forum.gif
Melna plastikāta platforma produktu bildēšanai
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Melna plastikāta platforma produktu bildēšanai
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.02.15 14:01 labots
 citēt
Kur Latvijā var iegādāties šādu plastikāta platformu (baltu, melnu, sudraba) priekš produktu bildēšanas?

i00.i.aliimg.com...

Ko vēl var izmantot kā alternatīvu, lai iegūtu reflect efektu?

Paldies!:face-wink:
Publicēts: 11.02.15 14:08
 citēt
Lētākais variants ir puscaurspīdīgais floristu cello ar spīduma efektu. Vēl ir tās pašlīmējošās virsmas ruļļos. Pēc kādu krāsu gribi.
Publicēts: 11.02.15 14:12 labots
 citēt
Var man rakstīt PM, dažādas krāsas, materiāls PET plastika 0.25-0.5mm bieza, izmaksas 40 eur m/2
Sagriežam pēc izmēriem..
Publicēts: 11.02.15 14:12 labots
 citēt
Depo var dabūt caurspīdīgas organiskā stikla loksnes. Kuršos esu redzējis arī baltas.
:face-grin:
Publicēts: 11.02.15 14:24
 citēt
Man jau šķiet, ka šeit viss atkarīgs no izdomas :) Ja nelielus objektus, tad lētākais variants būs 50x50 cm kvalitatīva glancēta grīdas flīze. Pie mēbeļniekiem savukārt var dabūt akrila slāni dažādākajās krāsās 0.7-1.4 mm biezumā (cena ap 25 eur kvadrātmetrā), vai skaideni ar akrila pārklājumu meklēt. Visdažādākās plāksnes no visdažādākajiem plastikātiem var meklēt plastena.lv , no šiem visko interesantu var dabūt visdažādākajiem pielietojumiem saimniecībā utt.
Publicēts: 11.02.15 14:30
 citēt
Uz Kvilleru aizvilkties un pa atgriezumu sadaļu parakties, i vyss. Tiesa ar "sudraba" varētu būt aizķeršanās neliela.
Publicēts: 11.02.15 15:15
 citēt
Piedāvātā bilde neko nepasaka par bildējamo priekšmetu, kā vienīgi to, ka bildēts ir pulkstenis, bet bildē atrast to nevar. Var jau būt, ka olu (raupja virsma) var diezgan viegi nobildēt uz melna akrila, bet (man rādās) ja jābidē spīžigas mantiņa tad atiecīgajai virsmai arī jābūt spīžigai, jeb hromētai. Kādabūt hromētu virsmu mellu. Nu to ir samērā viegli ja lieto mellu fonu no sāniem, lai fons astarojas spīžigajā virsmā. Pasties , un rezultāts sanāks daudz patīkamāks. Be ja gribi mellu palikni, tad tiaki akrila stikls. Ieskrāpē līnijas, ar gāzes deglīti uzsildi ieskrāpētās līniju vietas no uzloki galdiņam kājiņas.
Publicēts: 11.02.15 23:38 labots
 citēt
Man nepieciešami studijai. Domāju, ka ne lielākus kā 1.5x1.5m, uz kā fotogrāfēt ēdienus, produkciju utt. :)

Fandango:Pēdējo reizi gāju te:
www.buvplastikati.lv
griezu pēcāk pats. Vajag speciālu skrāpi, bet es izgatavoju pats no metāla zāģīša ai kā cita, neatceros, kas bija pa rokai.

jāsaka, ka parauga bilde nav izdevusies, pulksteņa forma nenolasās, jo melnie atspīdumi hromā saplūst ar fonu.

Bildei ir tikai informatīva nozīme.
Publicēts: 12.02.15 08:59 labots
 citēt
Neuztraucaties vot šādas bildes kiek interenetveikalos. Nevajag neko sagudrot.

lv1.pigugroup.eu...
Publicēts: 12.02.15 09:57
 citēt
Uz plastikiem var bildēt tikai ļoti lielus priekšmetus vai brāķus. Pirms laužas ko pirkt der pakustināt smadzeni - ja tā kūtra, tad uztaisīt provīti, lai apjēgtu kur fēleris.
Publicēts: 12.02.15 12:34
 citēt
Man reiz kolēģis kuram vajazdēja dažādas dziļi melnas virsmas visādu sīkumu bildēšanai tad vēl jokainus krāsu efektus izmantoja rafinētu eļļu :):) Škidrumu kuru pēc vajazdības krāsoja kā vajag , dziļums burtiski pāris milimetri toties virsma vienkarši ideāla un iekrāsot ar varēja izcili ar pipeti pilonot pigmentus velkot kur vajag :):)
Publicēts: 12.02.15 15:32
 citēt
Magrot:
Ko vēl var izmantot kā alternatīvu, lai iegūtu reflect efektu?

Paldies!:face-wink:

fotošopu
Publicēts: 12.02.15 15:41
 citēt
Publicēts: 13.02.15 09:18
 citēt
Maris:Uz plastikiem var bildēt tikai ļoti lielus priekšmetus vai brāķus. Pirms laužas ko pirkt der pakustināt smadzeni - ja tā kūtra, tad uztaisīt provīti, lai apjēgtu kur fēleris.

Ko ieteiktu ikdienas produkcijas fotogrāfēšanai visādos izmēros?
Publicēts: 13.02.15 12:38
 citēt
Magrot:
Maris:Uz plastikiem var bildēt tikai ļoti lielus priekšmetus vai brāķus. Pirms laužas ko pirkt der pakustināt smadzeni - ja tā kūtra, tad uztaisīt provīti, lai apjēgtu kur fēleris.

Ja es zinātu ko Tev nozīmē "ikdienas produkcijas fotogrāfēšana" un kā Tu gaismo, tad varbūt varētu atbildēt.
Publicēts: 17.02.15 10:15 labots
 citēt
Maris:
Magrot:

Ja es zinātu ko Tev nozīmē "ikdienas produkcijas fotogrāfēšana" un kā Tu gaismo, tad varbūt varētu atbildēt.

Balts fons, melns fons, krāsaini foni katalogiem, mājaslapām uz parasta pamata, spīdīga, glancēta utt. :)
Publicēts: 17.02.15 10:33 labots
 citēt
Magrot:
Maris:

Balts fons, melns fons, krāsaini foni katalogiem, mājaslapām uz parasta pamata, spīdīga, glancēta utt. :)

Tad, ja gribi labi, - zaļais fons + stikls vai spogulis kuru kad vajag. Ja bildē priekšmetus pa taisno uz papīriem, viniliem, audumiem utt, tad ir pilnīgi vienalga ko izmanto jo tas ir gan ilgi, gan nekvalitatīvi gan nejēgā ierobežo sasniedzamās variācijas.

Bet uz zaļā bildējot nevar gaismot uz dullo. Un ne tikai tas. Attiecīgi mans padoms der tikai kā infa virzienam, bet pagaidām pilnīgi nederīgs.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):