forum.gif
Trigeri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Trigeri
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.02.15 18:51
 citēt
Kā strādā trigeris TTL režīmā? Zipene taču nezin pati attālumu līdz objektam? Varat mani apgaismot lūdzu? Un kā darbojas ar diviem uztvērējiem?
Publicēts: 07.02.15 19:14
 citēt
TTL tiek mērīts abgaismojums prefleša laikā ar kameras eksponometru. Zipenei attālums nav jāzina, tās vajadzīgo jaudu regulē kameras procesors.
Publicēts: 07.02.15 19:29
 citēt
A, tas procesors zin cik tālu zibenis atrodas no bildējamā objekta?
Publicēts: 07.02.15 19:55
 citēt
Tieši tas man nav skaidrs.
Publicēts: 07.02.15 20:03
 citēt
Tur nav nekāda sakara ar attālumiem.

Pirmkārt, ja nebijāt pamanījuši tad ETTL režīmā zipenei ir 2 zibšņi viens pēc otra.

Pirmais kopā ar kameras eksponometru nosaka nepieciešamo jaudu korektai ekspozīcijai un pēc tam otrais jau dod precīzu jaudu nepieciešamajai ekspozīcijai. Dati par attālumu nav nepieciešami.
Publicēts: 07.02.15 20:07
 citēt
That make some sence
Publicēts: 07.02.15 20:40
 citēt
Billy:Tur nav nekāda sakara ar attālumiem.

Pirmkārt, ja nebijāt pamanījuši tad ETTL režīmā zipenei ir 2 zibšņi viens pēc otra.

Pirmais kopā ar kameras eksponometru nosaka nepieciešamo jaudu korektai ekspozīcijai un pēc tam otrais jau dod precīzu jaudu nepieciešamajai ekspozīcijai. Dati par attālumu nav nepieciešami.

Ir nepieciešami.
Publicēts: 07.02.15 21:59
 citēt
Vēl pasaki, ka paceļot blices galvu uz aukšu, tā izmēra griestu augstumu, leņķi, kādā pacelta un izrēķina actarotās gaismas ceļu līdz objektam.
Publicēts: 07.02.15 22:00
 citēt
In photography, through-the-lens (TTL) metering is a feature of cameras whereby light levels are measured through the lens that captures the picture, as opposed to a separate metering window. This information can then be used to set the correct exposure (average luminance), and control the amount of light emitted by a flash connected to the camera.

ETTL pamatprincips ir tāds kā rakstīju. Tas ka Canon vai Nikon ir papildus fīčas nemaina lietas būtību.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):