Bet, ja būtu izvēlējies ko citu, tad to kadru nu nekādīgi nebūtu ne ieraudzījis, ne nobildējis. Tāpat kā griezties, neslēdzot pagriezienu un maukt pāri krustojumam pie sarkanā izdosies tik ar bembi, bet golfiņš tādos gadījumos vienkārši noslāps.
Mani tajā uzvarētāju parādē izbrīnīja kas cits: tas taču ir preses fotogrāfiju konkurss, vai Jūs beiži taisiet reportāžas svešā guļamistabā? Nē nu bilde laba un tēma, sevišķi Krievijai, aktuāla, bet Preses Foto balva un foto guļamistabā kaut kā mulsina. Papildus, man liekas ir redzētas daudz izteiksmīgākas bildes no Ukrainas notikumiem.
Pekse:Mani tajā uzvarētāju parādē izbrīnīja kas cits: tas taču ir preses fotogrāfiju konkurss, vai Jūs beiži taisiet reportāžas svešā guļamistabā? Nē nu bilde laba un tēma, sevišķi Krievijai, aktuāla, bet Preses Foto balva un foto guļamistabā kaut kā mulsina. Papildus, man liekas ir redzētas daudz izteiksmīgākas bildes no Ukrainas notikumiem.
BILDES atlasa no iesniegtajām un iesniedzējam jābut profesionālim tas ir kādā saistībā ar pressi. Amatieru un strungeru momentuzņemumi neder , tāpat arī tādi kas nav iesniegti Visai stingri noteikumi šim konkursam , taka tur nemaz neder jebkura KRUTA bilde . Jā mūsdienās ir daudz paparaču un vienkarši cilvēku ar kemērām kam gadās super kadri BET tas nav par šo konkursu.