forum.gif
Jaunās pases
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Jaunās pases
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.01.15 09:36 labots
 citēt

Kāpēc man ir sajūta,ka tas mākslasdarbs ir no vecas pūralādes izvilkts.

Kāpēc norvēģi var šitā,a mums kaut kāds penšu dizains
Publicēts: 29.01.15 09:45
 citēt
Piekrītu - es neko nesaku par jostām un to motīviem, bet tie dziedātāji un citi tēli .. sajūta, ka tiešām ieraugot mūsu pasi padomās - āaa šitie te baskāji, kas pārtiek no sēnēm un dzīvo kokos?
Publicēts: 29.01.15 09:56
 citēt
Specifiski gan.
Sanemot bus jadzed, bernu brinumi, notes uz pedejas lapas,nu nu............. labi ka man lidz 2023 jamaina, gan jau atkal bus jauna.
vjadzeja mainit tikai to kur bilde ar skotcu bija pielimeta un viss.
atkal kadam finansiala interese..
Publicēts: 29.01.15 09:58 labots
 citēt
A man pie kājas, mūs jau vienalga pasaulē ierindas cilvēki vispār nepazīst. Slovākijas krogā ēdienu pasūtīju lauzītā poļu valodā, apkalpotāja, kā jau tur pieņemts, ar visiem ārzemniekiem runā tikai vāciski. Mēģināju apskaidrot, ka esmu no Lettland'es un labi saprotu slovāku valodu, tādēļ lai nemokās, bet šī: Jā,jā zinot, ka Letlande esot kaukāda Holandes province.
Jā, kurš zina, kādas dziesmas notis tur redzamas?
Publicēts: 29.01.15 10:01 labots
 citēt
www.theguardian.com... Norvēģu pasēm ne tuvu
www.boredpanda.com... Kanādas pasēm vismaz specefekti
Publicēts: 29.01.15 10:14
 citēt
forsi, cerams krieviem tadu negribesies!
Publicēts: 29.01.15 10:19
 citēt
Krievijas pasēs nošu vietā ir uzraksts Крым наш - Хайль Путлер!
Publicēts: 29.01.15 10:40
 citēt
Nav tā, ka man diži patiktu, bet arī pārāk neiebilstu. Pasi tāpat reti izmantoju, kopš ir id karte.
Publicēts: 29.01.15 10:52
 citēt
Man pasi pēdējoreiz pieprasīja poļu robešsargi, laikam purns līdzīgs nelegālajam imigrantam no Sudānas. :face-grin:
Publicēts: 29.01.15 11:02
 citēt
Cik saprotu ar Id karti viss notiek tikai Lv ,pase ir pase.
Publicēts: 29.01.15 11:19
 citēt
AlexV:Cik saprotu ar Id karti viss notiek tikai Lv ,pase ir pase.

Ar ID karti viss notiek EEZ valstīs.
Publicēts: 29.01.15 11:28
 citēt
Normālās valstīs pase ir tikai ceļošanas dokuments, štempeļus par ģimenes stāvokli, deklarēto dzīves vietu un dalību vēlēšanās tur iekšā nespieš, jo tā vispār nav uz rokām. Pasi izņem tika pirms ceļojuma uz kādu eksotisku vietu, un, ja kāds krimināls tips to dara, tad policija saspicē ausis, jo tā ir pirmā pazīme, ka viņš taisās nosvīst no valsts.
Publicēts: 29.01.15 11:40
 citēt
Tad varbut ir tolks nemt to id karti,man uz robezam ar auto tiesibam viss bija ok,bet tas bija Es robezas.
Publicēts: 29.01.15 11:45
 citēt
Es jau arī tiem pšekiem mēģināju piedāvāt tiesības, bet pateica vajagot tieši pasportu, nācās vien rakties iekšā milzīgajā ceļasomā. Radiniekam pietika ar ID.
Publicēts: 29.01.15 12:13
 citēt
Man patīk :face-wink:
Publicēts: 29.01.15 12:29
 citēt
Nu tās sakakātās notis izskatās padebili.
Jāredz, protams, dzīvē.
Man jau šķeit, ka tīri labs bija vecais dizains, nah tur kaut kādus skaistinājumus klāt pīt?
Publicēts: 29.01.15 12:56
 citēt
Njā... tāds naftalīna un veca, nodzeltējuša, tādas tās depresīvi brūnās krāsas izskatās, smaka un iespaids... interesanti, kurš bālēliņs kaut ko tādu izdomājis, un kuram gaume bija kaut ko tādu apstiprināt... ka neiznāk tāpat kā Kalniņu Imantam, kuram pretīgi ņemt rokās eiro papīrīšus...
Publicēts: 29.01.15 13:31
 citēt
neredzeju nekur ciparus, cik izmaksaja dizains un druka, pagajusreiz milion bija tikai par tam drukam.
Publicēts: 29.01.15 14:24
 citēt
Rolands66:i2.apollo.lv...

