forum.gif
leicas burvība
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / leicas burvība
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.02.15 15:46
 citēt
Šo tak veci ziniet? blog.leica-camera.com... Nu te ir bik viedoklis par Leica! :)
Publicēts: 05.02.15 15:54 labots
 citēt
viewfinder:
Vienkārši paskaidro man sākumā jēdzienu hipsters un tad hipster foto! Es nevienu ne otru īsti nemāku definēt.

dgpyfrom.wordpress.com...
"Hipsteri ir subkultūras slānis, kas sastāv no vīriešiem un sievietēm – parasti hipsteri ir divdesmit un trīsdesmitgadnieki, kas atbalsta individuālo domāšanu. Hipsteri atbalsta progresīvo politiku, atzinīgi novērtē jaunos māksliniekus, indie-roku, kreativitāti, inteliģenci un neparastu pieeju lietām un darbiem."
Publicēts: 05.02.15 16:01
 citēt
Man nāk smiekli!

Individuālā domāšana vien jau ir spektrs, kas varētu aprīt ļoti dažādas subkultūras! Manuprāt nav pareizi šo vārdu kombināciju lietot- atspoguļojot jēdzienu, kam ir daudz šaurāka nozīme.

Tas pats ar jaunajiem māksliniekiem? Kreativitāti un inteleģenci- pašam smiekli nenāk?

Tur ir daudz vienkāršāk ---> fiksīts ček, aifons ček, lomogrāfs vai vintage slr ček, ja ir brilles (ar īpašo dizainu) -tad tikai bonus ček, ūsas ar virtuļgaliem ček.

Tam ko tu iepeistoji, ja noņem "divdesmit un trīsdesmitgadnieki", tad tas raksturojums atbilst arī 80 gadīgam vecim! :D
Publicēts: 05.02.15 16:05 labots
 citēt
Man nav fiksīts, ūsas ir parastas, aifons arī nav, vintage slr vai holga man arī nav, brilles arī nav.. bet ir individuālā domāšana, atbalstu jaunos talantīgos māksliniekus, hz par indie roku, avangards labāk patīk.. atbalstu kreativitāti un "šo marazma teicienu "neparastu pieeju lietām un darbiem?" Piem., meditācija cilvēkiem liekas vēlojprojam kaut kas neparastas vai savāds- tā ir neparasta pieeja lietām- tad nu es esmu hipsters.. un hipsteri jau bija 2500 gadus atpakaļ! Kreizī šit onkuļiem galvās notiek! :D

Galvenais, ka pats izsakties ar neparastu pieeju lietām ar to dvieli uz galvas :D

Secinājums, gan Tu, gan es- abi esam hipsteri!
Publicēts: 05.02.15 16:10
 citēt
Rekur definīciju atradu:
cdn.clotureclub.com...
Publicēts: 05.02.15 16:19
 citēt
viewfinder:Rekur definīciju atradu:
cdn.clotureclub.com...

Nu tad viss kārtībā! Uz šīs bāzes var turpināt par hipsterfoto!:face-grin:
Publicēts: 05.02.15 16:24
 citēt
A vot ar hipsterfoto jau ir grūtāk!Kautgan google izmeta šo: favim.com...
Tātad fotoblog.lv hipsteru karalis ir jekabpilslaiks.lv...

Tagad viss skaidrs! Paldies par padomiem!
Publicēts: 05.02.15 20:49
 citēt
Citagaisma:
LT_:Ar tevi točna nē, jo pat nefiltrē ko raksti.. Tā kā Cēsīs!

Nu re arī Cēsīs kauč kas nav kārtībā.:-)))
Jautri ar Tevi, nu gluži kā ar Marnicu, tas arī tik daiļi dirš, ka nekā saprast nevar.
Nu ar nezināšanu nevajag lepoties..
www.youtube.com...
Publicēts: 05.02.15 22:26
 citēt
Viewfinder, es labprāt redzētu kādu Tavu bildi.
Publicēts: 06.02.15 11:55
 citēt
Fandango:
Kurš vēl bez viewfindera lieto filmas? Ja lieto, tad kādos gadījumos? Kādiem mērķiem?

Šad tad lietoju BW Ilfordu, kad sagribās īstu filmas graudu. Toņu pārejas arī patīk, bet process pārāk čakarīgs, lai lietotu ikdienā.
Tad vēl ir reizes, kad ielieku kādu vecu krāsu negatīvu iekš smenas un izmantoju pavasara laivu braucienā, jo man nav pieejams GoPro :D
Publicēts: 06.02.15 14:51
 citēt
Smena uz galvas tas jau ir ultrahipsterisms, gribu to redzēt :exciting:
Publicēts: 06.02.15 17:35
 citēt
Ne, ne, uz galvas nē :D parasti kabatā turu un tad pa krācēm var ko noknipsēt, labums vismaz tāds, ka nav ne jāfokusē, ne kas cits jāregulē, bilde sanāk tā pat (kvalitāti nav vērts apspriest) :D
Ja par tēmu, tad kādreiz gribētos ar Leica M3 pabildēt, vienīgi dārgs prieks izskatās.
Publicēts: 06.02.15 17:48 labots
 citēt
veel tieshaam interesants izradijaas bessa razhotaajs (ja runa iet par filmu)

krietni leetaaks. leecas der gan leicai, gab bessai (voigtlaender leecas). minimaalas atshiribas. protams leika vareetu buut izturiigaaka un resursu zinaa ilgaak kalpos, bet tas nav digi kur jaabliezh.

filmshooterscollective.com...

www.cameraquest.com...

voigtlaender.com
Publicēts: 06.02.15 20:00
 citēt
andre:veel tieshaam interesants izradijaas bessa razhotaajs (ja runa iet par filmu)

krietni leetaaks. leecas der gan leicai, gab bessai (voigtlaender leecas). minimaalas atshiribas. protams leika vareetu buut izturiigaaka un resursu zinaa ilgaak kalpos, bet tas nav digi kur jaabliezh.

filmshooterscollective.com...

www.cameraquest.com...

http://voigtlaender.com/

Es ar domāju R2M vai R3M kkad uz vasaru paķert! Vienīgi jāskatās kādus stiklus lieto, jo piem R3 sākot no 40 mm, bet R2 no 35 mm, savukārt R4 vispār specifiski ļoti! Ja der no 40 mm, tad R3M ir vislabākais variants, jo skatu meklētāja palielinājums ir 1:1 :) Un jā protams var kabināt ari Ceisus klāt :)

Bet vienmēr var nopirkt arī Leicu M6, bet nu katram savi līdzekļi :)

www.bhphotovideo.com...
Publicēts: 07.02.15 10:42
 citēt
Leika/Zorkij burvība

............. :bad_smile:
Publicēts: 07.02.15 16:19 labots
 citēt
es pagaidaam skatos Bessa R2A

mfphotography.ca...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <