KVAA-II:ir pareģojums, ka līdz 2020 gadam dzīve LV ies kā pa kalniem augšā, lejā Pēc 2020 gada stabili sāks uzlaboties
Ir vēl labāks paraģojums la laika posmā no 2015-2020 Krievija kā PSRS mantiniece pārstās eksistēt par to liecina Eižēna Finka pareģojums pa ši laikā Krievu kultūra pilnībā izzudīs no Latvijas. Viņš to parezdēja vēl 1950 gados , arī PSRS sabrukumu 1991 un Gunti Ulmani un Vairu Freibergu , domāju ka arī Krievijas jautājumā viņš nekļudijās redzot kā viņai tur patreiz iet. Paredzu ka Krievijā notiks iekšēji kari kā rezultātā tā sabruks gabalos un to sadalīs lielvaltis ,pirmkārt jau Ķina.
Atēnu viens neķītrelis jau Senajā Grieķijā neatzina par skaistāko, iekārodams svešu sievu. Ar ko tas beidzās, visi zinām. Ja nopietni, tad Trojas zirgs Latvijā jau ir, pie tam mēs paši neko pret to negribam iesākt, pat zinot, kas viņam iekšā.
Grieķīši jau lēkā pa ielām un priecājas,ka parādi norakstīti,pensijas divkāršotas un tagad atkal varēs šancē kafiju dzert un spēlēt nacionālo loteriju,kur katrs trešais vinnēs miljonu,bet katra otrā diena būs brīvdiena. Demiss Rusoss gan mani nesajūsmināja,bet nu lai vieglas smiltis!
viecha:Grieķīši jau lēkā pa ielām un priecājas,ka parādi norakstīti,pensijas divkāršotas un tagad atkal varēs šancē kafiju dzert un spēlēt nacionālo loteriju,kur katrs trešais vinnēs miljonu,bet katra otrā diena būs brīvdiena. Demiss Rusoss gan mani nesajūsmināja,bet nu lai vieglas smiltis!
...Man ir čujs,ka miera labad arī daļu norakstīs.Gan jau grieķi sev kādu labumu izkapās.
viecha:Grieķīši jau lēkā pa ielām un priecājas,ka parādi norakstīti,pensijas divkāršotas un tagad atkal varēs šancē kafiju dzert un spēlēt nacionālo loteriju,kur katrs trešais vinnēs miljonu,bet katra otrā diena būs brīvdiena. Demiss Rusoss gan mani nesajūsmināja,bet nu lai vieglas smiltis!
...Man ir čujs,ka miera labad arī daļu norakstīs.Gan jau grieķi sev kādu labumu izkapās.
Norakstīs, tikai nosauks to darbību savādāk. Un ne grieķu dēļ, bet Eiropas krieso ideju speidiena rezultātā. Ķeza tā, ka politikāņi, kam iespējams lemt par Grieķijas parādiem, nelems par savu, pašu pelnītu naudu, un tad lēmumus par tērēšanu pieņemt viegli. Jau tagad no visu nokrāsu antiliberāļiem, ne tikai Dienvideiropā, dzirdam kaudzi juceklīgu ideju, kam kopīgs – „mēs varam atcelt aritmētiku”. Tautas interesēs, protams. Cik reizes to nav mēģinājuši, sekas vienmēr vienādas, bet mācība labumā kā neiet, tā neiet. Diemžēl manā provinciāļa saprašanā ķeza dziļāka, arvien vairāk domāju, ka aiz kokiem neredzam mežu. Procesi pasaulē ciešāk saistīti, ka man patiktu. Nevaru pateikt, vai Krievijā/Ukrainā notiekošais nav skatāms kopā ar Grieķiju, visādiem frančiem, Ziemeļāfriku un arī ar mums. 30tajos gados valdīja pārliecība, ka vēl viens pasaules karš ir pilnīgi neiespējams, jo „cilvēki taču nebūs tik dumji, lai kaut ko tādu atkārtotu”.
Jolan:Izskatās,ka grieķu vēlēšanu rezultāti var sarežģīt dzīvi arī mums Latvijā.
Pareiza prognoze, un sarežģīs ne tikai mums vien, visai Eiropai: www.delfi.lv...
Toties grieķu jaunā valdība apliecina to, ka nav atšķirības starp galējiem labējiem un galējiem kreisajiem - abi apvienojušies vienā valdībā un atbalsta Krieviju. Apakšā viena un tā pati ideoloģija. Gluži tāpat kā sabiedrotie bija Hitlers un Staļins.
Vai tik grieķīši nav sadomājuši izspiest kādu labumiņu no krieviem.Gan jau slepus sarunājuši.Ivaniem smags sabiedroto deficītsun savs aģents pretinieka nometnē zelta vērts.A papadopoliem interesē tikai naudiņa lai var laist muļķi tālāk.Kad krievi vairāk nedos un parādi būs norakstīti,brūno lāci varēs arī uzmest.Kā Kuba.
viecha:Vai tik grieķīši nav sadomājuši izspiest kādu labumiņu no krieviem.Gan jau slepus sarunājuši.Ivaniem smags sabiedroto deficītsun savs aģents pretinieka nometnē zelta vērts.A papadopoliem interesē tikai naudiņa lai var laist muļķi tālāk.Kad krievi vairāk nedos un parādi būs norakstīti,brūno lāci varēs arī uzmest.Kā Kuba.
