forum.gif
5D II pārdod.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / 5D II pārdod.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.01.15 17:16 labots
 citēt
Viss sen pārdots un aizmirsts.:face-grin:
Publicēts: 25.01.15 21:24
 citēt
nnnja..............nu jocīgs
Publicēts: 26.01.15 08:34
 citēt
cipars jau iespaidīgs...
Publicēts: 02.02.15 13:38
 citēt
Kas par lietu? Kāpēc tāds intereses trūkums? Cena neatbilstoša? Visādi Galaxy, huawei utt. izkonkurējuši kārtīgu tehniku? Finansi pojut romansi?
Divi komenti, no kuriem grūti saprast- kāpēc jocīgs un kāpēc iespaidīgs???:what:
Publicēts: 02.02.15 14:06
 citēt
Protams, ka cena pie vainas. Gandrīz jau jaunu 6D var pa tādu cenu nopirkt.
Publicēts: 02.02.15 14:43
 citēt
Aizdomīgi mazs noskrējiens
Publicēts: 02.02.15 14:46
 citēt
Ja gribi pārdot te, tad sākumcenas jāliek visticamāk:
5d MKII - 750 €
24-105 - 400 €

Ja gribi pārdot dārgāk, tad ss.lv :)
Publicēts: 02.02.15 16:52
 citēt
alchsh:Ja gribi pārdot te, tad sākumcenas jāliek visticamāk:
5d MKII - 750 €
24-105 - 400 €

Tu gribi teikt, ka šeit tusē vieni haļavščiki? Man nav mērķis "uzvārīties", cena atbilstoša kameras stāvoklim un slēdža resursam un tā ir krietni zemāka nekā vidēji e-bejā. Saprotams, ka pirktspēja mūsu sūnuciemā ir tāda kā ir, un tas arī diktē šejienes cenas, taču nav vajadzības atbrīvoties no kameras par katru cenu.
Par Tevis nosaukto sākumcenu varētu būt runa, ja slēdža noskrējiens būtu ap 80 000.
Un tam vienam "pasažierim", kurš man piedāvāja 500eur, iesaku labāk daļu tās naudiņas noziedot un apmeklēt labu ārstu.:face-grin:
Publicēts: 02.02.15 16:53
 citēt
VValdis:Aizdomīgi mazs noskrējiens

Visi sētnieki tik aizdomīgi?:face-grin:
Publicēts: 02.02.15 17:11
 citēt
aibeks:Tu gribi teikt, ka šeit tusē vieni haļavščiki?
Jap, tieši tā :) Tāpēc SS.LV
Publicēts: 02.02.15 17:59
 citēt
aibeks:

Tu gribi teikt, ka šeit tusē vieni haļavščiki? Man nav mērķis "uzvārīties", cena atbilstoša (..)
Nekas tur nav atbilstošs, ja jauns ekvivalents maksā gandrīz tik pat?
_MINMI_:
Canon EOS 6D Body - 1075EUR

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 02.02.15 18:39
 citēt
www.ebay.com...

Ebay apmeklētājiem priekšstats par Latviju var veidoties kā par bagātnieku zemi, kur pērk dārgas kameras, patur tās dažus gadus plauktā un tad pārdod ebay ar shutter-count-2875-ONLY :haha:
Publicēts: 02.02.15 18:56
 citēt
LT_:
aibeks:

Tu gribi teikt, ka šeit tusē vieni haļavščiki? Man nav mērķis "uzvārīties", cena atbilstoša (..)
Nekas tur nav atbilstošs, ja jauns ekvivalents maksā gandrīz tik pat?
_MINMI_:
Canon EOS 6D Body - 1075EUR

http://www.fotoblog.lv/forum/discussion/121849/fototehnika-ziemassvetku-atlaides-/#Item_31

Es parasti tādiem feiku sludinājumiem eju ar līkumu,:face-smile: un atceros parunu par auniem un cirpējiem.
Bet tirgus jau tāpēc ir tirgus, lai apmierinātu jebkuru vēlmi. Latgalītē arī varot atrast visu, ko sirds vēlas:face-grin:
Veiksmīgus pirkumus.:face-wink:
Publicēts: 02.02.15 19:25 labots
 citēt
aibeks:
alchsh:Ja gribi pārdot te, tad sākumcenas jāliek visticamāk:
5d MKII - 750 €
24-105 - 400 €

