Nezinu ka ir angliju, bet tikko galva uzmetot sanaca ap 20k euro gada, skola, dzivosana un viss parejais, macoties italija, ti Roma. Un ta 3 gadus. Vajag ljoti labi zinat ko tu darisi pec tam, lai varetu taisit tadu investmentu. To pasu var iemacities LV par letaku naudu. Ja kads doma, ka kads prasis to papiru, ko sanemsi, tad aizmirstam. Lv paskatas bildes un ar to pietiek. Ja ir doma stradat arpus LV, tad ok, var meginat, bet ari bez garantijam...
PrioRita: Skatīsimies praktiski - LMA uzņem tikai budžeta vietās, cik tās šogad ir viz.kom. nodaļā? kādas 4-as? un cik reāli tur būtu iestāties kādam, kurš nolēmis kļūt par fotomākslinieku, iepriekš nemācoties ne rozentāļos, ne 3 gadu sagatavošanas kursos u.c.
pag a runa ir par mācīšanos vai diršanos?
*skatīsimies praktiski - kā, lai sakarīgā skolā tiek neko nerubījot, nekur iepriekš neiespringstot? Nekā. A kāds nezin kur uzņem lošus un ātri izsniedz *ķēniņa sertifikātu* apejot min 8 gadus sūra ikdienas darba? *
Janbo:Tie , kas nevar doties prom , tie sak , ka jāpaliek Latvijā , tie , kas tiek prom , tie pat par atgriešanos nedomā . Es laikam piederu otrajai kategorijai
PrioRita: Skatīsimies praktiski - LMA uzņem tikai budžeta vietās, cik tās šogad ir viz.kom. nodaļā? kādas 4-as? un cik reāli tur būtu iestāties kādam, kurš nolēmis kļūt par fotomākslinieku, iepriekš nemācoties ne rozentāļos, ne 3 gadu sagatavošanas kursos u.c.
pag a runa ir par mācīšanos vai diršanos?
*skatīsimies praktiski - kā, lai sakarīgā skolā tiek neko nerubījot, nekur iepriekš neiespringstot? Nekā. A kāds nezin kur uzņem lošus un ātri izsniedz *ķēniņa sertifikātu* apejot min 8 gadus sūra ikdienas darba? *
es pareizi iztulkoju?
es teiktu - pilnīgi nepareizi ja es gribu kļūt par grafisko dizaineri, tad varu n-tās reizes mēģināt iestāties LMA, kamēr esmu ceturtā nevis astotā sarakstā; bet, ja es gribu fotogrāfēt - tad kādēļ man pirms tam 8 gadus zīmēt/ gleznot un mācību laikā zīmēt/gleznot... laika investīcija pret rezultātu ir neadekvāta. fotografēt vienalga jāmācās pašam...
Interesējos par foto, video, multimedia mācību iestādēm Dānijā. Ļoti labprāt dzirdētu kādus konkrētus piemērus par mācību iestādēm kā arī darba iespējām foto nozarē. Kā arī būšu pateicīgs par kontaktinformāciju ar tur studējošiem cilvēkiem.
Es iesaku Senior koledzju iirijaa, links tagad gan nav pa rokai. Tur starpcitu daudzi muuseejie maacaas, cik atceros blogaa ar te paariitis meetaajaas. Peec taas skolas naakamais "pakaapiens" jau ir iet uz USA, maaciities, vai straadaat, kaa nu kursh veelaas.