forum.gif
pilotgaismas spuldzes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / pilotgaismas spuldzes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.02.15 11:32
 citēt
Vakar dzērve nogāzās ar visu galvu, tpu tpu, galvai nekas, bez pilotgaismas spuldze kirdik, vairāk rezerves nav. Konkrētā ražotāja te nopirkt nevaru. Bet sen jau tas jautājums ir iešāvies galvā, ko dara pārējie? Pa dārgo pērk savu gaismu ražotāju pilotenes vai arī pērk citu lētāku firmu vai vispār ņem "iļjiča" iecienīto 100nieci?
Publicēts: 06.02.15 11:36
 citēt
Publicēts: 06.02.15 11:42
 citēt
VValdis:http://euroled.lv/home/
Tu jem spec dimmējamo vai parasto? Ja parasto, ko tā saka par dažadiem jaudas līmeņiem?
Publicēts: 06.02.15 13:19
 citēt
Atkarībā no modeļa. Ja modelim iespējams regulēt modelējošo gaismas intensitāti tad jāņem dimmējamā.
Publicēts: 06.02.15 14:49
 citēt
Un kā tad lai mēs uzminam kāda tev tā galva vai spuldze vajadzīga. Cik jauda, kāds štekeris utt. Var meklēt masterfoto vai bfs, ja tur nav, var meklēt ebay, vēl var meklēt cenuklubs, kam ir lielākā Osram spuldžu izvēle. Par dimmeri jau atbildēja VValdis, un uzticamība ir atkarīga no ražotāja, man ķīniešu brīnumi šāvās ārā reizi mēnesī, tādēļ nācās ņemt pa dārgo no Osrama, bet vismaz jāmaina reizi pāris gados.
Publicēts: 06.02.15 16:15
 citēt
Es biju domājis jautājumu vispārīgu, ne par konkrētu modeli. Manā gadījumā standarta E27 (100W), galva Elinchrom.
Publicēts: 06.02.15 16:19
 citēt
Publicēts: 06.02.15 18:50
 citēt
Es Elinchrom ņemu šite un laimīgs www.foto-mueller.at...
Publicēts: 08.02.15 22:40
 citēt
Es teiktu nejājies, aizej uz parastu veikalu un nopērc dimmējamu eko spuldzīti uz 100-200w, maksās kādi 2Eur.
Publicēts: 09.02.15 00:04 labots
 citēt
Jaunajos Elinchrom Ranger Quadra Hybrid RX starp citu ir LED modelling lamp

youtu.be...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):