Tu gribi teikt, ka šeit tusē vieni haļavščiki? Man nav mērķis "uzvārīties", cena atbilstoša kameras stāvoklim un slēdža resursam un tā ir krietni zemāka nekā vidēji e-bejā. Saprotams, ka pirktspēja mūsu sūnuciemā ir tāda kā ir, un tas arī diktē šejienes cenas, taču nav vajadzības atbrīvoties no kameras par katru cenu.
Par Tevis nosaukto sākumcenu varētu būt runa, ja slēdža noskrējiens būtu ap 80 000.
Un tam vienam "pasažierim", kurš man piedāvāja 500eur, iesaku labāk daļu tās naudiņas noziedot un apmeklēt labu ārstu.:face-grin:

Piedavat tacu drikst cik grib, ne ta?
Varbut savukart tam pasazierim liekas, ka tev to arstu vajadzetu apmeklet:face-smile:
Vienkarsi nevajag uzreiz ta apvainotie un uzskatit to bez maz vai par pazemojumi, ka par tavu zelta kameru kāds 500 eur piedavajis:face-grin:
Publicēts: 02.02.15 19:57
 citēt
Piedavat tacu drikst cik grib, ne ta?

Drīkst, taču ja lasīsi uzmanīgi, tad cenu esmu nosaucis un piedāvāt savu cenu neesmu lūdzis. Bet jokot man pašam patīk, tādēļ pieņemu tādu piedāvājumu kā joku:face-grin:
Publicēts: 02.02.15 20:06
 citēt
aibeks:Piedavat tacu drikst cik grib, ne ta?

Drīkst, taču ja lasīsi uzmanīgi, tad cenu esmu nosaucis un piedāvāt savu cenu neesmu lūdzis. Bet jokot man pašam patīk, tādēļ pieņemu tādu piedāvājumu kā joku:face-grin:

Neesi tik kategorisks.Gan jau ja kāds piedāvās 900EUR,tad piekritīsi un neko neteiksi par par to,ka cenu piedāvājumus neesi lūdzis :face-wink:
Publicēts: 02.02.15 20:49 labots
 citēt
aibeks:
Es parasti tādiem feiku sludinājumiem eju ar līkumu,:face-smile: un atceros parunu par auniem un cirpējiem.
Bet tirgus jau tāpēc ir tirgus, lai apmierinātu jebkuru vēlmi. Latgalītē arī varot atrast visu, ko sirds vēlas:face-grin:
1)Nu par _MINMI_ bija daudz reālas labas atsauksmes te vienā topikā, no pasažieriem, kuri bija iegādājušies reālas kameras un objektīvus, tā kā domāju, ka personāžs ir īsts (nevis feiks kā tu).
2)Jā esmu dzirdējis parunu - šajā gadījumā tu mēģini tēlot cirpēju, kurš meklē aitas, bet īstenībā esi aita, jo pērc citur pa dārgo, ja ir citi reāli piedavajumi par 30% lētāk kā veikalā pie cirpēja, kurš tu neesi.
Publicēts: 02.02.15 21:33
 citēt
LT_:
aibeks:
1)Nu par _MINMI_ bija daudz reālas labas atsauksmes te vienā topikā, no pasažieriem, kuri bija iegādājušies reālas kameras un objektīvus, tā kā domāju, ka personāžs ir īsts (nevis feiks kā tu).
2)Jā esmu dzirdējis parunu - šajā gadījumā tu mēģini tēlot cirpēju, kurš meklē aitas, bet īstenībā esi aita, jo pērc citur pa dārgo, ja ir citi reāli piedavajumi par 30% lētāk kā veikalā pie cirpēja, kurš tu neesi.

_MINMI_ arī teica-Ir tie kas perk un ir tie kas tikai runa.- tā kā neesi pircējs(ne no manis, ne MINMI, ne kur citur) tad ej labāk uztaisi kādu bildi.
paldies par spamu:face-grin:
Publicēts: 02.02.15 21:43
 citēt
Tak nevajag apvainoties uz čatiņa dalībniekiem, labāk ej apvainojies uz Canon par to, ka izlaida 6D...Nu jāpieņem realitāte, ka neviens negribēs ietaupīt 100eur, ja tajā pašā laikā var nopirkt jaunu un labāku kameru mazliet piemaksājot.
Publicēts: 02.02.15 22:47
 citēt
930 eiro kosmiska cena. Gatavs savu Canon 5d mk II ar noskrējienu ap 10tk pardot, plus par šo cenu atdošu baterijas bloku un 4 akumulatori.

