forum.gif
Top jauns fotoplenērs...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Top jauns fotoplenērs...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.02.07 22:42
 citēt
davai Jelgava! :D der! :p tad mani pie reizes pakersiet! :D bet nu pashaa centraa te isti nekaa nav.. nomaljaak jabrauc! ;)

Ai 11 marts.. :( nu tad laikam es atkriitu puishi... :(
Publicēts: 28.02.07 23:05
 citēt
uz latgali brauksim vasaraa :)
Publicēts: 01.03.07 08:52
 citēt
uz latgali brauksim vasaraa :)

Vo, vo, man ir tāda doma! :)
Publicēts: 01.03.07 10:24
 citēt
Izklausās gana labi.
Par Latgali.
Kad nāks tuvāk pado ziņu.
Ar veļļiem skan labi bet kaut kā gribās to dušiņu vakarā vai vismaz ezeru :-))) Un Latgalē to visur dabūt nevar.
Bet tā visā visumā - odobrjaem :-)
Publicēts: 01.03.07 10:28
 citēt
latgalee dushas (lasi - diikji) ir pa pilnam :)
Publicēts: 01.03.07 10:38
 citēt
pa latgali ar veļļiem!

vasarā!

mīties/dzīties var pat dienām :D

Ar veļļiem jau forši, bet no pagājušās vasaras secināju, ka mani sievietes pleci nespēj izturēt smago fotosomu ilgstošāk par vienu dienu, tā kā es vairāk uz auto pusi cielēju ;) Vēl tikai tiesības jānoliek...
Publicēts: 01.03.07 10:42
 citēt
labi ka gipsis uz rokas netrauce fočiku ņemt roka - visadi savadi ja ir vieta tad es labprat piedalitos :>
Publicēts: 01.03.07 10:43
 citēt
lidz vasarai paspeesi! :) doma bija ar vairakiem izretiem businjiem un pardomatam nakstmiitneem. kopsumma ~3-5 dienas varetu apmeram sanak pabraukaaties apkaart visai latgalei. marshrutu pamazam plaanoju.
Publicēts: 01.03.07 10:44
 citēt
Latgalē elementāri var atrast viesu namus ar pirtīm un dušām par cenām, kādas Rīgā jāsamaksā par normālām vakariņām divatā :)

Un, ja jūs Latgalē nevarat atrast nevienu ezeru, tad jūs nemaz neesiet Latgalē!

Izklausās gana labi.
Par Latgali.
Kad nāks tuvāk pado ziņu.
Ar veļļiem skan labi bet kaut kā gribās to dušiņu vakarā vai vismaz ezeru :-))) Un Latgalē to visur dabūt nevar.
Bet tā visā visumā - odobrjaem :-)
Publicēts: 01.03.07 11:12
 citēt
lidz vasarai paspeesi! :) doma bija ar vairakiem izretiem businjiem un pardomatam nakstmiitneem. kopsumma ~3-5 dienas varetu apmeram sanak pabraukaaties apkaart visai latgalei. marshrutu pamazam plaanoju.

Izklausās baigi labi! :)
Publicēts: 01.03.07 12:32
 citēt
ir veel taada jauka lieta kaa karavaanas... businji ar visu iedziivi :) ja taadus vareetu sadabuut, nekadu probleemu :)

ritenji arii nav peljama lieta, bet piekriitu, ka ar smagaam somaam tas prieks nebuus ilgs, ja nu vieniigi jaaiztur paaris dienas :)
Publicēts: 01.03.07 15:23
 citēt
Labi, piekrītu Sandijam :-)
Tik traki laikam tiešām nava.
Viesu nami tur ira, fakts.
PS.Latgales dīķi gan laikam visi jau prihvatizēti.
Publicēts: 01.03.07 21:02
 citēt
es arm ieru, latgalei man ir savi plāni :)

izsedinaasim tevi ludzaa un savaksim peec paris dienaam atpakalj celjaa :mrgreen:
Publicēts: 01.03.07 21:07
 citēt
Latgale + velo + foto = :D
Tā ir lieta uz kuru pat es būtu gatavs savu kautrīgo purnu izbāzt...
esmu tur jau reiz nobraucis ar riteni pārsimts kilometrus, bet piekrītu Art :p
Publicēts: 01.03.07 22:18
 citēt
Ja kaut kas plānojas uz aprīļbeigām, tad es arī labprāt ņemu dalību. Varu arī paņemt līdzbraucējus.
Vienīgi - uz kuru pusi? Jo esmu gabaliņu no Rīgas. :)
Publicēts: 11.03.07 01:24
 citēt
Ar velljiem pa latgali silti iesaku... neaizmirstamas (labas) izjuutas un daba, daba, daba ( ir jau izmeegjinaats) :wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):