forum.gif
PĒRKU Full Frame Canon
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / PĒRKU Full Frame Canon
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.02.15 18:07
 citēt
Vēlētos nopirkt pilnkadra Canon kameru bez objektīva. Vēlams līdz 400€, bet ja kamera tiešām ir to vērta - piedāvājiet arī dārgākās. :face-smile:
Publicēts: 19.02.15 18:26
 citēt
Pa tādu budžetu varēsi dabūt tikai analogo FF
:face-wink:
Publicēts: 19.02.15 18:45
 citēt
Nuu nū , kautkādu 5D šad tad var dabūt zem 400Eur ja vispār kādam tas mēsls saglabājies
Publicēts: 19.02.15 18:45
 citēt
Publicēts: 19.02.15 19:41
 citēt
Lunis:Nuu nū , kautkādu 5D šad tad var dabūt zem 400Eur ja vispār kādam tas mēsls saglabājies

Kapēc mēsls?
Publicēts: 19.02.15 20:13
 citēt
Santis:
Lunis:Nuu nū , kautkādu 5D šad tad var dabūt zem 400Eur ja vispār kādam tas mēsls saglabājies

Kapēc mēsls?

PIRMKĀRT sen noiets etaps. otrkārt jau sākotnēji viņam nekas labs izņemot smalku matricu nebija. Mērīšana neprecīza, AF vairāk garām nekā ir bieži front bek fokusi. LĒTĀKĀ FF kamera uz to brīdi. Canon ir tikai divas kameras, kuras REĀLI nevarēju lietot dēļ izteikti "Luztošas skaņas" un neadekvātam cenai kvalitātes. Tas ir 5D un 400D abas iznāca vienlaicīgi. 5D ir vienīgā Canon kamera kuru nekad neesmu izskatījis iespēju kādreiz iegādāties pat par smiekla cenu. Otrais gļukainākais izstrādājums CANON kādu zinu , otrs ir lētais zoms 17-40 f4. To gan lietoju , esmu lietojis daudz vismaz patsmit dažādus eksemplārus , arī pašreiz ir lietošanā BET domas man no tā nemainās.
Publicēts: 20.02.15 01:40
 citēt
Priekš 10 gadus veca aparāta - ļoti labs. Neviena ff kamera cenas/performanses ziņā nestāv blakus. Vienīgie trūkumi, ka nav live view un tikai iso 3200, bet kam tad vajag vairāk? Ar AF nekad nav bijušas problēmas. Nekad neesmu nožēlojis ka iegādājos un ka pārdevu.
Publicēts: 20.02.15 10:57
 citēt
Lunis, vai nosaucot vienu lietu par mēslu, vietā vari ieteikt labāku FF par 400€? BEZ gariem sarakstītiem palagiem un ūdens liešanas, bet KONKRĒTU MODELI.
Publicēts: 20.02.15 11:11 labots
 citēt
Nē nedomāju ka ir LĒTĀKA FF kamera par 5D par 400Eur. , taču tas man nekādi nemudinās viņu iegadātties. Par ~600 Eur šad tad parādās 1Ds MARK II tā gan ir nopietna profesionāla kamera ar 3x lielāku resusrsu kā 5D un nesalīdzināmām AF un exspo sistēmām pret 5D :) Es parasti kameras pērku darbam , arī ziepjus , līdz ar to skatos kāda būs viņa pielietojuma diapzons. 5D viņš ir ļoti ierobežots , skuķu sesijas studijā vai dabā , ainaviņas , viss lēni nesteidzoties ar mazu ISO un rokas AF .
Publicēts: 20.02.15 11:15
 citēt
Nedaudz var piekrist Lunim, bet tā kā uz to brīdi vien labāks bija tikai 1 Ds, tad 5D ir izcils par to cenu, sevišķi ko tagad maksā. AF tiešām slikts, tāpat kā 5D mk II, skaņas var pieciest :D Bet attēls pie maziem iso nudien man labāk patīk kā otrajam, kurš ir pārbāzts ar nevajadzīgiem pikseļiem.
5D ir pavisam noteikti to 400Eur vērts :face-smile:
Publicēts: 20.02.15 12:19
 citēt
Nopietnam darbam ne pirmais ne otrais 5ītis lāga nederēs, tas gan. Topika autoram visticamāk arī vajag lēnā garā, nesteidzoties pabildēt smukbildīties. :)
Publicēts: 20.02.15 12:26 labots
 citēt
Pārdodu canon 5d
Cena 400 eiro
Komplektā : Lādētājs ar vadu , usb , kaste , šajā komplektā nāk līdz Canon EF 24-105mm f/4L IS USM objektīvs kuru var atsevišķi nopirkt
Cena 400 eiro norādīta par body
Slēdza noskrējienu nezinu , interneta meklējumos esmu
Vizuāli labā stāvoklī ar mazu nolietojumu ,noskrējiens domāju nav lielāks par 10 000
Publicēts: 20.02.15 13:40 labots
 citēt
Ir lietošanā šāds eksemplārs kā otrs aparāts konkrētas funkcijas pildīšanai. Kamēr nevarēšu ļoti pārliecinoši pamatot sev tik dārgu pirkumu kā 6D, jo tikai samērā nesen piegāju šim pasākumam komerciāli, tikmēr turpināšu lietot 5D/600D.

