Labdien kungi un dāmas! Interesē Rīgā vieta, kur var izgriezt paspartū. Tādu vietu, domājams, ir daudz, bet mani interesē, lai cipars nebūtu pārspīlēts un būtu labi, ja varētu tur doties ar savu papīru. Vienkārši man mājās ir nepieciešamais papīrs priekš vēlamā paspartū (50x70), un negribas par to vairākkārtīgi pārmaksāt, jo pats griezums maksā ap 50 eirocentiem, toties šī pakalpojuma sniegšanas vietās šāda izmēra papīrs var izmaksāt virs 10 € gabalā, kaut gan pieejams pa 2.50
Man ir laba pieredze ar "Rāmju dizains" Avotu iela 3. Taisa smuki. Bet nezinu, vai viņām interesēs Tavs ekonomiskais variants. Droši vien atkarīgs no Tavām sarunāšanas prasmēm.
Freddie:Man ir laba pieredze ar "Rāmju dizains" Avotu iela 3. Taisa smuki. Bet nezinu, vai viņām interesēs Tavs ekonomiskais variants. Droši vien atkarīgs no Tavām sarunāšanas prasmēm.
Ok, mēģināšu ar šiem parunāt. Vienkārši uz katru paspartū zaudēt 8€ negribas, tad jau jāskatās uz "LOGAN" ražojumiem un jāgriež pašam - diezgan ātri atmaksāsies pie šādas cenu atšķirības.
Nu skaidrs, šāds padoms man neder Pirmkārt gribu 45 grādu leņķī, otrkārt, lai būtu ideāli taisna līnija. Baidos, ka ar nazi no Depo man nesanāks ne viens, ne otrs.
Dikti šaubos vai putukartona griezējs te līdzēs, normāls paspartū taču nav putukartons... Ja gribi smuki 45 grādu leņķī, tad vismaz šādu(vai tamlīdzīgu): www.logangraphic.com..., droši vien vajadzēs iegādāties un tad vēl lai ideāli taisnas līnijas izgrieztu vajadzēs patrenēties. Nez, var jau būt, ka ir supermeņi, kas var ar kaut kādu parastu griežamo Par cik pašam vajadzēja diezgan regulāri griezt 20''x16''(508x406mm) paspartū, pirms pāris gadiem iegādājos šādu: www.logangraphic.com..., esmu apmierināts.
ego:Dikti šaubos vai putukartona griezējs te līdzēs, normāls paspartū taču nav putukartons... Ja gribi smuki 45 grādu leņķī, tad vismaz šādu(vai tamlīdzīgu): www.logangraphic.com..., droši vien vajadzēs iegādāties un tad vēl lai ideāli taisnas līnijas izgrieztu vajadzēs patrenēties. Nez, var jau būt, ka ir supermeņi, kas var ar kaut kādu parastu griežamo Par cik pašam vajadzēja diezgan regulāri griezt 20''x16''(508x406mm) paspartū, pirms pāris gadiem iegādājos šādu: www.logangraphic.com..., esmu apmierināts.
Tieši šo (350.modeli) pirms 10 min pasūtīju. Cerams kalpos godam. Visiem paldies par palīdzības sniegšanu
Paspartu leņķi griež ar speciālu verķīti nazi , maksāja diezgan bet uz pārdesmit bilžu izstādi atmaksājas un pāri vēl paliek. Jataujā Lielbriedim šis pat kursus reiz pasniedza Paspartu griezšanā
Nesen bija steidzama vajadzība brīvdienās ierāmēt bildi, vienīgais, kas bija pa ceļam, Depo. Bilde ar garāko malu 45. Neitrāls rāmis, matētais stikls, pamatam kartons un 3 cm plats paspartu kopā izmaksāja 8,56 eur. Nezinu kā citos, bet Berģu Depo ir 2 dāmītes gados, "atsit" padomju laiku mākslinieces, bet taisa tiešām kvalitatīvi šādus nesarežģītus uzdevumus.