Kāpēc man ir sajūta,ka tas mākslasdarbs ir no vecas pūralādes izvilkts.

http://a.abcnews.com/images/Business/ht_norway_currency_1000_stacked_jc_141008_4x3_992.jpg

Tak kāda, bļin, atšķirība?? Baigi bieži pasi prasa rādīt? Jeb tev ceļojot no Ogres uz Jumpravu pa ceļam ir kāds muitas postenis, kur prasa uzrādīt?
Publicēts: 29.01.15 14:46
 citēt
LT_, te ir foto forums ... attiecīgi cilvēki ar vairāk vai mazāk estētisku un vizuālu vērtējumu par lietām. Tā kā tev pie vienas vietas, tad attiecīgi minu - esi grāmatvedis, santehniķis un foto lauciņā netīšam esi iemaldījies un tā nav Tava vieta. Izdzēsties no šejienes var 2 sekunžu laikā, iesaku ;)
Publicēts: 29.01.15 15:22
 citēt
Eu, a var nest citur taisītas bildes vai joprojām jafotografējas pie tām tantēm?
Agrāk bija normāli, savs foto salons vot i var nest savus selfijus
Publicēts: 29.01.15 15:37
 citēt
forši, protams, būtu kaut kas līdzīgs norvēģiem vai kanādai, BET - kopumā man tīri labi patīk.
Publicēts: 29.01.15 16:00
 citēt
Var nest savas. Tiesa, bija prasības pret fonu un laikam datuma zīmogam jābūt virsū (aizmugurē).
Publicēts: 29.01.15 19:25
 citēt
Rolands66:

NOrvēģu naudas piemērs ir kaut kāds bzgaumības kalngals...

Tad jau jaunā pase neskaitāmas reizes labāka!

It sevišķi, ja iztēlojos tādu pasi rokās cilvēkam, kas izskatās kā "trollollo" profilā.
Publicēts: 29.01.15 19:32
 citēt
Troļiem tinte beidzas un printers iestrēga to drukājiet vai ta nemana :):)
Publicēts: 29.01.15 19:44
 citēt
alchsh:LT_, te ir foto forums ... attiecīgi cilvēki ar vairāk vai mazāk estētisku un vizuālu vērtējumu par lietām. Tā kā tev pie vienas vietas, tad attiecīgi minu - esi grāmatvedis, santehniķis un foto lauciņā netīšam esi iemaldījies un tā nav Tava vieta. Izdzēsties no šejienes var 2 sekunžu laikā, iesaku ;)
Tev es piedāvāju norauties podā, nopietni. Kā pats rakstīji - te ir forums, un es drīkstu izteikties arī par tēmām, kuras man ir vienaldzīgas, puikiņ!
Publicēts: 29.01.15 21:02 labots
 citēt
Man patika Latvijas naudas zīmju koncepcija. Arī pasē pie kā līdzīga varēja turēties. Es neesmu pret simboliem, bet tās notis ir tik galīgi garām, cik vien var būt, jo:
1) divas taktis neizsaka neko, un nav pasaulē tik ģeniālas dziesmas lai lielītos ar pāris taktīm:
2) kas tas ir, neviens nesaprot;
3) nenopietni, var noturēt par kādas komponistu savienības biedra karti.:face-sad:
Publicēts: 29.01.15 21:56
 citēt
man nepatīk vāki. fričiem cieti forši vāki.
Publicēts: 29.01.15 22:52
 citēt
Dziedāšana jau mūsu nacionālā pazīme.Un nav te nekā slikta,jo vairāk ka notis nepazīstu un man var savilkt pofig kādus ķeburus.:face-wink:Man nav nekas pret Latvijas pasi,lietoju ikdienā ID,bet eiro banknotes riebumu neizraisa-nu vienīgi varētu būt manā kolekcijā lielāki nomināli un drusku lielākā skaitā.Starp citu,ja būtu palkuši pie mākslinieciski augstvērtīgajiem latiem,kas zin kāda būtu to vērtība šobrīd.
Publicēts: 29.01.15 23:04
 citēt
viecha: ...kas zin kāda būtu to vērtība šobrīd.

