forum.gif
Portrets
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Portrets
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.02.15 11:24
 citēt
Vai lūdzu kāds man varētu palīdzēt un ieteikt fotogrāfus kas fotogrāfē portretus?! :face-smile:
Rakstu darbu par portretu fotografēšanu mājas apstākļos, tomēr ir nepieciešama informācija, padomi no pieredzējušiem fotogrāfiem. :face-wink:
Publicēts: 26.02.15 12:23
 citēt
Variants ierakstīt google.lv vārdus "portretu fotogrāfs" neder?
Publicēts: 26.02.15 14:38
 citēt
Man kā parastam lietotājam, bez nekāda sapratnes par fotomākslu, patīk kā šis džeks portretus taisa.
85mm.lv...
Publicēts: 26.02.15 14:39
 citēt
Ikviena fotosalona fotogrāfs Tev palīdzēs. Paskaties savas pisētas karti.
Publicēts: 26.02.15 14:51
 citēt
Ko lūri uz plikiem bābiešiem?
Publicēts: 26.02.15 15:07
 citēt
KVAA-II:
emzi:Man kā parastam lietotājam, bez nekāda sapratnes par fotomākslu, patīk kā šis džeks portretus taisa.
http://85mm.lv/portfolio.php?author=Uldis

PS par to "džekiņu" - hohmas pēc paskatijos viņa erotikas bildes, šamais prasti nospēris vienas labas fotogrāfes darbus :face-grin:

Par šito ļuriņu var nākties atbildēt... :)
Publicēts: 26.02.15 15:32
 citēt
Meklējot portretu/cilvēku fotogrāfu, un skatoties žilbinoši nofotošopotās mega krutās bildes mājaslapās, vajag uzdot sev jautājumu, kapēc šajās lapās ir tikai jaunu meiteņu bildes. Atbilde baigi vienkārša, jebkurš dunduks var iegūt pievilcīgu bildi , ja skaista modele tiek bildēta, fotogrāfa darbs varbūt izdarīts sūdīgi, bet modeles dēļ bilde šā kā tā izskatīsies glīti. Diemžēl ikdienišķāka ir situācija, kad tante/onkulis vecumā 50+ un svarā stingri virs centnera grib bildē izskatīties labi, un te nu izrādās ka mūsu ašpdsmit tūkstoši jauno daudzsološo Latvijas krutāko fotogrāfu ne sūda nemāk uzbildēt. Tas, tā teikt fona informācija, likšanai aiz auss.
Publicēts: 26.02.15 15:44
 citēt
KVAA-II:atceros - jo iepatikās 1 Draugiem feisa - bilde
pameklēju, atklāju - fotogrāfei arī citas bildes jaukas
uzrakstīju viņai, jo šo konkrēto bildi vairs nevaru atrast - bet zinu, ka tā bija viņas, vismaz pēc bildēšanas stila ir līdzība

PS bet cik saprotu - iesācējiem fotogrāferiem tā ir sērga - spert citu bildes labas un izlikties par labākiem, nekā viņi patiesībā ir (cīņa par euro, no klientiem)

Nu jau Tu iebrauci auzās galīgi ar savu muldēšanu :) :) :) :) :)
Publicēts: 26.02.15 16:06 labots
 citēt
KVAA-II:
emzi:Man kā parastam lietotājam, bez nekāda sapratnes par fotomākslu, patīk kā šis džeks portretus taisa.

PS par to "džekiņu" - hohmas pēc paskatijos viņa erotikas bildes, šamais prasti nospēris vienas labas fotogrāfes darbus :face-grin:

Ja jau atvēri muti, tad saki līdz galam - kuras fotogrāfes un kuru bildi. Savādāk pēc tukšas diršanas izklausās.
Publicēts: 26.02.15 16:10
 citēt
60uz5komats6:Meklējot portretu/cilvēku fotogrāfu, un skatoties žilbinoši nofotošopotās mega krutās bildes mājaslapās, vajag uzdot sev jautājumu, kapēc šajās lapās ir tikai jaunu meiteņu bildes. Atbilde baigi vienkārša, jebkurš dunduks var iegūt pievilcīgu bildi , ja skaista modele tiek bildēta, fotogrāfa darbs varbūt izdarīts sūdīgi, bet modeles dēļ bilde šā kā tā izskatīsies glīti. Diemžēl ikdienišķāka ir situācija, kad tante/onkulis vecumā 50+ un svarā stingri virs centnera grib bildē izskatīties labi, un te nu izrādās ka mūsu ašpdsmit tūkstoši jauno daudzsološo Latvijas krutāko fotogrāfu ne sūda nemāk uzbildēt. Tas, tā teikt fona informācija, likšanai aiz auss.

+ 10000 pateici 100% manas domas!
Publicēts: 26.02.15 16:12
 citēt
60uz5komats6:Diemžēl ikdienišķāka ir situācija, kad tante/onkulis vecumā 50+ un svarā stingri virs centnera grib bildē izskatīties labi, un te nu izrādās ka mūsu ašpdsmit tūkstoši jauno daudzsološo Latvijas krutāko fotogrāfu ne sūda nemāk uzbildēt. Tas, tā teikt fona informācija, likšanai aiz auss.

tā viš ir, to spēj tik retie, kā šis www.photosight.ru... www.photosight.ru...
:grimace:
Publicēts: 26.02.15 16:34
 citēt
60uz5komats6:Meklējot portretu/cilvēku fotogrāfu, un skatoties žilbinoši nofotošopotās mega krutās bildes mājaslapās, vajag uzdot sev jautājumu, kapēc šajās lapās ir tikai jaunu meiteņu bildes. Atbilde baigi vienkārša, jebkurš dunduks var iegūt pievilcīgu bildi , ja skaista modele tiek bildēta, fotogrāfa darbs varbūt izdarīts sūdīgi, bet modeles dēļ bilde šā kā tā izskatīsies glīti. Diemžēl ikdienišķāka ir situācija, kad tante/onkulis vecumā 50+ un svarā stingri virs centnera grib bildē izskatīties labi, un te nu izrādās ka mūsu ašpdsmit tūkstoši jauno daudzsološo Latvijas krutāko fotogrāfu ne sūda nemāk uzbildēt. Tas, tā teikt fona informācija, likšanai aiz auss.

