forum.gif
un ko Tu dari ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / un ko Tu dari ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.02.15 12:51
 citēt
Publicēts: 18.02.15 12:59
 citēt
Visu noskatīties nepietika pacietības, bet viņš kādā brīdī nepateica, kādam mērķim tā blice ussprausta?
Publicēts: 18.02.15 13:29 labots
 citēt
nu ... blici ne vienu reizi vien redzu arī lieliem vīriem brīvā dabā piespraustu un uz augšu pagrieztu :)

Bet tas tā ... protams mūsdienās citi laiki un iespējas. Apgūt var jebko pašmācības ceļā, viss plašais internets vaļā. Mums birojā vienu laiku pēc stundām strādāja 15 gadīgs programmētājs. Taisīja iPhone aplikācijas.
Publicēts: 18.02.15 13:32
 citēt
Labs!
P.S. Tik maziņš un jau Nikonists...:face-grin:
Publicēts: 18.02.15 13:43
 citēt
alchsh:nu ... blici ne vienu reizi vien redzu arī lieliem vīriem brīvā dabā piespraustu un uz augšu pagrieztu :)

Un pat vēl ar usspraustu difjūzeri, Dziesmusvētki stadionā, kur līdz dejotājiem metri 50:

Publicēts: 18.02.15 13:46
 citēt
Jopcik, es tikai 28 gados ''pirmo reizi'' paņēmu fočiku rokās :)
Publicēts: 18.02.15 14:05 labots
 citēt
Aigara sīkais:):) Man istenībā visai lidzīgs stasts , tik man daudzi tuvi radi bija visai zinami sepci sai joma:) Calitim labs keriens. Butiski tas ka no tāda knariņa neraustās , domā ka pionieris muļķojās. Skuķus ar var bildēt , nedomās ka grib izdrāzt:)
Publicēts: 18.02.15 14:06
 citēt
Baltskars:Jopcik, es tikai 28 gados ''pirmo reizi'' paņēmu fočiku rokās :)

phe, pirmo reiz fočiku "paņēmu" roķelēs 6 gadu vecumā, kad fāters lidot ielidoja mājās ar jauno zenītu :face-grin: Pēc 10 gad tas zenīts viņam jau sen bija apnicis un tad es sāku bildēt :face-smile:
Publicēts: 18.02.15 14:27
 citēt
un tad ierunājās Alibaba...
Publicēts: 18.02.15 14:30
 citēt
Super!
Zēnam paveicies ar turīgiem vecākiem.
Publicēts: 18.02.15 14:36
 citēt
Ar to puiku ir inčīgi, bieži šamo redzu, kad kopā ar fāteri atdragā uz Liepāju, bet vislabāk man patīk viņa bildes nepozētās skatīt, lai gan ar laiku tā fiška pazudīs , kad paaugsies , viņam daudzas bildes no zemā skatu leņķa, jo augums tāds, ne jau tāpēc ka pieliecies un tas izskatās pilnīgi citādāk, nekā , kad mēs lielie onkas lokamies uz leju :)
Publicēts: 18.02.15 15:28
 citēt
3rdHalf:Super!
Zēnam paveicies ar turīgiem vecākiem.

Tieši tā. Kad man bija 14, senču moskvičš+dīvāns+TV+servīze+ziemas kažoks+viss pārējais, kas dzīvoklī diez vai bija tikpat vērts, kā šī kamera.
Publicēts: 18.02.15 15:45
 citēt
"...i tirgu var redzēt, i var saprast kas ir galvenais fotografējamais varonis..." - zelta vārdi :) :) :)
Publicēts: 18.02.15 16:29
 citēt
sb-900, nikon 17-35 2.8 tik nevaru saprast kas par fochuku. d700 ?

diez vai ikdienaa tik brivi pa tirgu staigaatu ar taadu dargu mantu
Publicēts: 18.02.15 17:09
 citēt
andre:sb-900, nikon 17-35 2.8 tik nevaru saprast kas par fochuku. d700 ?

diez vai ikdienaa tik brivi pa tirgu staigaatu ar taadu dargu mantu

7100 + 17-55/2.8
Publicēts: 18.02.15 17:58
 citēt
nu paklau... ja sīkajam ir senči rič as fuk tad protams fotogrāfs būs..
Publicēts: 18.02.15 18:44
 citēt
Jaunais fotogrājs :)
Publicēts: 18.02.15 21:30
 citēt
Lunis:Aigara sīkais:):) Man istenībā visai lidzīgs stasts , tik man daudzi tuvi radi bija visai zinami sepci sai joma:) Calitim labs keriens. Butiski tas ka no tāda knariņa neraustās , domā ka pionieris muļķojās. Skuķus ar var bildēt , nedomās ka grib izdrāzt:)

adme.lv ?
Publicēts: 18.02.15 21:41
 citēt
MatissA:nu paklau... ja sīkajam ir senči rič as fuk tad protams fotogrāfs būs..
neko tik stulbu sen nebiju lasīj's...
Publicēts: 18.02.15 21:43
 citēt
NilsS:
Lunis:Aigara sīkais:):) Man istenībā visai lidzīgs stasts , tik man daudzi tuvi radi bija visai zinami sepci sai joma:) Calitim labs keriens. Butiski tas ka no tāda knariņa neraustās , domā ka pionieris muļķojās. Skuķus ar var bildēt , nedomās ka grib izdrāzt:)

adme.lv ?

Nē, re ku fāters hibnerstudio.com
Publicēts: 19.02.15 00:22 labots
 citēt
NilsS:

adme.lv ?

hibnerstudio.com Ja Tante jau teica pareizi :) Vēl 2013 vimeo.com...
Publicēts: 19.02.15 00:34 labots
 citēt
Publicēts: 19.02.15 10:33
 citēt
Es arī fotkāju no kādiem 10 gadiem.Ne tik labi un noteikti ne ar tādu tehniku.Priekš manis bija sasniegums,ja vispār parādījās kāds attēls uz 10x15 lapiņas.:face-grin:Bet ņemsim vērā faktu,ka toreiz bildi iegūt nenozīmēja iepumpēt kartes saturu datorā.:face-wink:
Publicēts: 25.02.15 10:20
 citēt
Es savu pirmo filmu sabildēju, patstāvīgi attīstīju un ustaisīju bildes, kad man bija 11 gadi. Ekskursija uz Lietuvu vasarā pēc 5.klases, Smena, palielinātājs kaukāds УПА čumodānā ar mazajām spuldzītēm, kur blīvāku negatīvu vajadzēja eksponēt neciešami ilgi.
Publicēts: 25.02.15 10:25 labots
 citēt
Ha acīmredzamais saskatām. Mazajam māksliniekam cits rakurs, te arī cita uztvere - ko redzam to saprotam - paaugsies līdz resno onkuļu augumam redzēs tākā mēs redzam, bet lai jaunajam "robertīno loreti"jauka nākotne un lai neonīdi un visi citi vāveri ar dansigam turas pa gabalu, moš sanāks cilvēks.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):