paldies, Kurmi! es it kaa vienu piemeerotu atradu, bet SlingShot 200 AW izskataas nedaudz lielaaka, tikai ta aviena lence... peec pieredzes zinu, ka kaut kaadaa mirklii baigi saak saapeet mugura... taapeec mekleeju ar 2 lenceem...
...kad runa iet par veseliibu, budzheta lielums saak zaudeet savu noziimi...
Negribēju veidot jaunu foruma ierakstu...piemetīšos šim vecajam klāt....
Vēlējos painteresēties vai kādam nemētājas mājās lieka mugursoma fototehnikai labā stāvoklī? Negribu maksāt 40-50 Ls par jaunu somu. Nepieciešams būs tajā brīvi ielikt Canon 350d+ KIT + Canon 430ex + lādētāji un pēc kāda brīža gan jau būs vēl kāds objektīvs. Esmu ar mieru atdot 15-20 Ls...ja labs variants varbūt 25-30 Ls.
aizej uz multisistemas veici Valdemara 25 - tur pa kvartu crumpler nikon mugurene. pats panemu. izturiga, kvalitativa, i nezags, jo kam ta nikonu vaig...
versatile:aizej uz multisistemas veici Valdemara 25 - tur pa kvartu crumpler nikon mugurene. pats panemu. izturiga, kvalitativa, i nezags, jo kam ta nikonu vaig...
chirkainais:paldies, Kurmi! es it kaa vienu piemeerotu atradu, bet SlingShot 200 AW izskataas nedaudz lielaaka, tikai ta aviena lence... peec pieredzes zinu, ka kaut kaadaa mirklii baigi saak saapeet mugura... taapeec mekleeju ar 2 lenceem...
...kad runa iet par veseliibu, budzheta lielums saak zaudeet savu noziimi...
Slingshotam taa viena lence normaala platuma un ja ilgi jaastaigaa somu fiksee ar otru mazinjo paari pa kruutiim. Diezgan eerti un pusdienu staigaajot mugura nesaap, bet ja sakraameetu kjiekjeljus, tad iespeejams ka buutu savaadaak... Galvenais pluss, ka nev soma jaanjem nost lai iznjemtu kameru, nav nemaz jaapstaajas.