Tas par Kubu gan bij cirks. Putins nepaspēja nosēsties ar lidmašīnu Maskavā, kad jau izplatija paziņojumu par diplomātisko attiecību atjaunošanu cuba x usa ))))
viecha:Vai tik grieķīši nav sadomājuši izspiest kādu labumiņu no krieviem.Gan jau slepus sarunājuši.Ivaniem smags sabiedroto deficītsun savs aģents pretinieka nometnē zelta vērts.A papadopoliem interesē tikai naudiņa lai var laist muļķi tālāk.Kad krievi vairāk nedos un parādi būs norakstīti,brūno lāci varēs arī uzmest.Kā Kuba.
Diez vai tik vienkārši būs. Pašreizējiem Grieķijā pie varas esošajiem izskatās, ka saites ar RU daudz ciešākas nekā tās bija Kubai pēdējos gados: Grieķijas jaunajai valdībai ir ciešas saites ar Kremļa ekspansijas ideologu Duginu - m.delfi.lv...
Domāju, ka krieviem Grieķija un Eiropa šobrīd daudz svarīgāka, ņemot vērā impērijas atjaunošanas mērķus, un šitie grieķi krieviem uz āķa daudz spēcīgāk uzkarināti nekā Kuba. Un arī daudz tuvāk. Un arī vienkāršāk ietekmējami un kontrolējami.
Jāatzīst-nebūs gan tik vienkārši.Šorīt palasījos webu...vispār nepatīkami tas būtu maigi teikts.A no otras puses padomāju-moš ir tā- jo vairāk lasi par tiem krievu globālajiem plāniem,jo vairāk pats jūdzies?Nu nav tā spēciņa Ivaniem lai būtu par otro polu pasaules mērogā,nu nav!Uz neko mazāku viņi neparakstās.Bet mūslaiku pasaules spēku samērs ir izveidojies pēc aukstā kara beigām nevis pēc 2.pasaules kara beigām (kā sludina Kremļa lakstīgalas).Duginam jau dikti gribētos arī to izmainīt,bet raug te ar gribēšanu vien nepietiek.Komunistu laikos bija tāds teiciens-neviens nevar pagriezt vēstures ratu atpakaļ!Paradoksāli tas attiecas uz viņiem pašiem.
Domāju, ka Vācijā, Francijā, Lielbritanijā ir vēl vairāk blēžu. Jo lielāka tauta jo vairāk blēzu. Vot Islande visas bankas pasūtīja bekot, politiķus tiesā, un neviena blēža uz brīvām kājām vairs nebūs. ..visus aizūtīs uz Eirosavienību. Jau padomju laikā bija skaidrs, ka lielā kolchozā labi dzīvo tikai blēži un priekšnieki, un tā Eirosavienība tāds viens liels kolchozs vien ir..
"...Алексис Ципрас идиот. Это, простите, клинический диагноз. Это, знаете, как читаешь Плутарха. Вот у Плутарха есть несколько описаний, как в результате демократии к власти в Афинах приходили идиоты. Прошло две с половиной тысячи лет и к власти в тех же самых Афинах при той же самой демократии пришли – кто? Ну, те же самые популистские персонажи, что и у Плутарха..."
ar grieķiem jau bija vēl labāk - aizdodiet mums vēl naudu lai mēs varētu sagatavoties pārrunām jūlijā... Bet veco naudu netaisamies atdot... Mums te jāpieņem atpakaļ ierēdņi ar 13. un 14. algu mēs taču sasolījām, ka visus aizsūtīšim uz 3 un 4 burtiem...
Jautrākais jau ar to viņu vazefaki Viņš negrib man aizdot 100 kEUR, un tad vēl 130 kEUR un tad es sākšu tiepties, ka neatdošu vai arī prasīšu vēl, lai es varētu slabāk sagatavoties neatdošanas sarunām... Proti - viņš man varētu to parādu norakstīt...
cik saprotu, procesiem pasaulē, ir jāseko regulāri, nevis kampaņveidīgi. Grieķu " sava ceļa " - izmešana no eiropas savienības, vai izstāšanās - iespējas apskatīja jau pirms vairākiem gadiem, un Briselē neviens nav ne pārsteigts , ne nesagatavots .... Varufaķis/hujaķis blefo visos līmeņos, un kad tauta aptvers ko īsti ievēlējuši, tad tam vajadzētu izlidot no trases .... www.kasjauns.lv...
Jolan:Cik saprotu mēs latus jau esam utilizējuši,kaut gan viss var būt,ka drīzumā varētu noderēt [url=http://apollo.tvnet.lv/zinas/varufakis-eirozona-var-sabrukt-ka-karsu-namins/681883
Arī[/url] sīklopi dod mēslus. Tātad pat grieķi var radīt mēslojumam izmantojamu derīgu vielu – cenas tūristiem atbildīs iezemiešu ieguldījumam. Ja šie saņemsies, pasūtīs Merkeli kā jau tagad plakātos zīmē un un ieviesīs drahmu, tad pēc dažiem mēnešiem kādu gadu būs izdevīgi tur aizbraukt, apraudzīt, ko sataisījuši tie ļaudis, kam ar grieķu burtus apguvušiem dienvidu slāvu un turku pēctečiem maz kā kopīga. Ilgi gan kavēties nevarēs, kad tautiskā ekonomika būs izpaudusies visā krāšņumā un sarkani majori tautas vārdā villosies ar tikpat tautiskiem melniem pulkvežiem, klimats taps ceļotājiem netīkams