forum.gif
World Press Photo 2015 uzvarētāju izmantotās kameras
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / World Press Photo 2015 uzvarētāju izmantotās kameras
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.02.15 09:07
 citēt
Tikai fakti un statistika :)

petapixel.com...
Publicēts: 18.02.15 09:25
 citēt
Un no tā mēs varam issecināt ka aifons=D4s? :face-grin:
Publicēts: 18.02.15 09:42
 citēt
Uz kānon aparātiem vnk "worldpressphoto" poga ir lielāka un vieglāk pamanāmāka kā uz citiem... :D
Publicēts: 18.02.15 11:05 labots
 citēt
Nevarētu teikt, ka līderis nebija uzminams. Pārsteidzoši ir skaitļi, un tie ir interesanti!

P.S. Katram ir skaidrs, ka Vācija var futbolā pieveikt Brazīliju. Bet ar 7:1!!! Nu atvainojiet...:face-glasses:
Publicēts: 18.02.15 11:51
 citēt
Līderis ir fotogrāfs, nevis izmantotā tehnika. Tikpat dumji ir vākt statistiku par to, ar kādām mašīnu markām notiek agresīvākā braukšana.
Publicēts: 18.02.15 12:10
 citēt
Schneider:Tikpat dumji ir vākt statistiku par to, ar kādām mašīnu markām notiek agresīvākā braukšana.
Dumji vai gudri, bet tāda nu tā statistiskā izpēte ir.
Publicēts: 18.02.15 12:13
 citēt
Schneider:Līderis ir fotogrāfs, nevis izmantotā tehnika. Tikpat dumji ir vākt statistiku par to, ar kādām mašīnu markām notiek agresīvākā braukšana.

Nu bet redz ka tas fotogrāfs kaut kāda iemesla pēc tomēr ir izvēlējies Canon:face-wink:
Publicēts: 18.02.15 12:17
 citēt
Bet, ja būtu izvēlējies ko citu, tad to kadru nu nekādīgi nebūtu ne ieraudzījis, ne nobildējis.
Tāpat kā griezties, neslēdzot pagriezienu un maukt pāri krustojumam pie sarkanā izdosies tik ar bembi, bet golfiņš tādos gadījumos vienkārši noslāps.
Publicēts: 18.02.15 12:30 labots
 citēt
Schneider:Bet, ja būtu izvēlējies ko citu, tad ......

Par to, KAS BŪTU JA BŪTU, te ļaudis ātri vien 100 lpp. pierakstīs...:face-grin:
Publicēts: 18.02.15 12:34
 citēt
Da labi, lai jau ir, vai ta man žēl. :face-grin:

Кенан лидер!!! и www.youtube.com...
Publicēts: 18.02.15 13:27
 citēt
Canon ir foto tēvs, kurš ārlaulībā uztaisījis nikon :D
Publicēts: 18.02.15 13:44
 citēt
Bet kura ir tā netikle māte?
Publicēts: 18.02.15 16:08
 citēt
Prieks par Olympus divām bildēm :face-smile:
Publicēts: 18.02.15 17:06
 citēt
Schneider:Bet kura ir tā netikle māte?

Soņka.:-)
Publicēts: 18.02.15 18:33
 citēt
Aboļfons šedevru ciltstēvs:D ;D
Publicēts: 18.02.15 19:30 labots
 citēt
priore:Vispār jau Minolta ir māte, Sony sanāk dēls,kurš do mātricas visām (kamerām), kuras ņem tās pretī.

Ja jau soņka dod daudziem, tad jau visticamāk ka māte vien ir, bet minolta ir groša, kuras meita aizgajusi neceļos.
Publicēts: 18.02.15 19:45
 citēt
emzi:
Schneider:Līderis ir fotogrāfs, nevis izmantotā tehnika. Tikpat dumji ir vākt statistiku par to, ar kādām mašīnu markām notiek agresīvākā braukšana.

Nu bet redz ka tas fotogrāfs kaut kāda iemesla pēc tomēr ir izvēlējies Canon:face-wink:
vienkārši kakons ir lētāks pēcpārdoklī
Publicēts: 18.02.15 20:11
 citēt
emzi:

Diezvai fotogrāfs kko izvēlējās. Kādu marku dod aģentūra ar tādu arī bildē.
Publicēts: 19.02.15 16:48
 citēt
Mani tajā uzvarētāju parādē izbrīnīja kas cits: tas taču ir preses fotogrāfiju konkurss, vai Jūs beiži taisiet reportāžas svešā guļamistabā? Nē nu bilde laba un tēma, sevišķi Krievijai, aktuāla, bet Preses Foto balva un foto guļamistabā kaut kā mulsina.
Papildus, man liekas ir redzētas daudz izteiksmīgākas bildes no Ukrainas notikumiem.
Publicēts: 19.02.15 19:12
 citēt
Pekse:Mani tajā uzvarētāju parādē izbrīnīja kas cits: tas taču ir preses fotogrāfiju konkurss, vai Jūs beiži taisiet reportāžas svešā guļamistabā? Nē nu bilde laba un tēma, sevišķi Krievijai, aktuāla, bet Preses Foto balva un foto guļamistabā kaut kā mulsina.
Papildus, man liekas ir redzētas daudz izteiksmīgākas bildes no Ukrainas notikumiem.

BILDES atlasa no iesniegtajām un iesniedzējam jābut profesionālim tas ir kādā saistībā ar pressi. Amatieru un strungeru momentuzņemumi neder , tāpat arī tādi kas nav iesniegti :) Visai stingri noteikumi šim konkursam , taka tur nemaz neder jebkura KRUTA bilde . Jā mūsdienās ir daudz paparaču un vienkarši cilvēku ar kemērām kam gadās super kadri BET tas nav par šo konkursu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):