5D mīnusi no mana skatu punkta:
- vājākas gaismas apstākļos tas ir mazliet labāks par 600D (lietoju jau divus gadus), bet ar jaunākām Canon FF kamerām tas nav salīdzināms. Nedaudz labākas spējas tumšākos apstākļos un demokrātiskā cena arī bija galvenie argumenti, kāpēc iegādājos tieši 5D, jo neko "gaišāku" cenu kategorijā ap 350EUR tāpat nav reāli atrast.
- displeja kvalitāte mūsdienām ir tik švaka, ka par pārliecinošu bildes asuma saskatīšanu tur var aizmirst, arī krāsas attēlo ļoti vāji, bet manā gadījumā ikdienā ir jābildē nekustīgi objekti, tāpēc vadoties pēc iestatījumiem un sajūtām esmu piešāvies izvilkt apmierinošu asuma rezultātu arī neiedziļinoties katras bildes pētīšanā, bet kā jau minēju, nonodarbojos ar to profesionāli.
- nav live view, lai gan tā trūkumu izjutu tikai sākumā.
- ļoti vāja noturība uz putekļiem (cik lasīju, nekāda iebūvēta paštīrīšanās tur īsti nav, bet tikko notīrīju sensoru un viss ok - izmaksāja 5EUR).
- nav diez ko ātrs, ne slēdzis, ne pats aparāts, ne failu iedzīšana datorā caur vadu - te uzreiz iesaku nopirkt kādu sakarīgu CF karšu lasītāju, lai lieki netērētu savas dzīves dārgo laiku.
- nepatīk WB toņi, vājākā apgaismojumā ļoti spiež zilzaļos toņus.

Rezumē, ātrai un profesionālai darbībai mūsdienās ar to tiešām varētu būt švaki, būs grūti konkurēt ar labākiem eksemplāriem, bet piešaujot roku kā pirmā FF kamera nesteidzīgam hobijam par savu cenu ir pat ļoti labs variants, ja nevar atļauties 5D II vai 6D. Es šo kameru pirku ar konkrētu mērķi un zināju, kāpēc man tā būs nepieciešama, tāpēc arī biju gatavs parakstīties uz visiem iepriekšminētajiem mīnusiem zemās cenas dēļ. Vismaz pus gadu noteikti turpināšu to lietot cerot, ka ap rudeni varēšu saņemties to aizvietot ar 6D.
Tai pat laikā, ja neesi drošs, ka Tev ir vajadzīga tieši FF kamera, es Tavā vietā noteikti izvēlētos 60D vai 7D.
Publicēts: 20.02.15 15:54
 citēt
Milzīgs paldies visiem par katru komentāru, ieteikumu un priekšlikumu!
Tā kā neesmu profesionāls, katrs no ierakstiem man noder. Steigas nav, tāpēc pirms lēmuma pieņemšanas un aparāta iegādes labprāt izklausītu arī citus viedokļus un priekšlikumus. :face-smile:
Publicēts: 23.03.15 21:01
 citēt
man ir Canon 1Ds Mk 3 cena 930 eiro lietota studija super kartiba smukulits 22 MP , Vai ir canon 5d mk 2 ejosa kartiba bet dail poga jamaina un gaismas poga un vel viena tur bija un aizsargstikls jamaina ari , sensors un mates plate var teikt jauna !
630 eiro :face-glasses::face-glasses::face-glasses:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):