Pārdodu Canon 600d kit 18-55mm cena : 250 eiro www.ss.lv... Lādētāja nav , jo notika negadījums ar to un vairs nestrādā Viss kas bildēs redzams tas arī nāk komplektā
Nesaprotu, kas par maniacību, prasīt, lai cilvēki kādā vienistabas dzīvokļa kaktā mūžīgi glabā visas sadzīves tehnikas kastes un papīrus. Es to visu izmetu uzreiz pēc garantijas izbeikšanās.
Schneider:Nesaprotu, kas par maniacību, prasīt, lai cilvēki kādā vienistabas dzīvokļa kaktā mūžīgi glabā visas sadzīves tehnikas kastes un papīrus. Es to visu izmetu uzreiz pēc garantijas izbeikšanās.
Ladētāju ar izmet uzraiz Kungs tev seriālu iedos lai var fenderēto kameru bāzē parbaudīt , Canon Latvijas vidēdi pāris kameras nedēlā fenderētas "Parbaudot"
Lunis: Ladētāju ar izmet uzraiz Kungs tev seriālu iedos lai var fenderēto kameru bāzē parbaudīt , Canon Latvijas vidēdi pāris kameras nedēlā fenderētas "Parbaudot"
Lunis: Ladētāju ar izmet uzraiz Kungs tev seriālu iedos lai var fenderēto kameru bāzē parbaudīt , Canon Latvijas vidēdi pāris kameras nedēlā fenderētas "Parbaudot"
kur tāda datu bāze ir?
Canonam Globāla zagto kameru bāze ir ar sērijas numuriem , tiko gribi atjaunot kameras softu tā HOP un uz āķa. Tas vēl tā eksistē arī speciāls softs kas meklē WEBā pēc zagto kameru numuriem piemēram Flicrā un līdzīgos kur lādē bildes. Latvijas Canonam ir arī sava individuāla. Šitas ar labi šancē www.stolencamerafinder.com...
Lunis , par lādētāju negāja runas , Schneider pieminēja Kasti un papīrus ,kas vietu tik aizņem , ja no TV , putekļusūcēja , cepeškrāsns , portatīvā datora , un citu preču tehnikas turētu kastītes , tad būtu jāatvēl atsevišķa istaba
Kur tu tādu statistiku rāvi "detektīvs"
Iedošu tew seriālu ,vari pārbaudīt lai pārliecinātos ,kad kamera nav pieskaitāma pie tās statistikas
Tu tāds aizdomīks... laikam milicis... Davai, saderam - es tev notirgoju visu savu sadzīves tehniku (urbi, akuļu skrūvgriezi, ēveli, frēzi, slīpmašīnu, fleksi, 2 zāles pļāvējus, motokultivatoru, 2 Stihl zāģus) bes papīriem un kastēm, bet tu pārbaudi seriālus. Ja neviens no tiem nebūs fenderēts, maksāsi dubultu jaunu cenu, sarunājuši?
Jebaju vispār Interpolam vajadzētu klapēt ciet kā noziedzīgu organizāciju, jo man tur bija tik viena reize, kad blici Braun-32 atsūtīja kastē, ar 1985.gada garantiju un veikala čeku par 99 DM.
Stuff:Lunis , par lādētāju negāja runas , Schneider pieminēja Kasti un papīrus ,kas vietu tik aizņem , ja no TV , putekļusūcēja , cepeškrāsns , portatīvā datora , un citu preču tehnikas turētu kastītes , tad būtu jāatvēl atsevišķa istaba
Kur tu tādu statistiku rāvi "detektīvs"
Iedošu tew seriālu ,vari pārbaudīt lai pārliecinātos ,kad kamera nav pieskaitāma pie tās statistikas
Ja JAUNAIS vai praktiski nelietotai kamerai nav LADĒTĀJA nav arī nekādu dokumentu 90% tā ir zagta. Te var visu o interesantu palasīt www.facebook.com...
Bet, ja man būtu vairākas kameras ar vienādiem akuļiem, piemēram, Ķenoni ar BP-511, pie tam būtu lādēklis no D30/D60, kurā var lādēt divus vienlaicīgi, gan jau es 10D vai 30D lādētājus, visticamākais, izmestu uz bēniņiem, kur tad viņi arī izraktos tik pēc gadiem 20.
Schneider:Bet, ja man būtu vairākas kameras ar vienādiem akuļiem, piemēram, Ķenoni ar BP-511, pie tam būtu lādēklis no D30/D60, kurā var lādēt divus vienlaicīgi, gan jau es 10D vai 30D lādētājus, visticamākais, izmestu uz bēniņiem, kur tad viņi arī izraktos tik pēc gadiem 20.
Zini cik daudz Latvijā piemēram no Itālijas ienāk zagtas mašinas un tehnikas? Ogrē vien vidēji vienu Itālijā spertu mēnesī mēģina uzlikt uzskaitē , man bija paziņa kurš no Romas "Zagļu tirgus" šad tad veda visādu tehniku pamatā kompjus un telefonus , kamēr šo reiz paņema pie dzesmas Polijā ar veselu somu portatīvajiem. Ir valstis dienvudeiropā pur dažādu tūristu grabuļu speršana JANU mazlietotu un protams bez lādētājiem un doķiem kā likums ir vesela industrija. Kopš zināma laika Kameras nav droši vairs pirkt jau minēto datu bāžu dēļ .
Es gan domāju, vai tad pēc tā, kad viens uzraujas us ko tādu, viņam tūlīt pogainie sāk kārt bumbas, bet ik pēc mēneša atrodas nākamais zābaks, kurš min uz tā paša grābekļa?
Schneider:Es gan domāju, vai tad pēc tā, kad viens uzraujas us ko tādu, viņam tūlīt pogainie sāk kārt bumbas, bet ik pēc mēneša atrodas nākamais zābaks, kurš min uz tā paša grābekļa?
Pamatā visādi mulķi kas pērk parketniekus dzīpeļus un lētas sporta masīnas tipa Alfas utt
Schneider:Ogre, gadījienā, nav Sicīlijas sadraudzības pilsēta?
Ogri sauc par "Pēdējo Ladgales pieturu pirms Rīgas"
Kas attiecas uz Sicīliju un TURIENES čaļiem esmu pie viņiem strādājis un Ciemos brauciss uz "Laukiem" , nu zini neatpaliek no Manadžurijas gan pēc stila gan satura . NEMAZ nevar pateikt ka Krustēvs un simtiem ļimonus groza , reāli pāķi smirdošās aitādās un netīrās sandālēs MAJĀS SICĪLIJA. Bet Rīgā tik Merši Lambo un 1000m2 dzīvokļi debesskrāpjos lupatas no labākajiem dizainēriem šutas uz augumu.