forum.gif
Uzaicinu padejot :) :) :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Uzaicinu padejot :) :) :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.02.15 20:14 labots
 citēt
Nu re kā, sokoļiks ne tikai stukačs un labs seksopatalogs, bet arī labs dejotājs izrādās, tad jau nekas netraucē ( TV3 šovs "Dejo ar zvaigzni") , tikai nesapratu kurš bija zvaigzne sokoļiks vai viņa partnere :)
Publicēts: 22.02.15 20:20
 citēt
Par ko pie velna tu te murgo?
:amazing:
Publicēts: 22.02.15 20:21
 citēt
Neredzēju, neinteresējos, bet nosodu! Viennozīmīgi!
Publicēts: 22.02.15 20:24
 citēt
TV šovs man skaitās par lamuvārdu.
Publicēts: 22.02.15 20:43 labots
 citēt
3rdHalf:Par ko pie velna tu te murgo?
:amazing:

PaC murgo , es ar to "Dejo ar zvaigzni" arī neskatos, bet reklāmu gan redzēju :) :) :)
Publicēts: 23.02.15 00:10
 citēt
Nu tak bliež pa TV3 atkal to šovu ''Dejo ar zvaigzni'' :bad_smile:
Publicēts: 23.02.15 00:37
 citēt
Onka, Tev ir pāris minūtes laika? :what:
Publicēts: 23.02.15 07:34
 citēt
smartins:Onka, Tev ir pāris minūtes laika? :what:

Tev vienmēr :) :) :) gribi padejot ? bet kurš no mums būs zvaigzne ? :D
Publicēts: 23.02.15 10:09 labots
 citēt
priore:vai es varētu būt trešais? Trijatā drošāk, Smart un TOnka!

Būs jāpokosultējās ar seksa psihologu sokolovu :) :) :) , vai tā ir smuki :)
Publicēts: 23.02.15 10:37
 citēt
zajebaļi!

Publicēts: 23.02.15 10:45 labots
 citēt
Lai jau viņi danco, vienīgi šova rīkotāji visā ir iedēstījuši jau pamatā vienu ētisku/morālu/loģisku problēmu - kā salīdzināt cilvēku ratiņkrēslā ar pārējiem? Neizbēgams būs netaisnīgums un lišķīgums.:face-sad:
Publicēts: 23.02.15 13:21
 citēt
"Dejo ar onku"
Publicēts: 23.02.15 14:27
 citēt
Guli ar zvaigzni , jā tas būtu biški neikdienišķāk.
Publicēts: 23.02.15 15:11
 citēt
Ej bekot ar zvaigzni!
Publicēts: 23.02.15 19:31
 citēt
Visiem Latvijas TV šoviem ir viens liels trūkums.Tiem trūkst tempa un tie mākslīgi tiek vilkti garumā.Nerunāsim par reklāmu,bet ja vadītāji trešo reizi pēc kārtas stāsta par balsošanas kārtību,par triecienbalsojumiem un sava šõva globālo nozīmi,jo visa pasaule tak nevar vien sagaidīt kad sāksies tas triecienbalsojums...nu grūti to izturēt,liekas tevi uzskata par kretīnu,kurš nav spējīgs saprast to nelaimīgo balsošanas kārtību.Viņi tur 2-3 minūtes dzied vai dejo,bet 10-15 jāskatās uz vadītāju tērpiem un jāklausās trešas šķiras jociņus.Un kur tad vēl žūrija,tai arī jāizpaužas un tukši jāparunā,ka prieksnesums baigi labais,skatītāju jūtas aizkustinātas,uz skatuves jūt personību utml.blēņas.Ne velti tāds balagāns aizņem visu vakara programmu,bet patiesībā to vajadzētu sabāzt vienā vai pusotrā stundā,kamēr skatītājam vēl nav apriebies.:face-sad:Zinot šo lietu,liela daļa potenciālo līdzjutēju nemaz nesāk TV aparātu vērošanu.:face-sad:Lai gan ir vēl viens knifs-cilvēki melo!Visi kā viens apgalvo,ka nelasa dzelteno presi,neskatās seriālus un TV šovus,bet lieliski zin kad kur kāds balagāns tiek rādīts un kas notika iepriekšēja sērijā un zin arī,kurš no "slavenībām"ar ko pārgulējis un kurā ballītē piedalījies.
Publicēts: 23.02.15 19:50
 citēt
viecha: Visi kā viens... lieliski zin kad kur kāds balagāns tiek rādīts un kas notika iepriekšēja sērijā un zin arī,kurš no "slavenībām"ar ko pārgulējis un kurā ballītē piedalījies.

