojā gājušo skaits ir neliels priekš izmantotajiem ieročiem.

Lai šautu uz cilvēkiem no kājnieku ieročiem, modernās armijās izmanto līdzīgas metodes kā suņu trenēšanā, jo tikai tā var panākt, ka vidējais karavīrs šaus kaujas laikā uz cilvēku. Papildus tam izmanto tehnoloģijas lai palielinātu attālumu līdz tiem, kuri jāslepkavo - artilērija, granātmetēji, nakts redzamības iekārtas, snaiperi, ložmetēju brigādes (no ložmetēja šauj divatā, lai patronu pienesējs neļautu šāvējam "sačkot" un šaut virs galvām). Jo lielāks attālums līdz cilvēkiem, jo vieglāk ir nogalināt. Tuvkaujā ar nazi nogalināt var tikai retais.

Tāpēc "iet aizstāvēt valsti ar ieročiem rokās" gatavi daudzi, bet var retais. Tie kas dienējuši armijā visticamāk ir satrenēti, bet jaunākajiem jau ir tuvu 50 gadiem un daudz kas aizmirsies. Ja nav speciāla treniņa, tad to bez problēmām šaušanas laikā un vēlākām garīgās veselības problēmām var tie, kurus var saukt par sociopātiem. Kā reizi ap 5% no iedzīvotājiem. Tie tad arī varēs aizstāvēt.
Publicēts: 23.01.15 14:50
 citēt
23.februāris ir labs dātums. Tas atgādina tos laikus, kad viens apdzēries lettiņs, Fabriciuss uzvārdā. ar pāris lielgabaliem izšāva pāris atlikušus lēdiņus pa vāciem. Kopš tā laika visa Moskovija atzīmē par godu latviešiem šo dātumu.
Publicēts: 23.01.15 14:52
 citēt
Es padalīšos, bet ar vienu nosacījumu - šī un zemākesošā topika 'vislaiksēži' un bildīšu lipinātāji padalīsies pieredzē, kur un kādā veidā viņi ir saskārušies ar nepieciešamību noslepkavot ienaidnieka kareivi un kāda ir bijusi pēcgarša pēc šī notikuma; cik ilgi trīcēja rokas, katliņš nevārīja, kāda bija sajūta, kasot svešas gaļas apkaltušos gabalus no saviem zābakiem, kādi sapnīši pēc tam rādījās un ko viņi redzēja slepkavojamā acīs pēdējos viņa dzīves mirkļos. Kā pie psihologa - glīti visu pastāstīt.

Ja, savukārt, viņiem nebūs ko pastāstīt, tad es neredzu nepieciešamību dalīties pieredzē ar tukšpļūtītājiem jeb karavīriem "uz papīra" jeb internetā.
Finālā, varu teikt sekojošo - Ļeņins arī savulaik sāka ar nelielām pasēdēšanām dzīvokļos, kur bīdīja līdzīgas runas, par kvēlu vienlīdzību, apspiedējiem, to iznīcināšanas un pakļaušanas nepieciešamību, piesauca visādas pieredzes no citām vietām un laikiem, un, skat, kas no tā iznāca - viens no mežonīgākajiem sērijveida slepkavām pasaules vēsturē. Un es ne mirkli nešaubos, ka starp šiem te komentētājiem - slepkavām-teorētiķiem, šeit un šobrīd sēž nākamais Ļeņins, kurš, apstākļu sakritības rezultātā, kļūs par nākamo Latvijas Ļeņinu. Un ja Tu man pajautāsi, ko darīšu es potenciāla bruņota konflikta gadījumā, es atbildēšu - visupirms novākšu visus man zināmos Ļeņinus-teorētiķus no pašu nācijas un tikai tad pievērsīšos ienaidniekam.
Kāpēc?
Jo nav nekā ļaunāka tautai par skaļi aurojošu vadoni-musinātāju, kurš slepkavo svešām rokām, komandēdams no tribīnes, kādā tad veidā Latvijai savas nacionālās neatkarības būtu jāaizstāv.
Publicēts: 23.01.15 14:58
 citēt
ak34:
Tāpēc "iet aizstāvēt valsti ar ieročiem rokās" gatavi daudzi, bet var retais.

