forum.gif
Yongnuo 560 III un IV nobrukšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Yongnuo 560 III un IV nobrukšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.02.15 15:35
 citēt
Sveiki!

Gribu izklāstīt savu sāpi un varbūt dzirdēt kādu racionālu izskaidrojumu! Pirms laika pasūtiju sev jaunus 2 Yongnuo 560 III zibeņus un 560TX raidītāju, pirmajā bildēšanā atteicās viena 560III, nopirku vietā vēl vienu no Masterfoto lai man atkal ir divas kamēr iepriekšējā mainās, nākamajā pasākumā atteicās jau nākamā 560III kas no māsterfoto, to samainija uz jaunu 560II, tad citā pasākumā atkal saplīsa otra 560III ko pasūtiju pirmo reizi, tad atkal saplīsa 560III ko samainija masterfoto , tad viņi man neejošās vietā iedeva 560 IV kura tajā pašā vakarā arī noplīsa! Tātad 5 saplīsušas zibspuldzes nepilnu 2 mēnešu laikā!

Kā tas izpaudās!
Sapārojot visas ar 560TX raidītāju sākumā viss strādāja burvīgi, tad parasti kāda bildēšanas pauzīte, varbūt kādas 30 min sāku bildēt, nenozibsnī vairākas reizes un tad pēkšņi viņas laiž uz pilnu klapi, vari regulēt vienalga cik lielu jaudu, visur dod pilnu jaudu, bačas uzkarst un tā jebkurā režīmā, gan manuāli gan visos sinhronizācijas veidos, restarts nelīdz un tā tas bija visām 4 zibspuldzēm, vienai atšķirībā no 4 bija tā ka pēc tās pauzītes viņa vnk vairs nemirgo.

Varētu šo visu varbūt novelt uz 560TX raidītāju, bet, man visu laiku bija viena jau kādus 2 gadus veca 560III kura visu laiku strādājusi un strādā, iespējams Yongnuo nomainijuši kādu detaļu kura visās jaunajās zibspuldzēs vnk nevelk to 560TX raidītāju, pārkarst gaidot?

Rezervē stāv metz ar rf603 uztvērēju un tas ar 560tx strādā manuāli ok.

Domas? Kādam vēl kas tāds bijis? Netā atradu tikai vienu džeku kuram tā noticis! Tiešām esmu tik laimīgs bijis? :face-grin:
Publicēts: 10.02.15 15:46 labots
 citēt
Interesants gadījums.
Ja man būtu jāmin problēma - teiktu, ka vaina būs izplatītāja pusē.

Ja veikals ir izplatītājs, kurš sūta mantas no rūpnīcas - gadās, ka vairākas rūpnīcas ražo vienu un to pašu, bet ar citādākām kvalitātes kontrolēm. Ir rūpnīcas, kuras var piedāvāt izplatītājam labāko cenu ietaupot uz kvalitātes kontroli.

*edit:
Pārlasot sapratu ka nosprāga arī pirmās zipenes, kuras nepirki Masterfoto.
:grimace:
Pēc pazīmēm izskatās, ka pie vainas būs raidītājs.
Publicēts: 10.02.15 15:59
 citēt
nosprāga 2 kuras bija pasūtītas no ķīnas tad 2 no masterfoto un 1 arī kas no masterfoto! Masterfoto Yongnuo zibspuldzes piegādā un LV pārstāv Laptop.lv

Un tad interesanti kapēc man viena 2 gadus veca 560III vēljoprojām iet, bet visas jaunās atstiepa galus? Kā 2.4GHz signāls var uzkārt vai nodedzināt shēmas uz zibspuldzes? Tas ir iespējams?
Publicēts: 10.02.15 16:02 labots
 citēt
:amazing:
Publicēts: 10.02.15 16:40
 citēt
Man arī domāt, ka raidītājs pie vainas, jo, kolēga iedeva notestēt šamās tieši ar 560TX raidītāju. Īsāk, tās vispār nesaņēma signālu no aparāta caur raidītāju. No raidītāja tests iet, bet ne no bodija. Beigās čerez ž piespiedu strādāt. Knifs bija apstāklī, ka raidītāju nedrīkstēja iestumt līdz galam pēdā, ja pavilka ārā pāris mm, tad strādāja, tā nē. Es beigās nospļāvos un priekš ekšensporta ārā paņēmu 3 gab Nissin DI866 MK II + Phottix Strato TTL raidītāju un uztvērējus. Nu ne reizi nav nogļukojis.
Publicēts: 10.02.15 16:48
 citēt
Tā kā esmu strobists, tad man galvenā lieta kas ir vajadzīga ir katras zibspuldzes jaudas regulācija no kameras, neejot pie katras zibspuldzes klāt! Agrāk izmantoju YN-622tx raidītāju un 622 uztvērējus uz TTL metziem, Manuāli strādāja lieliski, līdz man saplīsa arī TTL zibspuldzes un es pārgāju uz 560tx sistēmu, bet kā lai saka huļi! :anger:
Publicēts: 10.02.15 18:09
 citēt
MrGK:Man arī domāt, ka raidītājs pie vainas, jo, kolēga iedeva notestēt šamās tieši ar 560TX raidītāju. Īsāk, tās vispār nesaņēma signālu no aparāta caur raidītāju. No raidītāja tests iet, bet ne no bodija. Beigās čerez ž piespiedu strādāt. Knifs bija apstāklī, ka raidītāju nedrīkstēja iestumt līdz galam pēdā, ja pavilka ārā pāris mm, tad strādāja, tā nē. Es beigās nospļāvos un priekš ekšensporta ārā paņēmu 3 gab Nissin DI866 MK II + Phottix Strato TTL raidītāju un uztvērējus. Nu ne reizi nav nogļukojis.
Man šitāds triks bija ar vecajiem RF-602 trigeriem.
Publicēts: 10.02.15 18:45
 citēt
Vot tā.. Un es tieši gribēju iepirkt pāris YN zipenes ar to raidītāju...
Publicēts: 10.02.15 18:57
 citēt
Hawkcore:Tā kā esmu strobists, tad man ...