:face-grin: vai apmainīšu ar savu piemaksu uz Canon 6D vai Canon 5d mk III.
Publicēts: 03.02.15 09:58 labots
 citēt
ArtursOzolins:Tak nevajag apvainoties uz čatiņa dalībniekiem, labāk ej apvainojies uz Canon par to, ka izlaida 6D...Nu jāpieņem realitāte, ka neviens negribēs ietaupīt 100eur, ja tajā pašā laikā var nopirkt jaunu un labāku kameru mazliet piemaksājot.

Tieši tā, turklāt iso iespējas 6 d ir krietns pluss.
Es ar savu piekto mainu pret 6 ar piemaksu :)
Aibek ir velti apvainoties 2 piečuks vairs sen nav jauna kamera, arī tas pa cik kādreiz to nopirki nav pluss.
Publicēts: 03.02.15 20:53
 citēt
kada varetu but cena par mk II ar 130 000 noskrejienu? Darbojas nevainojami. Vai tadu drikst tikai davinat ?
Publicēts: 03.02.15 21:10 labots
 citēt
550-650 man šķiet
Publicēts: 03.02.15 21:25
 citēt
paldies!
Publicēts: 23.03.15 21:23
 citēt
Es pardodu pa 500 bet ar defektu pogu dazu , jaunu sensoru un plati mates , un aizsargstikls sists ! bet ja kada ir detalas vai ebaya var nopirkt dargi nebus sataisit !
Publicēts: 23.03.15 21:25
 citēt
Ja es Pa tadu cenu 930 pardodu Canon 1Ds mk 3 22 Mp kameru lietota studija norvegija , viss chiki piki , apskate tika veikta pagasgad !
Publicēts: 23.03.15 22:09
 citēt
Lorenzzo:Es pardodu pa 500 bet ar defektu pogu dazu , jaunu sensoru un plati mates , un aizsargstikls sists ! bet ja kada ir detalas vai ebaya var nopirkt dargi nebus sataisit !

Pats savu topiku uzcirst n:anger:ejēdz?
Publicēts: 23.03.15 22:12
 citēt
Haha nu ko raudi , mazulit ! :face-grin::face-kiss:
Publicēts: 23.03.15 22:50
 citēt
priore:1D3s ir pavisam citiem mērķiem, smaga, lieliem trokšņiem, vairāk piemērota statīvam vai studijai.

Ko nozīmē- apskate? Tā kā auto, lai drīkst piedalīties satiksmē, kamerai, lai ar to drīkst parādīties uz ielas?

es eju ara ar mamiya RZ 67 hasselblad 500 EL/m , nu kas ir smagaka utt
Pirma dzirdesana kad 1Ds ir studiju kamera tiesam 1 :face-grin: un skalums tads pats ka 5d Mk 2
Publicēts: 24.03.15 00:31
 citēt
priore:To nozīmē ''s'' burtiņš nosaukumā. Tiem laikiem lielā izšķirtspēja neļāva kamerai bildēt ar 10 kadriem sekundē, kā 1D3, kas bija sporta un reportāžu rīks. Tāda man ir, un pārsvarā atrodas plauktā. Lietoju tik retu reizi lietus laikā. Komplektā ar 5D2 bija teicams pārītis. Iz crop 70-105 un uz 5D2 16-35

Paklau, bet ko nozīmē- apskate? Un kādi apskates rezultāti?

Nu iztirits sensors parbaudita vai viss chiki pik un rezultati labi viss ok
Publicēts: 24.03.15 11:28
 citēt
:haha: troksinis nav tas pats, kas skaļums šajā gadījumā :D :D :D aha, slēdzis skan tikpat skaļi, taču "digital camera image noise" 1Ds ir krietni vairāk nekā 5d mkII.
Publicēts: 24.03.15 21:07
 citēt
alchsh::haha: troksinis nav tas pats, kas skaļums šajā gadījumā :D :D :D aha, slēdzis skan tikpat skaļi, taču "digital camera image noise" 1Ds ir krietni vairāk nekā 5d mkII.

Aiziesu salidzinat , to troksi , jus mani ieintresejajat !:face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 24.03.15 21:09
 citēt
priore:Cik kadru sabildēts ar šo kameru, kāds baterijas stāvoklis?

Baterija idejali , sabildets 60 000 tas viss parsvara studija norvegu kamera drauga, es tagad nopirku iznesu ara uz dazam sesijam !
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):