forum.gif
Kārtējais super-hiper-ultra-extra isstrādājums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Kārtējais super-hiper-ultra-extra isstrādājums
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.03.15 11:20 labots
 citēt
Tātad - tirgoju unikālu verķi, termosublimācijas printeri (re, kas par gudru nosaukumu) Canon Selphy CP-720, pirktu 2006.gadā, tātad, ar neaptveramu vēsturisko vērtību un iebūvētu krāsu televizoru. Glabāts telpās, nav sists, nav rūsējis, nav pārkrāsots, viens saimnieks, pa šiem gadiem isprintēti apm. kādi 4 komplekti pa 108 bildēm. Tajos laikos maksāja, liekas, 85 Ls.
Joks bija pirms pāris gadiem, kad steidzīgi priekš ADR kursiem savajadzējās bildi šoferu medkomisijai, apsēdos pie sienas, ar pulti no statīva nobildējos, izprintēju bildi, ģimenes ārste uzlika štempeli, bet zīmoglaka pie laminētajām bildēm nelīp klāt. Bet nu dokumentu iesniegšanu izturēja, bet tad gan nogāja nost pilnīgi.

Cena šim fototehnikas konstruktoru radošās domas lidojuma augstākajam punktam - 4 Tērvetes Senču aliņi.
Publicēts: 07.03.15 12:38
 citēt
Par cenu ++++ :D Uzlaboji man omu :)) Galvenais ka tērvetes. A optimas līnijas neģeldēs?:))
Publicēts: 07.03.15 12:48
 citēt
Tu vēl trīskārtēja odiera fanfuriku sadomā piedāvāt, zildegunis tāc! :grimace:
Publicēts: 07.03.15 13:03
 citēt
A kas līnijai vainas? "Kvalitāte" par saprātīgu cenu.. :face-devil-grin: Da lab neķer krenķi, gan jau kāds sagādās Tev to Tērvetīti, bešā nepaliksi :grimace:
Publicēts: 07.03.15 13:09
 citēt
Tagad modē jaunās sezonas gurķi.Pārīti paprasi un OK!:face-wink:A šitam termosublimācijas daiktam nav speciāls papīrs?Jeb arī parastais inkjets der?
Publicēts: 07.03.15 13:19
 citēt
žēl gan ka pret tērvetniekiem maini, tad nu nekā :face-sad: tos nekad neatdošu par vecu krāmu! Man te mētājas dažas aldara čurūdens butelītes kuras čomi no UK atstāja(duraki vairs nekā nezin kas i labs pie mums), negribi?
Publicēts: 07.03.15 13:21
 citēt
Tur iet speciāli komplekti ar papīru un kaseti ar krāsu plēvēm. kimko.lv... Rēzeknē vienā datorbodē paziņa gan solīja dabūt krietni lētāk.
Publicēts: 07.03.15 13:25
 citēt
Alibaba:...negribi?

Ja tērvetniekus neviens nedos, tad mainīšu arī pret Aldari, pēc pirts jau viens pīpis, ko liet iekšā issvīdušā šķidruma atjaunošanai (saprātīgās robežās, dabistiski, Optima linija gan ir zem mana goda). Vietu aizņem, bet vest uz sadzīves tehnikas savākšanas miskasti žēl...
Publicēts: 07.03.15 13:37
 citēt
pirms 1/2 gada tādu jaunu paņēmu pa ~80e. moš paķert otru, lai var iegūt lielāku izdruku operativitāti?
nezinu tikai KĀ tos alus tev uz preļiem aizgādāšu?
Publicēts: 07.03.15 13:46 labots
 citēt
Tak es jau arī printeri varu dabūt uz Rīgu, tik kad braukšu pats vai kurš no bērniem. Tad varēsim arī apmainīt.
Ielieku bildi, lai tauta nebrīnās, kā dabūt iekšā A4 lapu un kurā caumurā jālej tinte:

Publicēts: 07.03.15 13:57
 citēt
man ir cp-810 modelis, tā kā zinu kam der tikai specifiskie papīrs+"tinte" kartridži.
varbūt varu aizskaitīt $$$, kas atbilst 4 tērvetniekiem, jebnu problēma, ka preiļos tādu alu neieved? (:
Publicēts: 07.03.15 14:03 labots
 citēt
Varam, Preiļos tāds alus ir katrā veikalā. Tik kā lai es tev to printeri dabūju uz Rīgu? Pasts, pasta stacija vai maršruta autobusa šoferis?
Publicēts: 07.03.15 16:59
 citēt
Autopasts vairs neeksistē ? Kadreuz bieži sūtīju visādas lietas ar Autopastu kas tieši ar ir "Autobussu šoferi" tik oficiāli :)
Publicēts: 07.03.15 17:16
 citēt
Oficiālie Autopasti ir tik lielajās pilsētās. Ogrē arī nav, ja kas:
"...laipni gaidīsim mūsu centrālajā birojā Rīgā, filiālēs Daugavpilī, Liepājā, Ventspilī, Valmierā, Rēzeknē, Kuldīgā, Jēkabpilī, kur mūsu darbinieki jums piedāvās optimālāko sūtījuma piegādi! " www.autopasts.lv...
Publicēts: 14.04.15 23:07
 citēt
Nākamnedēļ domāju braukt uz Rīgu, ja nu galīgi visiem par tā-ā-ādu mantu žēl tērvetniekus, tad - Aļibāb, velc ārā no pieliekamā savus čurūdeņus, addošu arī par tiem.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):