Interesanti, kas tad IR strobists, ja ne tas, kurš ņemas ar off-camera manuāliem flashiem? (:
Bet visādi citādi labs brīdinājums pārāk neaizrauties ar "ķīniešu hi-tech", ja var iztikt ar YN-560 II + Strato vai tml. trigeri.
Publicēts: 10.02.15 18:59
 citēt
Billy:Vot tā.. Un es tieši gribēju iepirkt pāris YN zipenes ar to raidītāju...

Es pirmstam pirms man saplīsa ieteicu viņas čomam, viņam atnāca un viss strādā līdz šim normāli. Tagad nezinu, riskēt pasūtīt jaunu raidītāju un jaunus zibeņus, domājot ka pie vainas ir TX raidītājs. Nevaru pašlaik iedomāties citu sistēmu kā vien pāriet atpakaļ pie TTL zibspūldzēm ar YN622tx sistēmu!

Bet tāpat vai te nav kāds profiņš kurš varetu pateikt vai raidītājs ar signālu var nobeigt zibspuldzes shēmu?
Publicēts: 10.02.15 19:04
 citēt
nesix:
Hawkcore:Tā kā esmu strobists, tad man ...

Interesanti, kas tad IR strobists, ja ne tas, kurš ņemas ar off-camera manuāliem flashiem? (:
Bet visādi citādi labs brīdinājums pārāk neaizrauties ar "ķīniešu hi-tech", ja var iztikt ar YN-560 II + Strato vai tml. trigeri.

Man ir bijušas 560 I un Arī 560 II un tie vienmēr ir strādājuši kā pienākas, pārdevu tos jo nopirku vietā 560III, bet tā kā mans mērķis bija zibeņu regulācija no kameras pozīcijas, es gribu atkal atpakaļ to sistēmu, vai arī cerēt ka 560III un IV strādatu kā tam vajadzētu strādāt. Negribu parastus raidītājus, jo cilāt gaismas iet pa perimetru un pieregulēt visu ir pārāk laikietilpīgi un pazaudē brīdi!
Publicēts: 10.02.15 21:28
 citēt
Nedomāju, ka raidītāja signāls, kaut vai "nilušakova" frekvencē raidītu, spētu nobeigt zibeņzeļļus, bet sazin vells, kas notiek, ja raidītājam ar to pašu pēdu ir puskonekts/īsais un tad tādu "šušakova" signāls tiek padots bliezējiem, nez, kas tur var nabadziņiem smadzenēs uzkarsēties, varbūt tapēc arī bezjēgā blieza full powerā neatejot no kases :)
Publicēts: 10.02.15 21:37
 citēt
MrGK:Nedomāju, ka raidītāja signāls, kaut vai "nilušakova" frekvencē raidītu, spētu nobeigt zibeņzeļļus, bet sazin vells, kas notiek, ja raidītājam ar to pašu pēdu ir puskonekts/īsais un tad tādu "šušakova" signāls tiek padots bliezējiem, nez, kas tur var nabadziņiem smadzenēs uzkarsēties, varbūt tapēc arī bezjēgā blieza full powerā neatejot no kases :)

Kā man uz pasaules var paveikties un nomirt 5 zibeņi? Es arī nedomātu ka raidītājs ar savu spēku varētu sabojāt uztvērēju, bet kā var būt tik liela sakritība? Kapēc ir tik maz citu cietušo no sīs problēmas? Puskontakts nevar būt, jo vienmēr zibeņi nostrādāja kad vajadzēja!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):