nu ... blici ne vienu reizi vien redzu arī lieliem vīriem brīvā dabā piespraustu un uz augšu pagrieztu
Bet tas tā ... protams mūsdienās citi laiki un iespējas. Apgūt var jebko pašmācības ceļā, viss plašais internets vaļā. Mums birojā vienu laiku pēc stundām strādāja 15 gadīgs programmētājs. Taisīja iPhone aplikācijas.
Aigara sīkais Man istenībā visai lidzīgs stasts , tik man daudzi tuvi radi bija visai zinami sepci sai joma Calitim labs keriens. Butiski tas ka no tāda knariņa neraustās , domā ka pionieris muļķojās. Skuķus ar var bildēt , nedomās ka grib izdrāzt
Baltskars:Jopcik, es tikai 28 gados ''pirmo reizi'' paņēmu fočiku rokās
phe, pirmo reiz fočiku "paņēmu" roķelēs 6 gadu vecumā, kad fāters lidot ielidoja mājās ar jauno zenītu Pēc 10 gad tas zenīts viņam jau sen bija apnicis un tad es sāku bildēt
Ar to puiku ir inčīgi, bieži šamo redzu, kad kopā ar fāteri atdragā uz Liepāju, bet vislabāk man patīk viņa bildes nepozētās skatīt, lai gan ar laiku tā fiška pazudīs , kad paaugsies , viņam daudzas bildes no zemā skatu leņķa, jo augums tāds, ne jau tāpēc ka pieliecies un tas izskatās pilnīgi citādāk, nekā , kad mēs lielie onkas lokamies uz leju
Lunis:Aigara sīkais Man istenībā visai lidzīgs stasts , tik man daudzi tuvi radi bija visai zinami sepci sai joma Calitim labs keriens. Butiski tas ka no tāda knariņa neraustās , domā ka pionieris muļķojās. Skuķus ar var bildēt , nedomās ka grib izdrāzt
Lunis:Aigara sīkais Man istenībā visai lidzīgs stasts , tik man daudzi tuvi radi bija visai zinami sepci sai joma Calitim labs keriens. Butiski tas ka no tāda knariņa neraustās , domā ka pionieris muļķojās. Skuķus ar var bildēt , nedomās ka grib izdrāzt
Es arī fotkāju no kādiem 10 gadiem.Ne tik labi un noteikti ne ar tādu tehniku.Priekš manis bija sasniegums,ja vispār parādījās kāds attēls uz 10x15 lapiņas.Bet ņemsim vērā faktu,ka toreiz bildi iegūt nenozīmēja iepumpēt kartes saturu datorā.
Es savu pirmo filmu sabildēju, patstāvīgi attīstīju un ustaisīju bildes, kad man bija 11 gadi. Ekskursija uz Lietuvu vasarā pēc 5.klases, Smena, palielinātājs kaukāds УПА čumodānā ar mazajām spuldzītēm, kur blīvāku negatīvu vajadzēja eksponēt neciešami ilgi.
Ha acīmredzamais saskatām. Mazajam māksliniekam cits rakurs, te arī cita uztvere - ko redzam to saprotam - paaugsies līdz resno onkuļu augumam redzēs tākā mēs redzam, bet lai jaunajam "robertīno loreti"jauka nākotne un lai neonīdi un visi citi vāveri ar dansigam turas pa gabalu, moš sanāks cilvēks.