forum.gif
Studijas gaismas ģimenes vajadzībām
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Studijas gaismas ģimenes vajadzībām
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.01.15 18:52
 citēt
Vēlētos nopirkt divus softboxsus savas ģimenes bildēšanai, t.i, mākslu negribu taisīt, bet gaismai jābūt kvalitatīvai, lai ko tas nozīmētu.

Nav iepriekšējas pieredzes par studijas gaismām, ne par to parametriem, kā arī kurš piedāvājums atbilst price/performance.

Varbūt man pietiktu ar ķīniešu variantu par 200e, piem.:
www.benel.eu...

Vai arī brand gaismas par 750e,piem:
www.foto-mueller.at...

Paldies iepriekš par ieteikumiem!
Publicēts: 31.01.15 19:08
 citēt
Lieliski ģimenei un par iekonomēto €€€ jauns stikliņš :) vai bērniem čupačups
blog.andreart.lv...
Publicēts: 31.01.15 19:13
 citēt
Tante:Lieliski ģimenei un par iekonomēto €€€ jauns stikliņš :) vai bērniem čupačups
http://blog.andreart.lv/raksti/krizes_studijas_gaisma_30ls.php

+++ pilnīgi ...
protams, ka var paņemt ko spicāku un divas zipenes un varēsi ģimeni kruta arī pļavā un pie jūras bildēt
Publicēts: 31.01.15 20:52
 citēt
Piekrītu, es arī ar šādu variantu experimentēju un teikšu ka mājas apstākļiem ir galīgi ok!
Publicēts: 31.01.15 20:58
 citēt
Tante:Lieliski ģimenei un par iekonomēto €€€ jauns stikliņš :) vai bērniem čupačups
http://blog.andreart.lv/raksti/krizes_studijas_gaisma_30ls.php

Tāds risinājums jau ir izmēģināts, bet grupas foto rezultāts nepatīk vai arī īsti nesanāk.
Publicēts: 31.01.15 21:17
 citēt

man šķiet divus šos -un nekādu studiju nevaig
Publicēts: 31.01.15 21:57
 citēt
ja pieredzes nav, vislabak nemt profoto B1, jo tur ne vadu ne uzstadijumus spec nevajag. andreart variants ir letaks, bet nedaudz sarezgitak.
Publicēts: 31.01.15 22:32 labots
 citēt
lafoto:ja pieredzes nav, vislabak nemt profoto B1, jo tur ne vadu ne uzstadijumus spec nevajag. andreart variants ir letaks, bet nedaudz sarezgitak.

Nu jā izskatās tas B1 labs...it sevišķi āra sportiņu bildējot varētu būt super, bet nu cena:grimace:
Publicēts: 01.02.15 09:34
 citēt
Fandango:man liekas, ka minimums ir trīs lētās zibspuldzes ar proporcionālo pilotgaismu, apmēram 150 Ws. Saliek uz trim pusēm, lai atstarojas no sienām vai pi etām piekārtiem baltiem palagiem, un var sākt bildēt kaut kustošus bērnus. Vai ar trim lietussardziņiem.
+ trīs satatīvi pa 14€ katrs , katra zibene pa kādiem 12€ un palaidējs , lietots, kādi 10€. Tā ir mana sākuma pieredze. Bez pilotgaismām baigā bakstīšanās, ar izmēģinājumu- kļūdu metodi.

Esmu paspēlējies ar savu FL-600R+lietussargs un redzu ka jaudas nepietiek, vai pieliekot vēl divas lētas zipenes situācija būtiski uzlabosies? Vari iemest linku kādas zipenes un palaidējus domāji?

Bet galu galā es gribētu risinājumu kurš pēc iespējas vienkāršāks lietošanā.
Publicēts: 01.02.15 10:09
 citēt
Vilks:
Fandango:man liekas, ka minimums ir trīs lētās zibspuldzes ar proporcionālo pilotgaismu, apmēram 150 Ws. Saliek uz trim pusēm, lai atstarojas no sienām vai pi etām piekārtiem baltiem palagiem, un var sākt bildēt kaut kustošus bērnus. Vai ar trim lietussardziņiem.
+ trīs satatīvi pa 14€ katrs , katra zibene pa kādiem 12€ un palaidējs , lietots, kādi 10€. Tā ir mana sākuma pieredze. Bez pilotgaismām baigā bakstīšanās, ar izmēģinājumu- kļūdu metodi.

Esmu paspēlējies ar savu FL-600R+lietussargs un redzu ka jaudas nepietiek, vai pieliekot vēl divas lētas zipenes situācija būtiski uzlabosies? Vari iemest linku kādas zipenes un palaidējus domāji?

Bet galu galā es gribētu risinājumu kurš pēc iespējas vienkāršāks lietošanā.

Visvienkāršāk gaišā laikā laukā :) :) :)
Bet patiesībā ar tām pāris zibenēm jāpietiek pilnībā , ja nesanāk , tad laikam kaut ko ne tā dari , bija gadījiens ka pat kādā pasākumā fotostūrīti tādu taisīju ar 3 zibenēm un lietussargiem, jo tur nebija elektrības pievilkšnas iespējas manam stūrim, tikai mainīju bõčes un vis OK, galu galā , var taču arī drusku ISO pacelt , neba bildes palaga izmērā pēc tam drukāsi.
Publicēts: 01.02.15 14:27
 citēt
vajag ko vienkaarshu un jaudiigu un negribas skatiities uz ekonomiskiemv variantiem tad jaaperk profoto.com...
Publicēts: 17.02.15 21:44
 citēt
Ko tad beigās paņēmi?
Publicēts: 20.03.15 19:21
 citēt
Da galvenais biezt , kādas tur vēl palcinošas gaismas

www.themilitantbaker.com...
Publicēts: 20.03.15 21:08
 citēt
Kas tā ir par "ģimeni" , kura ir gatava paciest divu gaismu uztādījuma riktēšanos?:D
Nu ja tā ir gatava, vai nav viekāršāk atbilstošā brīdī kad gaismas apstākļi ideāli uz konkrēto vietu norādīt ar komandu - stāties uz foto?
btw - ja nav naudas jautājums un nevajag fočēt otrdien 13.00, tad....lielākais softbox - mākoņi, labākais gaismas kliedētājs - mājas siena utt...:)
Publicēts: 21.03.15 09:40
 citēt
Lunis:Da galvenais biezt , kādas tur vēl palcinošas gaismas

http://www.themilitantbaker.com/2014/08/expose-shedding-light-on-collective.html
Labs!
Publicēts: 28.03.15 09:10
 citēt
PocketWizard FlexTT5 -2 gabali , MiniTT1 un AC3. cilveks prasa ap 200 eur par visu .
Vai cena ir ok?
nav rakstits prieks ka, vai ir vienalga nikon vai canon?
Paldies tam kurs var paskaidrot par so lietu.
sistema man ir tikai no nikon.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):