Piekrītu - es neko nesaku par jostām un to motīviem, bet tie dziedātāji un citi tēli .. sajūta, ka tiešām ieraugot mūsu pasi padomās - āaa šitie te baskāji, kas pārtiek no sēnēm un dzīvo kokos?
Specifiski gan. Sanemot bus jadzed, bernu brinumi, notes uz pedejas lapas,nu nu............. labi ka man lidz 2023 jamaina, gan jau atkal bus jauna. vjadzeja mainit tikai to kur bilde ar skotcu bija pielimeta un viss. atkal kadam finansiala interese..
A man pie kājas, mūs jau vienalga pasaulē ierindas cilvēki vispār nepazīst. Slovākijas krogā ēdienu pasūtīju lauzītā poļu valodā, apkalpotāja, kā jau tur pieņemts, ar visiem ārzemniekiem runā tikai vāciski. Mēģināju apskaidrot, ka esmu no Lettland'es un labi saprotu slovāku valodu, tādēļ lai nemokās, bet šī: Jā,jā zinot, ka Letlande esot kaukāda Holandes province. Jā, kurš zina, kādas dziesmas notis tur redzamas?
Normālās valstīs pase ir tikai ceļošanas dokuments, štempeļus par ģimenes stāvokli, deklarēto dzīves vietu un dalību vēlēšanās tur iekšā nespieš, jo tā vispār nav uz rokām. Pasi izņem tika pirms ceļojuma uz kādu eksotisku vietu, un, ja kāds krimināls tips to dara, tad policija saspicē ausis, jo tā ir pirmā pazīme, ka viņš taisās nosvīst no valsts.
Es jau arī tiem pšekiem mēģināju piedāvāt tiesības, bet pateica vajagot tieši pasportu, nācās vien rakties iekšā milzīgajā ceļasomā. Radiniekam pietika ar ID.
Nu tās sakakātās notis izskatās padebili. Jāredz, protams, dzīvē. Man jau šķeit, ka tīri labs bija vecais dizains, nah tur kaut kādus skaistinājumus klāt pīt?
Njā... tāds naftalīna un veca, nodzeltējuša, tādas tās depresīvi brūnās krāsas izskatās, smaka un iespaids... interesanti, kurš bālēliņs kaut ko tādu izdomājis, un kuram gaume bija kaut ko tādu apstiprināt... ka neiznāk tāpat kā Kalniņu Imantam, kuram pretīgi ņemt rokās eiro papīrīšus...
LT_, te ir foto forums ... attiecīgi cilvēki ar vairāk vai mazāk estētisku un vizuālu vērtējumu par lietām. Tā kā tev pie vienas vietas, tad attiecīgi minu - esi grāmatvedis, santehniķis un foto lauciņā netīšam esi iemaldījies un tā nav Tava vieta. Izdzēsties no šejienes var 2 sekunžu laikā, iesaku
alchsh:LT_, te ir foto forums ... attiecīgi cilvēki ar vairāk vai mazāk estētisku un vizuālu vērtējumu par lietām. Tā kā tev pie vienas vietas, tad attiecīgi minu - esi grāmatvedis, santehniķis un foto lauciņā netīšam esi iemaldījies un tā nav Tava vieta. Izdzēsties no šejienes var 2 sekunžu laikā, iesaku
Tev es piedāvāju norauties podā, nopietni. Kā pats rakstīji - te ir forums, un es drīkstu izteikties arī par tēmām, kuras man ir vienaldzīgas, puikiņ!
Man patika Latvijas naudas zīmju koncepcija. Arī pasē pie kā līdzīga varēja turēties. Es neesmu pret simboliem, bet tās notis ir tik galīgi garām, cik vien var būt, jo: 1) divas taktis neizsaka neko, un nav pasaulē tik ģeniālas dziesmas lai lielītos ar pāris taktīm: 2) kas tas ir, neviens nesaprot; 3) nenopietni, var noturēt par kādas komponistu savienības biedra karti.
Dziedāšana jau mūsu nacionālā pazīme.Un nav te nekā slikta,jo vairāk ka notis nepazīstu un man var savilkt pofig kādus ķeburus.Man nav nekas pret Latvijas pasi,lietoju ikdienā ID,bet eiro banknotes riebumu neizraisa-nu vienīgi varētu būt manā kolekcijā lielāki nomināli un drusku lielākā skaitā.Starp citu,ja būtu palkuši pie mākslinieciski augstvērtīgajiem latiem,kas zin kāda būtu to vērtība šobrīd.
Ziniet tās kartiņas - dzimšanas dienu, kad tu atver sāk pīkstēt happy birthday? To pašu vajadzēja ar jauno pasi - atver un sāk skanēt LV himna, bet par atsevišķiem 25 eiro tu vari izvēlēties melodiju, teiksim saule pērkons daugava, vai pūt vējiņi
Labāk nevajak. Bateriju tirgotāji Saeimā nolobēs likumu, ka bez mūzikas pase neder. Krievi pieprasīs melodijās iekļaut arī Katjušu un Kirkorovu, kad atteiksies, taisīs piketus Гарантии русским частушкам от Владивостока до Риги!!! Vispār - vienas klapatas.
KVAA-II:Saules, pērkons Daugava - jau aŗī gribēja - par LAtvijas himnu nu bet ka to neapstiprināja - tad neko daŗīt - paliek vecā vajag uzdot mūsu saulvežiem - lai kad ievēl jauno prezi - tas pirmām kārtam - to gaudulīgo himnu nomaina uz kareivīgāku (jo īsti melnsvārču pekstiņu godināšana - tomēr LAtvijā neiederās, gaudulīgā tonī īpaši)
A tu ar savām indiešu mantrām arī varētu aiziet uz poda pasēdēt! Atradies gudrelis...
Personas koda nomaiņa būtu vēlama. Dolldia, tas nav Tavs personas kods. Tas ir Tavs ID, pēc kura Tevi atpazīst valsts un datu sistēmas. Nevis vārds&uzvārds, bet tieši tas kods. Tavā dzīvē nekas nemainās. Vienīgi, gribēšu redzēt, ko šamie iesāks ar dokumentu pārbaudi veikalos, šmigu pērkot. Lai gan amīšiem SSN arī nesatur DOB, bet iekš ID laikam ir.