Jaaaaaaaaaaa !!! Tā tiešām ir ikdiena :):) Ja vēl ne gluži portretu bet biški kopējāku plānu tad vispār šis skaists nokrīt līdz minimumama:):)
Publicēts: 27.02.15 09:14
 citēt
KVAA-II:

Nez ko par šito saka pats Plintiņš?
Publicēts: 27.02.15 09:31 labots
 citēt
Te jau katrs otrais bliež portretus...
Vai ir arī tādi, kuriem ir izteikta portreta bildes.

agriss arī ir portreti, bet domāju, ka lietotājam ar niku Spox ir portretiski portreti. Tādiem kā jābūt!

Spox
artphoto
agriss
vintovka
RENO
metra
fanfnir
Publicēts: 27.02.15 13:33
 citēt
KVAA-II:Laine Grunsberga - bildēja DRAUGIEM foto - MANA RĪGA
paskatijos - ka viņas bildeta bilde (kailfoto) - ir arī tā džeka galerijā :face-grin:

konkrēti šo viņas bildi nevarēju tagad atrast, pirms pusgada bija kādā viņas saitā, bet autore emigrējusi uz Austrāliju, varbūt foto vairs nav aktuāls viņai
bet vienalga cūcība - ka kāds ar svešām spalvām dižojās

tīri subjektīvi domāju, ka katram fotografam labam ir savs stils izveidojies , rokraksts
arī Lainei tas ir jūtams

vispār jau tur ir 3 džeki:D

starp citu - kas ir domāts ar "glamūru" tajā mājaslapā?
Publicēts: 27.02.15 14:38
 citēt
Dolldia:Te jau katrs otrais bliež portretus...

agriss arī ir portreti, bet domāju, ka lietotājam ar niku Spox ir portretki porteti

Ko pīpēji šito dzejojot ?
Publicēts: 27.02.15 14:40
 citēt
KVAA-II:Laine Grunsberga - bildēja DRAUGIEM foto - MANA RĪGA
paskatijos - ka viņas bildeta bilde (kailfoto) - ir arī tā džeka galerijā :face-grin:

konkrēti šo viņas bildi nevarēju tagad atrast, pirms pusgada bija kādā viņas saitā, bet autore emigrējusi uz Austrāliju, varbūt foto vairs nav aktuāls viņai
bet vienalga cūcība - ka kāds ar svešām spalvām dižojās

tīri subjektīvi domāju, ka katram fotografam labam ir savs stils izveidojies , rokraksts
arī Lainei tas ir jūtams

Apskatīju tās tavas dāmītes bildes.
Izkatās ka drīzāk viņa no Ulda varētu ko pamācīties un nospiest, nevis otrādi. Tur vispār nav ko salīdzināt.
Publicēts: 27.02.15 15:10
 citēt

agriss arī ir portreti, bet domāju, ka lietotājam ar niku Spox ir portretiski portreti. Tādiem kā jābūt!

Spox
artphoto
agriss
vintovka
RENO
metra
fanfnir
a es? cho... :(((
Publicēts: 27.02.15 15:13
 citēt
Bildes:

Spox
artphoto
agriss
vintovka
RENO
metra
fanfnir
a es? cho... :(((

Ar degunu pupos, jaunais cilvēk, nav portrets, bet gan grābstīšanās paveids:face-wink:
Publicēts: 27.02.15 15:19
 citēt
NilsS:
Bildes: es? cho... :(((

Ar degunu pupos, jaunais cilvēk, nav portrets, bet gan grābstīšanās paveids:face-wink:
ko Tu te runā, šmurguli... ar brillēm uz acīm vispār tikai... karoče, man nav bail ne no Tava suņa, ne nūjas rokā... :anger::anger::anger:
Publicēts: 28.02.15 05:27
 citēt
Bildes:
NilsS:
ko Tu te runā, šmurguli... ar brillēm uz acīm vispār tikai... karoče, man nav bail ne no Tava suņa, ne nūjas rokā... :anger::anger::anger:

Tas tipa - caur asterēm uz pupiem ?:face-smile:
Publicēts: 28.02.15 06:55 labots
 citēt
re kur saraksts ar daudziem lv fotograafiem gandriiz visi fochee portretus izveelies kursh patiik blog.andreart.lv...

padoms no manis blog.andreart.lv...
Publicēts: 03.03.15 15:30
 citēt
zavadskis:re kur saraksts ar daudziem lv fotograafiem gandriiz visi fochee portretus izveelies kursh patiik blog.andreart.lv...

padoms no manis [url=http://blog.andreart.lv/raksti/krizes_studijas_gaisma_30ls.php

Liels]http://blog.andreart.lv/raksti/krizes_studijas_gaisma_30ls.php
Liels[/url] paldies!:big_smile:
Publicēts: 03.03.15 19:44
 citēt
Publicēts: 03.03.15 21:23 labots
 citēt
Portreti baig stiepjams jēdziens

Publicēts: 03.03.15 23:06
 citēt
Augšējā viens ir kvekšķis, otra varētu būt Emmastante, tik šeit isskatās pārāk jauna...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):