forum.gif
Ļoti vecas filmas attīstīšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Ļoti vecas filmas attīstīšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.02.15 13:09
 citēt
Kārtojot vecās mantas, atradu tikpat vecas filmas. Starp tām arī vienu kaseti ar eksponētu, bet neattīstītu m/b filmiņu no 87. gada. Spriežot pēc pieliktā papīrīša, bildes iekšā varētu būt diezgan vērtīga piemiņa.

Zinu, ka teorētiskā iespēja attīstīt un dabūt ārā vismaz kaut ko ir. Feilers arī var sanākt, tas ir skaidrs un nebiedē.

Vai kāds tepat LV var uzņemties šādas filmiņas attīstīšanu? Prasības ir- lai tas zina, ko dara un nesalaiž grīstē to, kas ir glābjams. Vai kādā fotodarbnīca tādus darbus ņem, vai kāds no vecmeistariem privāti ir ar mieru padarboties?
Publicēts: 05.02.15 13:16
 citēt
ja jau no 87 gada viņas mētājās ta varētu būt bezvērtīgas :D
Publicēts: 05.02.15 13:18
 citēt
aiznes uz BFS.
Publicēts: 05.02.15 13:23
 citēt
Esmu ar tādām lietām ķēpājies, garantijas tur nav nekādas un būt nevar, nav zinams kādi temperatūras un mitruma piedzīvojumi tai filmai dzīvē bijuši, un vai kāds nav jau apskatijies kas tur virsū. Bet jāatzīst, ka baigais slinkums tīstekli brūvēt, cik esi ar mieru izmest par nezinko?
Publicēts: 05.02.15 13:35
 citēt
Es par tām filmu darīšanas cenām neesmu lietas kursā- atsūti PM ar savu piedāvājumu, ja nenoģībšu- tad kaut ko sarunāsim.
Publicēts: 12.02.15 08:50
 citēt
Tā arī atdevu BFS, attīstīja ātri un pa 2.13 EUR :)

Vuaļa sanāca tāda diezgan stipra, līdz ar to bildēm pēc apstrādes tāds izteikts retro izskats, bet visi kadri līdz vienam ir pilnīgi lietojami
Publicēts: 12.02.15 09:17
 citēt
Tad jau stāstam laimīgas beigas :)
Publicēts: 12.02.15 12:22 labots
 citēt
Nu re , diezgan vertīgai mantai noteicās arī patiesā vērtība 2.13 EUR , visi laimīgi un uz Benzatriazolu ietaipija. Ļoti pareizs lēmums.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):