Tieši tā. Ukraina lieliski pierāda, ka cietējs no šādām darbībām ir iedzīvotājs parastais, kuram jāsargā sava māja un ģimene un uz kura pleciem uzveļas smagā nasta - jebkādiem līdzekļiem atkauties no nejauši uzklīdušā ienaidnieka, lai kas tas arī nebūtu. Tas pats būs Latvijā konflikta gadījumā. Gribētos jau redzēt kā tādi fotobloga onkulīši ar savu trīcošo roķeli mēģinās savas vistas un trušus nosargāt no nejauši uzklīdušas armijnieku vienības. :)
Lasu un smīkņāju, kad viņi te ar sirdi un dvēseli par karogu un dzimteni klaigā un kvekšķ uz lielo brūno lāci savās spalgajās balstiņās. :haha:
Publicēts: 23.01.15 15:12
 citēt
Nu, re! Viens sociopāts vai vienkārši psihopāts jau mums ir.
Publicēts: 23.01.15 15:15
 citēt
Ta neko tajā dienā nedibināja.
Vienas sarkano bandas virsaitis ar patīkami latvisko uzvārdu Diben-ko pa gabalu pamanījis vairākus pickelhelmus, tipiskā padomju varonībā aizdrapīja no Suņpoils (Pskov) apkārtnes līdz pašai maķ Volga. Leibs Bronšteins par to gribēja viņu likt pie sienas, bet boļševiku seksbumba Kolontaja pierunāja Uļjanovu pažēlot tik dūšīgu uzšāvēju. Tie tad nu visi kopā izgudroja, ka diena būs svinama. Ar drapītāju pašu nepabeigto lietu pēc pārdesmit gadiem Dzugašvili nokārtoja līdz galam.
Par to Krievzemē mukšanas gadadienu svin visa tauta svētā pacilātībā. Gan jau atkal bars latviešu svinēs līdzi, sevišķi apvītušas kantoristes, kas mēģinās no tuvākā bikšaiņa par puķkāpostu izspiest kādu buču vai pat „Soveckoje Šamapanskoje” burbuļūdeni.
Publicēts: 23.01.15 15:16
 citēt
lukass, Tu to par sevi? Atvaino, bet tu esi tirliņš. Tāds, kurš ieraudzījis automāta stobru, pieliks bikses, izvērsīs kabatas uz āru un pēdējo kreklu atdos. :) Tipiska reakcija interneta lielmaņiem. Bet nesatraucies, gan jau kāds cits Tavā vietā karos, kamēr Tu ar sieviešiem un bērniem, slapstīsies pa pakšiem.
Publicēts: 23.01.15 15:23
 citēt
Dakterus vajag klausīt - zāles jādzer laikā un pareizajā daudzumā.
Publicēts: 23.01.15 15:23
 citēt
Tu vēlies par to parunāt?
Publicēts: 23.01.15 15:42
 citēt
Ar dakteri vajag runāt.
Publicēts: 23.01.15 15:43
 citēt
_VA_:Un es ne mirkli nešaubos, ka starp šiem te komentētājiem - slepkavām-teorētiķiem, šeit un šobrīd sēž nākamais Ļeņins, kurš, apstākļu sakritības rezultātā, kļūs par nākamo Latvijas Ļeņinu. Un ja Tu man pajautāsi, ko darīšu es potenciāla bruņota konflikta gadījumā, es atbildēšu - visupirms novākšu visus man zināmos Ļeņinus-teorētiķus no pašu nācijas un tikai tad pievērsīšos ienaidniekam.

Īsāk sakot, kirdyk mums visiem no smagās _VA_ rokas (automāta, mīnmetēja, dižgabala u.t.t.). Tikai ienaudniekam varēsi nemaz vairs nepievērsties, jo nebūs vairs pašu dīvānpirdēju, kurus jāaizstāv :big_smile:
Publicēts: 23.01.15 15:45
 citēt
Es varu arī ar Tevi.
Parunāsim par lieko svaru, piemēram. Par vīriešiem spēka gados, kuriem sadīguši mazu meiteņu cicīši un iestājusies mūžīgā 2. trimestra grūtniecība, un par viņu dakteriem, un diagnozēm. Der šāds temats, jeb Tu kautrējies no savas problēmas? :haha:
Publicēts: 23.01.15 15:50
 citēt
_VA_:...kvekšķ uz lielo brūno lāci savās spalgajās balstiņās. :haha:

Tu šito Apollo, Delfos u.c. portālos raksti pats vai tik iztulkoji no turienes maksas klaķieru krievu valodas tekstiem?
Publicēts: 23.01.15 15:51
 citēt
Atslābsti taču, Garlaicība!
Publicēts: 23.01.15 15:52
 citēt
Schneider:
Tu šito Apollo, Delfos u.c. portālos raksti pats vai tik iztulkoji no turienes maksas klaķieru krievu valodas tekstiem?

Tie portāli ir domāti tikai galējiem idiotiem kur izglītoties komentāru daļā, ne normāliem un domājošiem cilvēkiem. Un ja Tu tur ej, tad pavaicā pats sev, cik gudrs Tu esi pats, ja Tev nepieciešama šāda sabiedrība.
Publicēts: 23.01.15 15:54
 citēt
lukass:
Atslābsti taču, Garlaicība!

Kāpēc tāda kautrība? Tu taču vari noskriet pilnā ekipējumā 10 km, bez aizdusas? Vari taču, vai ne? Jeb tomēr prasās krūšturis un korsete lai plīvojošais speķis skatu neaizsedz? :grimace:
Publicēts: 23.01.15 16:01
 citēt
Kādēļ tad uzreiz izglītoties? Nav ienācis prātā, ka tos lasa kā vienkārši izklaidējošu materiālu? Un nekomandē, ko man kam jājautā, pašlaik tavi teksti šeit nav labāki par portālu, kurus pats piedēvēji idiotiem, komentāriem. Drīzāk man jāsāk domāt, cik esmu gudrs, pašlaik komunicējot tieši ar tevi.
Labi, lai ir, ārdies tālāk, psiholog/ginekolog, eju prom. :grimace:
Publicēts: 23.01.15 16:04 labots
 citēt
Schneider:
Kādēļ tad uzreiz izglītoties? Nav ienācis prātā, ka tos lasa kā vienkārši izklaidējošu materiālu?