Apmēram jau var iedomāties. Par to vērtību būtu parūpējusies mūsu rūpniecība, kura sadarbības partneru ziņā tālāk par fašistisko kaimiņu nemaz neredz.
Publicēts: 30.01.15 00:09
 citēt
Vaards:
Rolands66:

NOrvēģu naudas piemērs ir kaut kāds bzgaumības kalngals...

Tad jau jaunā pase neskaitāmas reizes labāka!

It sevišķi, ja iztēlojos tādu pasi rokās cilvēkam, kas izskatās kā "trollollo" profilā.

Norvēģiem naudiņu ja pareizi atminos taisija arhitekti Snohetta. Tad nu nākamais solis grafiskie dizaineri sāk taisīt dizainu ēku fasādēm :)))
Publicēts: 30.01.15 09:27
 citēt
Ziniet tās kartiņas - dzimšanas dienu, kad tu atver sāk pīkstēt happy birthday?
To pašu vajadzēja ar jauno pasi - atver un sāk skanēt LV himna, bet par atsevišķiem 25 eiro tu vari izvēlēties melodiju, teiksim saule pērkons daugava, vai pūt vējiņi :)
Publicēts: 30.01.15 09:46
 citēt
Labāk nevajak. Bateriju tirgotāji Saeimā nolobēs likumu, ka bez mūzikas pase neder. Krievi pieprasīs melodijās iekļaut arī Katjušu un Kirkorovu, kad atteiksies, taisīs piketus Гарантии русским частушкам от Владивостока до Риги!!!
Vispār - vienas klapatas.
Publicēts: 30.01.15 12:16
 citēt
KVAA-II:...mūsu saulvežiem - lai kad ievēl jauno prezi...

Plukata, nejauc mūsu ar savējo, kurš tev ir Adoļf Adoļfovičs! :anger:
Publicēts: 30.01.15 12:32
 citēt
KVAA-II:Saules, pērkons Daugava - jau aŗī gribēja - par LAtvijas himnu :face-grin:
nu bet ka to neapstiprināja - tad neko daŗīt - paliek vecā
vajag uzdot mūsu saulvežiem - lai kad ievēl jauno prezi - tas pirmām kārtam - to gaudulīgo himnu nomaina uz kareivīgāku
(jo īsti melnsvārču pekstiņu godināšana - tomēr LAtvijā neiederās, gaudulīgā tonī īpaši)

A tu ar savām indiešu mantrām arī varētu aiziet uz poda pasēdēt! Atradies gudrelis...
Publicēts: 30.01.15 20:12 labots
 citēt
Dikti jau mums vajag...
Publicēts: 30.01.15 20:22
 citēt
Dolldia:Dikti jau mums vajag...

lai šitās iztirgotu nomainīs personas kodus :D
Publicēts: 30.01.15 20:27 labots
 citēt
Ko tik neizdomā, es ceru, ka tas nav nopietni izlemts, man neviens nav neko prasījis un es negribu izmaiņas savā personas kodā!

Hmmm, aizmodājos, ir viens iemesls, kāpēc varētu mainīt p.k.
Publicēts: 30.01.15 20:30
 citēt
Personas koda nomaiņa būtu vēlama.
Dolldia, tas nav Tavs personas kods. Tas ir Tavs ID, pēc kura Tevi atpazīst valsts un datu sistēmas. Nevis vārds&uzvārds, bet tieši tas kods. Tavā dzīvē nekas nemainās. Vienīgi, gribēšu redzēt, ko šamie iesāks ar dokumentu pārbaudi veikalos, šmigu pērkot.
Lai gan amīšiem SSN arī nesatur DOB, bet iekš ID laikam ir.
Publicēts: 30.01.15 21:14
 citēt
Ieprogrammēs mūs.... brrrr
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt