Šovakar pēkšņi sāka bremzēt kompis, līdz pavisam "sasala". Izslēgt varēju tikai pieturot on/off pogu. Pēc tam slēdzot iekšā, rādās pelēkais ekrāns ar aizkosto ābolu un tad vienā brīdī abola vietā parādās pārstrīpots aplis. Vai kāds var pateikt cik liela šaize ir notikusi? Vai ir izbeidzies cietais disks, jeb kaut kas cits pie vainas un kur man viņu vislabāk būtu nest - Capital serviss vai uz miskasti?
Starts ar nospiestu alt un sistēmas diska uzrādīšanu nelīdz? Instalācijas DVD vai fleška ir?, palaid hārdvāres testu (ar nospiestu D startē) un no hārdvāres testa ar diska utili pārbaudi sistēmnieku. Ja nelīdz tad sistēmniekam fizisks kirdik, vienkārši jānomaina i vyss.
Paldies, proveeshu. Tachu man liekas, ka cietajam diskam taapat ir kirdik. Kompis patiesiiba ir gaajis no stalingradas liidz berlinei Pirku 2009. gadaa un veel nesen iedomaajos, ka vai tik nevajadzeetu nomainiit to cietni, bet... Ai da labi, nav ko stresot. Mieriigi pagaidishu pirmdienu, tad uz Capital un tad jau redzees kas un kaa.
Nu vispār jau es parasti BCCS servisu labāk iesaku citiem un pats arī izmantoju, kā nekā kopš 90tajiem šie ar āboliem nodarbojas, gan laikam adresi pamainijuši kaut kad pēdejā laikā.
60uz5komats6:Nu vispār jau es parasti BCCS servisu labāk iesaku citiem un pats arī izmantoju, kā nekā kopš 90tajiem šie ar āboliem nodarbojas, gan laikam adresi pamainijuši kaut kad pēdejā laikā.
60uz5komats6:Nu vispār jau es parasti BCCS servisu labāk iesaku citiem un pats arī izmantoju, kā nekā kopš 90tajiem šie ar āboliem nodarbojas, gan laikam adresi pamainijuši kaut kad pēdejā laikā.
OK, paldies. Paskatiijos shiem maajaslapu un peec darbu izcenojuma lapas spriezhot, laikam nebuus arii nekaads nagu mauceeju kantoris
OK, paldies. Paskatiijos shiem maajaslapu un peec darbu izcenojuma lapas spriezhot, laikam nebuus arii nekaads nagu mauceeju kantoris
Normāls kantoris, strādā ātri, cenas dzelžiem protams lielas, bet darbu izdara labi. Ja tas tikai cietais tad nu tur nekas dārgs nav... bet tas ja