Tas ir izklaidējošs materiāls?? Es atvainojos, ja Tu sevi pieskaiti pie gudriem un izglītotiem cilvēkiem, kā Tev var ienākt prātā šādi sevi izklaidēt? Tev satelītu par nemaksāšanu atslēguši, vai?
Publicēts: 23.01.15 17:05 labots
 citēt
Tante:www.ysov.net...
Vai jūs jau gatavojaties lielām svinībām ?
Ņem torti un kādu 'grāmatu' un davai pie Eltona 'palasīt' :bad_smile:
Publicēts: 23.01.15 17:09
 citēt
nu re kva uzradies brālēns va kuram patīk padrukāt kā izskatās spaisa vai cita draņķa ietekmē, jautrība te tik drīz nebeigsies :face-devil-grin:
Publicēts: 23.01.15 17:19
 citēt
Tu par to jautrību topiku zemāk, kur 5 Latvijas dvieļugalvas postē specifiskos interneta resursos atrastus demotivātorus un sauc to par cilvēka cienīgu un saturīgu laika pavadīšanu?

O, jā! Ļoti uzjautrinoši! Gandrīz tikpat uzjautrinoši kā tas fakts, ka pērn NBS notikušajos treniņos, lielākā daļa nespēja pat distanci noskriet. Paziņa, mediķe pēc profesijas, stāstīja, ka esot bijis visai amizanti vērot, kā mūsu tušņi, sānus saķēruši, esot mēģinājuši tēlot, ka skrien. Dažam labam pupi jau tā nokārušies, ka skrienot, sitas pret vēderu un plakšķ. Par štāba žurkām vispār labāk esot paklusēt. Holsesterīns sit pušu visus rādītājus, asinsspiediens normā tikai jaunajiem puišiem, tāpat kā svars. Kad sākās podi Ukrainā, nevienam no tā saucamajiem 'karavīriem' pat prātā nav ienācis sevi ne uz diētas uzsēdināt, ne sākt pastiprināti trenēt savas ļumošās miesas. Kā dzīvojuši bez bēdu, tā turpina un nekas neliecina ne par gatavību mobilizācijai, ne spējām ātri un operatīvi pildīt pavēles.
No NBS iekšpuses paveroties visai drūms skats uz armijas faktisko sagatavotības pakāpi un tā saucamajiem 'vīriešiem', uz kuriem tad nācija tādas cerības liek.
Par civilajiem vispār labāk nerunāt. Tepat, dažam labam vidukli saredzēt vairs nevar. Dzimtenes aizstāvji atradušies, ko neteiksi.. :haha:
Publicēts: 23.01.15 17:26 labots
 citēt
ak34: .... Ja nav speciāla treniņa, tad to bez problēmām šaušanas laikā un vēlākām garīgās veselības problēmām var tie, kurus var saukt par sociopātiem. Kā reizi ap 5% no iedzīvotājiem. Tie tad arī varēs aizstāvēt.

Nu jā tā ir teorijā, bet dažkārt pat sadzīvē stresa, baiļu, greizsirdības, lielu dusmu kokteilis var nospēlēt baigu joku pat ar visrāmāko un mierīgāko cilvēku, jebkurš kriminālists tev to apstiprinās :face-wink: Vajag tikai spēcīgu impulsu un pat miera mika nogalina daudz nedomājot. Bet reālos kara apstākļos šoks, lielas bailes par savu dzīvību, atriebes kāre + pamazām aizbraucis jumts no ilgstoša stresa blakus līķiem, negulēšanas u.t.t. Tieši tāpēc gatavi nogalināt karā ir tomēr vairāk par tiem 5% no iedzīvotājiem, jā psiholoģiskas problēmas būs vairumam vēlāk atgriežoties miera dzīvē, no tā gan neizvairīties :face-sad:
Publicēts: 23.01.15 17:51
 citēt
Es domaju ,ka bez Voldemorta tiešām šito var slēgt.
Publicēts: 23.01.15 18:13
 citēt
calis.lv ar saviem veceņu kašķiem nervozi pīpē maliņā :grimace:. amizanti skatīties, kā jūs te krānus garākus stiepjat :haha:
Publicēts: 23.01.15 18:17
 citēt
Da Tu ko? Tur arī plēšas? :haha:
Tad jau šī slimība ir izvērsusies epidēmiskos apmēros..
Mani visvairāk uzjautrināja apgalvojums, ka šāda lasāmliteratūra esot izklaidējoša. Grūti bija ko tādu pat pieļaut, bet ja jau nācija pati atzīstas savās prerogatīvās, tad ko tur daudz teikt...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas