Čehijā diezgan daudz Letiņu studentu mācās tai skaitā arī Foto kas dzīvo dzīvokļos ne kampusos , domāju ka var sarunāt kautko tipa "Piegāde uz Čehiju" bet tālāk pa 20Eur pa DPD uz LV
Kas domāts ar oriģinālo Nikon servisu ? Ja sanāk braukt uz Stkhlm, tur ir serviss. Man kādu laiku atpakaļ paveicās, lai gan garantijas termiņš bija cauri, N 70-200 vr uzfrišināja bez maksas.
johans:Ja sanāk braukt uz Stkhlm, tur ir serviss. Man kādu laiku atpakaļ paveicās, lai gan garantijas termiņš bija cauri, N 70-200 vr uzfrišināja bez maksas.
Tagad lēnām un lieliem burtiem... Tas ir KĀ, es ieeju servisa centrā ar 70-200/2.8 un palūdzu to iztīrīt un pieregulēt (ja nepieciešams) un man par to nepaprasa SEK'us nevienu?
johans:Kas domāts ar oriģinālo Nikon servisu ? Ja sanāk braukt uz Stkhlm, tur ir serviss. Man kādu laiku atpakaļ paveicās, lai gan garantijas termiņš bija cauri, N 70-200 vr uzfrišināja bez maksas.
johans:Kas domāts ar oriģinālo Nikon servisu ? Ja sanāk braukt uz Stkhlm, tur ir serviss. Man kādu laiku atpakaļ paveicās, lai gan garantijas termiņš bija cauri, N 70-200 vr uzfrišināja bez maksas.
Fandango:Kopš kura laika drošas fotografēšanas principos ietilpst zūma gumijas mazgāšana un otrreizēja izmantošana, Nesix?
tagad nevaru atrast saiti, kurā šīs gudrības salasījos, bet k-kas stipri līdzīgs ir arī te aprakstīts - ru-d70.livejournal.com...
tā "ķīmija" apakšā ir ļoti vienkārša - benzīns izmazgā no gumijas ārā visādus sviedrus un taukus, kas saūkti no photographera rokām. rezultātā gumija paliek mazāka (ieņem oriģinālo izmēru) un sāk lipt ar līmi pielīmēta.
canonam 'šāda bēdas neesot dēļ tā ka "gumijas" gripi netiek ražoti no gumijas.
Fandango:Kopš kura laika drošas fotografēšanas principos ietilpst zūma gumijas mazgāšana un otrreizēja izmantošana, Nesix?
tā arī ir, pēc teorijas (lasītas) gumijas ir porainas, uzsūc sviedrus un visu pārējo no rokām. papeldinot bendzīnā/petrolejā uzsūktās vielas izšķīst un izskalojas, kumija ieņem iepriekšējo izmēru, lai gan ja pārcenšas ar izturēšanu var sarauties mazākas nekā oriģināli bijušas, tāpēc eksperimentēt labāk vairākos piegājienos ar īsākiem laika posmiem. pats tā nikonam korpusa gumijas salaboju, žēl bija griezt nost lieko.. šis paņēmies der gan nikon gan canon tehnikai. kad meklēju iespēju kā atrisināt problēmu, jo jauns komplekts padārgi maksā salasijos kaudzēm par šo te. vēlams attīrītu bendzīnu/petroleju jo smaka no neattīrīta diezgan ilgi sēž gumijā. es ņēmu zippo šķiltavu bendzīnu, viss ok. pasūtiju 3m abpusējo līmlentu un pielīmēju.
Elkor Serviss, citur nezin kur var salabot Nikon.
Elkor serviss ir tikai pieņemšanas punkts. Labāk sazināties ar Tartu.
MaB:
Elkor Serviss, citur nezin kur var salabot Nikon.
Elkor serviss ir tikai pieņemšanas punkts. Labāk sazināties ar Tartu.
Pieņemu ka objektivs ir taga nosutits uz Tartu un tur paslaik atrodas, jo Elkor serviss tur vinu suta. Tad man sanak ka jazvana elkoram un jaka ka remontu pa 600e netaisu un tad rakstu uz Tartu un pa tiesho sutu objektivu bez starpnieka...
ne visu remontē Tartu. kko sūta uz Stklm. Esmu esmu 2 reizes sūtījis uz Tartu vispirms pa telefonu vienojoties. strp citu - komunikācija labā latviešu valodā
johans:ne visu remontē Tartu. kko sūta uz Stklm. Esmu esmu 2 reizes sūtījis uz Tartu vispirms pa telefonu vienojoties. strp citu - komunikācija labā latviešu valodā
http://www.arwest.ee/kontakt/
Pladies! Vakar aizsūtiju jau e-pastu, ja sodien neatbildes, taz pazvanīšu