forum.gif
Problēma ar piecīti
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Problēma ar piecīti
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.03.15 13:58
 citēt
Tātad lieta sekojoša:

Kamera Canon 5dmk2

Fotogrāgēju kā cilvēks metina. Viss forši, viss labi. Vienā brīdī stiklam aizvērās fragma ciet līdz galam, AF nefokusējas un slēdzis nenostrādā. Pirmā doma bija, ka slēdzis izbeidzās, taču to atmetu, jo noņemot objektīvu slēdzis strādā, spogulis cilājās. Tātad nav skaidrs kas ir izbeidzies - stikam kkas kirdik, vai kamerai. Cik reāli ir pieņēmumi, ka varētu būt izdegusi matrica? Uz aparāta nekādi errori neparādās, nekas nemirgo. Tai pat laikā grozot fragmas iestatījumus uz aparāta, cipariņi mainās, bet objektīvā tā kā ir ciet, tā ir...

Versijas? Ieteikumi?

p.s. pašlaik nav iespēja pamēģināt ar citu objektīvu body darbību. Kā arī citi stikli ar kuriem varētu pārbaudīt ir manuālie no pagājušā gadsimta vidus.
Publicēts: 04.03.15 14:01
 citēt
kāds nevēlas vēl pamēģināt nobildēt metināšanu? tad redzēsim! :face-grin:
Publicēts: 04.03.15 14:06
 citēt
nu iepriekš esmu daudz bildējis metināšanas procesu un viemēr viss ir bijis labi... vai tā ir bijusi vienkārši veiksme vai tomēr nē?
Publicēts: 04.03.15 14:08 labots
 citēt
Man jau liekas, ka arī jautājumā pats arī atbildēji - objektīva vaina... - kamera tak strādā, pročom tur matrica utt...
Kāds stikls?
Publicēts: 04.03.15 14:10
 citēt
gribētos ticēt, ka tā ir stikla vaina :what:
Publicēts: 04.03.15 14:11
 citēt
NIN:Man jau liekas, ka arī jautājumā pats arī atbildēji - objektīva vaina... - kamera tak strādā, pročom tur matrica utt...
Kāds stikls?
tokina 28-70
Publicēts: 04.03.15 14:14
 citēt
Varbūt objektīvs manuālajā režīmā ieslēgts? :face-wink:
Publicēts: 04.03.15 14:16
 citēt
No metināšanas matrica nebeidzas , esmu daudz un dikti bildējis viasādas mētālapstrādes , ni vainas nenotika.
Publicēts: 04.03.15 14:25
 citēt
Friidis:Varbūt objektīvs manuālajā režīmā ieslēgts? :face-wink:
nē, ir AF režīmā... bet pat ja tas ir MF režīmā tam fragmu var regulēt tikai ar body starpniecību, nav iespējas fragmu regulēt no paša stikla, tikai MF
Publicēts: 04.03.15 14:27
 citēt
Pavecs stikls, domāju R.I.P.
Aizņemies notestēt kādu citu uz kameras, un, visticamāk, šo vari nest uz Briāna ielu
Publicēts: 04.03.15 14:46
 citēt
kas ir briāna ielā?
Publicēts: 04.03.15 14:49 labots
 citēt
Cafe_Racer:kas ir briāna ielā?

company.lursoft.lv... :face-grin:

Ja nopietni-

www.bng.lv...
Publicēts: 04.03.15 15:10
 citēt
nu ja tas stiks ir beigts, tad remontēt viņu visticamāk nav vērts... :what:
Publicēts: 04.03.15 15:24
 citēt
atejot no šīs tēmas - ir kādam pārēja no M39 vītnes uz M42 vītni? jo pāreja no M42 uz canon man ir, bet pāreju no M39 nevaru atrast
Publicēts: 04.03.15 23:05
 citēt
Toč stikls kirdik
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):