Nu nav gan visi, nav! Man nav ne mazākās nojēgas, kas vispār tajā TV kastē notiek.
Esmu spiests tik skatīties Firstenhofu, jo sieva to skatās, bet es viņai visu laiku stāstu, kas tūlīt notiks, jo tur ir primitīvs sižets, ka var visu paredzēt trīs sērijas iepriekš.
Publicēts: 23.02.15 20:05
 citēt
Nē nu protams "visi" ir pārspīlējums tāds kā vispārinājums .Bet ja es teikšu,ka nav ne jēgas kas tur notiek(un man patiešām nav ne jēgas par šoviem)tikpat man neticēs.:face-grin:Es skatos sportu,ziņas un visas pieejamās angļvalodīgās programmas,kas arī ir stipri vien šabloniskas un garlaicīgas,bet tā nu iegājies.:face-sad:
Publicēts: 23.02.15 20:13
 citēt
Man ticēs, jo visi šovi tiek rādīti LNT un TV3, bet man ir tikai bezmaksas paka ar parasto antenu, kurā to programmu vispār nav.
Bet nepavisam nejūtos abdalīc. :grimace:
Publicēts: 23.02.15 20:37
 citēt
priore:vai es varētu būt trešais? Trijatā drošāk, Smart un TOnka!
Nē, nē, tikai mēs ar Tanti :D
Publicēts: 23.02.15 21:29
 citēt
viecha:Visiem Latvijas TV šoviem ir viens liels trūkums.Tiem trūkst tempa un tie mākslīgi tiek vilkti garumā.Nerunāsim par reklāmu,bet ja vadītāji trešo reizi pēc kārtas stāsta par balsošanas kārtību,par triecienbalsojumiem un sava šõva globālo nozīmi,jo visa pasaule tak nevar vien sagaidīt kad sāksies tas triecienbalsojums...nu grūti to izturēt,liekas tevi uzskata par kretīnu,kurš nav spējīgs saprast to nelaimīgo balsošanas kārtību.Viņi tur 2-3 minūtes dzied vai dejo,bet 10-15 jāskatās uz vadītāju tērpiem un jāklausās trešas šķiras jociņus.Un kur tad vēl žūrija,tai arī jāizpaužas un tukši jāparunā,ka prieksnesums baigi labais,skatītāju jūtas aizkustinātas,uz skatuves jūt personību utml.blēņas.Ne velti tāds balagāns aizņem visu vakara programmu,bet patiesībā to vajadzētu sabāzt vienā vai pusotrā stundā,kamēr skatītājam vēl nav apriebies.:face-sad:Zinot šo lietu,liela daļa potenciālo līdzjutēju nemaz nesāk TV aparātu vērošanu.:face-sad:Lai gan ir vēl viens knifs-cilvēki melo!Visi kā viens apgalvo,ka nelasa dzelteno presi,neskatās seriālus un TV šovus,bet lieliski zin kad kur kāds balagāns tiek rādīts un kas notika iepriekšēja sērijā un zin arī,kurš no "slavenībām"ar ko pārgulējis un kurā ballītē piedalījies.

+ un kāpēc tos šovus nav iespējamus uzrīkot BEZ zvaigznēm...

Bez maz toč jāgaida Luņa ieteiktais šovs "pārguli ar Zvaigzni" vai "pavedini zvaigzni"
Publicēts: 23.02.15 23:21 labots
 citēt
:bad_egg:Bija vispār, un pats labs šovs - bez vadītājiem (relatīvi) un bez zvaigznēm. Vai "Neparastās vakariņas," vai "Neparastais randiņš," nu kaut kas neparasts. Iespējams. :) Noskatījos kādus divus ciklus internetā, kad gāja, un tad kaut kā vairs nesanāca. Ideja tāda, ka pirmdienā trīs random vīri ēd vakariņas pie tikpat random meičas (vai trīs meičas pie vīra), tad ir katru dienu ir randiņš ar vienu čali + visiem kopā vakariņas pie viņa, un beigās kaut kas kaut ko izvēlās. :)
Ne īsti baigā romantika, ne īsti baigā kulinārija, bet tas, ka cilvēki tādi, vienkārši, diezgan pavilka. Pirmajā tajā ciklā, ko skatījos, baigi fanoju par vienu dāmu no trijām - tas āpsis gan viņu neizvēlējās. Tas laikam arī atsita manu interesi, nebija happy endinga. :D

Ā, tas, ka nebija vadītāja, relatīvi - Skrastiņš indīgi komentēja visu fonā, bet tā vizuāli neviens tur neko nevilka garumā. :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):