forum.gif
Pārdodu Sigma 18-250 mm f/3.5-6.3 DC HSM Macro SONY
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Sigma 18-250 mm f/3.5-6.3 DC HSM Macro SONY
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.02.15 09:13 labots
 citēt
Paziņa vieglprātīgi iepirka priekš Nikona... :face-grin: palūdza, lai piedāvāju kādam, kurš lieto Sony. :) Objektīvs jauns, nav ne reizi lietots, tik vien kā izņemts no iepakojuma un konstatēts skarbais fakts par Sony/Nikon nesaderību. Pirkts Vācijā.
Piedāvājiet savu cenu. Izskatīšu maiņas variantus pret Nikon/Canon objektīviem, jo Sony draugu lokā ļoti nepopulārs.
Publicēts: 17.02.15 09:21
 citēt
18-250 ir vieglprātīgs pirkums neatkarīgi no tā vai baijonete der vai nē.
Publicēts: 17.02.15 09:55
 citēt
Piekrītu, bet vienīgais ar kuru cilvēks konsultējās bija pārdevējs elektrotehnikas veikalā Vācijā.
Jā, aizmirsu uzrakstīt, ka objektīvs pirkts Vācijā, tāpēc par garantijām man nav nekādas nojausmas, čeks laikam bija).
Publicēts: 28.03.15 16:23
 citēt
Joprojām aktuāli, divi bija skatīties, bet nederēja baijonete. Pēc iepakojuma pētīšanas sapratu, ka tas lielai daļai Sony aparātu nemaz neder, vēlāk uzrakstīšu kādi modeļi tur bija atzīmēti.
Uz citiem virsū uzlikt var, bet nestrādā AF...
Publicēts: 28.03.15 16:45 labots
 citēt
Strom:Joprojām aktuāli, divi bija skatīties, bet nederēja baijonete. Pēc iepakojuma pētīšanas sapratu, ka tas lielai daļai Sony aparātu nemaz neder, vēlāk uzrakstīšu kādi modeļi tur bija atzīmēti.
Uz citiem virsū uzlikt var, bet nestrādā AF...

Nu takš uzbildē iepakojuma kastīti no tās puses, kur visi burtiņi un ķeburiņi redzami un iepostē bildi šeit- interesents pats atšifrēs, ko šam vajag.
Vispār jau, ja nemaldos- mūsdienu Sigmai 18-250 uz Sony nekādas dižās alternatīvas- tikai A-tipa bajonete Sony Alfām, jo uz E-mount (Sony Nekšiem) tādu netaisa. Vēl laikam bija versijas ar un bez stabilizatora (burtiņi OS). Bez stabilizatora vērtība minimāla.
Publicēts: 28.03.15 16:48
 citēt
Es jau sen teicu, ka Sigmām ir tas mīnuss, ka stikls vienam rumpim der, bet nākamam, jaunākam var arī nederēt. Man tāds kasjaks bija ar divām 70-210, gan Ķenonam, gan Pentaxim.
Publicēts: 28.03.15 22:53 labots
 citēt
Stabilizators ir!
Saderīgs ar a65/a77
Publicēts: 20.05.15 10:46
 citēt
Joprojām aktuāli, esmu atvērts arī dažādiem maiņas piedāvājumiem pret citu tehniku (Canon).
Publicēts: 20.05.15 16:09
 citēt
domāju gan, ka pret kanonu nekas te nemainīsies... vienkāršāk būs pārvirzīt uz ss.lv
Publicēts: 20.05.15 18:44 labots
 citēt
Ir jau pārvirzīts, bez emocijām, tāpēc arī atkārtojos arī šeit. Pie kam prioritāte uz maiņu nav tikai kāds Canon stikls, tāpat interesē statīvs, lielā soma utt, tāpēc arī saku, ka esmu gatavs izskatīt adekvātas maiņas, jo jauns stikls stāv bez pielietojuma. :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):