forum.gif
Pentax FA 50mm f1.7
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pentax FA 50mm f1.7
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.03.15 10:18 labots
 citēt
Sirdssāpēs pārdodu. Optiski, mehāniski, kosmētiski labā stāvoklī. Bez kastes un citas makulatūras. Saules blende. Neoprēna maisiņš. Atrodas Madonā. Citur nevedu. 120 Ēriki.
Publicēts: 04.03.15 10:25
 citēt
Addod par velti?
Publicēts: 04.03.15 10:31
 citēt
Schneider:Addod par velti?

Nu gan esmu nodzīvojies! Pašu galveno aizmirsu.
Publicēts: 04.03.15 10:33
 citēt
Nav ko brīnīties, ja ar Optima Linijas divlitreni vazājas starp miskastēm. :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 04.03.15 10:38 labots
 citēt
Schneider:Nav ko brīnīties, ja ar Optima Linijas divlitreni vazājas starp miskastēm. :face-grin::face-grin::face-grin:

Un kādēļ gan nevazāties?! Bet, vispār, tas bija manis angažēts vietējais supermodelis. Manuprāt, pat viedais/-ā VA uz šo kaut kad uzķērās.
Publicēts: 04.03.15 10:43
 citēt
KVAA-II:Madona depresīvs miests...

Da nu nahhh... Pēc kaut kāda tur gada aptaujas Madonā procentuāli bija visvairāk laimīgo cilvēku Latvijā.
Publicēts: 04.03.15 10:51 labots
 citēt
Kad Strautnieku Gunča sapratīs, ka par to, ka dēļ alkatības pēc Pukistānas naudas ir slavinājis vardarbību un fašistisku režīmu, Buda viņam ir liedzis nirvānas iespēju, viņš uz to atradīs citu ceļu - caur Maximas divu litru 7-grādīgo. :face-wink:
Un Smiltene pēc viņa apmeklējuma ir abgānīta uz mūžiem. :grimace:
Publicēts: 04.03.15 11:31
 citēt
100 eiri un rīt jūdzu pelēcīti, kleperēju cauri visai Latvju zemei uz pilsētu,kur vislaimīgākie kalnu ļaudis mīt!
Publicēts: 04.03.15 11:42
 citēt
seelis:100 eiri un rīt jūdzu pelēcīti, kleperēju cauri visai Latvju zemei uz pilsētu,kur vislaimīgākie kalnu ļaudis mīt!

Par laimīgākajiem lauku ļaužiem nezinu. Sevi pie šiem nepieskaitu. Manas sirdssāpes gan tuč vairāk par 70 lašiem maksā. Ja rītā, lai būtu par 110 Ērikiem.
Publicēts: 04.03.15 11:49
 citēt
Ja lukasam šodien ir kādas darīšanas Varakļānos, varu sēlim saīsināt pelēcīša ceļu no Daugavpils. Es pēcpuzdienā būšu Varakļānos.
Publicēts: 04.03.15 11:59
 citēt
Schneider:Ja lukasam šodien ir kādas darīšanas Varakļānos, varu sēlim saīsināt pelēcīša ceļu no Daugavpils. Es pēcpuzdienā būšu Varakļānos.

Vot vells, bat nav! Sēlis rītā pats to darīšot.
Publicēts: 04.03.15 12:00
 citēt
Aizrunāts Sēlim (lai ko tas arī nozīmētu).
Publicēts: 04.03.15 12:04
 citēt
lukass:Aizrunāts Sēlim (lai ko tas arī nozīmētu).

Ko tad tas var daudz nozīmēt, sēlis - Daugavas viņa krasta iedzīvotājs.
Publicēts: 04.03.15 12:10 labots
 citēt
Schneider:
lukass:Aizrunāts Sēlim (lai ko tas arī nozīmētu).

Ko tad tas var daudz nozīmēt, sēlis - Daugavas viņa krasta iedzīvotājs.

Tas ir tikai figurāls izteiciens bez īpašas nozīmes, bet ar intuatīvu nojautu. :DDD
Publicēts: 04.03.15 14:22
 citēt
Tad jau sigma aizceļoja pie cita laimīgā īpašnieka? :)
Publicēts: 04.03.15 15:39
 citēt
Bzh:Tad jau sigma aizceļoja pie cita laimīgā īpašnieka? :)

Jā. Pie ļoti laimīgā.
Publicēts: 05.03.15 16:07
 citēt
Mineralis joprojām aktuāls.
Publicēts: 05.03.15 17:22
 citēt
lukass:Mineralis...
A kas tāc?
Publicēts: 05.03.15 23:28
 citēt
Ja izsūti ar kurjeru,pa 100 euro ņemu.
Publicēts: 06.03.15 07:41
 citēt
bucisja:Ja izsūti ar kurjeru,pa 100 euro ņemu.

Ieskrējos.
Publicēts: 06.03.15 07:45
 citēt
Pārdots. Nezinu par cik un kā, jo biju purnu TĀĀĀ aizlējis....
Publicēts: 06.03.15 08:20
 citēt
lukass:...tas bija manis angažēts vietējais supermodelis.

Nu-nu... :face-grin::face-wink:
Publicēts: 06.03.15 20:37
 citēt
lukass:Pārdots. Nezinu par cik un kā, jo biju purnu TĀĀĀ aizlējis....

Neķer kreņķi, objektīvs pie vietas un naudu atdevu cik sarunājuši.
Publicēts: 06.03.15 20:49
 citēt
A jūs to gešeftu netaisījāt kādā krogā, kur pie blakuzgaldiņa daiļavas ar klofelīna pudelīti rokā? :face-wink:
Publicēts: 07.03.15 08:53
 citēt
Schneider:A jūs to gešeftu netaisījāt kādā krogā, kur pie blakuzgaldiņa daiļavas ar klofelīna pudelīti rokā? :face-wink:

Ceru, ka nē. Man gaisma jau dačā pazuda. Saucās - izgāju sniegu no siltumnīcas notīrīt.
Publicēts: 07.03.15 08:58
 citēt
seelis:
lukass:Pārdots. Nezinu par cik un kā, jo biju purnu TĀĀĀ aizlējis....

Neķer kreņķi, objektīvs pie vietas un naudu atdevu cik sarunājuši.

Naudu uz īsu brīdi redzēju. Mani vairāk satrauc savs adekātums sģelkas brīdī. Šitādā stāvoklī neesmu bijis ... nu sen.
Publicēts: 07.03.15 09:19
 citēt
Neņem pierē. Man arī tas kā pēc kalendāra. Pagājušā gadā pēc uzņēmēju balles bildēšanas februāra beigās, tad pilsētas svētkos augusta beigās, šogad akal pēc Skrīveru deju olimpiādes februāra beigās. Precīzi ik pēc 6 mēnešiem. :face-grin:
Publicēts: 07.03.15 09:22
 citēt
Schneider:Neņem pierē. Man arī tas kā pēc kalendāra. Pagājušā gadā pēc uzņēmēju balles bildēšanas februāra beigās, tad pilsētas svētkos augusta beigās, šogad akal pēc Skrīveru deju olimpiādes februāra beigās. Precīzi ik pēc 6 mēnešiem. :face-grin:

Nomierināji.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):